Laʻau

E faʻafefea ona filifili se tapuni matutu mo se nofo i le taumafanafana: o se aotelega o mea sili

Fale uʻu - o se faletaele feaveaʻi, lea e faʻaaogaina i le leai o se avanoa i le masini vaʻaia. Mo le tele o tagata nonofo i le mafanafana, o lenei filifiliga filifilia e maua ai se mafutaga lelei ma malolo i le atunuʻu.

I aso nei, o meafaigaluega tekinolosi i le tapunipuni vevela, faʻafaigofie ona faʻaaogaina ma tau faʻasolo i lalo.

Taʻiala mo le filifilia o se potu faʻaputu mo se taumafanafana

Ina ia mafai ona filifilia le biotool talafeagai, e tatau ona e mafaufau i ni vaega.

  1. Le faʻamoemoe o le mauaina o le masini. O lenei mea e mafai ona avea ma se faʻaopoopoga o le mafanafana o le olaga i totonu o le atunuʻu, ma e tasi le taimi e faʻaaoga i le taimi o se malaga i se pikiniki o se atunuʻu.
  2. Le tulaga o le 'upega tafaʻilagi ma le nofoaga o le a tuʻu ai le nofoa faʻamago. Mo le auala ma nofoaga ma fale o ni faʻataʻitaʻiga eseese ma ni uiga patino. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se masini tuʻuina i totonu o se fale e tatau ona i ai se lagolago faʻapitoa e sili atu nai lo meafaigaluega i le auala E mafua lenei mea i le mea moni e sili atu i le tekinolosi vavalalata sili ona lelei e sili atu ona i ai ni manogi manogi, lea e sili ona taua mo le fale.
  3. Le maualuga o le tane mo le faaputuputuina o otaota. E taua le mafaufau pe toafia tagata o le a faʻaogaina le masini i le gasologa o le aso. O lona uiga, faatasi ai ma le malosi o le 10-12 lita, o se aiga e 3 o le a mafai ona faʻaaogaina se faletaele pe tusa ma le 3 aso, a maeʻa ona tatau ai ona faʻaoga le tanisa, ma a maeʻa le 23-25 ​​faʻaaoga, faamama le masini. Afai tatou te mafaufau i se voluma tetele - 20 l, ona faʻatumu lea i le 1 vaiaso, ma e mafai ona faia le faamamaina e aunoa ma le silia ma le 50 talosaga.
  4. Paʻu paʻu mama. A filifilia se faʻataʻitaʻiga, e tatau ona manatua o le fufuluina ma isi mea e faʻaaogaina ma le masini e faia tutoʻatasi e le e ona. O le mafuaaga lena e le fautuaina ai le faʻatauina o iunite mamafa i le tele o mea faʻapitoa. E sili atu ona lelei le filifilia o se falemaʻi faigofie ma le faigofie o le mamafa, lea e faigofie ona e pulea ae le faʻaaluina le tele o taimi e faʻamamā ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le masini 12-lita e tusa ma le 14-16 kg, ma o le 20-lita ua i ai le 25-30 kilokalama. O le mea la, pe a filifilia, e tatau ona faʻatatau lelei lou malosi.
  5. Le maualuga o le tapuni tapuni. O iunite poʻo vaega laiti, o lona maualuga e ese mai i le 20-25 cm i le 32 cm, e le o se filifiliga talafeagai. E sili atu le filifilia o masini ma fuainumera o fuainumera o loʻo faʻamoemoe i le tele o tagata faʻatau: o latou maualuga e sili atu i le 40-45 cm. Afai o se aiga ei ai se tamaititi, aua o le a tele naua lapoa. O lenei faafitauli e faigofie lava ona foia e ala i le faʻatauina o se nofoa faʻamago ma se nofoa faaopoopo o tamaiti.
  6. O le mataupu faavae o le faʻaaogaina o faletaele. O nisi masini e faia ai le tele o le pisa ma e talafeagai mo le faʻaaoga i fafo ae le o se nofoaga e nofo ai. O isi e le mafai ona tuʻuina atu le faʻapalapalaina atoa, e tatau ona faia tutoatasi i le tele o taimi i le vaiaso, e mafua ai nisi faʻafitauli. O le tele o tapuni papago e leai se malosi e faʻamalolo ai manogi, ma o nisi faʻataʻitaʻiga e le fetaui mo le faʻaaogaina i fafo ona o faʻamatalaga faʻapitoa.
  7. O le lavelave o le faʻapipiʻiina ma le faʻatusatusaina o le faʻaputu tuʻugogo atoa. Latou te le fautuaina le filifiliina o ni faʻataʻitaʻiga tetele pe a fai o le a faʻaauau pea le gaoioi o le masini, e sili atu ona faigofie faletaele ma le faʻaaogaina o fagu o loʻo i luga o itu. O le itu i fafo o le faletaele - o lona lautele ma le uumi e tatau ona fetaui ma le teritori o le a tu ai. Mo le alatele vavalalata auala, o lenei faitalia e le o se vaega faapitoa. Ae pe a filifilia se iunite mo le faʻaaogaina i se fale o le atunuʻu, e tatau ona e mafaufau i mea e tatau ona fai.

O le mea lea, e mafai ona tatou iloatino vaega e tolu o vaega autu o le filifilia o se potu tapuni mo se taumafanafana:

  • Le maualuga ma le maualuga o le masini.
  • Lago lapisi otaota otaota.
  • O le taʻiala o le faʻaogaina ma faʻamatalaga faʻapitoa.

Mea e manaʻomia mo le tapuni

Mo galuega masani ma auaunaga umi-taimi, e tatau ona faʻamalieina e le potu faʻapipiʻi manaoga. O le telefoni feaveaʻi pe faʻamalosi. O se faʻataʻitaʻiga feaveaʻi e tatau ona iai:

  • taulima mo le tauaveina ma le faagaoioia;
  • faailoga o le faatumuina ma le vai;
  • fefaʻatauaʻiga faʻavaomalo;
  • o se loka mo le loka e puipuia ai le salalau o mea manogi le lelei;
  • mamafa mamafa ma le faʻatusatusaga;
  • eletise eletise.

O le faʻataʻitaʻiga faʻatulagaina e toetoe lava a leai se eseesega manaʻomia. O lona gafatia tau tomai faapitoa o le a matua sili atu lava ona sili atu ona i ai ni taimi e alu ai, ae o le mamafa ma le tele o le masini o le a faateleina.

E manaʻomia e le iunite:

  1. Stable i luga o se mea mafolafola, e le tatau ona faʻalavelave ma malosi le faʻatulagaina, e tatau ona e faʻalogo i lenei mea pe a filifilia se faʻataʻitaʻiga.
  2. Ma o le faamamaina o le tapuni tapuni e faigofie ma e le tele se taimi ma taumafaiga. O faʻalavelave faʻapitoa e le ausia ai lenei manaʻoga. O le manaʻomia mo le faʻaaogaina o le iunite e tatau ona tulai mai e sili atu ma le tasi le taimi i le vaiaso.
  3. Lafoaʻi manogi manogi ma puipuia i latou mai le salalau solo i totonu o le potu. Mo lenei galuega e tatau ona faia, e tatau i le masini ona i ai faʻamatalaga talafeagai talafeagai. O loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga e aumaia ai faʻamanuiaga e lua i ē e ona: muamua, latou te avea o se isi mea i le faletaele, faʻaitiitia le otaota, ma lona lua, latou te tuʻuina atu le palapala ma fugalaʻau, mo se faʻataʻitaʻiga, ituaiga o peat.
  4. Afai o tagata matutua ma tamaiti poʻo tagata ei ai manaoga faapitoa o le a faʻaaogaina le tapuni tapuni, e tatau ona i ai i le masini mea uma faʻaopopo: nofoa tamaiti, falelima ma taʻaloga.
  5. Puipuiga o fale. O le tele o faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, eletise eletise, faʻapitoa i masini faʻapitoa e mafai ona toilalo ona o le le lelei o le gaosiga poʻo le faʻaaoga tatau, o lea e taua ai le gauai atu i le tagata gaosi oloa ma mea, ma ia faitau ma le faʻaeteete faatonuga faʻavae. O le tuufaatasiga o mea e faaaoga i le gaosia o nofoa e tatau ona fetaui ma manaoga ma e le mafua ai le afaina poʻo le vevela i luga o le paʻu. O le tau maualalo o nisi faʻataʻitaʻiga e aʻafia ai le faʻaleagaina ona o le le talafeagai o le faʻapotopotoga ma le aofia ai o meafaitino e lua.
  6. Auaunaga tautua o meafaigaluega. A e faʻatau se fale faʻaputu, e tatau ona e mautinoa o loʻo i ai i se tulaga lelei ma sauni mo le galuega.

Faʻasoaga o tapuni tuʻugogo, o latou mea lelei ma faʻamalosi

O paʻu vevela e vaevaeina i ni ituaiga, faʻalagolago i le lagolago faʻapitoa, masini, uiga i fafo ma manaoga talafeagai mo le faʻatinoga atoatoa. O ituaiga taʻitasi e iai ona lelei ma mea e le lelei, ma e fesuisuiaʻi foʻi tau. Ae ui i lea, o faʻataʻitaʻiga taugata e le faamalieina i taimi uma manaʻoga o lē e ona ma faia ni faigata e le manaʻomia i le faʻatulagaina ma le faʻaaogaina, o le mafuaaga lea e taua ai le suʻesuʻeina o ituaiga masini uma ma filifili i se filifiliga talafeagai.

Vailaʻau

O lenei ituaiga o loʻo faʻaalia i le faʻaaogāina o vailaʻau e avea ma auala autu mo le faʻaaogaina otaota. O le isi igoa - o le suavai e atagia atoatoa ai le aano autu o le masini: o se vaifofo faapitoa e sasaa atu i totonu o se vaega faapitoa faapitoa, e masani lava ona i ai i le pito i lalo o le mataupu (e faalagolago i le ata). Afai o le otaota e ulufale atu i sea ituaiga vai, o le faʻaaogaina o le manogi manogi i le vaega sikolasipi e tupu ai: o le mea e faʻafoʻi ai e faʻamavaeina vaega ole kesi.

O mea o loʻo i totonu o le potu e faʻapipiʻiina i totonu o se vailaʻau e le masani ai le mea e le masani ai, lea e tosoina e lē e ona pe a uma ona tumu le pusa. E tatau ona lipotia lenei mea i se faailoga faapitoa o loʻo i luga o le faʻavaa o le iunite. O se vaifofo vailaʻau o loʻo i ai se ituaiga o ola, lea e galue malosi ai. A maeʻa le taimi atofaina, ona faaopoopoina lea o se vai fou i le potu, e masani ona galue i le 1-2 vaiaso, e fuafua i le lelei o le tagata toto.

O le aoga sili lava o le faʻaaogaina atoatoa o manogi manogi ma se faiga malosi o le galue-faigaluega o le tausiga o meafaigaluega, faʻatulagaga ma le faʻamamaina. E le gata i lea, o le faʻaitiitia o alavai ma le faʻaleleia o le ea pe a fai o le faletaele o loʻo i totonu o le fale o le a sili ona lelei. Le faʻafitauli sili: o le tau o vailaau vailaʻau ma se olaga puupuu. O lona uiga, o lenei filifiliga e le o se paketi, ae aoga tele.

Peaty

O lenei ituaiga o le sili atu ona lelei le siosiomaga o mea uma na faʻaalia. O le taʻiala o lona faʻatinoga e faigofie tele ma e aofia ai le faʻafefiloi o le oneone mamago i totonu o se vaega o otaota. Mo nei tapuni malogo, e faʻaaogaina ai paluga faapitoa o peat, o fea, i le faaopoopo atu i mea e gaosi ai meaola, o mea e gaosia ai e aofia ai i le tuufaatasiga, e mafua ai le vavave vave o le vaeluaina. E leai se mea e manaʻomia e faʻatino ai le faʻaleleia o le suavai poʻo le vai inu, talu ai o faʻalavelave uma lava e tutupu faʻapitoa ma e le manaʻomia le faʻaauau pea ona faʻaogaina i fafo.

