Maota, fale mautotogi

Faʻatafunaga i le lalolagi "Global" mai moa

O le a le mea e fai pe afai e osofaia lou fale e le moa? Ioe, ulu atu i se taua vave ma i latou!

O pupuvaʻa (moli lanumoli ma le puliuli e tele lava i totonu o falemautotogi) o ni tuaoi matautia: e masani ona eli i lapisi ma otaota lafoai, o nei iniseti leaga na faʻapupulaina ituaiga uma o siama faʻamaʻi ma fuamoa i luga o latou paʻu. Toto, vailaʻau, Pseudomonas aeruginosa - naʻo se vaega itiiti o faʻamaʻi e mafai ona aliali i lou fale.

Aua neʻi faʻalavelave lou aiga. E sili atu le vave faʻaumatia uma o uso mamoe poa, e aunoa ma le faatali mo nei faʻamaʻavale faʻaleagaina e fua i le miliona ma faʻatumu le fale atoa.

E tele metotia o le taufaʻaipoipo, ae o vailaʻau oona e tumau pea le aoga. E le faigofie le suʻeina o se iniseti: o le maketi e tumu i le tele o vailaʻau e puleaina ai manu feʻai (aerosols, pastes, powders, gels). O le mafuaaga lena e tatau ai ona e taulai atu i fualaau o taimi ua tofotofoina. O se tasi o nei mea faigaluega o le siamani-gel-paste mai le moa o le Global. O le a se mea lelei tele lenei iniseti?

Faʻamatalaga mai moa: faʻamatalaga ma meatotino

O le sauniuniga a le Gel "Global" (Globol) e maua ai se tagata gaosi Siamani. O le iniseti o le paʻu o le paʻu o le pogisa pouliuli. Faʻapipiʻi meafaigaluega i paʻu palasitika o le 75 kalama. O le tau masani i Rusia e eseese mai le 200 i le 300 rubles i le iunite o le gaosiga. O fualaau faasaina e taugofie, e tasi le afifi e lava e taulimaina ai se fale e 70 sikuea.

TAITAI! A e faʻatau mai e faʻaeteete i faʻamatalaga. I luga o le atigipusa o le uluai gel "Globol" o le atunuu gaosi oloa o loo faailoaina: Siamani, o loo i ai se suauu e puipuia le siosiomaga (circle). O le igoa o loʻo tusia i tusi o le Igilisi Peretania!

Faatulagaga:

  • gaioiga malosi chlorpyrifos (0.5%). Le aoga o le vailaau mai le 40 i le 60 aso;
  • mea gaʻo (pata koko);
  • Faʻafetai i lenei faʻaopoopoga, e le malogo le oloa mo se taimi umi ma maua ai le manogi sukalati sukalati lea e tosina ai paluga ia te ia lava.
  • puipuiga;
  • tagata faatosina (faʻaleleia le aʻafiaga o le mea autu).
FESOASOANI! Talu mai le 2016, ua suia e le gaosi oloa le igoa o le fualaau faasaina, ma tuua ai le afifiina ma le lapisi o le paipa e le suia. O lenei o le iniseti o loʻo taʻua "Exil".

E faʻafefea faʻavavega?

O le ulu atu i meaola o meaola faalafua (e ala i le manava o le tino), o le gaioiga malosi (chlorpyrifos) e aʻafia ai le palatini o le enzyme i totonu o le nerve tissues, lea e nafa ma le tuʻuina atu o faʻalavelave fao.

O le iniseti ua pisia na amata ona faʻanoanoa, e tafe mai le fale e oo lava i le aso. O lenei uiga uiga ese ua taʻu mai ai o lo latou faʻamaopoopoina e faʻaleagaina i mea oona. I ni nai itula pe a uma le mea oona, e mate ai le tagata ua pipili.

Tufatufaina o fualaau faasaina i auala e lua:

  • 1 auala. O le paluga i luga o ona vae, lea na maua ai lona vaega o fuga oona, ma faʻasalalau le gel i le nofoaga o le kolone, ma tuʻuina atu ma le agaalofa i ona aiga. O le tuai o le aafiaga o le mea oona ua fuafuaina ina ia le vave mate le iniseti, ae na mafai ona ave faʻamaʻi pepe i totonu o le faamoega.
  • Lona lua auala. Chain tali Aʻau pupuʻu - vavae, e le mafai lava ona pasia e se uso na maliu mai le 'ona ma o le a' ai moni lona tino. A uma lena, oi latou uma e auai i le taumafataga o le a maʻi ma feoti pe a mavae sina taimi.
Pe a ma le 2 vaiaso, e aafia uma tagata matutua. Global. Iniseti e leai se avanoa e ola ai.

Isi ituaiga o fualaau faasaina "Globol"

I le faʻaopoopoga i le gel, o loʻo avanoa le Global i le tulaga o:

  • aerosol (400 ml.). O lenei meafaigaluega e faigofie ona faʻaaoga. O le vailaau e siʻitia mai se mamao o le 10-15 cm. Faʻamatalaga i luga o nusi o iniseti poʻo luga o tagata taitoatasi. Fufulu laʻau pe a uma togafitiga e le manaʻomia. O le taulaiga faapitoa e totogi i nofoaga e fafaga ai iniseti: faletaele, faletaele. I le taimi o le totoina o fale o meaola uma i totonu o le fale e tatau ona auina atu mo se savaliga mo ni nai itula.
  • faʻamaʻi togafiti. O pupuni o mailei e tuʻuina i le maea ai o le gaosia o le potu ma le sauniuni o le gel "Globol" e puipuia ai isi foliga vaaia o malo e leʻi valaʻauina.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le iniseti

O le fualaau faasaina e maualalo le oona ma e le afaina ai tagata ma meaola.

FESOASOANI! Ina ia faʻavaivaia manu mai le 'ai o se mea manogi manaia, o le a faaopoopoina se mea oona malosi i Globol.

E tatau ona manatuaina, e ui lava i le maualalo o le tulaga o le faʻamaʻi, o le vaega autu o le vailaau oona i le lalolagi o se mea oona, o le mea lea faʻapipiʻiina e tatau ona teu ese mai le mafai ona maua e tamaiti., tatala le gel i le taimi lava aʻo lei faia le galuega. Faʻaleagaina o loʻo faia i totonu o totini puipui.

Faʻapefea ona faʻaaoga?

Aʻo leʻi amataina, faʻafefiloi le paipa i le gel i se tulaga vaivai.

E mafai ona e faʻaaogaina le paʻu i auala eseese:

  1. laina togi (mamao i le va o le 5-10 cm) tuusao ile luga;
  2. Faʻailoa le paʻu i luga o pepa mafiafia o le pepa ma tufatufa atu i nofoaga faigata (i luga o pusa, tua o le pusaaisa, i tua o meafale).
O lenei metotia e fetaui lelei mo le faʻaaogaina o le falemautotogi o loʻo nonofo ai tamaiti laiti, ina ia faʻatapulaʻa ai le mafai ona faʻafesoʻotaʻi ma mea oona.

O fea e faʻaaoga ai gel:

  1. luga o le faitotoʻa o le faletaele, faletaele, e tapunia ai iniseti le auala i le vai;
  2. i luga o le pito i tua o le ogaumu, pusaaisa, ioe. i nofoaga o loʻo i ai meaʻai e 'ai;
  3. lata ane i le pusa, paipa (palama ma le suavai);
  4. faataamilo i le nofoaga o malae vaalele.
O fasi pepa pepa ma gel o loʻo tuʻuina atu e tusa ai ma le mataupu faavae lava lea: i nofoaga o le faʻaopoopoga sili o moa.

