Meafaitino

E faʻapefea ona filifili le polycarbonate mo lau lauʻeleʻele

O Polycarbonate ei ai mea taua, o lona vevela vevela ma le saogalemu mo le tino o le tagata ua mafai ai ona faʻaaogaina i le gaosia o ipu. I le faʻaopoopoga, o mea faʻaaoga e faʻaaogaina i le 'eletise, fale gaosi oloa, fausiaina. Mai le polycarbonate e maua mai ai le la, gazebos, greenhouses, ma isi.

Polycarbonate ma ona lelei ile gaosia o greenhouses

Polycarbonate, ona o ona uiga, e toetoe lava a manaʻomia i le fausiaina o fausaga malamalama. O nei meafaitino ei ai lona tomai faʻaleleia ma, pe a faʻatusatusa i le tioata, e tumau ai le vevela na maua mai i le 30% le umi.

Ole pepa ole Polycarbonate e le fefefe i le malulu ma le vevela vevela, latou te le pala i lalo ole aafiaga o le vevela. I le faʻaopoopoga, e faigofie ona faʻaeʻeina ma faigofie ona fetuunai mea e mafai ai e oe ona faʻapipiʻi pepa i soʻo se foliga manaʻomia.

Polycarbonate greenhouses ua leva ona faʻaaogaina e le au fai togalaau ma faʻatoʻaga ma e matua taua tele e latou. E le o se mea e ofo ai, talu ai ona o le mea o loʻo aʻafia ai aʻafiaga o le faʻamalosia o meaola, salts ma le vaʻaia.

O se mea lelei le siosiomaga, ma lona ata tifaga, ona o lona manino, e maua ai le totoina o laau ma toetoe lava o le malamalama masani. E le gata i lea, e puipuia e le ata tifaga ni tama talavou mai ave o le ultraviolet. O tagata faʻapitoa o mea lelei teuteu, o le a latou talisapaia le lanu tele o lanu o le polycarbonate sheet.

Ituaiga ituaiga polycarbonate

Ina ia tali le fesili "Faʻapefea ona filifili le saʻo polycarbonate mo le fale koli?", Mafaufau i ituaiga o loʻo i ai nei. E tusa ai ma lona fausaga, e vaevaeina i ni ituaiga se lua: cellular (poʻo le cellular), monolithic.

Telefoni

Pe a fatuina pepa, o loʻo faʻafefeteina fasi pepa palasiti ma sasaa i ni foliga muamua na faia e iai le faʻatulagaga talafeagai. E ui i le foliga mai o le pala, cellular polycarbonate O loʻo i ai se maualuga maualuga o le malosi ma le malosi e manaʻomia mo le fausiaina o fausaga talafeagai.

O le laupepa e aofia ai papatusi e faʻaopoopoina e le tasi i le isi i ni mea vevela, ae e tusa lava pe i le mafiafia o le tolu milimita latou te aʻafia ai aʻafia.

Se mea manaia! I le sailiga o se tau taugofie ae tumau ma le puipuia mai le UV mo le totoina o laau, ua faia ai e saienitisi Isaraelu se polycarbonate cellular. O le faʻasalalau muamua o mea na gaosia i le 1976.

Polycarbonate moni

Pepa faʻamau sili atu le malosi nai lo le meli, ma i le fausaga e mafai ona faʻaaogaina e aunoa ma ni tagata osooso. I lalo o le faatinoga o le maualuga o le vevela, o le mea e fai e ave ai soo se foliga vaaia, lea e faafaigofieina ai foi le galuega.

O oe lava e filifili po o le fea polycarbonate e sili atu ona fetaui lelei mo se kiona, ae o le le lava o se monolith i lona tau maualuga. I le fausiaina o se fale koli, o le a le maualuga lona tau, e ui lava, i le teori, e mafai foi ona faʻaaoga mo greenhouses.

E te iloa?O le Polycarbonate na atiae i le 1953, ma lona foliga vaaia monolitics - lua tausaga mulimuli ane. O lona malosi ma le faigofie na talisapaia e le au gaosi oloa ma tagata atiaeina o le militeli, vaalele ma vaalele sivili.

