Fua o le gaosiga

Tarragona: o se filifiliga o ituaiga taatele

O le aiga soa o loʻo faʻatusalia i le aoina o fale o fugalaau fugalaau ma faifaatoaga o se laau lanu olive-lanumeamata. tarragon (tarragon), fuga mai ia Aokuso-Setema, pale samasama (tele lava) fugalaau. E tupu le leaga ma e le o se mea mataga.

Aztec

Aztec ua noatia i le igoa o Mekisiko anamua. Malosi malosi ma laulauina. O le manogi manogi o le laau o loʻo i ai ni ata lafoia. O le tele lava o taimi, e faʻaaogaina ai le laau e fai ma mea taumafa. O le vao e oʻo i le 1.5 mita le maualuga. Faʻaleleia i le tasi nofoaga e oo i le 7 tausaga.

Valkovsky

O lau opaque o Estragon Valkovsky ei ai sina manogi. O se ituaiga malulu malosi lea o le tuai o le totoina o Rusia. E le lelei ma e le mafai ona faʻaleagaina mo faʻamaʻi. I nai lanu paʻepaʻe laititi ei ai nisi o suauu taua e faʻaaoga i le kuka ma le mea manogi. Mai i le germination e matua i Me - 2 masina.

E taua! E le taliaina le sili atu o le susu.

Goodwin

O se tasi o ituaiga lauiloa e sili ona lauiloa o tafe. I le maualuga o le mita, o lona uiga o se aofaiga tele o le lanu meamata - sili atu i le 0.5 kilokalama i le tausaga lona lua o le tuputupu ae o le vaitau. O se manogi manaia o loo i ai se tofo oona. O laʻau o lenei tarragon ua faʻasalaina i piko ma ituaiga meaʻai. E mafai ona faʻavaivai i lalo o le palapala ma i totonu o se fagu i luga o se fagu.

Gribovsky

Tarragon Gribovsky ua maua le lauiloa tele ona o lona malosi o le malulu ma le umi o lona tuputupu ae i le tasi nofoaga (e oo i le 15 tausaga). Laʻau uumi i luga o le mita mita-maualuga o loʻo avea ma se lanu meamata lanu meamata mo tamai fugalaau papaʻe. Faʻaaogā - faʻapitoa mo vasega uma o taranesa faʻamalosi - faʻavasegaga mo salakeke, pila, aano o manu ma iʻa.

Dobrynya

O le mita masani masani o Estragon Dobrynya ua faʻapipiʻiina ma se mea e le masani ai maualuga o mea aoga - acid ascorbic, carotene, vitamins ma elemene. O lenei vao vevela e faʻaalia uma aoga o taʻavale. Lagona lelei i se lamala, e le fefe i le malulu. Malosia le 10 tausaga e ola ai i le nofoaga e tasi.

E te iloa? E tatau ona toe faʻaleleia le tauraki pe a vaeluaina vao i le 3 tausaga.

Zhulebinsky Semko

Tuʻu faʻamalosi le vao ma le laʻau lanumeamata lanumeamata. E i ai ni fugalaau lanu samasama i faʻalavelave uma. Mo le 7 tausaga, e ola i le tasi nofoaga e oo i le 150 cm. O le faʻaaogaina o mea suamalie suamalie e talafeagai mo le taoina, faia o vai inu.

E te iloa? O le tafe o le taamilo i le pito i lalo maualalo o latou laʻau vave.

Tupu o laau

E fuga i le taumafanafana. O le maualuga o le vao (e oo i le 1.5 m) e talitutusa lava ma le Tarwan Monarch ma isi ituaiga. E pei o le Estragon Aztec, o le manogi manogi e tumau i le manogi malosi. Laʻau o loʻo i ai mea e fesoasoani i mea e seleseleina i le fale e puipui ai le lanu, faʻateleina le malosi, sili atu le manogi ma le tofo. Fesoasoani e togafitia le tele o faʻamaʻi.

E taua! I le tausaga muamua o le atinaʻeina o faʻatoʻaga, o le seleselega e faia muamua - aʻo lei tupu.

Tupu

I le vao tuusao (mai le 0.8 i le 1.5 m) se tele o fua. O lanu o le tarragon e vaapiapi ma susulu le lanu o le emerald. E alu atoa le tausaga (mai le tautotogo i le tautotogo) e totō mai laau toto e totō i se nofoaga tumau. O fualaau fou o Estragon Monarch e sili ona lelei i salakeke.

O le tofo vevela o le laau i lenei ituaiga e manaʻo e faʻaaoga i meainu ma pulu. O loʻo i ai mea faʻaleagaina: o le tarragon e faʻaleleia ai le gaioiga o le manava, faateleina ai le manaʻo, faʻaitiitia le faʻaogaina o faʻailoga. Faatasi ai ma le fesoasoani a le taʻavale, faʻamaʻi faʻalaʻi - pneumonia, tuberculosis, bronchitis - ua togafitia.

Smaragd

E sili le fiafia e tatala avanoa lautele. O loʻo faʻasaʻo le maualuga, maualuga i totonu o le 80 cm, o lau o le lauolaola e faʻamalosi i le amataga o le fuga. E sili atu le tele o meaʻai e faia i ni ato i foliga o polo, pe a maua fugalaau samasama. O le kuka, kuka ma le meaʻai faʻafaigofie e faʻaaoga ai laulaau ma vine o Tarhuna Smaragd. E masani foi ona masani ona faaaoga e tagata fugalaau fugalaau laau toto mo laau teuteu.

Farani

I luga o le 1.5 mita mita maualuga o le Tarhuna o Farani, o le lanumeamata lanumeamata o laulaau lauolaola ma le paʻepaʻe o fugalaau laiti e ese le eseesega. Tetee i le malulu ma faʻamaʻi. E lauiloa i kuka e avea o se faʻaopoopoga i mea autu. I le faʻafanua faʻaonaponei nei, o lenei ituaiga o tarragon e faʻaaogaina mo laau taʻitasi.

Eseesega o taʻavale e le ese tele i le totoina ma le tausiga. O le toe gaosia e fatu, kulupu ma vaevaega o se vaomatua e eseese. Pe a totoina, o le lautele i le va o laina e 0.7 mita le mamao, ma le mamao i le va o laau toto mai le 40 i le 70 cm. E faʻalauteleina laulaau 3-4 taimi ma vao vao e fafagaina i ni nai taimi.