Fualaau

O ituaiga siliva suamalie

Fualaau suamalie lelei! Faatasi ai ma le fiafia, e 'ai e tagata uma, o tamaiti uma ma tagata matutua. O na ituaiga mea suamalie, o fua suamalie suamalie, o nisi taimi ma sina suamalie, e ese mai lo latou tofo fiafia, e matua aoga lava - e aofia ai le tele o vitamini ma minerale, iron, potassium, copper, magnesium, manganese. Lemoni e itiiti ifo i le anotusi o le vaitamini C.

O fualaau e mafai ma e tatau ona 'aina e tagata ei ai faʻafitauli o le digestive tracttive, faʻateleina ai lo latou manaʻo. E fautuaina e faʻaaoga le tele o gasegase tuʻa i le atherosclerosis.

E tele ituaiga eseese o fualaau suamalie. Mo se faʻataʻitaʻiga, o mea ia e te manaʻomia e aoina mai ai fua i le tausaga, isi - faalua, ma o loʻo i ai se mea e mafai ai ona e 'aina fua i le tausaga atoa. E faʻafefea ona leiloloa iinei ma filifili le ituaiga sili ona lelei o strawberries: manogi, manaia, ma aumaia le mea sili ona lelei.

Eseese ituaiga o vine

Eseesega e mafai ona vaevaeina i vaega nei:

Tuai ituaiga:

  1. Darenka - strawberries, o se tasi o ituaiga muamua, lea e tupu aʻe i totonu o le greenhouse. E i ai foliga o fualaau aina - i le foliga o se paʻu, o le aano o le mumu lanumumu, o le paʻu. O le seleselega o lenei ituaiga o mea sili ona lelei.
  2. Alba - o le a sili atu, o le foliga o le fua o loʻo i ai foi i le foliga o se niu, o le fua e mumu mumu. Le fefe i mea faʻamaʻi ma faʻamaʻi faʻamaʻi. "Alba" - lelei tele mo femalagaiga.
  3. Eseesea Octave paʻu mai Ukraine. Tausaga o le seleselega - o le faaiuga o Me. O le fua o lenei ituaiga e maoae. O le tele o fua o loʻo toto muamua e pe tusa ma le 40 kalama, o le isi e 12 kalama. O vine e suamalie, umi, o le aano e pala, lanu mumu lanu, ma o le manogi o le a tumu ai lou fale i le taimi lava lena.
  4. Clery - lenei ituaiga, lea e fafagaina e le aufaipese mai Italia, ua lelei ona feaveaia i se mamao mamao. O laulaau i luga o le vao e paʻu lanumeamata, ma o le vao e maualuga ma pala. O le fatu e foliga mai o se oval, o le lanu o se peleni pogisa.
  5. Roseanna - o lenei ituaiga o loʻo faʻafefeteina foi i Iukureini. O le vao e maualuga lona maualuga. O loʻo faʻafeiloaʻi ia inflorescences i laulaau. O le foliga o le fualaau o le vine e tutusa ma se mataua, pe o latou faʻamalosi. E lanu mumu, lanu-suamalie. O le maualuga o le gaosiga o fua, o fua o vine e faʻataunuʻu tutusa i le taimi e tasi.
  6. Kama Ma, o lea ua uma ona i ai se vasega Polish. O vine e masani lava, e i ai se foliga masani, e maua ai se manogi malosi ma le tofo e pei lava o strawberries. Le lanu o vine o le pogisa. Faʻamolemole "Kama" ei ai se mealilo itiiti: fua le fua - o le fualaau masani masani lea ma se mea suamalie ma le manaia. Ae o vine ua matua, manogi o le strawberries ma le tofo pei lava o ia.
  7. O le vaveao o le tafa o ata e matua maualuga lava lona fua, o le fua e vave oʻo mai, e faʻamaonia lelei le kiona. O ona uiga autū e aofia ai: tele fualaau suamalie o le lanu mumu uliuli, o laʻau i luga o le vao e lanu uliuli, faʻavave foliga. Strawberry mafiafia. E tumau lona foliga pe a faimalaga mamao.
  8. Stolichnaya. E lelei tele le totoina i itulagi e le lava ai le susu. Eseese o laʻau "Stolichnaya" e seasea ona maua i faʻamaʻi. O fugālaʻau suamalie ma se manogi loloto, i le foliga e latalata i le oval. O fua e tele.
  9. Honey o se malo Amerika. E i ai ni nai fua tetele, o le mamafa o se fuālaʻau e 45 kalama. O le lanu o vine e eseese i le va o le mumu lanumumu ma le lanumumu. Honey is the leader in sales.

E malie foi le faitau e uiga i le tausiga ma le totoina o fualaau mumu

O ituaiga sili ona lelei o le vaomago ua matua:

  1. Veberil. Igilisi. O ona togavao e uumi ma fua mumu lanu mumu ma se pito matala. O le vasega "Veben" ua atofaina i le maualuga o le tetee i femalagaaiga. E tele mea totō, ma o foliga mai i le pito mulimuli ua faʻasaoina.
  2. Masha. O loʻo taʻua o le Faleʻeleʻele o Moscow. O le vasega "Masha" ua atofaina i le maualuga o le gaosiga, e seasea ona aafia i faʻamaʻi. O laʻau i luga o le vao e telē tele ma ni vaʻafiafia. E tasi le vaimasi e tusa ma le 120 grams. Latou te tofo i le suamalie-suamalie, faatasi ai ma se tofo o strawberries, manogi.
  3. Rusich. O le tofo o fua o sua suamalie ma suamalie. E mafua mai i ituaiga o le malulu ma faʻafefeina le lamala ma faigofie.
  4. Symphony Homeland o lenei ituaiga o Sikotilani. Fualaau suamalie e lapopoʻa, mafiafia ma foliga lelei. O le "Symphony" e seasea ona aliali mai ile pala. Sili mo le foai atu, talu ai o fua na amataina i le toeitiiti atoa le vaiaso.
  5. Tagata Filifilia. E amata ona pepese vao mai le pito i luga ma faasolosolo malie lava i le pito i luga o le fua.

Vaʻaia aso:

  1. Chamora Turusi o se vailaʻau tele ma suamalie. Fafagaina masani, o le a fanau mai mo se taimi umi lava. Busu e totoina i se mamao e 60 cm mai le tasi.
  2. Chelsea ua litaea. Homeland - Egelani. E manatu o le ituaiga sili lea o strawberries, o ona fua e matua suamalie ma lelei. I le tausaga muamua talu ona totoina, e laʻititi le seleselega. Sili i le auala.
  3. O Vicoda o se ituaiga tuai o Dutch. O le strawberries lava ia e suamalie ma malie. E telē lava, e lanu mūmū sesega. Tetee i le paʻepaʻe paʻepaʻe, ma e toetoe lava a leai ni sulu i lau.
  4. Queen Elizabeth-2 o se ituaiga o vine, lea e le fefe i faamaʻi ma meaola eseese. O le maualuga o le gauaʻi, o vine e manogi ma suamalie, o le foliga e le o se mea e faʻaogaina.

Remontny togi

O ituaiga o strawberries i aso nei o Remontny o loo i ai i le nofoaga muamua, aua latou te fua faalua i le tausaga. O lenei ituaiga e talafeagai mo le tuputupu ae i fanua laiti, o nisi taimi e totoina i pusa. O mea lelei e aofia ai fua maualuga ma fua tetele.

O ituaiga sili ona tautaua o le faʻatoʻai vine o le:

  1. Ada O seleselega o lenei ituaiga o loʻo amata ona seleseleina pe a totoina faʻatoʻaga masani i le ogatotonu o le vaitau, o le lona lua - o loʻo i ai ia Aukuso, ma aʻo lei oʻo i le malulu. O le foliga o le vine o se mea e faʻafefeteina, e mumu mumu. Faatasi ai ma le 1 selau vasega "Ada" e mafai ona e aoina pe a ma le 130 kilokalama.
  2. "Dawn" ua manatu o se ituaiga ituaiga eseese. O le vao e maualuga tele. Le manogi suamalie, susulu mumu. O lenei vailaʻau e faʻafefe ai le malulu, ma e manaʻomia ai le faʻamautu faaopoopo.
  3. O le ituaiga Strawberry "Festival", faatasi ai ma le auala sao i le galueaina o fua o faatoaga, o le a aumaia ai le maualuga o fua. O fua o le Strawberry Festival e lapoa ma suamalie.
  4. Queen Elizabeth. O se tasi lea o ituaiga sili ona suamalie ma fua tetele. O le lelei o lenei ituaiga o gaioiga maualuga, o le tetee atu o vine i le malulu, faigofie ona faapaleniina le maʻi. O le pito i lalo o le Masiofo o Elisapeta o ituaiga e seasea tupu ona tupu, ae e tatau ona tupu ae i le fesoasoani a fatu.

O a faʻavae e faʻaaoga pe a filifilia se togi

Strawberry o se laau lauiloa. Pe a filifilia se ituaiga vine, e tatau ona amanaʻia tulaga o le tau o le a tupu ai. Ona tatau lea ona e gauai atu i le nofoaga e te fuafua e toto ai le strawberries. E ui i le mea moni o loʻo tupu i luga o soʻo se eleele, eleele lanu enaena ma le eleele uliuli o le a sili atu ona lelei mo ia. E le tatau foi ona totoina ni vine, pe a maualuga le vai o le eleele. E tele naua lona susu.

I luga o le laupepa e fautuaina ai le totoina o ituaiga eseese, ma i se vaitau ese o le seleselega.

O le mea lea, o le filifilia o strawberries mo fale poʻo pisinisi e tatau ona gauai atu i ai:

  1. Mo le vaitaimi o le matua ma le seleseleina o strawberries.
  2. Le ituaiga o fua ma lona tele.
  3. I luga o le mafai ona faʻaaogaina o vine ma a latou faʻamau.
  4. Mo le puipuiga malu mai faʻamaʻi ma faʻamaʻi.
  5. I le tofo o strawberries ma ona uiga taumafa.
  6. I luga o le lelei o fualaau.
  7. Faʻafitauli i le lāmala ma le malulu.

Vaʻaia ituaiga vine: faʻamatalaga pupuu

O ituaiga siliva lauiloa i luga o le maketi e aofia ai:

  1. Zenga Zengan. O fualaau o lenei ituaiga e faʻaaogaina mo le faʻamaisa. Fua o le lapoa tele. Aumai lenei ituaiga i Siamani.
  2. O le Masiofo Elisapeta o le ituaiga aupito sili lea ona lelei o fualaau suamalie. Fua faalua i le tausaga. Tupu i luga o soʻo se palapala.
  3. O se ituaiga muamua o le Clery strawberries, lea e faigofie ona feaveaia.
  4. Strawberry Miracle Likhonosova. O le igoa igoa o le ituaiga e tautala mo ia lava. Ioe, o se vavega moni lava lenei, e mafai ona aoina pea lenei paluga i taimi uma.