Fale

Māmā, faʻatusatusa ma gaogao tumau "Agronom"

Faʻaaogaina le faʻataʻitaʻiga "Agronom" e mafai ona avea ma se tasi o tali sili ona lelei i le tulaga o le lelei ma le faigofie o le faʻaaogaina, faʻapea foi ma le faigofie ma le faʻamaoni o le mamanu.

O nei mea, faʻatasi ma le faʻaaogaina o mea faʻaonapo nei, faʻamalamalamaina i totonu o le laina o greenhouses masani ma maua ai se avanoa maua ni taunuuga lelei i le taimi o le totoina o laau toto i luga o le eleele.

I le tautotogo, pe a mafai e le tele o suiga i le vevela ma le susu ona faigofie le faaleagaina o laau totō, ua mafai e le fale tioata a Agronom ona faatagaina tausisia le lelei o le eletise sili atu nai lo so o se mea faigaluega e masani ona faʻaaogaina e le au fai togalaau.

Faʻamatalaga o le greenhouse "Agronom"

O le fausaga o le greenhouse o le fausaga o meafaitino polymer neilea ua uma ona faapipiiina i mea.

O lenei faʻaoga faʻapitoa e faʻaogaina ai le "Agronom" o se oloa sauni-i-faʻaaoga, e le manaʻomia pe a faʻapipiʻi ma faʻaaoga soʻo se tomai faʻapitoa ma tomai faʻapitoa.

Lava tatala le afifi ma ua saunia le oloa e faʻaaoga. O arcs o le faʻavaa e faʻapipiʻiina i luga o fausaga e le faʻaalia ai le faʻaaogaina o se faavae, o le mea lea e mafai ona faʻapipiʻiina se fale kesi e aunoa ma ni mea sauniuni i soo se mea i totonu o le taulaga.

O vaega mulimuli o le mea e ufiufi ai e faʻaaogaina e fai ma faʻaopoopoga, lea e faʻafaigofie ai foi le mamanu.

O le umi o le greenhouse, e fuafua i le numera o faʻailoga e aofia i le seti, e mafai 4, 6 poʻo le 8 mita, o le lautele o le fale laufanua e lava e fatu ai ni moega e tolu ma e tusa ma le 1.2 m.

O le maualuga e mafai ona ese mai le 0.7 i le 0.9 m. Faʻalagolago i tuutuuga o le faʻapotopotoga. Faatasi ai ma lenei mea mamafa le mamafa o mea faigaluega. O le mea lea, o se lauʻeleʻele e iai le umi o le 4 m. E naʻo le 2 kilokalama le mamafa.

Greenhouse "Agronom" e mafai ona faʻaaogaina e malupuipuia ai mai tulaga le lelei o le siosiomaga o soo se vine, fualaau faisua, fugalaau ma laau teuteu.

Sei o tatou iloiloina atili auiliiliga o mea e faia ai le fale kesi.

Ata

Ata faʻatalanoa faʻatasi ma le greenhouse "Agronom":

Faʻavaa

O le faʻavaa o pou e faia i paipa o polyvinyl chloride (PVC) ma le diamita o le 20 mm. O lenei mea ua lava le mamafa ma, i le taimi lava e tasi, ua mafai ai ona fetuunai le maualuga ma le lautele o le fausaga i totonu o nisi tapulaa.

Pepa o le umi 200 mm, faʻapitoa foi i le PVC, o loʻo tuʻuina i pito o paipa. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, "Agronomist" na malupuipuia i le eleele.

E mafai foi ona aofia i totonu o le pusa ata lanumoana, faʻatagaina, pe a talafeagai ai, e faʻapipiʻi ai meafaitino ile arcs i le tulaga maualuga. Ae ui i lea, o le galuega lava e tasi e faigofie faia clothespins talafeagai lelei.

E taua: Polyvinyl chloride (PVC) o se mea e saogalemu le saogalemu i mea e le faʻaogaina e leai se mea e afaina ai le siosiomaga. Ua faʻaaogaina mo le tele o tausaga, e aofia ai le alalafaga taumafa (mo se faataitaiga, i le gaosia o ipu).

Faʻapipiʻi

I totonu o le greenhouse, o le Agrotex 42 le laupepa e faʻaaogaina e avea o se mea e ufiufi ai. E le pei o le faʻasolosolo polyethylene film, o lenei mea o loʻo i ai le tele o mea taua - o ia susu ma manava, e mafai ai ona e puipui laau mai fesuiaiga faafuasei i le vevela.

O nei meatotino e faʻatagaina oe e faia se microclimate lelei mo laau totō.O le lautele o le ufiufi e 2.1 m.o, faatasi ai ma se laina e mafai ai ona taofia le faavaa o le kiona "Agronomist".

O le umi e fesuisuiai e fuafua i le umi o le oloa, o le pito o le laupepa e lolomiina i le eleele pe a faʻaogaina, lea e maua ai le faʻaleleia o fale. O le auala o le faʻapipiʻiina o le ufiufi i le arc e mafai mea faigofie e faigofie ona faimalaga i luga o fao, lea e faafaigofieina ai galuega ma laau i le taimi o le veleina po o le faasusu.

Fesoasoani: "Agrotex 42" 42-50 micron o se faʻavevela vevela faʻasaga le lalagaina e le o lalagaina o le gaosiga a Rusia e puipuia mai le faʻamalosia o le ultraviolet. O lona malosi e mafai ai ona faʻaaogaina le lanumua mo vaitau.

Faamanuiaga autu:

  • Faʻamalie, faʻatusatusa ma le tumau i le faʻaopoopoina i tau maualalo;
  • Le mafai ona faʻapipiʻi i soʻo se mea e aunoa ma le faʻaaogaina o le faʻavae ma se taumafaiga itiiti;
  • Maua le siitaga e 50% pe a faatusatusa i le totoina o fanua;
  • Puipuiga gafataulimaina mai aafiaga le lelei o le siosiomaga (fulu e oo i le -5 ° C, tausia lelei o le maualuga o le suavai, puipuiga mai meaola faalafua ma manu laiti);

E faavae i luga o mea uma o loʻo i luga, e mafai ona tatou faʻamaonia e faapea o le greenhouse "Agronomist" e faatatau i telefoni feaveaʻi o oloa gaosia i aso neilea e mafai ona faafaigofieina ai le galuega a le tagata fai togalaau ma matua faateleina ai le gaosiga.