Faatoaga faatoaga

Fafaga faaopoopo mo manufelelei "Helavit-B": faatonuga, vailaau

O nisi taimi e amata ai ona vevela moa fuamoa, o le a matua faʻaitiitia le lafumanu, o ituaiga uma o patho e faasolosolo malie ona atiaʻe. I lenei tulaga, e tatau ona faia ni mea faanatinati e faʻamautinoa ai le ola maloloina o manufelelei. Mo lenei mafuaʻaga, ua atinaʻe faʻalavelave faʻavae faapitoa e mafai ona puipuia ai manu o le faatoʻaga mai i faʻafitauli eseese. O se tasi o nei faʻalavelave o le "Helavit-B". I lenei tusiga o le a tatou talanoa e uiga i meatotino o le "Helavit" ma ona faatonuga mo le faʻaaogaina.

Faʻavae, faʻasalaga, afifiina

O lenei vailaau faasaina o vai e faavae. E leai se manogi uiga ese, o loʻo i ai se lanu uliuli enaena. O le faavae o le "Helavit" o loʻo i ai se faʻamatalaga o le acid succinic and lysine. I le faaopoopo atu i nei vaega, o le vailaau oona e mauoa i le tele o micro-ma macro-elemene. Faatasi ai ma ia: manganese, cobalt, ferum, kapuni, iodine, seleni, sima.

E taua! Faʻapipiʻi tioata pe a uma ona faʻaaogaina "Helawita" e le manaʻomia le tuʻuina atu, ae o lona faʻaaogaina mo faamoemoega mo aiga e faʻasaina.

I luga o le falemaʻi o vailaʻau vailaau, o loʻo maua ai lenei vailaʻau tolu filifiliga: siakiina i pusa polymer o le 70ml, faʻapipiʻi i pusa palasitika o le 10,000 ml ma le 20,000 ml, faʻapipiʻi i paʻu palasitika o le 30,000milita ma le 40 mano miliona. O pepa taʻitasi e faʻailoga e tusa ai ma le GOST. I luga o tane ma paʻu ma le "Helavit-B" e mafai ona e iloa faʻamatalaga e uiga i le gaosiga, le tuufaatasiga o fualaau faasaina, ona meatotino, tuutuuga ma tuutuuga o le teuina.

Fale o meaola

Chelavit-B mo manulele o loʻo i ai mea e sili ona lelei ma faʻaogaina elemene. O lenei tulaga o minerale e sili atu ona gauaiina e le tino o manulele ma faaalia ai se tulaga maualuga atu ma le bioavailability.

O le vailaau faʻatau fua e tau ai le faʻaitiitia o le minerale, faʻamalosia le totoina o le toto i le gaʻo ponaivi, faʻasolosolo ai gaioiga gasegase, e fesoasoani i le faateleina o le tetee atu o manu i vailaʻau pisia, faʻamaʻi ma mea oona.

E le gata i lea, o le faʻaopoopoga o le mineral e mafai ona puipuia ai le atinaʻeina o maʻi musele papaʻe, faʻaosofia ai le tuputupu ae ma le atiina ae o lafumanu, ma faʻaleleia le faagasologa o fuamoa.

Faitau foi e uiga i mea faaopoopo faaopoopo "Ryabushka" ma le "Gammatonic".

Mo i latou e talafeagai

"Helavit-B" e faʻaogaina mo ituaiga o moa:

  • moa;
  • pato ma anufe;
  • tokito;
  • pheasants;
  • manu o le lupe.

E te iloa? O ulisi na muamua puleaina i le teritori o Etiopia i aso nei (North Africa Aferika) i le isi 1,000 tausaga ao le i amataina o tatou vaitaimi.

O lenei vailaʻau e maua i faʻapotopotoga eseese (e fesoʻotaʻi ma minerale). O le "Helavit-B" e faʻatatau tonu mo ituaiga o manufelelei o manulele, aʻo "Helavit-C" e faʻaaogaina e tusa lava mo taifau ma pusi. O loʻo maua foi lenei faʻaopoopoga o minerale mo povi, puaa, solofanua, lapiti.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le togafitiga o mineral "Helavit" ua faʻaaogaina e faʻaleleia ai fua o fuamoa ma faʻamautinoa le soifua maloloina o manulele.