Ina ia ausia taunuʻuga aupito maualuga, e tolu uma ituaiga o fualaau faasaina e faʻaaogaina:

  1. Muamua e tatau ona e suluina luga (e mafai ona e fufulu meafale, e le mafai ona e faʻaaogaina le gel).
  2. Ona faʻafefete lea o le potu, lea o le a faʻauʻuina ai le tele o vaega o moa, faapea foi, ona o le umi o lana gaoioiga faʻaumatia, ma aʻafiaga laiti mai i fuamoa.
  3. Ma le mea mulimuli, faaaoga maileie puipuia ai isi faʻamaʻi mai le faʻaalia i totonu o le potu.

Le lelei ma le le lelei o le fualaau faasaina

Faʻapitoa:

  • maliela sukalati manaiae le manaʻomia ai le faʻamalolo umi o le potu pe a maeʻa ona gaosia;
  • vaega maualalo o mea oona;
  • avanoa mo le faʻatau;
  • hypoallergenic fualaau faasaina;
  • i le gasologa o le gaioiga e le faʻaumatia ona uiga;
  • e le afaina mo tagata ma manu.

Faʻafitauli:

  • e le taugofie;
  • laulaʻau;
  • pe a faʻatau, e mafai ona e alu i faiga taufaasese.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le lelei o le "Global" e tele naua mea e fai. Ma o lona uiga o loʻo ia te oe se fesoasoani faʻamaoni ma faatuatuaina i se tauiviga faigata e faasagatau i le mala.

Matou te ofoina atu foi oe ia e faamasani i isi auala o moa: Dohloks, Hangman, Regent, Karbofos, Fas, Raptor, Forsyth, Masha, Geth, Combat, Kukaracha, Raid, Fale Mama.

Mea aoga

Faitau isi tala e uiga i moa:

  • Ina ia manuia le faʻafefe nei mamanu, e tatau ona e iloa le mea e sau ai mai le potu, o a mea latou te 'ai? O le a le latou lio o le olaga ma pe faʻafefea ona latou faʻateleina?
  • O ituaiga taatele o tatou: mumu ma le uliuli. E faʻapefea ona eseese ma pe a le mea e fai pe afai e te vaʻai i se paʻepaʻe paʻepaʻe i totonu o lou fale mautotogi?
  • Mea moni fiafia: oa igoa tauvalaau na o mai ma nei iniseti; na e iloa o loʻo i ai tagata lele; nisi tala e uiga i le mea na alu i ai le falesa ma o le a le uiga?
  • E mafai ea e le moa ona afaina ai se tagata, mo se faataitaiga, e gagau pe tolotolo i le taliga ma le isu?
  • O se faʻamatalaga auʻiliʻili i le auala e faʻaumatia ai, o auala sili ona lelei e faʻafefe ai ma puipuia ai.
  • I le maketi o loʻo i ai le tele o meafaigāluega e faʻatatau i nei vailaʻau. O le mea lea, na matou tusia se tusiga e uiga i le auala e filifilia ai fualaau faasaina e fetaui ma oe, faʻamatalaina oloa aupito sili ona lelei mo aso nei ma o loʻo faʻatulagaina le gaosiga o vailaʻau iniseti.
  • Ma o le mea moni, e le mafai ona tatou le amanaiaina ituaiga uma o auala iloga, ae maise lava o le sili ona lauiloa o le boric acid.
  • Ia, afai e le mafai ona e feagai ma malo e leʻi valaʻauina, matou te fautuaina oe faʻafesoʻotaʻi tagata tomai. Latou te umia tekinolosi faʻaonaponei o le tauivi ma laveaʻiina oe mai mafatiaga i taimi uma ma mo mea uma.
  • Saili pe faʻafefea ona fesoasoani tagata faʻatau eletise?
  • Faʻaalia lelei le faʻamaonia e faasaga i nei parasite: paʻu ma pefu, penivali ma penitala, mailei, gels, aerosols.