Maota, fale mautotogi

Iniseti i le fale? E faʻafefea ona aveese faʻamaunuʻu mumu i totonu o le fale?

O lanu mumu o malo masani ia i fale ma fale. Faʻafetai i le faʻaoga saʻo i meaʻai (fola, otaota e mafai), latou te vave faʻatupulaia a latou numera.

O le faamoega o nei iniseti e masani lava ona i ai i totonu o se mea e le mafai ona maua - mo se faataitaiga, i luga o le mea e fefete i ai, o le pupuni i lalo o le fale, o auala mo le mama i puipui.

Faʻamatalaga:

E faʻafefea ona aveese faʻamaunuʻu mumu i totonu o le fale?

Laʻau mumu i totonu o le potu, pe faapefea ona faʻaumatia? E tatau ona malamalama e leai se aoga e tau ai ma metele mumu ulavavale e faʻaumatia soo se tagata e foliga mai o loʻo avanoa. O nei upega o ni tagata faigaluega faigofie, latou te aumaia meaai i le faamoega, ma o latou numera e mafai vave ona toe faʻaleleia le fatu. O le mea lea, e tatau pe a faʻaumatia le faamoega ma fasioti tamaʻitaʻi uma (lea e mafai ona maua e le lanu mumu), poʻo le inuina o latou faʻaaoga fualaau.

E tatau i le pulea o iniseti ona tuʻufaʻatasia se fofo lelei mo mūmū mūmū i totonu o le fale, faʻapea foʻi ma lona faʻaaoga tatau. E fautuaina e faʻafesoʻotaʻi i lenei gaioiga ma tuaoi, aua o iniseti e mafai ona tuua le nofoaga o nofo ai nei ma agai i se mea fou.

FAʻATASI! E tatau ona malamalama o se atunuʻu tele o vavae ma nofoaga e nonofo i luga o fola eseese e mafai ona nonofo i totonu o le fale e tasi o le tele o fale.

I le taimi lava e tasi, o tagata faigaluega mai nuʻu eseese e mafai ona o mai i le potu e suʻe meaai.

O auala uma e tau ai taua e mafai ona vaevaeina i ni vaega:

  • faapitoa faapitoa;
  • iniseti pulumu;
  • penivali ma pefu;
  • faʻailoaina o se inisinia faʻapitoa e faʻatonutonuina iniseti;
  • faʻaleagaga faʻaleagaina o nofoaga;
  • metotia a tagata.

Soʻo se tasi oi latou ei ai uma lelei ma faʻafitauli. Ina ia mafai ona sili atu le taulimaina o pusi, e sili ona lelei le tuufaatasia o auala eseese i le taimi e tasi.

Aerosols - o se meafaigaluega sili ona lelei e mafai ai e oe ona tuʻuina atu le mea oona i nofoaga e le mafai ona maua faaletino. A faʻaleleia, o ulugalii faʻatasi ma vaʻalele o loʻo felafolafoaʻi solo i totonu o le potu, ma e faigata mo le ant ona aloese mai le faʻafesoʻotaʻi ma i latou.

    Taualumaga mo le galulue faatasi ma le aerosols:

  1. A faʻaaogaina le aerosol, e tatau ona faia le galuega sauniuni - aveese tagata uma ma fagafao mai le potu, tapuni ia meaola i le tioata, aveese ia tapete mai puipui, aveese meaafale.
  2. E tatau ona sili atu le fufuluina o mea uma avanoa i se aerosol, ma e le tatau ona lava le paluni.
  3. A maeʻa le gaosia o le fale e tatau ona tuʻu mo ni nai itula.
  4. Faia mama faamama.

Gels - galue faʻasaga i le aisolol, faatosina mai iniseti ia i latou lava. Aneti e fafagaina i latou, ma taumafai foi e momoli atu i latou i se kolone e faʻaaoga e avea ma meaʻai mo ni meaʻai ma le fatu. E masani lava o nei vailaʻau o loʻo i ai se aso e tuai ai le maeʻa.

O le faʻaaogaina o le gel e le maua ai se vave aʻafiaga, ae ui i lea, ona o le tuai, e mafai ona faʻaumatiaina ni nai nuʻui totonu o isi vaega o le fale tele-fale.

TAITAI! O le lelei tele o le gel o lona viscosity, lea e mafai ai ona e faʻaaogaina le pusi i luga o luga o le faʻavao.

Paʻu ma paʻu (pefu) - O se tasi o auala sili ona taatele e faʻafefete ai siama. E tosoina ni mailei i le penisina pe a feaveaʻi iniseti, ma o loʻo sasaa mai i lalo paʻu. O le aoga sili o lenei metotia e mafai ona gafatia ma maualalo le tau. E lelei foi le faʻaoga mo le puipuia, mafua ai ni vaega i nofoaga e ono mafai ai ona faʻaalia.

Aneti tuai - E masani lava ona maua i faleoloa faapitoa, ae i le faatinoga latou te le aoga tele, talu ai e na o ni paga e galue i ai.

Fofo faʻapitoa - E aofia ai i lenei mea se numera tele o auala faʻaleaga ma faʻaleagaina. O le mea lea, mo le faʻamalo e masani ona faʻaaoga ai le suauu suauʻu, kilikisi, turpentine, kerosene, lea e tuʻuina i luga o le ala o vavae, poʻo lata ane i oloa. Mo le faʻaumatiaga na faʻaaogaina ai le fefete masani a le brewer's, le boric acid, ma le tele o isi. E i ai le tele o auala e fatuina ai se meafaigaluega aoga e faʻavae i luga ia i latou.

Laulu uʻamea i totonu ole iniseti o iniseti o loʻo nonofo i se vaega tele o loʻo taʻitaʻia e se masiofo. E masani lava, i totonu o le potu e mafai ona e vaʻavaʻai i tagata faigaluega oeo loʻo punouai i le sauniuni ma le tuʻuina atu o meaai. O lo latou faʻaumatiaga o le a le aumaia ai se kolone sili ona leaga, o lea e tatau ai ona e faʻaumatia le faamoega ia te ia lava pe fasi foi le fatu. Ina ia faia lenei galuega, e mafai ona e faʻaaogaina se vateatea vailaʻau - penivali, mailei, gel, pe valaʻau i se pulufana faapitoa e faasaga i iniseti.

Ata

O le a e vaʻaia se ata o mumu mumu: