Fale

Matou te fausia ni lanu meamata mai le polycarbonate ma o matou lava lima: ata tusi, tulaga lelei, ata o ata

O le Polycarbonate o loʻo faʻaaogaina greenhouses na amata ona lauiloa tele i faifaatoaga i totonu o le fale e leʻi leva atu.

E naʻo le afa poʻo le luasefulu tausaga talu ai, o ia ituaiga fausaga na seasea ona ausia, ae o le asō ua latou faʻaaogaina e le gata i fanua o fanuaae faapena foi i totonu o le galuega taufaatoaga.

O nisi o manuia i tagata o le taumafanafana sa latou mauaina ni greenhouses ua maeʻa ona faia i le polycarbonate, lea o le a talanoaina i lalo.

Le lelei o le fausaga faʻapipiʻi

Polycarbonate greenhouses i luga o le fausaga o loʻo i luga (faologa mo le fale koli) e tele mea lelei, e aofia ai mea nei:

  • faʻamaoni. O ia fausaga e puipuia i aafiaga o le kiona ma le matagi;
  • faʻapipiʻi faigofie ma faʻatinoga. I luga o le galue tutoʻatasi o vaega o le faʻavaa, faʻapea foi ma lona faʻatulagaina o le a le silia ma le 3 aso. O le tele o le faʻagasologa o le fausaga e naʻo le faʻaaogaina ma le fausiaina o se faatulagaga tumau ma le fausiaina o le faavae;
  • tau talafeagai. Ole vaega ole vaega ole lanumeamata e leai se taugata, lea e mafai ai ona maua lenei avanoa mo tagata nofo i le taumafanafana. O le fausiaina o ia ituaiga o le a sili atu ona taugofie nai lo le fausiaina o se fale piliki, ma o le tau o le polycarbonate e sili atu ona matagofie nai lo le tau o le tioata;
  • faʻasologa faʻataʻitaʻiga lautele. E mafai ona faʻaaogaina mo le fausiaina o fausaga faavae, ma mo le fausiaina o fausaga. O ia greenhouses e mafai ona faigofie pe faʻaititia e ala i le faaopoopoina (faʻaititia).

Faiga faʻavae

E lua filifiliga mo le faʻavaa:

  • vaivai;
  • tu.

Matua lelei o se mamanu le mafai ona faʻaaogaina e aofia ai i le mea moni e mafai ona vave faʻaitiitia pe a manaʻomia (mo le teuina i le vaitau o le taumalulu i soʻo se potu o le tamaoaiga o le tamaoaiga) poʻo fesiitaiga mo le faʻatulagaga i se isi nofoaga sili ona aoga ma malamalama.

Faʻafitauli o se fale laufanua faapena i le le mafai ona faʻaaoga i le tau malulu, ona o le le lava o se faavae e afua ai le leai o se vevela.

O loʻo iai le tele o lanu meamata ma e mafai ona faʻaaoga i le taumalulu. O le mea e le lelei ai, o ia fausaga e le mafai ona siitia atu i se isi nofoaga sili atu ona lelei i luga o le saite.

Fesoasoani: pe a uma ona faʻamavae le fale mafiafia mo le tasi mafuaaga poʻo le isi, o le faavae maeʻa e mafai ona faʻaaogaina mo se isi fale.

Sauniuni sauniuni aʻo leʻi fausiaina

Aʻo le i faia le fausiaina o se fale koli, e tatau ona e filifilia le nofoaga o le lumanaʻi.

Faʻalogo: o le lelei ma le tele o le seleselega e faʻatatau tonu i le filifiliga saʻo o le nofoaga.

E sili ona lelei le faʻapipiʻiina o le fausaga ina ia umi le taimi e tu ai mai sisifo i sisifo.

I lenei tulaga, o le la o le a mafanafana le ea i totonu o le kiona i le aso atoa.

