Faatoaga faatoaga

Meaʻai manogi, gaosia o fuamoa ma mea e le lelei - o lenei ituaiga uma o le moa Malin

Mechelinskaya, Mechelnskaya, Mehelenskaya cuckoo, Malin o igoa o le tasi o aano o aano o moa. Muamua le igoa fou - Cucu de Malin.

O suiga i le igoa na mafua mai i le mea moni e faapea, o le aai o Mechelin, i le mea na gaosia ai, sa matua tuai lava ma o lona igoa sa ese lona faaupuina i le tele o seneturi.

I Rusia, o igoa nei sa pipii - Malin ma le Mechelen cuckoo (o se lanu lanu e pei o le lanu e pei o le plumage o le cuckoo).

I totonu o le talafaasolopito o le talafaasolopito, i Peleseuma, e matua talisapaia lenei manulele, ma mo le tolusefulu tausaga talu ai ua i ai se faʻafefe o moa alolofa i le ituaiga o Mecheln. O le galuega autu a le kalapu o le faʻaleleia lea o ituaiga meaola, o le faʻatulagaina o faʻaaliga ma, ioe, faʻailoga filifiliga. I Rusia, foi, ei ai tagata e fiafia i ai.

Sa le mautonu le au Belgian i le taimi e tasi e ala i le fausiaina o manufasi lapopoa, o lea na maua mai ai gutu mai kaina a Shanghai ma Brahm. I le faagasologa o le fausiaina o mea faʻaleleia faaopoopo o Flanders chickick cuckoo. O le mea na tupu o se manulele e iai ona uiga lelei lelei (o nei uiga lelei e teuina io tatou aso, o loʻo galulue tagata faʻataʻitaʻi e faaleleia atili).

Faamatalaga o le ituaiga Mecheln

Malin's chicks chunky, o lo oi totonu o latou tino, o lenei manulele e vaivai, mamafa i le oso aʻe (e masani lava e le lele).

O apaʻau e pupuu, faʻapipiʻi i le tino. Togiaso o loʻo i lalo - faʻasaga. O le selu o le laititi i le lapopoa, o le laʻau, e aofia ai 5-6 nifo o foliga masani, o mea manogi, manu e paʻi i ai, lanu mumu.

E seasea lava ona vaʻaia tagata taʻitoʻatasi ma se mea e pei o le popo. O 'ava ma taligalu e teuteu lelei i ato.. O mata e moli-lanu mumu, lapotopoto. E pupuu le puʻu, malosi tele, ma le paʻepaʻe. O fugalaau e maua ai le maumea i luga o latou vae (e pei o le mea e teuteu ai maranov ma fireballs), o vae malosi, lautele lautele.

O le siʻusiʻu o le Mukhela cuckoos, e oʻo lava i le taʻavale, e le o se mea faʻapitoa. I le faʻaopoopoga i lona autu autu - o le aano o manu, ona o le lapopoa tele ma le matagofie o fugalaau, moa ma le taʻavale e foliga manaia, o le a avea ma teuteuga matagofie o le moa.

O le lanu sili ona taatele o le plumage o le Mekhelnskaya o le moa o moa, e maua ai ni lanu, paʻepaʻe, paʻepaʻe, lanu uliuli, penisina ma Colombian o laumei.

Talu ai o nei mea o aano o moa, o mea taua tele ia o fasi vao. O le aano o le aano, suamalie, manogi, e aofia ai filo lelei. I totonu o le laufanua iloga o le hens o se mea faapitoa faapitoa ua kuka - Malinsky chicken.

Faʻapitoa

I luga o faʻasalalauga o faifaatoaga faifaatoaga e pei o le tuinanau tele ma le faʻamaoni i le stern e mafua mai i le le lelei o lenei ituaiga. Ae o lenei manatu e feteenai, ao finau finau e maua e moa ia se tupe mama lelei.

O le lelei o fugalaau, e faaopoopo atu i uiga matagofie o aano o manufasi, e mafai ona faatatau i la latou fuamoa o manu. O se isi avanoa e le mafaafitia: leai se tulaga masani i tuutuuga o le taofia.

Faʻataʻavale tagata ulavale: o latou igoa - o le Mekhela cuckoo - o nei moa na le maua ona o le lanu, ae ona, pei o le tino cuckoos, latou te le fiafia e nonofo i fuamoa.

