Laʻau

Apricot Saratov ruby: o se sailiga mo le vaega pito i totonu

Apricot Saratov Ruby o se tasi o ituaiga fou e iloa ai le tele o fua taʻitasi. O le ituaiga o loʻo faʻaalia i le tele o teteʻega i faʻamaʻi ma le maualuga o le malosi o le kiona, lea e totoina ai i totonu o togavao faʻatoʻaga ma atinaʻe tetele.

Faailoga o le vasega

Apricot ituaiga Saratov ruby ​​ua faamoemoe e fausiaina i le itu i saute o le atunuu ma totonugalemu o Rusia. Na atiina ae ma pateniina e le faatupulaia o Saratov A. M. Golubev. O "matua" o le kulupu o ituaiga o le ata o Beauty ma Farao. O le vaega autu o le galuega a le faifaatoaga o le totoina o ituaiga eseese e fuafuaina mo le galueaina i itulagi ma se suiga o le tau. O le ituaiga na lolomiina i le 2012 ma ua puipuia e le pateni mo le filifiliga filifilia Nu 7843 o Aperila 29, 2015. E tusa ai ma le Mataupu 1415 o le Code Civil Code o le Russian Federation, "O se pateni mo se filifiliga filifilia e faamaonia ai le faamuamua o se filifiliga filifilia, tusitala ma le aia tatau i se filifiliga filifilia."

E tusa ai ma faʻamatalaga o loʻo iai nei, o le Saratov ruby ​​ua faʻaalia le maualuga o gaioiga, ioe, i totonu o teritori o le Middle and Lower Volga. O faʻamatalaga mai isi nofoaga e le lava, o se mea e masani ai, ma e mafai ona tatou fai atu o le ituaiga o loʻo tofotofoina pea mo lona fesoʻotaʻiga i tulaga eseese o tau.

O le Saratov ruby ​​e maua i le vaeluaga o le ituaiga: o le fua o le fua e tupu i le ogatotonu o Iulai. O fua e lapoa tele: pe a ma le 40 g, maua lelei le tofo ma foliga matagofie. O le mamafa aupito maualuga o le mamafa o le fualaau e tasi e 66.7 g. I le laasaga o le matua matua, o le lanu o apricots e fetaui ma le igoa: o le lanu sili o le moli-ruby, e matua tumu. Ae, o le mea lea: o se lapoa lanu-mumu, e salalau i luga o le tele o fua, ua tuuaia e faatatau i le paʻu moli.

O le lanu o le fualaau aina e ogatasi lelei ma le igoa: o le ruby ​​o loʻo i ai le tele o le eria

O le pulupulu e manaia, moli lanumeamata, e le o se mea suamalie, suamalie, faatasi ma le manogi oona i le tele o ituaiga o apricot. O le tofoina o le tofo i le tomai faapitoa e fuafuaina i le 4.4-4.5 points. O le maʻa e laʻititi (avega mamafa 1 g), faigofie ona vavae ese mai le pulupulu. O le fatuga e aofia ai uiga leaga. O le tetee i le tafeina e tusa lava pe i ai tulaga o le maualuga o le suasusu e lelei, o le tumau ma le mafai ona feaveaʻi mo ituaiga meaʻai vave e maualuga tele. O fua e mafai ona teuina i totonu o se pusaaisa poʻo se pulou, i le vevela e tusa ma le +5 ° C, mo le lua masina.

Vailaʻau eseese: talafeagai mo le taumafa fou, mo le faʻamago, ma mo ituaiga uma o gaosiga o meaʻai. Fruiting is annual, mai le tasi laau i tulaga maualuga o le 'ea ma ma le tausiga lelei, o fua e oʻo atu i le 120 kilokalama.