O faʻamaoniga autu mo le faʻaaogaina o:

  • Fafagaina umi o manu ma meaʻai e tasi, lea e aofia ai le vaega maualalo o fualaʻau ma minerale.
  • O le gaosiga o manu e faasolosolo ina faasolosolo malie.
  • Le malosi o le taumafa ma le porotini, o le faʻaitiitia o le amino acid metabolism.

"Helavit-B" o le a fesoasoani i se taimi puupuu e tupu ai se numera faapitoa o moa. O lenei vailaʻau ua faʻaaogaina mo le faʻamoemoe o le fuaina i taimi uma o fuamoa mo faamoemoega tau alamanuia (pe a manaʻomia e se kamupanī faʻatoʻaga se maualuga o le toe faafoiina o fuamoa mo le faamoemoe o le toe faʻatau atu). I le faaopoopo atu i ai, o le mineral complex "Helavit" faʻaleleia le tofo o aano o manufasi ma fuamoa.

E taua! "Khelavit-In" e le faʻaumatia vitamini i totonu o le tino o meaola faifaatoaga.

Tosiga ma le pulega

O le "Chelavit" e tatau ona tuʻuina atu i manulele pe a maeʻa ona faʻafefiloi ma le vai, aua e le faʻamavaeina minerale i meaai mamago. O le fua mo ituaiga eseese o manu felelei e eseese:

  • Pou, turkeys, geese, ducks, pheasants - mo le 1 kilokalama o le fafaga 1.0 ml o le vailaʻau.
  • Broilers - mo le 1 kg o le fafaga 1.5 ml o le vailaʻau.
  • Pigeons, quails - 0.7-0.8 ml o le vailaʻau i le 1 kilokalama o meaʻai.

Aoao atili e uiga i le faʻatulagaina o meaʻai lelei o moa, moa, goslings, salu, pepe, pepe, pekalo.

A uma ona faʻatusatusa le vailaʻau, e faʻafefiloi le fafaga i le vai. O le tele o le vai e tatau ona sili atu nai lo le fualaau faasaina. O se vaifofo mataʻutia o le "Helavita-B" ua faaopoopo i le fafaga ma fefiloi lelei.

Lapataiga ma faatonuga faapitoa

Ona o lona biocompatibility ma le lelei o le tuufaatasiga, ua mafai ai ona faaopoopo atu ile hotvaluga e fafaga faatasi ai ma isi meaʻai. E talafeagai foi mo le faʻaaogaina faʻatasi ma fualaau oona. E mafai ona faʻaaogaina fuamoa ma fuamoa e aunoa ma ni faʻagasologa tau alamanuia mo mea tau fale gaosi oloa, e tusa lava pe faʻafefiloi Helavit-B i mea taumafa i le gasologa o le olaga o meaola. Pe a galulue faatasi ma lenei faʻaopoopoga o le mineral, e tatau ona mataʻituina uma fuafuaga saogalemu ma le tumama. I le tulaga o le faʻafesoʻotaʻi ma le mucous membrane poʻo mata, ia fufulu vave le vaega ua afaina i le tele o vai. Aʻo galue i le "Helavit" e faʻatagaina le 'ai, ulaula, inu ava malosi.

Contraindications ma aʻafiaga itu

Fai mai tagata veterinarian afai e te faʻaogaina lenei vailaau faʻaaoga e tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina, o le a leai ni aʻafiaga. E le maua foi faʻamaoniga i le faʻaaogaina o fualaau faasaina. Mo nisi faʻamatalaga, faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi.

E te iloa? I le lalolagi, e sili atu i le 110 ituaiga o pato.

Faʻaleleia olaga ma mea e teu ai

O fualaau faasaina i totonu o se faʻamaufaʻailogaina e mafai ona teuina mo 36 masina. O le faʻaaogaina o le minerale o loʻo teuina i se nofoaga malulu, puipuia mai le vevela o le lā. O lenei nofoaga e tatau ona puipuia mai tamaiti ma manu. E le mafai ona teuina le "Helavit-B" le faʻamaonia e le sili atu i le 30 aso, pe a maeʻa lea e tatau ona lafoaia e tusa ai ma tulafono uma ua faʻatulafonoina. O lenei tusiga o loʻo faʻaalia manino uma uiga ma meatotino o le "Helavit". Faʻalagolago i faʻamatalaga o loʻo i luga, e faigofie ona e faʻatusatusa le fuataga "Helavita-B" mo soʻo se ituaiga o manulele. Matou te faʻamoemoe na aoga a matou tusiga mo oe.