Le mautonu

Wavy polycarbonate - O lenei ituaiga o mea faʻapitoa e faʻaaogaina i le tulaga o talafaʻasolopito. E faigofie e pei o taualuga ma taualuga, fale, gazebos, faʻaopoopoga, ma isi.

O fea carbonate e sili atu mo le greenhouse

O le tali i le fesili: "O le a le auala sili e faia ai se fale kati?" O le a faalagolago tele lava i le umi o le faʻatulagaga fuafuaina, tau ma galuega e manaʻomia ai le oloa. I le tele o iloiloga lelei, o mea sili ona taliaina i itu uma o le polycarbonate telefoni.

Faamasino mo oe lava ia: O mea laiti e mama ma tumau i le taimi lava e tasi, o loʻo i ai le puipuiga o le UV ma le tuʻuina atu o le malamalama lelei. O le aoga o se fale koli tioata o le polycarbonate i totonu o le mafanafana lelei. O le avanoa avanoa i le va o sela ua faatumulia i le ea, lea e faʻamauina ai le vevela ma o se faʻaoga tele mo fale lanu meamata. E le gata i lea, o le tau e faʻatusatusa i isi mea e sili atu le maualalo.

Faʻalogo! A e faʻatau le polycarbonate mo se kiona, faʻamolemole matau o ona uiga o le gaosia (vevela ma le moli) o le a faʻalagolago i le mafiafia o laupepa. E lelei tele laupepa mo le faʻamafanafana, ae le maua le malosi e faʻasalalauina ai le malamalama.

E i ai ni mea le lelei?

E le masalomia, o loʻo i ai ni faʻaopoopoga ma faʻafefete i polycarbonate greenhouses. E faʻalagolago i le tele o mea: o le mafiafia o le meafaitino, o lona ituaiga, o mamanu o le falemalama i le lumanaʻi. Mafaufau i mataupu sili ona faigata.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le le lelei o nisi o gaosiga o polycarbonate, o lona uiga faʻapolopolo i luga o ata puipui. A aunoa ma se ata tifaga, e vave lava ona paʻu le mea, aua i lalo o le aafiaga o le susulu o le la, e le mafiafia, e ufiufi i se fesoʻotaʻiga o vaʻa. Mai le oʻo atu i le malamalama o le ultraviolet, o le gafatia ma le gafatia e tuʻuina atu le malamalama lelei ua leiloloa.

E le o se mea e teu ai mea e teu ai, e sili atu ona lelei le mautinoa o le igoa lelei o le kamupanī ma totogi se tupe teisi atu, pe lua i le tolu tausaga o le a e totogiina ai le taimi lona lua.

Ae mo le mamanu o le koli: fale faʻatau mautinoa e matua matagofie lava ae iai nisi vaivaiga. Latou susulu susulu i le la, o le mea lea latou te taofia ai laau o le malamalama atili. I le faaopoopo atu, pe a atagia mai le malamalama, o le tafe o le vevela e otometi ona tapulaa, ma o le faavae lenei o le fale koli.

O le mea lea, o le manino o le polycarbonate o se faʻatonuga matuia, ae o mea uma lava e mafai ona toe faʻaleleia. Mafaufaʻatasi lelei ma faʻatinoina le faʻatulagaga, liliu le mimiti i faʻaopoopoga. Mo le faʻamafanafana lelei, e tatau ona faʻapogisaina le fausaga mai le itu i mātū, ma faʻaalia ai le itu. I lenei tulaga, o le malosi o le sola mai le itu i saute o le a tumau pea i totonu o le kiona.

E taua! Aʻo faʻapipiʻi le fale koli, aua nei galo le tulaga sao o le iʻu o pito i lalo: e tatau ona faʻatutu naʻo luga.
A maeʻa ona faʻatusatusa uma mea lelei ma faʻamalosi, o le ae talisapaia le lelei o le falemalama a le polycarbonate, fai lau filifiliga saʻo ma e mafai ona e aloese mai ni faʻafitauli le talafeagai i le taimi o le fausiaina.