O laau ola malosi, ma le paleni lapotopoto, e ola e oo atu i le 4-5 m, e le fautuaina mo fale o le taumafanafana. E pei foi o isi ituaiga, mo le tuputupu ae lelei ma le fuaina mai, latou te manaomia se nofoaga e saoloto mai isi faatoaga: sili atu nai lo le faapaleina o le pale. O le vailaʻau o loʻo i ai se teteʻe maualuga o le kiona: o le laʻau faʻapitoa e mafai ona faʻafiti i lalo ile -42 e uiga iC, ma fualaau aina e oo i le -36 e uiga iC. O le tetee o le aʻa i le vevela ua faateleina: e le fefe le laau i le taumalulu seia oo i le ogatotonu o Fepuari, talu ai o le ituaiga o loo i ai se taimi umi o le malulu loloto. Saratov Ruby e lauiloa mo le maualuga o lona tetee atu i faʻafitauli eseese (moniliosis, fua o fua, etc.).

Saratov ruby ​​e tupu aʻe i foliga o se laau tele, lea e tatau ona mafaufauina e tagata e ona togalaau laiti

O le eseesega o loʻo faʻamatalaina e lona fatu ma tagata fiafia, o ē na tofotofoina i luga o latou nofoaga, e le lelei.

Mo le faʻamaoniaina o le faʻamalositino, e fautuaina e le tagata fai fatu ituaiga o meaʻai mai lana aoina - Dessert Golubev ma Lakomka, ma mo le tele o itu i matu - Triumph Northern ma Zhigulevsky souvenirs.

O le vailaʻau e fuafua mo le faʻaaogaina i totonu o togalaau o le ogatotonu ma le itu i saute o Rusia.

Totoina o ituaiga apricot Saratov ruby: faʻasaga i lea laasaga taʻitasi

O le faʻatau mai o faʻatoʻaiga apricot Saratov Ruby e le faigata, e ui lava o le mea moni o lenei ituaiga e laiti. I le mea sili lava, o ofo mo le faʻatau atu e tumu i itulau uepi ma pepa lomiga. O loʻo faʻaauau pea ona tuʻuina atu fatu laau i se aʻa aʻa, i totonu o pusa. O le mea moni, latou te tau tele, ae mafai ona totoina toetoe o le tausaga atoa. E faigofie ona faia le tui i se nofoaga saogalemu i le au. E mafai ona e totoina i totonu o le pale o se apricot o loʻo i ai nei i le malulu po o le ogaoga o laʻau vao, vao tuitui, pagala. O le totoina o togalaau e le ese mai le totoina o laau o isi ituaiga o apricot.

Saratov Ruby e masani ona tali atu i soo se ituaiga palapala, ae, e pei o isi lava apricot, e sili atu ona lelei i le malamalama, manava manava ma le le mautonu pe fai sina tali. E mafai ona faasaʻoina le eleele eleʻele i le faʻaopopoina o le oneone, peʻa, lime ma humus, faʻapea foʻi ma le faʻaopoopoga faaletausaga ole fafie.

A filifilia se nofoaga mo le totoina o se laau apricot, e tatau ona e malamalama o le a tupu mo le itiiti ifo ma le 30 tausaga.

O le taimi o le totoina o laau ma se aʻa faʻamau e faalagolago i le siosiomaga o le eria. I le itu i saute, faʻatasi ma le manuia tutusa, e mafai ona e totoina i le tautotogo ma le autumn, pe a na o le tafe o le suavai e leʻi amataina ma e le fafaguina foi pupu. Ae ui i lea, talu ai o Saratov ruby ​​o se mea e sili atu ona taua i le ogatotonu o Rusia (ma o le Saratov e sili atu ona tutusa ma Moscow nai lo le Astrakhan tasi), o le a tatou mafaufau i se filifiliga faapena. I le taimi nei, o le totoina o le totogo e matua lamatia lava: o se fatu laau e lei maeʻa ona aʻafia i le taumalulu e mafai ona malolo ma oti. I le ogatotonu, o le totoina e tatau ona faia i le na o le tautotogo, ma i le vave, seia oʻo ina ala mai pupu. I le tele o eria, e naʻo le tasi pe lua vaiaso o loʻo taoto i le sefulu tausaga mulimuli o Aperila, ao momoe pea laau, ma e mafai ona e galue faʻatasi ma le fanua. E mafai ona e taumafai e toto le apricot i le tautoulu, i le taufaaiuiuga o Setema po o le amataga o Oketopa, ae o le lamatiaga o sea totoga e maualuga tele.

