Laʻau

5 ituaiga vave eggplant taumafa mo le vaeluagalemu

I le totonugalemu o Rusia, o se vaitau puupuu ma le malulu. I lalo o nei tuutuuga, e talafeagai le totoina o ituaiga muamua o fualaau o le isalaʻelu, lea, ma le tausiga lelei, o le a maua mai ai se fua maualuga ma maualuga.

"Tupu o North" F1

O se vailaʻau o le a e le o le kiona e le fefefe i fulu ninii. Ae le taliaina le vevela mo ia, o le mea lea o le "Tupu o North" e le talafeagai mo le galueaina i le itu i saute o le atunuu.

O lenei kulupu o se tasi o uluaʻi fua ma fua tele i fualaʻau. O loʻo i ai se maualuga maualuga o le fua o le fatu, faapea foi ma le vave tuputupu ae. "Tupu o le Matu" e vave fetogi vave, lelei fua.

Ole fua o le eggplant ulugaʻo e 300 g. O lona tino e sinasina i lanu, sili ona manaia. Faʻamafanafana e tumau i le taumafanafana. O le Tupu o le North hybrid e mafai ona faʻaaogaina mo le galueaina i totonu o greenhouses ma se fanua avanoa.

"Ural lauiloa"

O le ituaiga e le gata o le matua, ae e tetee foi i le vevela o le vevela. E talafeagai mo le totoina i totonu o se fale koli ma se avanoa tatala. O le foliga o le fualaau faisua e foliga mai i foliga. Valivali - lilac, mamafa - 300 g. O le pulupulu e paepae, e aunoa ma le ita.

O le uiga ese o le "Ural precocious" o le mafai lea ona faia fua i lalo o soo se tuutuuga. O lenei fualaau faisua e maualuga lona tomai faʻaleleia.

Alyoshka F1

O lenei kulupu o se tasi lea o mea e sili ona lelei mo le tuputupu ae i le totonugalemu o Rusia. O ona laumua autu:

  • faauoga faauo;
  • lē faʻaleagaina;
  • tetee i le malulu;
  • faateleina le gaosiga;
  • fua tele.

O le mamafa o se fuamoa fuamalie e tusa ma le 250 g. O le pulupulu e pala, e aunoa ma le ita. E talafeagai "Alyoshka" mo nofoaga tatala ma tapuni. O le kulupu e puipuia i osofaʻi o le vevela faʻafuaseʻi. O fua e lelei ona nonoa pe a tupu aʻe e aunoa ma se fale.

Le Faʻasalaga

O le vaeluaga o le ituaiga o ituaiga e maua mai i le maualuga o le gaosiga. E mafai ona totoina uma i le mea e tatala ai ma i totonu o le eleele. O le mea e sili ona lelei o le vave amata, o le tetee atu i le lamala.

O le laau lava ia e maualuga. O le foliga o fualaʻau 'aina tuai o le paʻu. O le eggplants e manaia, o le mamafa o le mamafa e 250 g ma o le umi e 17 cm.

Aiga Taʻumau F1

O lenei igoa e le i tuuina atu i le totoga i se faalavelave faafuasei, ona o ona fua o le suamalie ua i ai le lalac lanu i lanu paʻepaʻe. O fualaau faisua e iloga i se tofo lelei: o le pulupulu e vaivai, e manaia tele ma e le suamalie.

Mo le "Aiga ua nutimomoia" o se fualaau e le masani ai o fualaau aina o le uiga lea: fagu, 2-4 fualaau faisua taʻitasi. O le mamafa o le isalaʻelu o le 150-200 g. O le laau e tupu i le 120 cm. E talafeagai mo le totoina i le avanoa tatala ma tapuni.