Fualaau aina

Tomatoes mo gourmos moni - ituaiga tomato "Strazberry dessert": o le faamatalaga sili ona atoatoa ma uiga o ituaiga

Faatoa manaʻo le faifaatoaga e tupu totoga, ma avatu fua tetele, fuamalie ma se tofo lelei. E manaʻomia ina ia latou le faʻamalosia faapitoa i tekinolosi tau faʻatoaga ma faʻafetaia ai feeseeseaiga laiti ole vevela.

O nei uiga uma o loʻo i totonu o le fualaau vine, lea e lauiloa i le au faifaatoaga faʻatoʻaga ma faifaatoaga tomai.

I lenei tusiga o le ae maua ai se auiliiliga auiliili o le ituaiga, e mafai ona e faamasani i ona uiga autu, aoao e uiga i foliga o le galueaiina.

Tomato Strawberry dessert: faamatalaga eseese

Igoa tulagaStrawberry dessert
Faamatalaga lauteleTausaga o le vaeluagalemu
FaʻatonuRusia
Toto105-110 aso
PepaFaʻataʻotoʻopoʻa
LanuRed
Faatatauga o fuamati amatae tusa ma le 300 kalama
TalosagaUma
Tuʻu atu ituaiga10-12 kg mai se togavao
Vaega o le tuputupu aeFaʻasalalau Agrotechnika
Faʻafitauli faʻamaʻiTetee i faʻamaʻi tetele

"Fualaau suamalie" - o le vaeluaina o le vaitau o vaitau. Ae maise lava le alofa alofa i tomato masani. O le suka e le o se faʻataʻitaʻiga, e sili atu le ola i luga o le auala poʻo le lagolago maualuga.

O fua muamua na amataina ia Iulai, e mafai ona e aoina mai tamato seia oʻo i le malulu. I taimi o le greenhouses greenhouse tausaga, e mafai ona fuaina fua seia oʻo i le faaiuga o Novema ma le amataga o Tesema.

O fua e lapopoʻa, lapotopoto, lapisi-mumu. Toto Tomato - e tusa ma le 300 g, gaosia - e oʻo i le 10-12 kilokalama i le vao. O meaai e tumu, suamalie, ma faʻamalamalama fua. Maualuga maualuga o mea mamafa ma suga. O fua o le tino, ma potu laiti fatu, pulumu suamalie ma paʻu vevela.

Toto Tomato "Straets dessert" e talafeagai mo le ola i greenhouses ma greenhouses. Masalo o le gaosia o pisinisi i faatoaga. I fualaau mumu fualaau 'aina na totoina i itu uma o Rusia. O le seleselega e teu lelei, e talafeagai mo le umi o uta.

Faʻalogo lelei! Tomatoes "Laʻau mama" e faʻaaogaina mo le faia o salakeke ma isi meainu malulu, suamalie, soupeti. O fua e fetaui lelei mo le tainaina: pipi, tilati, aofia ai fualaʻau i le tuufaatasiga.

O le mamafa o fualaau eseese e mafai ona faatusatusa i isi i le laulau i lalo:

Igoa tulagaFua o le fua
Strawberry desserte tusa ma le 300 kalama
Pink Miracle f1110 kalama
Argonaut F1180 kalama
Vavega valea60-65 kalama
Locomotive120-150 kalama
Schelkovsky vave40-60 kalama
Katyusha120-150 kalama
Bullfinch130-150 kalama
Annie F195-120 kalama
Folasaga F1180-250 gutu
Paʻu paepae 241100 kalama
I luga o la matou 'upega tafaʻilagi o le ae maua ai le tele o faʻamatalaga aoga e uiga i totoga totogo. Faitau uma e uiga i ituaiga e le taua ma le fuafuaina.

Ma e uiga foi i le le mautonu o le tausiga o ituaiga vave ma le tele o ituaiga e mafua mai i le maualuga ma le malosi o le tetee.

Malosiaga ma vaivaiga

Faatasi ai ma tulaga taua o le eseese "Strazberry dessert":

  • maualuga fua;
  • teteʻe i faʻamaʻi tetele (tuai moli, pala, ma isi);
  • fualaau suamalie suamalie e talafeagai mo salati ma le gaosiga;
  • O le taimi umi e fua mai ai oe e mafai ai ona e seleseleina i le taimi atoa o le taumafanafana.

Le tele o ituaiga:

  • matua matuitui o le ovaries e mafai ona naʻo tulaga e tapunia ai;
  • umi tele e manaʻomia ai le fusia ma le faʻalagolago i lagolago.