O le mea lea, o le a tatou mafaufau i laasaga autu e aofia ai le totoina lelei o le apricot Saratov ruby, ma talitonu o loo tatou i ai i le sone o le faifaatoaga o faatoaga ma se tau le mautonu. O le alualu i luma e tatau ona faapenei:

  1. Filifili se nofoaga i le saite. Ua toe faia lenei mea i le tautoulu o le vaitau muamua. Saratov ruby i ni nai tausaga o le a tupu aʻe i le foliga o se laau mamana, faʻamalamalama le avanoa lata ane. E toetoe lava a leai se mea e mafai ona totō i tafatafa o ia, lea e tatau foi ona amanaia. E le gata i lea, mo le lelei o le palota, e tatau ona e totoina i tafatafa ane o le sili atu ma le tasi le isi laau fautuaina e le tusitala o le ituaiga, totoina pe a uma le 3-4 mita. Ae o le apricot e tatau ona susulu maualuga i ave o le la ma puipuia mai le feʻaveaʻi e matagi, aemaise lava i matu. O le mea lea, o le nofoaga sili e maua ai pe a i ai le puipuiga mai matagi: o se fale poʻo se pa avanoa. E leai se mea e le filifilia ai se nofoaga e maua ai le malulu malulu pe o loʻo iai foi le vai i le vai.

    E manaʻomia le puipuia o le apricot mai matagi e fale poʻo pa

  2. Totoina o se lua e oso ai. Toe foʻi i le tautoulu. O se lua tele e manaʻomia: e le itiiti ifo i le 70 cm le loloto ma tutusa i le lautele. I le taimi lava e tasi, matou te tuʻuina le laʻau pito i luga, mafiafia o le palapala i le tasi faaputuga, ma le pito i lalo, le fua mai, i le isi: ona matou ave lea i fafo mai le eria pe faʻasalalau i luga o auala.

    O le totoina o se totō totoga o le mea sili ona faigata pe a totoina se apricot

  3. Matou te tuʻuina alavai i le pito i lalo o le lua. Mo le eleele eleʻele, e tatau ona faʻamalosia vaivai: 10-15 senitimita o iliili, vaitafe o le vaitafe, piliki piliki, ma isi. I luga o oneone oneone - vaʻaia: e sili le tuʻuina o le omea i le pito i lalo o le lua, ma se paʻu e oo atu i le 15 cm, e taofi le vai i le taimi o le fausiaina.

    I le tulaga o le mamafa o palapala, faʻafefe o alavai i le pito i lalo o le toto totoga o le a puipuia ai aʻa apricot mai le felauai ma le tele o vai

  4. Fafaga se paluga o meaʻai. O le palapala e aveesea mai i luga o le lua e tatau ona faʻafefiloi ma le faʻamaʻi. O le faʻaaogaina autu i lenei taimi o le mea masani: humus, compost. E tele a matou ave: pakete 5. O le mea e sili ona faigofie, e pei o azofoska, o loʻo aofia ai mea taumafa autu i se paleni paleni. Pe a ma le 500 g o le fugalaau faʻapitoa e tatau ona tufatufa i le palapala ua vevela. Afai o le eleele i luga o le 'upega tafaʻilagi e sili ona malosi, faaopoopo i ai le afa pakete o le lime lili poʻo le penisina i le paluga. Ma ia aua neʻi galo e uiga i le sili ona lelei o le faʻaleleia o le siosiomaga - lefulefu laupapa. O lona apricot e manaomia tele, ia sasaa ia le itiiti ifo ma le fa lita. O le momoe i le pito i luga, matou te o ai mo le taumalulu.

