Fualaau aina

Astrology o la tatou uo! Pipi e tipi i le kalena o le masina: o afea e mafai ona totoina, o aso e lelei

O le faʻaleleia o pepa logo o se mea manaia, ae le faigofie, o tamaʻi talavou e matua faʻafefe ma e manaʻomia le faʻaeteete ma le faaeteete.

O aʻa o laau laiti e malu, e matua maaleale lava i le totoina.

Ua fautuaina e le au fai togalaau togafiti le totoina i le amataga o le galueaiina, ona sosoo ai lea ma le lumanai o le a sili atu ona tumau ma malosi.

Polokalama lunata ma filifili

FUAFUAGA! O le togi o le tufatufaina lea o fualaau mai le aofaiga atoa i koneteina eseese ina ia latou le malulu le tasi i le taimi o le tuputupu ae, ma ia aloese mai le lalagaina o aʻa.

O le faʻatinoga o loʻo faʻatinoina pe a uma ona faʻaalia le laupepa muamua poʻo le lua i luga o le alm. O le tele o tagata fai togafiti poto e togiina pepa, ma taulai i le kalena o le masina. O le aʻafiaga o vaega o le masina e tutusa lava i meaola uma e iai vai, e aofia ai laau toto.

  • New masina - o le vaega o le masina, le lelei i le tuputupu aʻe ma le atinaʻeina o laau toto, o le suavai maua uma o loʻo maua i aʻa. I le taimi lea, e sili atu ona lelei le aloese mai le toe suia.
  • Tuputupuina o le Moon faʻatasi ai ma le tuputupu ae olaola ma le tamaoaiga, o mea uma e oso mai le aʻa mai luga o le aʻa e faʻaputuina ai aʻa i lau ma fugalaau. O le taimi aupito sili lea ona talafeagai mo le suamalie o le suavai. E oʻo lava i le tulaga o le faʻaleagaina, o le aʻa o le a le mafatia tele, o le sili foi lea o le a ola ai le fua.
  • E sosoo mai le masina atoa - O le taimi lenei e faʻaputu uma ai meaai i le pito i luga o laau - i laulaau ma tumutumu. Ae vave lava o le a amata ona toe foʻi le vai i aʻa. O le masina atoa, e pei o se masina fou, o se vaitaimi o le taofiga o galuega uma i le totoina ma le totoina.
  • Le fa fa o le masina - faʻaitiitia. O suavai e ola ai fua o fualaau faisua e sosoʻo loloto i aʻa ma faaputuputu iina. E leai se mea leaga e tupu pe afai e te faia se palota i lenei vaitau. O se tulaga le faaituau lenei mo le suia o le pepa Bulgaria.

I le faaopoopo atu i nei avanoa e fa o le masina, o se faailoga e pei o le faailoga o le zodiac, lea o loo i ai i lena taimi, e aafia ai le faagasologa o galuega faalelalolagi. E tele faʻamatalaga lalelei, e le o fua uma ma e le faʻaituau. E tofu i latou ma mea e aafia ai le tasi po o le isi faatoaga i lona lava ala. O aso malolo e talafeagai pe a oʻo le masina i Taurus, Libra, Scorpio.

O faʻamatalaga sili ona le lelei mo lenei faiga:

  • O iʻa e manatu o se faʻamaga lelei, ae e matua le talafeagai mo le pikiina.
  • O le aloese mai lenei ituaiga o galuega e manaʻomia i le aso o Sagittarius, Aries, Gemini ma Virgo.

E masani lava ona latou amata totoina pepa ia Fepuari, ma o Mati o le a ia 2-3 laulaau moni. O lenei laasaga o le tuputupu ae e sili ona talafeagai mo le tafe.