O le ituaiga, e pei ona taua i luga, e matua fua tele lava. Faatusatusa lenei fuainumera ma isi ituaiga e mafai ona i ai i le laulau i lalo:

Igoa tulagaTuuina atu
Strawberry dessert10-12 kg mai se togavao
Solerosso F18 kg i sikuea mita
Labrador3 kilokalama mai se togavao
Aurora F113-16 kg i sikuea mita
Leopold3-4 kilokalama mai se togavao
Aphrodite F15-6 kg mai se togavao
Locomotive12-15 kg i sikuea mita
Severenok F13.5-4 kilokalama mai se togavao
Sanka15 kg i sikuea mita
Katyusha17-20 kg i sikuea mita
Vavega valea8 kg i sikuea mita

Ata

Vaega o le tuputupu ae

Tomato "Tomato Dessert" ua totoina i luga o laau i le faaiuga o Mati. O le fatuina o fatu e fua, e oʻo atu i le 85% o le fatu. A maeʻa le faʻaalia o le pepa muamua muamua moni, ona faia lea o se togi. E fesoasoani le malamalama i le olaola malosi ma faateleina ai gaioiga i le lumanai.

O laau totō ua totoina i totonu o le kiona i le amataga o Me. O le mamao aupito sili ona lelei i le va o le vao e 40 cm, lautele 60 cm le umi laina e manaʻomia. E le mafai ona faʻamalosi le totoga, o le malamalama ma le tafe faifai pea o le ea fou e manaʻomia mo le manuia matua o ovaries.

E manaʻomia e Tomatoes mea faʻapitoa faʻavaiaso ma faʻalavelave faʻapitoa faʻamaʻi ma mea faʻalaʻau. I ni nai aso talu ona faʻavasegaina, o loʻo faʻapipiʻiina vao vao i le lagolago poʻo le faʻavave.

I tala o la tatou 'upega tafaʻilagi o le ae maua ai le tele o faʻamatalaga aoga e uiga i faʻamaʻiina mo tamato. Faitau uma e uiga i:

  • Malosiaga, faʻasalalau, minerale, phosphoric ma le faʻasusu.
  • Auala e faʻaaoga ai le kesi, le fefete, iodine, boric acid, amonia, hydrogen peroxyide e fai ma ofu pito i luga.
  • E faʻafefea ona fafagaina fualaʻau, tamato i le taimi o vili ma le mea e fafagaina ai le laumei.
Faʻalogo! Tomatoes e manaʻomia le pasynkovat, faʻaaogaina auala uma ma laʻau pito i lalo.

A maeʻa le vaitau o le tuputupu aʻe, faʻapipiʻiina le tulaga tuputupu aʻe e fautuaina. Mo le tulaga manuia o le ovaries e manaʻomia ai le tele o le suāvai, faʻaleleia o le kiona ma tausia le vevela ile 20-24 tikeri. Faatasi ai ma le faaitiitia i le 10-8 tikeri, o le atinaʻeina o laau toto ua faʻagesegese, faatasi ai ma le faʻaitiitia o le vevela, e mafai ona mate le vao.

Fualaau aina e seleseleina i le taimi atoa o le taumafanafana i se vaega o le faʻapitoa poʻo le faʻasolosolo. O tamato ua seleseleina na matua atoatoa lelei lava i totonu ma mafai ona teuina mo le tele o masina.

Maʻi ma faʻamaʻi

O le vailaʻau "Strazberry dessert" e puipuia i faʻamaʻi autu o tamato, e aofia ai viral. E laʻititi laʻititi i le tuai. Mo le puipuiga o siama ma viral viral, o le suiga faaletausaga o le eleele i totonu o le falemalama ma le faamaluina o palapala i se vaifofo o le paluga oona po o le sukama. O taimi taʻitasi e maua ai le faʻaogaina o aʻafiaga o aʻafiaga o aʻafiaga ma faʻamaʻi faʻatasi ai ma togafitiga faʻafomaʻi.

I le vaitau o le fuaina o le totoina e mafai ona aʻafia e slugs. E faʻamamaina i le lima, o le faʻaleleia o le vai o le a fesoasoani e fufuluina i se vaifofo o le amonia. E lelei tele le palapalaina o le palapala i totonu o le kiona ma se vaega o peat poo vaomago, o le a puipuia ai laau mai le aʻa ma aʻa ona pala.

Tomatoes varieties "Strawberry dessert" - o se filifiliga sili mo tagata tomai faapitoa ma le au amateurs. I le taimi lava na totoina ai tamato i luga o le 'upega tafaʻilagi, o le tele o fai togalaau e leʻi vaeluaina ma lenei vasega. Faatasi ai ma le tausia o tulafono sili ona faigofie o le tausia ma le maua o se fale lanu meamata, o le a fiafia ai laau lafulemu i le tele o seleselega i taumafanafana uma.

Tuai amataTaeaga tuaiLaititi vave
Viscount CrimsonFafaʻi samasamaPink Bush F1
Lelei le logoTitanFlamingo
KatyaF1 slotTatala
ValentineMeli peleChio Chio San
Cranberries i le sukaVavega o le maketiSupermodel
FatimaGoldfishBudenovka
VerliokaDe barao blackF1 tele