Maota, fale mautotogi

O fea e sau mai paluga mai totonu o se fale mautotogi poʻo se fale, e mafai ona puipuia o latou foliga vaaia ma le auala e tau ai i latou?

O popo e aofia i le vaega o iniseti ola, e tuliese mai le falemaʻi e toetoe lava a le mafai. O le mea lea, o le asō o le a tatou mafaufau ai i le faʻafitauli pe a oʻo mai le moa, pe faapefea ona faʻaumatia?

Saili mafuaaga mo o latou foliga vaaia, o fea e mafai ona latou ola ai ma pe faapefea ona maua o latou faamoega?

E tusa ma le lima afe ituaiga i luga o le paneta, e iloagofie iniseti e ala i lo latou gaoioi, faapea foi ma le susu ma mea e vevela ai le vevela, ei ai igoa eseese ma igoa tauvalaau.


O latou o le aoauli, o le mafuaʻaga lea e mafai ai ona vaaia na o totonu o potu pogisa. I le gasologa o le ao, latou te lalafi ai i tua o meafale, fale laupapa, i luga o fale, i le taualuga.

E gasegase pupuʻu ma e leaga a latou gaʻo? Ioe, ma o latou meaʻai e le afaina tele. O iniseti ua manatu e ave i ai siama ma faʻamaʻi pipisi, e mafai foi ona mafua ai faʻamaʻi ogaoga, e afua mai i le gasegase i anufe, latou te vave faʻaolaina, o le aveesea o ia mea e mafai ona faigata tele, e ui lava o nisi taimi e mafai ai ona mou atu na oi latou lava.

O fea e sau mai ai i totonu o le potu? Ma faʻapefea ona faʻaumatia i latou?

E i ai ni moa i totonu o le fale? Le mea e fai O le fesili muamua lava i le vaaiga a le "au uo": "O fea na latou o mai ai ma mafai ona lele?" Fai ni iniseti e tele auala e mafai ona ulu ai:

  • mai tuaoi - pe a uma sauaga, i luga o le ea, otaota e pa'ū, e ala i vaeluaga o puipui;
  • faʻatau - e mafai ona aumai ma oloa e ala i lavalava ma meafale mai le faleoloa;
  • i mea mai le malaga;
  • ma afifi e ala i le Initaneti, o oloa na auina atu i lenei auala e mafai ona avea o se auala lelei tele mo felauaiga mo iniseti eseese.

O lenei ua e iloa le mea e sau mai moli ma o le a sili atu ona faʻaeteete i le lumanaʻi. O latoufaatele vave vaveafai e tele naua, e amata ona latou suʻesuʻeina o latou tuaoi. I taimi faapena, atonu latou te mafatia mai le faitotoa atoa ma le fale.

O fea e lafi ai moa ma pe faapefea ona maua?

O le mea sili ona lamatia o loʻo i ai i le mea moni e faʻapea, o paʻu o loʻo tafe i otaota otaota, faletaele, e avea ma mea e faʻaleagaina ai meaola (aemaise lava pupuʻu paʻepaʻe, e le pei o ni paʻepaʻe), ma e mafai ona avea ma faʻamaʻi o faʻamaʻi eseese: mai siama faʻamaʻi i le typhoid. E iloa e tagata uma foliga o mea faʻapena e foliga mai, ae e mafai ona faigata tele ona maua, e masani lava ona mafai ona vaaia i totonu o le umukuka.

E faʻapefea ona fuafua po oa au malolo? Faailoga o moa i totonu o le potu:

  • togitogisa uliuli i puipui, ipu poo meafale;
  • uiga ese;
  • iniseti iniseti.

O le tele o taimi, e le matauina e tagata nei faailoga seivagana ua latou vaʻai i iniseti ma o latou lava mata. E oʻo lava i le tausisia o le mama mama, e masani lava ona i ai se lapisi otaota i totonu o le potu, e iniseti e iniseti pheromones faapitoa, faafetai lea o le a iloa e le faitau aofai uma le nofoaga o le meaʻai.