FUAFUAGA! Ina ia mafai ona faia le taotoga e aunoa ma se faʻaleagaina mo aʻafiaga laiti, e tatau ona e sasaaina lelei i le 24 itula. I le aso o le toe totoina e sili atu le lelei e le faʻafefe ai le totogo. O lea o le a sili atu ona faigofie le vavae ese aʻa e aunoa ma le faaleagaina.

E tatau ona e faʻafesoʻotaʻi ma le faʻaeteete le faʻatulagaina o le suʻega

  • Muamua, ia saunia le eleele lea o le a matou tuu ai a matou pepa. O le eleele sili ona lelei i luga o le faavae o le peat ma le humus, e manaʻomia e faʻaopopo le oneone ma le eleele eleele, o le eleele e sili atu le avanoa.
  • E mafai ona maualuga gafatia mo laau toto, o le a sili atu le malosi ma ola lelei le aʻa. I le pito i lalo e tatau ona e togi ni nai pu ina ia le aoga le eleele. Ma le isi, sasaa le paluga palapala.
  • I le eleele tatou te taʻalo ai i sina faʻavaivai laitiiti. O le suavai e faia i le loloto lava lea e tasi na muamua i le lūlūina; e le manaʻomia ona e totoina atili. I sina laititi e sasaa ai sina vai.
  • O le oʻo i le mea e sili ona taua - totoina totogo. Faʻamamaina ma le faʻaeteete le siama ma se meafaigaluega faʻaleleia ma tosoina i fafo, ma uuina i tafatafa.

Faitau atili pe faʻapefea ona faia le piki i le tusiga.

TAULAʻI! E le tatau ona aʻa le aʻa autu, e pei ona faia i tamato ma isi fualaau faisua. Solanaceae e le taliaina lenei togafiti ma mafai foi ona oti. Na o le tuu o le fatu i totonu o le pu ua saunia, ona sasaa lea i le eleele, fai sina mea faapipii.

A maeʻa uma manipisi, e tatau ona sili atu le tuʻuina o laupepa i mea sa i ai muamua. Ona latou fetuunai lea mo ni nai aso. O aso muamua e lua e te manaʻomia e puipuia ai pepa mai le paina o se la susulu malamalama.

A o leʻi faia se pikiga, e tatau ona e faʻatalanoa le kalena o le masina e filifili ai aso sili ona fetaui ma vaʻavaʻai i mea leaga.

Polokalama mo le faʻapipiʻiina o pepa mo Mati

Le tele aso lelei mo le piki- Mati 2, 3, 16 ma le 17. Aso e lei mafaufauina - 1, 4, 5, 18, 21, 25, 26, 28, 29, 30 Mati.