    O le ash ash o le sili lea o mea e tuʻuina atu i ai le potassium mo le apricot: e tele naua, ae faʻasaʻolotoina

  5. Ua oʻo mai le tautotogo, o loʻo tatou faʻatau se fatu. Pe a maua se fatuga o le apricot, tatou te taulai atu i aʻa. O aʻa autu e alu saʻo mai le pito i lalo o le ogaumu e tatau ona le itiiti ifo i le tolu: e mafai ona ola, ae le o le mago. O aʻa fibrous laiti e tatau ona tuʻuina i latou i ni aofaiga tele. O le fesili e le mafaamatalaina, o le a le matua o le fatuga e tatau ona: 1, 2 poʻo le 3? Soo se filifiliga e ono mafai: e lua tausaga le matua ma le atinaʻeina o le taʻi tausaga le matutua e sili atu ona faigofie ona mauaa, e tolu tausaga le matutua e sili atu ona mamafa, ae afai e lelei ona totoina, o le a vave ona tatou totoina fua muamua.

    O le mea autu i le fatuga o ona aʻa: maloloina ma faʻalautele

  6. Saunia o fatuga mo le totoina. O aʻa o le fatuina na aumai i le saite mo le totoina e tatau ona tuu i se talatalanoaga na saunia mai le manulele ma le omea (pe a ma le 1: 2), fefiloi i le vai seia oo ina ogatasi le kulimi suamalie. Afai e leai, o le a tatou tuu aʻa i totonu o le vai, o le a latou taoto ai seia totoina, o le a tumu i le susu.

    A uma ona tatu aʻa i totonu o se masa o le omea ma mullein, o le a sili atu ona faigofie ona maua aʻa

  7. Ave i se numera. E tatau ona faʻamalosi faʻamafaʻi se maota malosi (paipa uʻamea, faʻamalosi umi, ma isi) i totonu o le lua. E tatau ona tafe atu i fafo e toetoe lava o le mita. I tafatafa o lena mea, e tatau ona e tuʻuina se fatuga: tuusaʻo i luga o le lautele, e aunoa ma le eliina o se pu! O se vaega taua lea o le totoina o le apricot lea e iloagofie ai le totoina o lenei laau mai le tele o isi: ua totōina i luga o se tumutumu i le tele o nofoaga.

    O nisi taimi mo le faʻamalosi malosi latou te tietie ai e leai se tasi, ae 2-3 'olo malolosi

  8. Matou te momoe, ma fausia se faaputuga. Ioe, o lenei taotoga e aoga le faia faatasi. O le tasi na te uuina se fatu, tuu i luga o se itu lautele, ma salalau aʻa ina ia latou maua ai se "tulaga le mautonu" tulaga. O le lona lua e faʻafefeteina le eleele lelei i luga o aʻa (e aunoa ma ni faʻasusu!). O le faʻamaluina o le eleele, e tatau ona faʻamautinoa ua fausia se tamai mauga. O se taunuuga o le mauga i luga atu o lona pito i luga e tatau ona avea ma ua aʻa. E sili atu pe afai e sili atu i le 2-3 inisi senetimita, ae e le mafai ona maualalo lalo o le ua.

    O loʻo faʻataʻitaʻi manino mai i le ata le auala e tatau ona tilotilo ai le seedling i luga o se faaputuga fausaga

  9. Matou te fusifusia se laau. A uma ona faʻatulagaina le komi matou te uu se maea malosi ma nonoa le uʻamea i le taʻavale valu.

    E valu le faʻamaonia e faʻatuatuaina ma e le o se faʻalavelave mo le fatuina

  10. Matou te faia se itu. I le taimi muamua, totoina le apricots e tatau ona inu tele seia oʻo ina ola malosi aʻa. O le mea lea, e le mamao ese mai le ogalaau, i le taamilosaga o le komi, matou te fausia se ituaiga alalaupapa ina ia le alu ese le vai i luga o le mauga i le taimi o le timu. O le mauga e mafai ona ufiufi i le vaovao poʻo le lūlū vao i luga, lea e tatau ona moa pe a tupu.

    O le faamoemoe o le itu o le taofia lea o le vai e faʻavaivai ai, o lea o le a faʻaumatia i le taumalulu, ma toe fausia i le tautotogo

  11. Vai le fatu. Ma le faʻaeteete, e aunoa ma le fufuluina o le pito i luga o le mauga, matou te faʻalauiloaina ni nai pakete vai i le au. I le tausaga muamua e tatau ona faʻafefete le vai: e le tatau ona faʻamago le eleele mo se aso e tasi. A maeʻa vai inu, e tatau ona tatala le faaputuga ina ia lava le aofaʻi o le okesene e oʻo mai i aʻa.