O se vaega faapena e lelei mo le faʻaaogaina i fafo (i ni mea laiti laiti), talu ai e le manaʻomia se fesoasoani faʻapitoa faʻapitoa ma galuega ona o le taimi e faʻaopoopoina ai le faʻafefiloi o paʻu.

E ala i le fegalegaleaiga o vaega galue, o otaota uma ua liua i totonu o le faapalaga, lea e mafai ona faʻaaogaina e faʻamafanafana ai le togalaau. O lenei ituaiga e le tele se avanoa, ma o lona faamamaina o le a faʻaalu ma vave.

Ae ui i lea, o loʻo i ai se mea taua tele, ona o le toʻatele o tagata fai togalaau e mumusu e faʻatau lenei masini: o le peat does not neutralize the odor odor. Afai e tuʻuina se fale puipui i lenei fale i totonu - o se fale o le nuʻu - o le ai ai se manaʻoga mo le faʻaleleia atili o le ea poʻo le faʻaaogaina o le manogi o mea manogi e susulu ai le ea. Ae ui i lea, faatasi ai ma le filifiliga sao o le nofoaga, e taua i fafo, o le a le tulai mai lenei faafitauli.

Toileta ma kaseti

O le taʻiala o le faʻaaogaina o le kaseti tapunia mago e faʻavae i luga o le tuʻuina atu autasi o otaota i totonu o se vaega faapitoa e vaʻaia - o se kaseti, lea e aveeseina ai ma le lima le afifi mulimuli ane. O se masini o lenei ituaiga e pei o se pesini masani, e faaopoopo i ai, o loʻo i ai le avanoa e faʻapipiʻi ai se tane, o lona tulaga masani e tusa ma le 20-25 lita, i le vaituloto tutotonu. E faigofie lava ona aveese le pusa ma suia i se fou fou pe a tulaʻi, ma o lenei mea e faigofie ai le faamamaina ma le faʻaaogaina o le tane. Ae ui i lea, faʻatasi ai ma le umi, o le faʻamamāina o le vaega e faigata, o se mea taua tele.

O le tele o faʻataʻitaʻiga ua faʻapipiʻiina ma le 180 ° le maualuga o le pito i luga ma se mea faʻapitoa e faʻatumu ai, lea e fesoasoani e faʻamautinoa le taimi e faʻamamā ai le tane. O le manogi manogi e faʻaaogaina atoa, lea e mafai ai ona e tuʻuina le kaseti ile kapoti tapuni i le potu e aunoa ma se faʻaleleia atili. Faafetai i le tele o tulaga lelei, o lenei ituaiga ua maua le lauiloa tele i tagata o le mafanafana, e ui lava e itiiti ifo i nisi o mea i totonu o pusa. O isi mea le lelei, e taua le matauina o le lavelave o le faʻapipiʻiina ma le faʻamalosia o le i ai o isi mea faʻaaogaina, lea e mafai ona faʻaaogaina mo le malepelepe ma le leaga.

Eletise

O lenei ituaiga tapuni faʻagogo e sili ona faʻapitoa faʻapitoa ma tele-functional. O le faagasologa o le galuega e faalagolago atoa lava i le maua o le eletise, lea o le a faʻalavelaveina ai le faʻapipiʻiina o sea ituaiga i totonu o se nofoaga avanoa, ae ui i lea, i totonu o se potu e lelei le faʻaogaina, o le eletise eletise eletise o se tasi lea o mea lelei i lenei lisi.

O le taʻiala o le taotoga e faʻavae i luga o le masini o le vai i totonu, pe a maua le otaota. E vaevaeina i ni vaega se lua, o ia mea e nafa ma se ituaiga o otaota: suavai ma le mausali.