Laʻau mumu sili ona nofo i tafatafa o le vai, soʻo se avanoa i le vai e faʻaaoga mo le inu, aofia ai. fagu faletaele, pusa fagafao.

O le tele o taimi latou te maua i nofoaga faʻalilolilo e natia mai mata o tagata, E mafai ona maua i tua o puipui pito i tua o pusa umukuka, i totonu o meafale, i totonu o pusa o laupapa papaavale, i totonu o le ea, pulou. E leai se mea e mafai ai e le pusa vaʻavaʻaiti ona faʻaogaina mea e faʻaaoga, meafale ma puipui e faʻafaigofie ai se nofoaga e teu ai, o le a faigata tele ona tuli ese.

O le umukuka o se nofoaga taua, meaʻai ma meaai e faigofie ona maua pe a mafai.

Iniseti mafai ona ola umi lava e aunoa ma se meaai, ae latou te le taliaina le leai o se vai, o le mafuaʻaga lea e masani ona faʻalauteleina i totonu o umukuka, i tafatafa o le aqueduct.

O vavalaʻau e sili atu i le pogisa, o loʻo faigata ona oʻo i ai, pe a fai e faigata ona puʻea, i nofoaga e mafai ona latou nonofo ai i koluma. E sili atu i le aoauli, o lo latou auai i le gasologa o le aso ua faaalia ai ua tele naua.

Ae faʻapefea pe a sosola solo mai i tuaoi?

E le o taimi uma e amata ai i totonu o se falemaʻi mai tulaga le mama. E tele auala e faʻaalia ai i totonu o lou fale.

Afai e oso aʻe ni pusi mai tuaoi, fautuaina i totonu o le falemaʻi e tausia le tumama lelei, lafo lapisi i aso taʻitasi, mama meaʻai, solo solo paʻu laiti, solo le taele ma goto i le po, taofia le fufulu o paʻu, paipa vai, tuʻu laupepa i luga o le ea, toe faʻafouina mea uma ma pu.

Afai o le mimiti i totonu o le fale ua teteʻa, o le a fesoasoani ia te oe auala uma o le tauivi ia te oe: o ituaiga uma o paʻu ma vali (mo se faataitaiga, Masha), faapea foi ma gels, mailei, uila, tagata e mafai ona fesoasoani i auala masani. Afai e le manuia le meaʻai, o le a tatau ai ona faia ni faiga sili atu.

Afai e tafe mai pusi mai o latou tuaoi, e fautuaina e malilie faatasi ma i latou i le taimi lava e tasi e valaʻauina se auaunaga faapitoa o le a faia ai fua talafeagai. Afai e mumusu tuaoi e le sauaina, e mafai ona faamalosia i latou e faia lea mea i le faamasinoga, aua o le tupe o le a manaomia se pepa aloaia e faʻamaonia ai tulaga le mama i se fale mautotogi. O sea pepa e mafai ona maua mai le kamupanī pulega, faʻapea foi ma le tumama, suʻesuʻega fale.

E mafai ona aliali mai mai le vaitafe?

O le vavalo o vaimoe ua manatu e sili ona matautia, latou oi latou e mafai ona maua faʻamaʻi faʻamaʻi.

Ua lauiloa i le tusa ma le luasefulu tausaga talu ai, ua lauiloa i faletaele ma faleʻeleʻele, latou te ulufale atu i fale ma fale, fale faʻapipiʻi, afifi pu.

O le faʻaumatia o ia mea o le a fesoasoani i le faʻaaogaina o iniseti, pe afai o le meaola vevela na ulu atu i totonu o le fale mai le faletaele, o le a le faigofie le aveesea o ia mea. Lelei i lenei tulaga - valaau se auaunaga faapitoa, o isi auala e le aoga, e oo lava i mea aoga e pei o Cucaracha, o iniseti o le a na o le saofai i totonu o le auala.