E manaʻomia foi ona amanaʻia le mea moni o le fausaga e le tatau ona i ai i totonu o le paolo laau, laau talatala poʻo soʻo se fale.

Ma le isi, e tatau ona e filifili i le ituaiga o fausaga: pe o le a avea ma se fale tumau poʻo se mea feaveaʻi.

Afai e te fuafua e fausia se fale gaogao tuusao e tatau ona e mafaufau foi pe faʻapitoa ona faʻaaoga i le tau malulu.

Mo le mauaina o se falesa aʻai e faia i le polycarbonate ma ou lava lima, e te le manaʻomia ni ata i mataupu faavae. Peitai, ina ia mafai ona fausia se fale gaogao tumau ma faatuatuaina, e tatau ona faia se mamanu mo le lumanaʻi fausia.

I le faʻaopoopoga, e mafai ona e atiaʻe se fuafuaga e faʻamaonia ai le sao tutusa o vaega taʻitasi o le fausaga. O tagata atamamai faʻapitoa e fautuaina vaega nei o le fausiaina o le kesi:

  • lautele 2.4 mita;
  • uumi 4 mita;
  • maualuga 2.4 mita.

Faatasi ai ma ia ituaiga i totonu o le greenhouse o le a mafai ona faia ni moega e lua, i le va o le ai ai se auala faigofie.

O le pito i lalo mo le fausaga matala

A maeʻa ona filifilia le nofoaga ma ua saunia le ata o le lumanaʻi, e mafai ona e amata fausia le faavae, o le manaʻoga e fuafua i le natura o le fale lava ia.

I le taimi o le fausiaina o le lanu meamata ma fale le tumau e mafai ona faʻaaogaina e pei o se faʻavaa fausaga faʻavae - o le a lava lea.

E tatau ona faʻapipiʻiina fausaga tuʻufaʻatasia i se tasi o ituaiga o faavae nei:

  • lipine faʻasalalau;
  • fusi faʻamalosi;
  • faavae o poloka poloka faʻamalosi.

O le isi itu o le a taʻua o le tulaga tuusao o le mamanu.

Ua faʻatumuina le faavae e tusa ai ma le tele o le fausaga i le lumanaʻi, o le filifiliga sili lea na faʻaalia i luga.

O le loloto o le faavae i lalo e fuafuaina e le tau o se vaega patino. I totonu o itulagi vevela, o le loloto o le 0.4-0.5 m manaʻomia, ae o loʻo sili atu le loloto o le 0.8 m manaʻomia.

O le faavae ua sasaa faataamilo i le nofoaga atoa o le fausaga atoa, aʻo tuʻuina le uila, ma ua faʻamalosia le fausaga, lea e sili atu ona umi ma tumau.

Mo le gaosia o le sima O vaega nei e faʻaaogaina: 1 vaega sima + 3 vaega o le iliili ma le oneone. O le tuufaatasiga ua saunia e faʻafefeteina i le vai, faʻavevesi, o se taunuuga lea e le tatau ona mamafa tele le fofo.

Faʻalogo: pe a sauniuni le paluga, e tatau ona faʻamautinoa e leai ni elemene ese mai totonu, e pei o se faʻataʻitaʻiga, eleele, mutia ma isi, ona o le a mafua ai ona faʻaitiitia le mea o loʻo fusia.

Ata

O le ata o loʻo faʻaalia ai greenhouses e faia i le polycarbonate:

Faʻatulaga le faʻatulagaga

E toʻatele e fiafia i le fesili pe o le a le mea e tatau ona faia e le arcs mo polycarbonate greenhouses. O lea la, o le faʻapotopotoga polycarbonate fausaga faʻamafana E amata i le faʻapipiʻiina o se faʻavaa e mafai ona faia i le faʻamalosia, PVC pipili, alumini poʻo faʻamaumauga o sila.

O le filifiliga sili mo le fausiaina o le faʻavaa - uʻamea uila. Aʻo le i faʻatulagaga, e tatau ona valiina e puipuia ai mea mai le faaleagaina.

Muamua lava, e tatau ona e faʻafeiloaʻi le faʻavaa ma faʻapipiʻi i luga o le faavae. O le faʻamau e faʻapipiʻiina i le faʻavae ma taula - o le a maua ai e le fausaga le malosi faaopoopo.

I le isi itu o le nofoaga ma tulimanu o le fausaga, e talafeagai le faʻafeiloaʻi o faitotoa ma poutu, i luga o luga o luga o le pito i luga o le mea e faʻafefiloi ai le pito i luga - o le a faʻapipiʻi elemene i luga.

Ina ia mafai ona tuʻuina le faʻamalosi atili o le faʻamalosi, e tatau ona tuʻuina faʻatasi ma se tulimanu ma faʻaoga faʻafefe.

Filifiliga faʻatulagaga mafai:

A maeʻa le faʻatulagaina o vaega autu, e tatau ona faʻapipiʻi le fausaga i le ivi. E le gata i lea, e tatau ona faʻaogaina le fale koli mo le faʻaleleia o le ea.

Polycarbonate faʻatulagaga

Faʻalogo: polycarbonate e tatau ona faʻapipiʻi i le faʻavaa ma se itu ua faʻaauupegaina i se ata tifaga puipui, e mafua ai le puipuia o le kiona mai le radiation ultraviolet.

O le tipiina o le polycarbonate e tatau ona faʻavae i luga o launi pepa laugatasia e aloese ai mai le tele o otaota.

A uma ona tipi le mea, ona faailogaina lea o pusi faʻamau, ona mafai loa lea ona e alu i le ufiufi o le fausaga.

O papatusi e fesootaʻi le tasi i le isi i ni sikilima ma ni fusi faapitoa.

Polycarbonate pepa manaʻomia toso e le itiiti ifo i le 20 mm. Mo le togafitiga o faʻailoga e faʻaaogaina ai se moli, ma le pito i lalo o loʻo tapunia i le uamea.

Amata ona ufiufi le fausaga ma se taualuga ma pito i luga, ona alu lea i le teuteuga o puipui ma faitotoa. O tulimanu ua faʻapipiʻiina o tulimanu o le uamea poʻo le palasitikiti.

O faitotoʻa ma faamalama o loʻo tuʻuina atu i ai. Ina ia faafaigofie ia vaega amata, e mafai ona e faapipiiina se faamau faamau i luga ia i latou.

A maeʻa le faʻavaeina o laupapa, e tatau ona iʻu pito o mea kelu ma se mea faapipii faapipii - o le a maua ai le faamauga ma puipuiga mai le pefu o le honeycomb honeycomb polycarbonate.

E ui lava i le mea moni o le fausiaina o se atinaʻe vevela e faia i le polycarbonate o se faagasologa taimi e faʻaaoga ai le taimi, o lenei mamanu ua maua ai se manuia i vaomatua.

O lanu meamata e faia i le polycarbonate ma o latou lava lima, e fausia e tusa ai ma tulafono uma, i le lumanaʻi e mafai ona maua ai le tele o seleselega i latou e ona le fanua pe a tutupu mai fua o fualaʻau eseese. Ma o le faia o se kativaʻai ma ou lava lima mai le polycarbonate ma le arcs e le o se faiga faigata tele.

E tusa ai ma auala e faia ai ituaiga greenhouses ma greenhouses ma ou lava lima, faitau ia tusiga i luga o la matou upega tafaʻilagi: arched, polycarbonate, faʻamalama, puipui-tasi, greenhouses, greenhouse i lalo o le ata tifaga, greenhouse greenhouse, mini-greenhouse, PVC ma pipili polypropylene , mai le fale tuai moli, le fale kosi tioata, le kiona, fale kiona mo le taumalulu.