Fualaau aina

O le fua mo le talavou e faʻavavau - o se faʻafefiloi o le kālani ma le suauu ma le meli ua faʻafefiloi. Tulaga lautele ma fautuaga mo le faʻaaogaina

O le suauu manogi ma le kalaka o se vailaau faʻapitoa faʻapitoa vailaʻau ma o se vailaʻau lelei. E faʻaaogaina e faʻamalosi ai le puipuiga o le tino, faʻamamaina le faʻamalositino, faʻaleleia le gaʻoina.

O lenei tuufaatasiga o loʻo i ai le tele o togafitiga faʻaleagaina, o lea e aoga ai le i ai i taimi uma. O le faʻaogaina o le suauu mama ma le garlic e tosina ai tamaitai o se auala o le lauulu, e faʻamalosia ai fao, faʻapea foi le toe foʻi mai o le talavou i le paʻu.

I a matou tusiga o le ae iloa ai pe faapefea ona saunia se paluga faafomaʻi ma pe faʻapefea ona faʻaaoga lelei. E mafai foi ona e matamata i se vitio aoga i lenei autu.

E faapefea ona aoga lenei fatuga?

O le suauʻu manogi lava ia o se mea aoga tele mo le tino.. O loʻo aofia ai le tele o meaʻai gaʻo, e mafua ai le faʻaleleia o fua o le lauulu, faʻamalosi aʻa o le lauulu, ma faʻafouina ai le tino, faʻaleleia le tino ma vitamini. O aafiaga aoga o le suauu e aofia ai foi:

  • puipuiga o le puipuiga;
  • Aafiaga lelei i le loto ma le faʻamalositino;
  • faaleleia o le epidermis;
  • le faʻaaogaina o le gaʻo faʻaagaga;
  • toe faafouina;
  • faamalosia o puipui o vaa toto;
  • Aafiaga lelei ile tulaga o lagona - le faʻaumatiaina o faʻafitauli o le atuatuvale ma le le mautonu;
  • toe faʻaleleia faiga faʻafefete, ma isi.

O lapisi o se malosi malosi faʻamaʻi masani. O fualaau aina e galue e avea ma puipuiga ma fualaau faasaina faasaga i siama ma faamai pipisi. O lapisi e aveesea ai le cholesterol mai le tino, e tetee i le atinaʻe o le atherosclerosis, faʻamalosi ai toto toto.

O fuālaʻau ma galalisi uma lava ua i ai le manogi.. Ae peitaʻi, pe a faʻaaogaina nei vaega, e le mafai ona e fefe i le manogi manogi. O le mea lapoʻa o le suauʻu manogi e faʻafefe ai le ita o le mucous membranes o le gastrointestinal tract, faʻafetai i lenei mea moni, o le manava o le a tumau pea fou.

Komiti Faatino: O le faʻafefete lalaʻau e aoga e faʻaaoga i le tautoulu ma le taumalulu, ona o loʻo i ai se puipuiga i ARVI ma ARI. O le suauʻu e aofia ai gaʻo omega-3, ma o le kalakeke e aofia ai le kenisi, sima, meaola faʻasaina ma le tele o vitamini. O le faʻafefiloi o nei vailaʻau e faʻafoʻisia ai ma tausia le ola maloloina i totoga ma totonu o totonu.

O suauu ma suauu e faia ai se tui sili ona lelei ma le elixir o le talavou, o ona meatotino aoga e aofia ai:

  1. Puipuiga o siama uma o le tino o le tagata mai le faʻaumatiaga.
  2. Faʻagasolo i lalo le faasologa o le matua o le epidermis.
  3. Faʻamamaina ma faʻateleina le vaivai o toto toto.

O le faʻaaogaina i aso taitasi o tincture e faʻamaonia ai togafitiga ma le puipuia o faʻamaʻi e pei o:

  • atherosclerosis;
  • thrombosis;
  • vailaʻau vevela;
  • toto maualuga;
  • loto vaivai.

Contraindications

Ole fuāina o le suauʻu i luga o le keleni e matuā faʻaseseina mo le maʻitaga ma le lactating o fafine, tagata e maua i le tui, manava poʻo fatu fatu. O vailaʻau faʻasoifua maloloina e matua tumu ma e mafai ona faʻaleagaina ai le tulaga. O le faʻaaogaina o le suauʻu taʻitasi e faʻaleagaina foi - e tatau ona faia i aʻoaʻoga.

Faʻafefe i le tino

O le faʻaaogaina o le suauu o le suauu i fafine maʻitaga e mafai ona afaina ai le fetus. O le faʻaaogaina o meaʻai e mafua ai le faʻavaveina o le fale. E le o faʻatasi ma fualaau mo le totoina o le toto, aua o ia lava e puipuia ai le faʻamalosi.

Meaʻai fua

Aʻau i le tuufaatasiga o le "fualaau faasaina" e faaosofia ai le fiaʻai, o lea e sili atu ai ona lelei le lafoina o lenei oloa. E le gata i lea, e le mafai ona faʻaaogaina le fualaau faʻamaʻi ma le maʻi gaʻo matuia.