    A faʻamaligiina, 'aua le faʻafefeteina le faaputuga

  12. Na matou vavaeina le fatu. E faigofie mea uma iinei. O le teuteuga muamua e faʻapuupuuina. O lana galuega o aʻa vaivai ia e maua ai le malosi e fafagaina ai le seedling mo le taimi muamua. I le tulaga o le seleselega taʻitasi (lala laau e aunoa ma lala), e tatau lava ona e faʻapuupuuina e le tolu. Afai na e totoina se lua tausaga le matua, ona tatau lea ona e seleseleina le fatu fatu. Tatou te filifilia lala sili ona malolosi e lua, e iai, pe afai e mafai, e faafeagai ma le isi, ae i tulaga eseese. Tatou faapuupuuina i latou i le afa. O isi o totoe o le a vavae ese "i luga o le mama." Aua nei galo e ufiufi vaega uma i ituaiga togalaau.

    O le polokalame faʻafaʻailoga e faʻaalia i nai tausaga muamua e faigofie tele

Vaega o le galueaina ma le faʻaogaina o tausiga

O fuafuaga autu mo le tausiga o ituaiga apricot Saratov ruby ​​e le eseese mai i latou mo le tele o isi ituaiga o apricots. O le suāsusu masani lea, o le laʻei pito i luga taimi, o le faʻamafunaina o vao, faʻasaina mai faʻamaʻi ma iniseti leaga, laʻau faʻamaʻi ma paʻu paʻu mo le taumalulu.

Faʻasa

Mo le faʻamaina, e manaʻomia tele i le taimi o le fuaina o fua. O le mea moni, o laau talavou e leʻi oʻo i le aʻafiaga o le aʻa e tatau ona fafaga soo i le 2-3 tausaga muamua, ae le o lumanaʻi.

Apricots matutua, pe a le o le taumafanafana e matua vevela lava, o le tele o le taimi tuputupu ae e mafai ona maua vai mo latou lava.

I vaipanoa laugatasi, o le fausua e tatau ai, e faʻatatau i le masina i le masina, ma e lava le vai, ae e le faʻafefe i luga o le ogalaau. O le mea moni, o le mea lelei, e tatau ona mafanafana le vai, ae i tulaga ogaoga, o vai inu masani mai se pulupulu e fetaui lelei pe afai e le sau le vai mai le vaʻaia: e masani ona malulu.

Laʻei pito sili

Apricot e manaʻomia se laʻei pito i luga. I le tautotogo, o le filifiliga pito sili ona lelei o le laei i luga o le vai ma fofo o mullein ma fulufulu manulele, lea, e pei o se mea muamua, e mafai ona suia i le urea ma le potassium. Ia Iuni, o le laei pito i luga e lelei - faʻaleleia o lau laau ma fofo o fomaʻi faʻapitoa. Mai le vaeluagalemu o le taumafanafana, o vailaau oona e tatau ona suia i le phosphorus-potassium, latou te saofagā ai i le faia o ovary fua. A maeʻa le seleseleina, o le mea aupito sili ona lelei o le folasia lea o le afa o le pakete laupapa i luga o le laau ma eli i lalo ma se suo poʻo se meaʻai. I le tasi taimi i nai tausaga uma i le tautotogo po o le tautotogo o le autumn, e toli pu laiti i tafatafa o le laau ma tuu 1-2 pakete o le manurele po o le faapalaga oi totonu ia i latou.

Teuteu

Apricots e faigofie i le tuputupu ae tele o le pale, e mafua ai ona matua vevela. Saratov ruby ​​e le o se faʻasalaga, e manaʻomia ai le faia masani ma le faʻamaeʻaina-faʻasaina le teuteuina. I le faagasologa o le fausiaina o lona pale e tatau ona tuʻuina atu i ai le foliga masani o le ituaiga. E uiga i le uluai teuteuga i le olaga o se apricot na taʻua i le vaega na tuuto i lona totoina. I nai tausaga na sosoo ai, e oʻo i le 6-7 lala skeletal o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le apricot tree, lea e faʻatulagaina ai le lua-order masini.