Tomai faʻapolofesa o le a faʻatinoina iniseti ma faʻamalositino o potu uma, otaota otaota ma oʻo lava i le ulufale. I le taimi o le faʻasalaga e na o vailaau faʻainatura masani e faʻaogaina e saogalemu mo tagata ma fagafao.

Ina ia faafaigofie ia te oe ona filifili tupe mai "tuaoi ita", ua matou tuufaatasia se fua faatatau o tagata gaosi oloa faamaonia o lona uiga o le tetee atu i moa. Ma saunia foi se faasologa o tusiga e uiga i le sili ona lelei oi latou, e uiga i auala o tauiviga e iai i taimi uma, faapea foi ma mea e puipuia ai.

O ata nei o miti vavave, ina ia e mataala i taimi uma:

E mafai ona latou nonofo i microwave, komepiuta feaveaʻi ma pe faapefea ona ave i latou mai fafo?

I le fesoʻotaiga ma le atinaʻeina o tekonolosi ma le faʻaalia o meafale eseese, na amata ona faʻatautaia tonu le sila uʻamea i masini eletise. E toatele e mafaufau pe mafai faapefea e iniseti ona ola i microwave ma e le oti, ae ui i lea, o.

O le mea lea, saili i nofoaga autu e ola ai moa? E masani ona latou filifilia o latou nofoaga. TV, masini poʻo ogaumu vevelalea latou te mafanafana ai ma mafanafana, i mea latou te 'ai ai meaʻai ma mafai ona ola ai mo se taimi umi lava.

Mo le aveeseina o moa, ua fautuaina e faʻaaoga le tele o metotia.:

  • tuʻu le masini e mafanafana mo le 30 minute;
  • tuʻu i le malulu mai le valu tikeri o le malulu;
  • tuʻu le pusi faʻapipiʻi i le boric acid i le masini.

Pe a vevela i luga i le maualuga, e le mafai ona vela, ae sola ese mai ai ina ia mafai ona toe foi mai pe a mavae sina taimi.

I le malulu, o meaola faalavela uma i totonu o le microwave e tatau ona oti, aʻo iai le tulaga lamatia o le a vaivai le afi.

E tatau lava ona faʻaaogaina le acidic Boric pe a le faʻaaogaina le microwave.

O se tasi o nofoaga sili ona lauiloa e iloiloina foi TV, aemaise lava i le masini. Iniseti lagona lelei i iunite o iunite, siaki komepiuta, ola i luga o faʻasalalauga.

O iniseti e mafanafana ma faʻamafanafana iina, faatoa mafai ona e aveesea ma faamama le masini mai totonu; o le apocic acid e le fautuaina i lenei tulaga.

E mafai ona faʻafeiloaʻi pusi i soʻo se fale ma fale, e tusa lava pe tumau i le mama mama, e mafai ona latou o ese mai o latou tuaoi, e mafai ona aumai i latou i se ato. E matua faigata lava ona aveese faʻamaʻi, e mafai ona latou ola e aunoa ma ni meaai mo vaiaso, latou te tumau i le malulu, latou te manaʻomia ni auala sili ona aoga.

E i ai le tele o numera eseese o fefaʻatauaiga ma i latou, ae o taumafaiga uma e ono le aoga pe a latou sau mai tuaoi. O le valaau i le auaunaga faapitoa o le a fesoasoani e faʻaumatia i latou mo se taimi uumi, e sili atu le ausia o se maliliega ma tuaoi ma faʻatinoina faʻatasi i le taimi e tasi.

O faʻataʻitaʻiga tau faʻataʻitaʻiga ua faʻamaonia lelei lava: Raptor, Clean House, Raid, Combat, Geth, Global, Hangman, Dohloks, Regent.

O le faʻaalia foi o lona uiga o karbofos, Fas, Forsyth.

O le mea lea, matou te maitauina pe aisea ua i ai ni moa i totonu o le fale ma le auala e tau ai.