Tillage

Ituaiga meafaigaluega mo le eliina o le eleele

O le galue i luga o le eleele e le faigofie, o lea e taua tele ai le filifilia o meafaigaluega sili ona talafeagai e le gata ina mafai ona faatino ai le tele o le galuega manaʻomia, ae faʻamalosia ai foi lona faʻatinoga.

Loto faʻatasi ma pu oval

Spade with holes - O se mea faigaluega lelei i le togalaau ma le togalaau aina. O lenei meafaigaluega e faʻaaogaina i le taimi o le eliina o fatu ma le eliina o le eleele, faʻasaʻo vaega taʻitasi o palapala.

O lenei suo ei ai se pakete tusitusi o le 210 x 280 mm i le lapopoa i ni puʻupuʻu e pei o le faʻalelei. Faafetai i nei avanoa, e le pipii i luga o le pakete le palapala o le palapala; o aʻa tetele ma maa e taofi pe a eliina.

O lenei mea e faʻafaigofieina ai le galuega, talu ai e le tatau ona masani ona faʻalelei i lalo ma aveese mea uma o loʻo faʻatauina e le lima mai le pakete. E le gata i lea, ona o pu, o le suo e itiiti le mamafa, ma pe a galue i luga o vaega tetele o le ae vaivai ai.

O lenei suo e faigofie mo le eliina o le togalaau ma soʻo se ituaiga palapala, e pei ona eli ma vavae ese i le taimi e tasi. O le meafaigaluega ua faia i le uamea ma ua ufiufi i se puipui puipui e faasaga i le ele.

E taua! Galue i luga o le eleele, aua nei galo e uiga i pamu i totonu. Afai oe manua ao e galue, togafiti le manua i se visepisi e aloese ai mai le faʻamaʻi pipisi ma se afu poʻo isi faʻamaʻi.

Spade Tip Forks

Pitchfork-suo i ai, e faaopoopo atu i nifo o solo masani, tasi o loʻo i luga o le pito o le bayonet. O lenei nifo e ese mai le lautele o le lautele ma lautele.

O le meafaigaluega e taua tele pe a eliina ituaiga o palapala, aua o lona mamanu e mafai ai ona e le tele ni taumafaiga i le galuega. O le liponet o lenei suo e faigofie ona ulu atu i le eleele, ma tua atu o le nifo.

I le faagasologa o le eliina, mo se faataitaiga, pateta, o le fualaau faisua e tumau i luga o tui, ma toe foi le eleele. E le manaʻomia ona e punou i luga ma piki pateta ma ou lima; e mafai ona e faʻafeiloaʻi i le uila ile tasi lima. E le gata i lea, o fualaau faisua e le faaleagaina, pei o le galue i se suo.

E masani lava, o tagata penisione o loʻo galulue i le fale, o tagata ua matutua ma e le o taimi uma e malosi ai i le soifua maloloina, o lea la, o le fesili, o le sili atu lea e eli ai le eleele i le atunuu, e foliga mai e le mautonu.

A e galue i na tui, e leai se mea e tatau ona nofo pe faʻaosooso ai, o le malosi o lima ma tauau e aofia i le galuega, ma e le o utaina le malo. Mo tagata matutua, o se taimi taua tele lenei. O le itiiti ifo e te vaivai, o le sili atu lea o le lautele o le galuega galue.

Shovel ma se uili

Afai na tulaʻi le fesili pe faapefea ona vave ona eli se togalaau, ia e faʻalogo i le mea fou a le monkardy monk. O lenei mea matagofie e pei o se suo ma se uili uili. O se taupulepulega masani, i luga o le faavae o se suo masani, na fuafuaina se tulaga tulaga ese mo se togalaau fualaau aina mai elemene nei:

  • le uamea uʻamea uʻamea ma le diamita e tusa ma le 2 cm;
  • tipitipi mai se suʻu masani;
  • masini ma se punavai mo fetuunaiga;
  • uila uila.

