Laʻau

Fale-o-----------------------------------------------------------------------------

Masalo, o le a leai se tamaitiiti e toatasi i le lalolagi o le a le manao e fai lona lava fale, o loʻo i luga o lala o laau. E le naʻo se nofoaga mo taʻaloga - o se lalolagi laiti ma ona lava tulafono, tulafono, tu masani. Afai ei ai ni laau malolosi i luga o le taumafanafana, e mafai ona e sau i se galuega faigofie ma aumai i le ola, i le fiafia o tamaiti, ma tagata matutua foi. E tumau pea e fuafua pe faapefea ona fausia se fale laau i ou lava lima.

Filifiliga mo fausaga i luga o laau

E tele naua filifiliga mo le fausiaina o fale. O loʻo fausiaina nei mea uma mo le fiafia o taʻaloga a tamaiti ma mo le le faalauaiteleina ma se tusi i lalo o se pale salalau i le vevela o le taumafanafana.

I le sitaili ma le faʻamoemoe, e matua leai lava ni tapulaa. E mafai ona avea o se olo e le mafai ona maua le matagofie, o se faletua e le mafaamatalaina, o se taligalu po o se avanoa.

Ata, o mea uma e sili atu ona tauagafau. E tolu ituaiga aloaʻia, faʻataʻitaʻiga masani o fausaga, o:

  • O le fausiaina i luga o le fausaga. O lala malolosi po o le paʻu lava ia e galue o se mea e lagolago ai, lea o loʻo faʻamautu ai auiliiliga o le fogafale pito i lalo i taula faʻamau. Afai e tatau ai, e faʻamalosia le faʻamalosia i faʻamaufaʻailoga paʻu i luga o se laau.
  • Faʻatulagaina fale i luga o maʻa. O le mea moni, o se fale tutoʻatasi, o le fola ma luga o le taualuga lea e na o le vavalalata ma se tasi poʻo le sili atu foi o ogalaau. O le fausaga lava ia e le faalagolago i luga o se laau, o le mea lea, e le afaina ai le ola ma le tuputupu aʻe. O se fale talitutusa ua faapipiiina i luga o faaputuga, o le tele o ia mea ua fuafuaina e faalagolago ile uta o le a oo mai.
  • Faʻavae faʻamau. Lagolago i le mafai ona tatalia lala e faʻaaoga ai maea, maea poʻo filifili. Auala sili ona faigofie, ae e le o se tulaga e sili ona faalagolago ma saogalemu mo le faalapotopotoga, aemaise lava pe a oo mai i le nofoaga taalo mo tamaiti.

O faʻataʻitaʻiga muamua ma le tolu o loʻo faʻalagolago tonu lava i le mafai gafatia o le ogalaau, le tele o ona lālā ma aʻa. A maeʻa, e tatau i le laau ona faʻataunuʻu le gaioiga o le faʻavae: ia uumau le avega e le gata o le fausaga, ae o tagata asiasi foi. E talitonuina o se ogaumu e maualalo le 30 cm le lautele, sili atu nai lo le sili atu, o le a mafai ona taulimaina lenei galuega faigata.

O le ituaiga sili ona lelei mo le fausiaina o se fale ua saʻo ona aloaia o se oak. O le mulimuli atu ia te ia i le faʻavasegaina o laau talafeagai, o laugutu, mafolafola ma lapisi tetele. Ae e te leʻi fuafuaina se fausaga ma fuafua ni taga, e tatau ona e suʻesuʻe ma le totoa le mea e faʻaaoga mo faʻamaʻi ma faʻamaʻi. Afai e iloa faailoga le lelei, o le manatu o le a lafoai.

E tolu auala autu mo fale o laau e faʻaaogaina e avea ma faavae mo le atinaʻeina o oe lava galuega faufale

Mo le fausiaina o le vailaau lona lua, e faʻaaogaina ai na o le pale mo le vevela poʻo le teuteuga, o le gafatia o le gaogao o le laau e matua leai lava sona taua. O se sui talavou atoatoa o le lalolagi fauna o le a oʻo mai, lea o le a sili atu le taimi e natia ai le laumua o sikola poʻo se vaʻa mai fafo i totonu o lona lauolaola. E toetoe lava o mea uma e ola ai, o meaʻai ma faʻatoʻaga e talafeagai.