  • 1.03 - O le tuputupu ae o le tumutumu i Aries. O le faaputuga o fetu e le o lafulemu. Soʻo se faʻaaogaina fua o fualaau aina e le manaʻomia.
  • 2.03 - faateleina masina i le faaputuga Taurus. Faailoga faʻamaonia. O le faʻaleleia o le susu e alu ese mai le aʻa i luga o le aʻa i lau ma agaʻi i fua. O le taimi sili lea ona lelei mo ia togalaau.
  • 3.03 - O le masina o loʻo i ai pea, o loʻo i lalo foi o le faatosinaga a Taurus ma e lelei tele. O loʻo gasolo pea le sua mai le aʻa i luga ma luga.
  • 4.03 - E ui lava i le mea moni o loʻo i ai pea le tau i Taurus, e le fetaui le aso mo le gaosiga, aua o loʻo i ai le tele o avanoa e totoina ai le aʻa pe a galueaiina le palapala.
  • 5.03 - O lenei laasaga ua taua o le kuata muamua o le masina, o loʻo i lalo o le kuluma Gemini. Aso le lelei mo le faia o togalaau togafiti. E le gata i lea, i lenei laasaga o loʻo i ai se paleni malosi o le malosi. Aloese mai soo se ituaiga o galuega faifaatoaga.
  • 16.03 - o le matua o loʻo faʻasolo atu i le faailoga o Scorpio. O se tasi lea o faailoga e sili ona tele, na o le Cancer e sili atu ona fua. E ui i le paʻu o le masina, ae o le aso e matua fua tele lava.
  • 17.03 - O le Moon o loo matua lava i lalo o le faatosinaga a le tagata sikolasipi. I lenei aso, o fua taua uma e alu ifo i aʻa, fafaga ma faatumuina i latou i le malosi ma le alualu i luma. Aso fiafia.
  • 18.03 - Faʻaauau pea le soifua matua matutua, o nei aso o le a pasia i lalo o le faʻamalosia o Sagittarius. O se tasi o tusitala aupito itiiti. E le fetaui mo le galue ai ma le eleele teu, e lua i laʻau ma la latou vaega eleele.
  • 21.03 - Faʻaitiitia le masina i totonu o fetu o Capricorn. O malosi o le laau e taulaʻi i aʻa. Aso o le fati e le talafeagai mo gaioiga e gaosi.
  • 25.03 - Faʻasusu i le Aquarius. Faailoga o le Barren. O lenei vaitau e le fetaui mo soʻo se tulaʻi mai ma faʻafefe. Tele le lamatiaga o le oti o le mama.
  • 26.03 - o le masina o loʻo i lalo i Pisces. O se fualaau lelei, ae e le talafeagai mo le togafitia ma le gaosia, aua o le taimi lenei o le foafoaga, e le mafai ona vavaeeseina, ma o le mea lea, e faaumatia ai rhizomes.
  • 28.03 - O le masina fou i lalo o le faaputuga o Aries. Faalua aso leaga. O vaega uma o le lunar lunaki ma le faatusa o le zodiac e le o faia mo soo se togalaau.
  • 29.03 - Faʻasalaga agai i Aries. O le faaputuga o fetu e laititi, o lea e le tatau ai ona e galue i fualaau.
  • 30.03 - Tupu tuputupu aʻe i Taurus. Faailoga mataʻina ma le vaega, ae le talafeagai mo le gafa.

O aso o totoe e le mautonu mo le galuega o le pikiina o se pepa suamalie.

FESOASOANI! Aoao e uiga i metotia eseese o le totoina o pepa: i totonu o pusa lapisi po o ni meaʻai, i luga o le eleele ma e aunoa ma le faapipiiina, ma e oʻo lava i luga o pepa fale. Aoao le togafiti togafiti o le totoina i le galu, faapea foi ma mea e ono afaina ai au laau i faamaʻi ma meaola faalafua?

Mea aoga

Faitau isi tala e uiga i le totoina o fualaau mo pepa ma o latou tausiga atili:

  • Tatau lelei le gaosia o fatu ma pe tatau ona salu i latou ao leʻi luluina?
  • E faʻapefea ona tuputupu aʻe peʻa peʻe, peli pe oona i le fale?
  • O le a le faʻatupulaia o le faʻaleleia ma le faʻaaogaina?
  • O mafuaaga autu e feteenai ai laulaau i laʻau, e paʻu i lalo laau pe toso ese i fafo, ma pe aisea foi e mate ai pupu?
  • Tuutuuga o totoga i itulagi o Rusia aemaise lava le galueaiina o le Urals, i Siberia ma le eria Moscow.
  • Aoao le fefete e faʻavae fomu kulimi.
  • Aoao tulafono o le totoina o Bulgarian ma le vevela pepa.
  • O le taimi o pupu muamua ma i tulaga e manaʻomia ai le faʻamalamalamaina atili o fualaau?

A o fatuina se pepa suamalie, e taua tele le amanaʻiaina o faʻaaliga uma ma foliga o lenei aganuʻu fiafia, faʻapitoa foi ona filifili le taimi talafeagai mo se faʻalavelave faʻalavelave i le kalena o le masina. Afai e te mauaina le paleni paleni i le va o nei mea, e te maua se seleselega tele!