E masani lava, o laau e pei o le apu po o se pea e teuteuina i le tautotogo ma le autumn. E tatau ona vavae le apricot i le taumafanafana. I le tautotogo, vevela laufanua mafiafia o le palealii, tipi ese vaivai ma lala e le o ola. O fualaau aina e sili atu nai lo le tolu tausaga ua vaeluaina foi: o le fua o le gaʻo i luga o nei mea o le a vaivai. O le Saratov ruby ​​toetoe lava a le galo le tele o fualaau aina, o se taunuuga lea e le mafai ai e lala ona tetee atu i le mamafa o le seleselega ma le malolo, o le mea lea, e tusa lava pe a uma ona teuteuina, o le a tatau ona mataʻituina ma le totoʻa fuainumera o fua e ao ona nonoa ma afai e tele naua, lagolago le lala skeletal. O teuteuga o le tautotogo e tatau ona faia i totonu o le masina ao le i amataina le vaitau vegetative, pe a le toe foi mai pulu, ae le amataina le tafe. Faafetai i lenei teuteuga, o le pale e faigofie ona maua i le susulu o le la ma le fetaui lelei.

I le tau mafanafana, e mafai ona toe faia le faʻaogaina, ae pe a lava le susu (mai le timu poʻo le faʻafeinu), faʻapuʻupuʻuina e se togi tolu ma sili atu i luga o vine e sili atu le mamana.Afai e tatau ai, e mafai ona e aveesea se vaega o fualaau aina faaopoopo po o lala uma lava. O le teuteuina o le tau vevela e aoga mo le apricot: o fugalaau toto e atiina ae lelei i luga o fuʻa fou. O le faʻafefe i le taumafanafana e faia i le sefulu tausaga muamua o Iuni. A maeʻa, o fua e tupu tele ma avea ma suamalie.

I le autumn, e tatau ona aveese mai le vao mamaʻi ma le mama, e aofia ai vaega tetele ma ituaiga togalaau. O fai togafiti poto i le vaitau o le tautau o le autumn e faapuupuu le tele o paranesi laiti i le 1/3 o le umi, ae na o le 6-7 o pulupulu e maua i luga. O le teuteuga o le apricot e tatau ona faia i taimi uma, i lona toesea, e lamatia ai laau i fua o fua. O le aveeseina o lala tele ua toe faafouina le apricot, faateleina le gaosiga ma le malosi o le tetee. O le teuteuina i le tautoulu e faia i le ogatotonu o Oketopa.

Vitio: Faiga teuteuina o le apricot tree

Sauniga o le taumalulu

O le sauniuni o se laau mo le taumalulu e aofia ai le fufuluina o mea ola uma o loʻo siomia ai, eliina ai se ogalaau, faʻapipiʻi ma sauniuniga iniseti. O le Saratov ruby ​​e lafi i le matua e aunoa ma se fale, ae e taua le taofiofia o laau laiti mo le taumalulu ma lala laau mumu ma afifi ai i mea e le o nonoa i luga. O feeseeseaiga i totonu o faifaatoaga e mafua mai i le faatutuina i luga o ogalaau o laau talavou ma eleele. I le isi itu, o se mea lelei lelei lenei. Ae i le isi itu, o le taumalulu i le tulaga lenei o le a taia ai le ua o le ua sili atu ona tiga, ma o lona matua mo le apricot e sili atu ona leaga nai lo fulu.

Ina ia puipuia mai i manu ma mice, o lala laititi ma ogalaau o apricots talavou e tatau ona ufiufi i mea umi, ma iinei foi, e le o vavalalata lala o le prickly coniferous. I le oʻo mai o le tautotogo, aʻo leʻi amataina le suavai, e faʻamaʻaina ai ni fasi 'apricot ma le lime, ae o sea ituaiga o taualumaga e tatau ona faia i le taimi muamua pe a mafai: o le sun sili ona lamatia ua susulu i luga o laau ia Mati.