Sauniuniga mo le galuega a sau

Matou te iloa e le o fale uma o loʻo maua se laau talafeagai mo le fausiaina o se fale. Ae peitai, masalo o ou matua oe na faasaoina i le alofa i le togalaau. O lena lagona le manatu faapito ma le le mavavaeeseina ia tatou latitudes mo le totoina o centimita uma e le mafai ona latou tosoina ai se mea e le mafaatusalia.

Aʻo leʻi amataina le fatuina ma le filifilia o se metotia, pe faapefea ona lelei le faia o se fale i luga o se laau e tupu i totonu o le saite, e tatau ona e iloiloina le mea moni. E tatau ona iloa pe iai ni tulafono faʻalotoifale e faasaina ai le fausiaina o ia fausaga. I nisi tulaga, mo fale faapena e tatau ona maua ni faatagaga.

Afai e tu le laau i autafa o le tuatusi vavalalata, e tatau ona e talanoa saʻo i ona tagata. E ono mafai e le mamanu ona faʻamalamalamaina a latou togalaau e sili ona fiafia i ai, faʻaumatia le vaaiga mai le faamalama, poʻo tamaiti ulavavale o le a mafua ai le popolega le talafeagai i tagata matutua. I soʻo se tulaga, o le lumanaʻi fou e tatau ona talanoaina ma o latou tuaoi ina ia mafai ai ona faʻasao sootaga vavalalata.

Pe a mamanuina se fale laau, e tatau ona maitauina e le saogalemu le tuu i se maualuga e sili atu ma le 2.5 m (1). Afai o le paʻu poʻo lala e mafai ona faʻatuatuaina (2), e mafai ona faʻaaoga e fai ma faavae mo le fausiaina o se fale o le ituaiga muamua. E tatau i le laau ona i ai se malosi malosi (3)

Faapea la e leai ni mea faʻalavelave i le fausiaina o se fale laau. O le mea lea, e mafai ona matou faia ma le saogalemu se mamanu tutoʻatasi, lea matou te manaʻomia:

  • Filifili le maualuga pito i lalo o le fola o le fale. E talitonuina mo taaloga a tamaiti, e le tatau ona maualuga le tulaga o le fale o le fale i le 1.5 mita. Afai e te fuafua e faʻapipiʻi se mata, e mafai ona siitia le maualuga ole 2 - 2.5 mita. ia.
  • Faʻataʻitaʻi le vaega aupito sili ona lelei o le fogafale lalo poʻo le tuʻufaʻatasiga, ia tuʻuina mai e faapea o le suʻesuʻega mai le fale o loʻo i luga o le laau e tatau ona atoatoa i luga o lau 'upega tafaʻilagi.
  • Filifili le mamanu o le fale. Filifili pe o le a avea ma se fausaga faʻatasi ma pa puipui ma se pulou, o se fausaga e pei o se fale po o se fale faʻapitoa.
  • Tuʻuina se avanoa e faʻafuaseʻi ai ona pa'ū. O loʻo fautuaina e le faʻafefeteina le lauʻeleʻele o loʻo siomia ai le fausaga. O nofoaga faʻatapulaʻaina e leʻo faʻamavaeina, o le nofoaga vavalalata o auala paʻu e le fautuaina.
  • Mafaufau i le sili ona faigofie ma le saogalemu i luga ole faasitepu e siitia ai tagata asiasi o le fale i luga / lalo.

Afai e te manaʻo ai ma le i ai o mea e manaʻomia muamua, e lelei le mafaufau i filifiliga mo le faʻaaogaina o le sone i lalo o le fausaga. E le afaina le faatulagaina o se fale e teu ai mea teu ma mea e manaʻomia ona aveese mai timuga.

Pe a mamanuina se fausaga, e tatau ona mafaufau i tulaga o le saogalemu, saunia mo le auala sili ona lelei o feoaiga ma le mafai ona faʻaaoga le avanoa i lalo o le fale

Metotia mo le fausiaina o se fale laau

I le avea ai o se faʻataʻitaʻiga i pule o aiga, o le a tatou iloiloina auala sili ona lauiloa e lua o le fausiaina o se fale laau. E mafai ona latou faʻamaonia pe vaeluaina, pe faʻavae i luga o faʻataʻitaʻiga o loʻo i luga, e mafai ona e atiina ae lau lava metotia o le fausiaina.