O lenei suauu fale e mafai ai ona e suatia le eleele i nisi o taimi nai lo se suo. O le i ai o se auala tele o galuega, o le meafaigaluega e le aʻafia ai le vaega lumbar o le tua ma e talafeagai i papa palapala palapala.

O lona uumi e mafai ona fetuunai, ma o le lautele o le pakete e fafa i luga le lua o le eleele, pe a faatusatusa i se suʻu masani. Ona o le mea moni e faapea, pe ae liliu le uili, o le eleele e faalagolago i le itu, e le manaʻomia ona e punou i lalo ma aveese ia palu. E faigofie tele pe a totoina togalaau. O tagata e mafatia i le radiculitis o le a talisapaia lenei suiga.

Ploskorez Fokina

Ploskorez Fokina - o se taʻavale o se ituaiga e le masani ai ma se mea faʻalanu i totonu ole nofoaga. O lenei suʻesuʻega e talafeagai mo le tele o ituaiga o galuega. E mafai ona e spud, vela ma tatala.

O fafo, Fanny's flatter cutter e foliga faigofie ma saʻo. O se fasi laupapa laugatasi lea ma se "uamea" ua foliga le lelei, ua pipii i ni nofoaga. Ae ui i lea, o nei talo o le ipu e mafai ai e oe ona faia ni ituaiga o galuega, mai le veleina i le tumutumu.

O le faʻaaogaina sili o le mea faʻamaʻapeʻape o le faʻaaoga masani o le faʻaleleia o le lelei o le palapala. Pe a vaʻavaʻai, e maua e le lalolagi le maualuga o le okesene ma meaʻai, e tumu i le susu, o lea la, o le faʻafitauli o le faʻaogaina o le peleno, o le a le toe faʻaaogaina.

E faigofie ona galue i le meafaigaluega, e sui ai le tele o isi meafaigaluega i le togalaau, e pei o se suotosina, o se tagata faila, o se galue vine, o se paluga ma se rake. E mafai ona oʻo atu sina ploskoremami i nofoaga mamao.

O lenei meafaigaluega e mafai ona fausia ai moega ma faʻaleleia o latou luga. Tatala ma vele, aveese vao. E ala i le galue e pei o se alo, e mafai ona e aveesea aʻa o togalaau parasitic.

Afai o loʻo iai lau ipu i luga o le 'upega tafaʻilagi, o se vaeluaina pe a eliina e mafai ona avea ma se togi. I le totoina o fatu, e mafai ona faʻaaogaina mo le eliina o togalaau, i se faʻaopoopoga, e mafai ona vaʻaia laau, aveese le mutia, sisiina lala mamago pe a fufulu le fasi fanua ma faʻamafa i fasi fualaau.

E taua! Lafoaʻi le paʻu maʻa ile vaitau o le taumalulu i le nofoaga e teu ai faamaumauga, faʻatautaia ma se sui e faʻasaina ai le faʻamaʻi.

Spade Tornado

Polokalame faʻasolosolo faʻasalalaulea e talafeagai pe a feaveaiina le meafaigaluega. E aofia ai:

  • ogaoga tutotonu;
  • lima taua;
  • vaega galue ma ni nifo malolosi. E maitauina o le nifo e le o saʻo. O vaega uma o le meafaigaluega e fesoʻotaʻi ma fusi ma nati.

Aʻo faʻagasolo, o le meafaigaluega faʻapipiʻi faʻapitoa i nifo i le palapala, ona liliu ai lea ma se au i se taimi atoa. O le nifo o loʻo faʻavaivai uma i le eleele, ma o le taumafaiga e laʻititi lava..

O nisi faifaatoaga e valaau i lenei faila fafine kuka. E mafua mai i le mea moni o le faia o le galuega e le manaʻomia ai se tele o taumafaiga.