O faʻamaʻi ma faʻamaʻi, o ituaiga autu ma fofo i faafitauli

Saratov ruby ​​e matua teteʻe i faʻamaʻi tetele, ae o togafitiga faʻapitoa faʻatasi ai ma se faʻamoemoega puipuia e tatau ona faʻatinoina. E le gata i lea, o le tele o le faamaligiina o fua e faasaga i le tala o le tele o le vai e mafai ona faailoa mai ai le manaomia o vailaau: o le faamaligiina atonu o se taunuuga o siama i fualaau palamelea e le o faaalia atoatoa lava.

O se tasi o tulaga manino lelei o le ituaiga Saratov Ruby o lona tetee atu lea i faamaʻi fungal. Moniliosis, o le fualaau aina ma le kleasterosporiosis osofaia e seasea lava, lea e fesoasoani e faaitiitia ai le numera o pipi ma vailaau e tineia ai manu faalafua.

Faatasi ai ma faʻamaʻi faʻatoʻateleina o apricots, o mea nei e sili ona iloga:

  1. Moto o le Plum: o loʻo ola i le afa i saute o Europa o le atunuʻu. E tasi le anufe faʻaumatia ni fua.
  2. Moth fua: e atiina ae i le auala lava e tasi e pei o le moa apu, ae olaola anufe anufe. I le taimi o le pupation, o le koko e le o taua, e pei o le apu opu, ae le o se tasi, tasi.
  3. O le eletise e fufulu aphids, i le faaopoopo atu i poma, e afaina ai le apricot, pi, ma le paʻu pele. Aphids e tuu i le pito i lalo o laulaʻau, e masani lava i le tele o maʻalaʻau, ma faʻamaina laulaʻau e le faʻafefe.

O faʻamaʻi autu e aafia ai apricot:

  1. O fua o le fruit fruit coccomycosis e aʻafia ai cherry, aemaise lava i le itu i sisifo o le atunuʻu, ae pei foi o le pulu, siaki pauna, apricot ma isi fualaau. I Iuni, o lanu violē lanu violē e aliali i luga o lau. I le faateleina o le lapoa, latou te fusia ma maua se foliga le lelei. Laʻau afaina ua paʻu'ū ese, o fua na maeʻa.
  2. Clusterosporiosis, po o le ulu o lau, e maua i luga o fualaau maa uma, ae e afaina ai lava le apricots ma peaches. O vaega uma o loʻo pito i luga o le laau e aʻafia. I luga o lau, o le maʻi e aliali mai o ia lava i foliga o lanu enaena lanu enaena ma se lanu mumu, muamua lava laʻitiiti, ona faʻalauteleina lea o le lapoa. Lea foliga e peiseai o fana. Faʻasalaga tele, latou te paʻu vave. Mumu lanu mumu ma le pito sili ona pogisa o foliga i luga o le laau. Gum e tu mai fafo. Faatasi ai ma se toʻilalo tele, ua mate le pupu. E afaina pepe, ma fugalaau fugalaau.
  3. Faatasi ai ma moniliosis, o le paʻu ua tupu mai i le lauulu lauulu, o laulaau ma lala ua pogisa ma mago, o le fua o le laau ua faaitiitia le malosi: na o ni fua e suamalie, ae o le tele lava o na mea e tafe, pala ma toe mamago ua lanumeamata.

Mo le taimi puupuu na manumalo ai le Saratov Ruby i lona nofoaga i totonu o togalaau, o le algorithm o lona togafiti puipuia ua maea ona galue. Pe a fuafuaina le taimi faatulagaina mo laau, o le tau o le itulagi ma le tau oi ai nei e tatau ona amanaia. E le gata i lea, e tatau ona e gauai atu i le setete o se laau faapitoa. O le uluai togafitiga faʻatulafonoina e faʻatino i le amataga o le tautotogo, o le mulimuli - i le tautoulu, i le taimi lava e maeʻa ai le laʻau.