Initaneti ma faʻatoʻaga

Toa o le ituaiga Mecheln e tele, o le mea lea latou te manaʻomia ai le tausia i se potu vateatea. Raspberries, e pei o isi moa o aano o aano o manufasi ma manu-fuamoa, e tele lava i fafo, o nisi taimi i totonu o cages. E leai ni manaʻoga faʻapitoa mo le taotoga, o le tulaga masani o le a talafeagai (vao, vaovao, vaimamago, ma isi).

E masani lava latou te le lele, o lea o le pa e sili atu nai lo le mita le maualuga i luga o le savaliga o le a lava lea mo i latou. E iai a latou puipuiga lelei ma fulufulu manogi, ona o nei uiga, latou te talia lelei le malulu. O tagata poto masani e mafaufau i le maualuga o le vevela i totonu ile moa, e aofia ai Raspberries, e 12-16 ° C.

O nei moa maualuga fua o le fua o le fuamoa. E tusa ai ma le mea moni e le fiafia alomoa e nofo i luga o fuamoa, ua uma ona taʻua. I lenei tulaga, o le auala sili ona lelei o le faʻaleleia. Tulisi o pou. O le tuputupu ae o le talavou e iloga i se ola lelei ola, e le mafai ona afaina i faamai, e vave ona maua le mamafa. O fualaau e mafaufauina vave vave

Ua oʻo i le matua o le tasi aso, e mafai ona faigofie ona iloa tagata taitoatasi e le feusuaiga: i le moa o loo i ai se lanu pupula i luga o le ulu, ma le pito i tua e pogisa, toetoe lava a uliuli. E iai se paepae papaʻe i le pito i tua. E pei ona matauina e le au faifaatoʻaga, e toʻafilemu moa, a oʻo mai se tagata, latou te le fefefe.

O se tasi o aiga sili ona lauiloa o le moa chicken Loman Brown.

Ae e uiga i le Andalusian Blue, e mafai ona e faitau i soo se taimi iinei: //selo.guru/ptitsa/kury/porody/myaso-yaichnye/andaluzskaya-golubaya.html.

E i ai foi i tagata matutua se uiga le toʻa, toʻafilemu. Lava e alu e faʻafesoʻotaʻi ma se tagata. Faʻasalaga puipui puipui leoleo mai osofaʻiga mai tagata ese. O meaai i aso taʻitasi o tagata matua - 100-150 gr. paleni taumafa. Faʻaavanoa le maua o le gaʻo (o le tino maliu i le 5 masina).

Uiga

O le mamafa o le moa e 5 kg., Ma o le mamafa o le moa o le 4 kg.

E tusa ma le 140-160 fuamoa o le gaosia i le tausaga e tasi. I le taumalulu, faatasi ai ma se meaʻai atoa, e leai se paʻu o le gaosia o fuamoa. O lapoa e lapoa, ma lelei uiga lelei o le tofo, mauoa i vitamini ma elemene o mea. Laʻau mamafa - 60-65 gr. E amata mai le tusa ma le 6 masina (o lenei faailoga e faalagolago i meaʻai).

O fea e faʻatau ai i Rusia?

O le faʻatoʻaga o fusi o le Mecheln e tupuga mai i le faʻatoʻaga o le fagafao manu e lelei lona igoa.Fauna"I le faʻaopopo i le faʻaleleia, auai i faʻasalalauga, faʻasoa aafiaga faʻapitoa i le fausiaina o moa.

Lauga a le kalapu: Moscow, vaipanoa o Yegoryevsk, Vityaz taaloga faʻalavelave. Faʻalauiloaina foi fualaau faisua o loʻo faia le vasega pepe "Nuʻu manu", o ana fesootaiga: +7 (916) 795-66-55, +7 (905) 529-11-55.

Analogs

  • O tauvaga agavaa mo le mamafa ma le fuamoa fuamoa o moa Mechel e mafai ona avea ma moa Brahma, o lo latou mamafa e tutusa lava; fuamoa e laʻititi laitiiti, ae o le mamafa o fuamoa e tutusa lava.
  • Toa manu-fuamoa - Rusia lanu paʻu - e fetaui i le Mechel cuckoos i le mamafa, fua o fuamoa ma le mamafa o fuamoa.

E pei ona faʻamalamalamaina e le au faipisinisi, o le Mecheln hens e lelei mo uluaʻi faifaatoaga faifaatoaga, talu mai:

  • le faʻasalaga i totonu o mea e aofia ai;
  • lelei toe maua fua i fuamoa ma aano o manufasi;
  • e taatele i totonu o lo matou atunuu, maua se vaitafe lelei tele.