Faatoaga faatoaga

Laʻu manu lelei - Kuchinsky anniversary hens

O le manaʻomia mo aano o moa i totonu o le faitau aofai o tagata. I le maualalo o lona kalori, o lenei oloa o se punavai sili lea o meaola o manu.

E leai se mea, o le toatele o tagata afeleti, ae aloese mai mea tau vailaʻau, ia 'ai ma le naunau i aano o moa.

Kuchinsky Anniversary O poula e mafai ona faʻaaoga e avea o se mea e gaosia i aano o manufasi, ma o se puna o fuamoa ua faʻanoanoa, o loʻo i ai le tofo matagofie.

O se ituaiga o Kuchinsky Anniversary Tina na faia i tausaga mulimuli ane o le seneturi talu ai. O le auga tupulaga na faia e ala i le sopoia o New Hampshire, Australorp, Rhode Island, Plymouth, o nei ituaiga o fanau ua matua manuia lava, ae na o le Kuchinsky hens na tatau ona manumalo i le tele o maketi.

Mo le mauaina o se faitau aofaʻi fou, na aumai mai le vaega o Oryol, mai le vaega o Oryol, lea na faʻamaeʻa ai le auala e sopoʻia ai.

O le tuufaatasia o uiga lelei o le tele o ituaiga, o le Kuchinsky Anniversary Chickens o se meaʻai tele a manu. O fuamoa o loʻo maua e lenei ituaiga o uiga lelei.

Faʻamatalaga o le faʻamatalaga Juulee Kuchinsky

O moa Kuchinsky Anniversary o ituaiga o aano o manufasi. O loʻo i ai se faʻaloloa, o le loloto, o le pito i tua o loʻo faʻatutuina i luga, o le pusa o loʻo i luga. O na foliga i fafo e maua ai ei latou ma le mitamita.

E matua fetaui lelei lava i tulaga eseese o fesuiaiga, e aofia ai le manumalo o Rusia. E lua ituaiga o nei hens: lanu enaena ma le auro.

I totonu o poloka, o le fulufulu i le itu o le tua ma le ua lanu mumu. I ave o le susulu o le la, latou te foliga manaia. O le siʻusiʻu ma le pusi e paʻu.

I nei laumei, o le ulu e tutusa lona lapopoa, o le selu o loʻo i ai laupepa. Mata - lautele, lanu mumu - samasama. Faʻasalaga, lanu samasama, vae - malosi, laʻititi, faʻatasi ma se tulu lanu samasama. Faiga mama - tatala.

Faʻapitoa

Ua uma nei i le tolu masina matua moa ona alu e fasi. O la latou vaega tele i lenei taimi e oʻo i le tasi ma le afa kilokalama. O le aano o le Kuchinsky Anniversary O kulimi e matua manaia, malie ma manaia.

O le sua, e kuka mai i fafo, e liua ma sili ona manogi. O se filifiliga sili lea mo stews, ae o le gaʻo o aano o manu o le a le tuua ai se mea e leai se meaʻai.

Mai le fa o masina talu ai, o le tuputupu ae o le moa e faʻasaʻoina, ma o le faʻaleleia atili o le fanau e le afaina. Ulumatua e amata ona feaveaia fuamoa, ma o lenei oloa e sili ona lauiloa, e pei o lapoa o moa Kuchinsky e tetele ma sili ona lelei.

O le pepe pepe Kubeinsky Jubilee e toʻafilemu ma faʻapisinisi. Faatasi ai ma le faʻaeteete lelei, latou te maua ai le filemu ma le alofa, ae faʻamaoni e puipui lo latou teritori, e aunoa ma se vaai atu i se tagata ese.

Roosters o tagata taʻavale ma ua sauni e tau i taimi uma lava e faamataʻu ai a latou uo teine. E i ai tulaga na faʻataʻitaʻia ai e le au taʻavale e tusa lava po o ni manoa lapoa, ma faʻaumatia i latou.

Ata

I le ata muamua e te vaʻaia ai se ata o se faga fagu paepae Kubinsky Jubilee, lea e matua fetaui lelei lava i le feeder:

Ma o iinei o moa ia latou nofoaga masani:

I totonu o lenei ata, o le moa o le Kuchinsky Yubileinaya na fanaina i se tamai faatoaga vao i totonu:

O nisi nei o loʻo savavali i totonu o le fanua. O loʻo latou taumafai e saili meaai i taimi uma:

Ma o iinei le faatoaga, e sili ona manaʻo e fafaga moa i luga o le auala:

Initaneti ma faʻatoʻaga

O moa o le Kuchinsky Yubileinaya fanau e fiafia tele i le vevela, o lea o le potu mo i latou e tatau ona mago, susulu ma mafanafana.

A o lei i ai a latou tamaʻi vailaʻau, e tatau ona e tausia se falemaʻi, maualuga le vevela, lea e sili atu le maualuga nai lo nofoaga mo le tupuina o fuamoa fuamoa faigofie.