I le taimi o togafitiga o le tautotogo, aʻo lei amata ona fuga mai, e sili ona lauiloa le suauu sulfate poʻo le Bordeaux, lea e matua aoga lava e faasaga i faʻamaʻi e pei o moniliosis, sulu, coccomycosis ma kleasteriosporiosis. I le taimi lava e tasi, o le paluga ma le pale o loʻo sosoloina i le vailaʻau oona. I le tutusa ai ma togafitiga puipuia i le amataga o le tau totogo, e aoga tele le pamu apricot ma se tasi o fualaau e faateleina ai le puipuiga (mo se faataitaiga, Zircon).

O le suavai o le Bordeaux o se tasi lea o vailaau e sili ona lauiloa ma sili ona leaga mo le togalaau.

Aʻo leʻi fuga, faʻapipiʻi faʻasolosolo faʻamaʻiina mai faʻamaʻi pipisi ma iniseti gaʻo e faaaoga ai Kinmix ma colloidal sulfur preparations. O togafitiga nei e faʻatino i le taimi o le fugalaau poʻo le taimi lava e uma ai: o mea tuʻufaʻatasia poʻo le fualaau faasaina Ridomil e fautuaina.

I le tuputupu ae ma le fua o fualaau aina, ua togafitia ai apricot faatasi ai ma le sauniuniga a Horus ma le sulfur mai le paʻu o le palapala ma le coccommycosis. Ae leai se gaioiga e faatagaina mulimuli ane nai le 2-3 vaiaso aʻo leʻi seleseleina! A maeʻa lau lauʻau, o le a lūlūina laau i le urea.

Iloiloga Aʻoaʻoga

I aso nei, e ui lava i le manaia o le Saratov ruby, o le tele o faʻataʻotoga o faʻatoʻaga e uiga i lenei apricot ua uma ona faʻaputuina.

Tele ituaiga mo oʻu tulaga. Fanua i Voronezh. O se tasi o nai vailaʻau e matua maeʻaeʻa lava e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga o le pala. E matua maualuga lava le taumafa (Golubev e matua taua tele i lenei mea). Toa (mamafa) 40-50 gr. Lanu e na o se pomu !!! E le mafai ona e mauaina se mea faapenei mo laʻu vaega. E toʻafa au tamaʻitaʻi mai le Golubev.

Mystic 69

//forum.vinograd.info/showthread.php?t=11023

O loʻu Saratov ruby ​​e lei oʻo i le matua. E tasi se apricot wormy na pauu, ae ua uma ona taumafa. E oʻo lava i lenei mea e maua ai le lelei, o le ponaivi e laʻititi ma laugatasi.

"Nicola"

//forum.prihoz.ru/viewtopic.php?t=7076&start=330

E faʻapefea ona fai atu, o le tofo e suamalie, e manaia tele, sina manogi, faapitoa, e pei o le fig peach, ese mai o tatou tofo (e sili atu le tofo apricot ma sosogi), o le aano o le tino. i le amataga o le vevela, sina palapeti, 1-2 aso i le fale faamaluluina, vevela, o le paʻu e le sili atu ona manogi nai lo o tatou, e pei o se mea, e vevela, o le pulupulu e manaia, manu, paʻu lanumumu lanumoana. I le fale, o fualaau e seleseleina e le o teuina mo se taimi umi, ua matutua. O se vaega o le fua na tuʻuina i le pusaaisa mo le suʻega. Ou te manatu e le fetaui lelei i le vevela, e matua suamalie meaʻai. O le ponaivi e faigofie, e itiiti i le isi itu o le ponaivi o loʻo tumau pea, pe a aveeseina e tumau pea sina tino.

"Radik M."

//forum.prihoz.ru/viewtopic.php?t=7076&start=315

Vitio: Faʻatoʻaga i lona apricot

Apricot Saratov Ruby, e ui i lona talavou, ua uma ona manumalo i loto o le toatele o tagata mai le au faifaatoʻaga ma faifaatoaga. E taua tele mo le malosi o le malulu, foliga matagofie ma le maketiina o fualaau aina, o latou tofo lelei.