O lona uiga, i le vaega muamua o loʻo i ai se vaʻaia faapitoa mo le urine, ma i le lona lua mo feces. O lenei vavaeesega e faʻaalia ai le tuʻuina atu o otaota otaota eseese i auala eseese. O le mea lea, mo le vaeluaina o le vai, o se fesoʻotaʻiga tuusaʻo i le eletise tutotonu o loʻo manaʻomia, lea e faʻafitauli tele i tulaga o le nofo ai i le mafanafana, poʻo le fesoʻotaʻi atu i se alavai.

O otaota vaivai e faʻamagoina i le eletise eletise o loʻo tuʻu i le pito i lalo o le tane ma faʻaalu ma le lima. O lenei mea e faʻatagaina ai oe e faʻamalo ese mea manogi e na o sina vaega, talu ai e leai nisi vailaʻau kemino e faʻaaogaina i le taimi o le faʻaaoga. Ina ia faʻaitiitia atoatoa le manogi, e tatau ona tuʻuina atu le potu i le lelei o le ea ma le susulu o le ea. O le faʻamamaina o ia ituaiga masini e faigofie foʻi ma mo le tele o vaega e aofia ai na o le lafoina vave o mea o aofia.

O le potu papago e sili ona lelei mo le tuʻuina atu: TOP-12

Mafaufau i ata sili ona lauiloa e 12 o tapuni papago, lea, e tusa ai ma le auiliiliga o tagata, ua i ai ni auiliiliga faapitoa tau tomai faapitoa, faapea foi le fua faatatau o le "tau - lelei".

Ina ia faalautele le ata o le ata, kiliki i luga.

ItuaigaFaataitaigaFaʻamatalagaTau (ruble)
Eletise.Separett Villa 9011

O loʻo i ai se faʻamalosi faʻapitoa mo le faʻamamago otaota, faʻapitoa. E manaʻomia le faʻamamā ile 2 masina.34800
Separett Weekend 7011

O le tino tino o le polyethylene. Faʻatulagaina ma le faʻaaogaina o mea e gaosia ai otaota.17980
BioLet 25

O loʻo faʻaalia i se faʻavavevaveina o le faʻapalapalaina o otaota leaga. E na o le taʻitasi i le tausaga ona faʻamaʻaina ma tausia.95800
Peaty.Kekkila termotoilet

Tank - 230 l, faʻaopoopoga o le paluga o peat, maualuga nofoa maualuga - 42 cm. Taumafa - 24 kilokalama.38650
Tandem Compact Eco

E i ai se tagata faʻapitoa, volum tank - 60 l, mamafa - 12 kilokalama.7784
Biolan Populett 200

Pauna - 50 kilokalama, ei ai uili, o se otaota otaota e 200 lita. O le nofoa e 48 cm mai le eleele.65000
Piteco 201

O se tasi o faataitaiga lelei, o se tane tanifa e 45-77 lita. E faigofie ona mama, e leai ni manogi le lelei. O le mea autu o le polyethylene faʻasaʻo.8989
Vailaʻau.Thetford Porta Potti Qube 365

O loʻo i ai se pamu piston ua fuafuaina mo le faʻafefeina o otaota vale, mamafa - 4 kg.7325
Enviro 20

O loʻo i ai se faʻafefe vai ma ni tauʻau faʻaofuofu. O le maualuga o le tane i luga e 10 lita, o le pito i lalo - 20 lita.4809
Tausiga Tumama Limited Limited Mr. Le Aupito Lelei 24

O le tane pito i luga e 15 lita, le pito i lalo - 24 lita. E iai faʻamaoniga o le faʻatumu, compact, weight 4.5 kg.7189
Bioforce Compact WC 12-10

Telefoni feaveaʻi, e mafai ona gafatia le mamafa e oo i le 120 kilokalama. O le voluma o le tane pito i luga e 12 lita, le pito i lalo - 10 lita.4550
Thetford Porta Potti Qube 145

Pauna - 3.6 kilokalama. O le malosi o le tane e 12 lita. Faʻamau ma faigofie mo femalagaiga.4090