I le vaiaso muamua, e tatau ona teuina lelei ia faailoilo o le vevela i -30 ° C, i le isi sefulu aso e mafai ona tuu ifo le vevela i le 3-5 ° C, sosoo ai ma le 5 ° C ma i le taimi na taunuu ai moa i le masina, e tatau ona faamautu ile 20 ° C.

Fafagaina lelei, moa e vave ona tupu, e pei o le osofaʻi ma le vaʻa. O se meaai atoatoa i aso muamua o le olaga mo i latou oloa suauu ma le faaaofiaina o vailaau ma vailaʻau.

Laʻau, moa felafoaʻi, meli falala, millet, vaiaso mulimuli ane - kusi falaoisi, kāloti kuka ma greens, i le faaiuga o le masina - iʻa kuka, pateta ma falaoa o falaoa - ia avea ma meaai autu o le totoina o moa. Mai le ogatotonu o le masina, e mafai ona faʻafeiloaina fualaʻau eseese i totonu o le taumafataga.

A faʻaopoopo meaʻai fou i le taumafataga, e mafai e le moa ona faigofie ona tupu le manava. Ina ia aloese mai lenei mea, e mafai ona e faʻafeinuina moa moa ma se vaivaiga sili ona vaivai ole potassium.

E mafai ona teuina ia moa matutua i totonu o le potu laupapa e manaʻomia ai le fola ile vaomatua. E manaʻomia le fausiaina o le fale, lea o le a faʻaleleia ai le ea. I totonu o le potu e mafai ona e tuʻuina ni nai atigipusa, o le a avea ma meaai ma kalaupapa.

E mafai e le hens matutua ona galulue mo ni nai aso, ma i le faaiuga o le vaiaso e mafai ona 'aina faʻatasi ma palu ma pateni ma meaʻai faʻatasi ma le faʻaopopoina o gasi mago ma meaʻai fefiloi. E tatau i moa Kuchinsky Anniversary ona faimalaga pea - o le ea fou e afaina ai o latou tulaga.

E matua fiafia lava chickini i vao fou ma lanu meamata ma e mafai ona latou mauaina se tasi o meaʻai, pe afai e le faatapulaaina i puipui o le moa moa. O le mea lea, e matua aoga tele le tausia o lenei ituaiga i fanua tetele o le faatoʻaga, pe a iai le avanoa mo le saolotoga.

Uiga

I le oʻo atu i le tausaga o le tasi, o le Kuchinsky Anniversary roosters pe tusa ma le 4 kilokalama, ma le hens - 3 kg. Chickens amata amataina fuamoa i le fitu masina. Mo le tausaga e mafai ona latou tuʻuina atu i le 200 fuamoa, ma e sili atu.

O le atigi fuamoa e lanu enaena, ma o lona mamafa e eseese e tusa ma le 60 g. E mafai e chicken Kuchinsky ona tuu fuamoa mai isi hens, ma o le a latou le maua ni suiga, e saogalemu ai le faʻafefe o fuamoa a isi tagata.

Mea taumafa E lelei le faʻaleleia o moa Kuchinsky, o le ituaiga e faʻaaogaina e fai ai faʻatoʻaga. Ae afai e ola le moa i le tasi itu, e mafatia le isi. O aano mumu mo aano o manufasi e le mafai ona toe faʻaaogaina mo le maualuga o fuamoa.

O fea e mafai ona ou faʻatau i Rusia?

I le itumalo Moscow i le aai o Balashikha o loo i ai Goslemptitsezavod "Kuchinsky"lea e fafaga ai moa Kuchinsky Anniversary."

Igoa faʻafesoʻotaʻi: +7 (495) 521-68-18, +7 (495) 521-68-18. I-meli: [email protected]. Tuatusi: 143900, Moscow vaega, aai a Balashikha, auala Novaya, 7.

Analogs

Kuini a le Kuchinsky E tutusa foi puama Poltava ma Zagorsky Salmon hens. O le gaosiga o le gaosiga e talitutusa, o le gaʻo mea lelei e lelei tele. O le le faʻaeteete i le tausiga e mafua ai ona maua e nei tagata le lauiloa ma le manaʻomia i totonu o le faitau aofaʻi.

O le isi aano manu o moa o Langshan. O lenei ituaiga na faia faapitoa mo aano o manufasi.

Afai e te le masani i ituaiga apple apple, ona e leiloloa tele lea. O loʻo faʻamatalaina auʻiliʻili e uiga ia i latou.

Ina ia taumafai lou lima i le tausiga o fale, e sili atu le amataina o se pisinisi aoga ma le fausiaina o Kuchinsky Anniversary Chickens. O o latou tulaga sili ona lelei: o le le faʻaalia, feʻau, ma le tumau - o le a faigofie ai ma faʻafiafiaina lenei faiga.

Masalo o le a avea lenei ma amataga o gaoioiga i le lumanaʻi. Ae e tusa lava pe le faia e le e ona se faifaatoaga lelei, o le ai ai se aafiaga matagofie e mafai ai ona toe amataina i le lumanai.