O le fua mo le autalavou ma le auala e talia ai

O mea aoga autu o le tinisi o le suauʻu mama ma le garlic fou i le fua faatatau o le 10 i le 1. O lona uiga, e tatau ona faia se vasega atoa e ave ai le 250 ml o le suauu o le flax ma le 25 g o le sikalo. Aua nei galo e uiga i le meli - 1 l.

Faiga fai togafitiga

  1. O lapisi ua maeʻa faʻamamaina, mulimuli ane o fasi fualaau faisua ua pasia e ala i se lomitusi poʻo le pala.
  2. O le taunuuga o le masini ua tuʻuina i totonu o se pusa tioata pogisa.
    E taua: O le tioata pogisa e manaʻomia mo le teuina o suauu. E taofia ai le susulu o le susulu o le la, lea e faaleagaina ai meatotino aoga o le sosolo o le muka.
  3. O le eleele lanu i totonu o le fagu ua sasaa mai i le suauʻu, le meli ma le malosi o le luluina.
  4. A maeʻa le faagasologa o le faʻafefiloi, ona tapunia lea o le koneteina ma tuu i totonu o se pusaaisa, lea o le a teuina mo le taimi atoa e faʻaaoga ai. E mafai ona e faʻaaoga le paluga pe a uma le 7 aso.

O se faʻafefiloi ua maeʻa saunia e ave i totonu o le sipuniti i totonu faalua i le aso, taeao ma le afiafi. Faʻafeiloaʻi o le taeao i le 30 minute ao leʻi oʻo i le taeao, ma le afiafi - 1-1.5 itula pe a uma le 'aiga o le afiafi. O le taoto e patino, o lea e mafai ona faʻafefe i se ipu vai ma inu.. Ave mai le 10 i le 20 aso, ona ave lea o se vaiaso malolo.

Matou te fautua atu e matamata i se vitio e uiga i le sauniuniga o se vailaʻau faʻamalolo o le kālani ma le suauʻu ua faʻafefiloi:

E faʻapefea ona e faʻaaogaina le tincture?

Ua maua e le fualaau faasaina lona faaaogaina i le kuka. E mafai ona faʻaaogaina e fai ma laei mo aano o manufasi, iʻa ma salalaʻau. E faʻaaogaina foi e avea o se faavae mo se mayonnaise ma le sinapi.

Lulu lalaga "fualaau faasaina" e mafai ona faʻaaogaina mo le faʻaaogaina fafo, e fai ma fofo mo manuʻa, oti ma isi mea. O se vaega lamolemole o le faʻafefiloi e faʻaaogaina i le mea ua faaleagaina o le paʻu, ma o le pito i luga e faʻaputu i se ofu e leai ni mea. E faʻamamaina e le meafaigaluega mea sili ona loloto ma faʻaitiitia ai avanoa o le taula.

Faʻaiʻuga

I le faʻagasologa o le faʻaogaina, e mafai ona tulai mai aʻafiaga faʻafuaseʻi:

  • Faaititia i le tui toto. Aua le faʻaaogaina le suauʻu suauu i fualaau oona, aʻo lei faia le taotoga, asiasi i le fomai nifo.
  • Le faʻaleagaina o le gastrointestinal tract. O le lisi e aofia ai: le galala, leisa, gaogao i totonu o le manava, vomiting, constipation.
  • Mafaufauga Faalemafaufau. O lenei itu itu e faʻaaoga i tagata ei ai maʻi pipili. O se taunuuga o le tagofia o fualaau faasaina, e mafai ona latou atiina ae setete matautia - mania ma hypomania.
  • Togiaso. O le suauu manogi e itiiti lava le afaina. O le faʻaaogaina o mea maualuga e mafai ona oʻo atu ai i le dyspnea, vaivaiga i le tino, faigata o le gaioiga ma e oʻo lava i le maʻi pipili.
  • Alu. I nisi tulaga e le masani ai, o le fufuluina o le suauu i luga o le laikisi e mafai ona mafua ai ni mea e ono afaina ai: tiga, fulafula o le faai ma foliga, lagona o le fatu, faigata ona manava.
Suauu ma le kalaka ua faʻaaogaina i tala faʻasolopito mo le tele o seneturi. Ua matou saunia mo oe se tusiga lea e mafai ai ona e faamasani i se aoga aoga, faatasi ai ma le faʻamaloloina o mea totino, faʻatasi ai ma le faʻataʻitaʻiga e faʻavae i luga o le garlic ma le suauu olive.

Faaiuga

O le suauu manogi ma le kalaka o se vailaau faʻapitoa masani lea o se tuufaatasiga o mea faigofie ma taugofie. E faigofie ona fai i le fale. O le meafaigaluega ua faamoemoe e faʻaaoga lautele ma e tele naua mea aoga. Ae peitai, ae leʻi amata ona e tago i le fualaau faasaina, e tatau ona e faamasani ia oe lava i le solia o le tui, a le o lea, atonu e avea le vailaau ma se mea oona mo le tino.