Spade Tornado - o se masini multifunctional mo le galue. Faatasi ai ma lenei meafaigaluega e mafai ona e faia taga nei:

  1. Tata le palapala ile togalaau.
  2. Telefoni luga o nofoaga mo le totoina.
  3. Taulima le palapala ile laau ma laau toto.
  4. Aveese vao mai le palapala.
  5. Laʻau i le va o laina o moega.
  6. Ina ia fufulu moega, ia piki vao vao ma otaota.
E te iloa? O tagata Slavic anamua sa faʻaaogaina se mea faigaluega mo le galue i luga o le laueleele e pei o se vevesi. O se ogalaau ma lala na faʻaaogaina e pei o se vevela, o le mea lea na latou taʻua ai le pisa. Ona sau ai lea o meafaigaluega uʻamea. Na faʻaaogaina le harrows mo le veleina mai vao ma le faʻamamaina o le eleele e ala i le tatalaina.

Selu faʻailoga

Le mamanu o lenei mea faigaluega e lua ni vavae e galulue agai i le tasi. O le tagata muamua e ave le palapala ma lafo i luga o le lua eletise, faʻafetai i le eleele ua eliina ma vaʻaia, ma o palu o le eleele ua malepe i luga o laau. I le taimi lava e tasi e le manaʻomia ona faʻaputu ma malepe i le lima.

O le lautele o le eleele i le suo e tusa ma le 40 cm, ma o le loloto e oʻo atu i le 30 cm. O lenei masini eliina e mafai ai e oe ona puʻeina palapala tetele, talepeina i le taimi e tasi, e aunoa ma le tele o taumafaiga. E le gata i lea, eli, e te aveeseina foi vao, lafoai ese, e aunoa ma le taumafai ma le tuina.

Tului Fai mai le au tusitala o talafaasolopito na maua eo tatou augatuaa Slav se mea pe tusa ma le afe tausaga BC. Faatasi ai ma le oʻo mai o le uʻamea ma meafaigaluega mo le galueaiina o meaʻai, o le tele o avanoa e gaosia ai le tele o fanua.

Fale faʻamaʻavae 'Otiʻese

I totonu o lenei tusiga, e tele ni mea faigaluega ma tomai e mafaufauina, ae ao lei filifilia mea e eli i le eleele, sei tatou talanoa e uiga i se isi meafaigaluega, e lauiloa e pei o le "Genius".

O lenei mea faʻapipiʻi eletise ei ai le uamea e fa ona nifo tiʻetiʻe i le pito ma se mea lautele lautele. "Gagana" i totonu o le galuega e mafai ona suitulaga i le suʻa masani, glanders ma pusa. Ploskorezom e mafai ona tipi ma mama le vaovao, vao ma aʻago.

E faigofie i le galuega i le va o laina o moega, i luga o fugalaau ma faʻama. E mafai e le meafaigaluega ona faʻamamaina ma saunia vaega mo le totoina.

A vaʻaia le vao o vao e faʻatasi ma aʻa, lea e mafai ai e oe ona galo ia i latou mo se taimi umi. E le gata i lea, o le palapala palapala e le liliu, lea e taofia ai meaola e manaomia e le palapala, ma le susu, faatasi ai ma meaʻai, i le nofoaga.

E faigofie ona galulue ma "Genius", o lona mamanu e le o tauaveina le avega i luga o maso o le vavae pe a faigaluega, lea e mafai ai ona e galue umi ma vaivai ai.

Ae e te lei eli le eleele, ia mautinoa o le maualuga o le meafaigaluega e fetaui ma lou maualuga. O le mea aupito sili ona lelei, pe a oʻo le maualuga o le tipi i lalo o lou tauau e 10 cm, pe afai o se suʻu masani. I isi tulaga, o le fua i luga o le tulivae e pipii ai: o le maualuga o le mea faigaluega e tatau ona i ai ile tulaga o le faga.