Faiga faʻavae faʻavae

O le ituaiga sili lea ona lelei o le fausaga, lea e mafai ona fausia ile mataupu i autafa o se laau pe leai foi. O se faʻavaa fausaga faʻapipiʻi ua faʻapipiʻi i luga o faaputuga. O le taualuga e faia i luga o se mea tautau, o loʻo faapipii i le pito i luga ma paʻu uʻamea. O le gaioiga e tuʻuina atu e ala i se sikuea tumau faʻatulagaina i se maualuga o le 45º.

O le faʻasalalauga o le fale e le malolo i luga o le ogalaau ma lala. Ina ia mafai ona latou sopoia le fola ma le taualuga, e tatau lava ona e faia ni pu i le taualuga (+)

Ina ia faia le faʻavaa, sa faʻaaogaina se paʻu 105 × 105 mm. Mo le masini o le faaputuga o le faaputuga, o le tele o le mea o le a le sili atu i le siʻitia i se siʻitaga laʻititi, e mafai ona faʻatagaina le faʻaititia o pa puipui. Mo lapisi o le puipui, e sili atu ona lelei le faʻatau o se mea faʻalanu, ae e talafeagai foi le plywood, e fautuaina e faʻatau le laupapa 150 × 50 mm i luga o le fola, 100 × 25 mm i luga o le fola.

Mai i toega o le laupapa laupapa, e mafai ona e fausia se fale mo le squirrel. Faitau e uiga i ai: //diz-cafe.com/postroiki/domik-dlya-belki-svoimi-rukami.html

Afai e leai ni tomai i kamuta, ona faʻafesoʻotaʻi lea o vaega o le faʻavaa e sili atu le lelei e faʻatau ai tulimanu ma papatusi. E tutusa lava ma atigipusa i le faitotoʻa ma faamalama faamalama, e ui lava e mafai ona faia i ou lava lima, pe a manaʻomia.

I le fausiaina o le fale, e sili atu ona faigofie le faʻaaogaina o le suʻega faʻataʻitaʻiina ma le fuaina o le fale. E faʻavae i se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e atiina ae lau oe lava galuega (+)

O le taualuga o le faʻataʻitaʻiga o loʻo faia i luga o laʻau maʻalaʻau, lea latou te faʻapipiʻiina ai se meaʻai o le plywood poʻo se laupapa o loʻo taoto i le va o le 3 mm. E manaʻomia pea le sima poʻo le paluga faʻapipiʻi vailaʻau tuʻufaʻatasiga mai se fale gaosimea faʻapitoa i lona gaosiga, taula ma fao sikulima mo le faʻapipiʻiina o faaputuga.

E sili atu ona faigofie le faʻafesoʻotaʻi o vaega o fausaga i faʻamau uʻamea I le isi itu, e faʻaaogaina le afa-laau tipi. Pe a filifilia le filifiliga lona lua, e tatau ona mafaufau i le fuafuaina o le umi o elemene (+)

I totonu o le faʻataʻitaʻiga, o se mea e pei o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaoga. O pito i luga o le ape e faʻafeagai ma le isi, e fesoʻotaʻi atu i le faʻaaogaina o se apa uʻamea. O le faʻaofuofu fesoʻotaʻiga pito i lalo ma le fusi faʻapipiʻi ua faia e se notch, faʻaopoopo e faʻapipiʻi i fao (+)

Tulaga o le masini autu i lalo o le fale:

  • Matou te faailogaina le saite e tusa ai ma le telē o le fale. Matou te faailogaina tulimanu o le fausaga ma pine, faʻafesoʻotaʻi faʻatasi ma twine. Tatou te fuaina le faʻataʻaloʻoina o le otootoga o loʻo faailogaina, e tatau ona tutusa.
  • I totonu o nofoaga e faʻapipiʻi ai faaputuga, matou te fausia ni lua ma loloto pe a ma le 50-60 cm. O le umi o itu o lua o le 30-40 cm. O le laʻititi o le itu, o le itiiti ifo lea o le vaifofo, ae o le sili atu, o le sili atu ona talitonuina le faavae mo le faaputuga. E mafai ona faia faʻatagaga mo le sasaa o le sima i le faʻaaogaina o se togalaau.
  • Matou te faʻatusatusaina le pito i lalo o lua, pe a uma ona faʻamamaina le oneone susu ina ia faateleina ai le maualuga. Afai e faaputuputu le pito i lalo i le loam, poʻo le oneone susu e le manaʻomia ona susu.
  • Fausiaina se aluga i lalo o le faʻavaeina o le faʻavae. I le pito i lalo o lua lua, sasaa le 10 cm o maa mafiafia ma le 10 cm o le oneone. Matou te toe momoe.
  • Liligi le sima i totonu o le lua i le tusa ma le afa o le avanoa e totoe pe a uma ona faʻatumu le aluga.
  • Seti ni fasi uʻamea uʻamea i se paʻu i le 25 × 25 × 2 mm i le pito i luga o le faʻatumu. Matou te nonoa faʻamau i pine poʻo le uaea tuusao i le puipui o le lua. O le mea autu o le faʻasolosolo e le o agai i lalo, ae tumau pea i le ogatotonu o le lagolago o loʻo faʻatulagaina.
  • Matou te faatumuina i le fofo le avanoa i le lua.
  • E faapena foi, tatou te faatulagaina ni faavae mautu mo faaputuga uma.

I le taimi o le sasaaina o le vaega lona lua o le fofo, matou te faapipiiina se tafaoga mo le lafoina i lalo o le faaputuga. Afai e te le tuʻuina i le taimi lava lena, ona e togiina lea o se pu i totonu o le maa sima. O le a tatou manatu e leai se sili atu i le 45 minute e tatau ona alu i le va o le faʻatumuina o le afa muamua ma le afa o le lua, a leai o le lagolago o le a le faʻafefe.

I le maeʻa ai ona sasaa ile maualuga o le fale, matou te siakiina le maualuga o le lagolago o loʻo sasaa atu i le maualuga tutusa. I le isi itu, e tatau ona fetaui lelei le fusifusia, ma i lalo ifo o latou teu ai ni mea meataalo po o ni laupapa.

Ina ia mafai ona faʻamalosi lagolago, e manaʻomia le taimi. E tusa ai ma tulafono mo le sasaaina o faavae mo fale nofofale, o isi galuega e tatau ona amata i le 28 aso. Mo lenei vaitau, e tatau ona tapunia i le polyethylene, lea e tatau ona aveeseina i lea taimi ma lea taimi e faʻamalosi ai lagolago.

O le isi o le fausiaina o le faʻavaa:

  • I le faʻaaogaina o faʻailoga, tatou te faʻapipiʻi piʻo, o le vaega pito i luga o loʻo taʻalo ai le vaega o lagolago o le faʻavaa.
  • Matou te fausia le pito i lalo ma le pito i luga o le fale. O faʻamaumauga faʻamaufaʻailoga e fesoʻotaʻi atu i pou e faʻaaoga ai faʻavae uʻamea
  • Matou te tuʻuina faamalama ma faitotoʻa faitotoa, pe afai o loʻo latou i totonu o le poloketi.
  • Matou te faailogaina le ogatotonu o le pito i tua o le fale ina ia mafai ai ona taumafai i luga o le taualuga. Faʻasolo saʻo le fao i luga o le nofoaafi i lenei nofoaga.
  • Matou te faʻaaogaina le laupapa e tasi i le itu tauagavale ma le itu taumatau o le pito i luga o le taua, ma tusi i luga le laina o le pito i luga o le pito i lalo ma le otootoga o le pito i lalo maualalo mo le faʻapipiʻiina i luga o le fasi.
  • E tusa ai ma nei mamanu, tatou te mauaina le numera manaʻomia o vae uumi ma le pupuu.
  • Matou te faʻafesoʻotaʻi faʻamau ma se paʻu uʻamea i luga o le eleele ma feaveaʻi i le fogafale i luga i se pepa ua maeʻa. O le pito i lalo i le vaega o le tipi e faʻamalosia i fao poʻo tulimanu.

Ole laumua maeʻa e tatau ona faʻapipiʻi e pei ona fuafuaina: taatia le fola, faʻavasega le puipui, faʻapipiʻi le papa ma le taualuga. I le taimi o le otaota, filifili ni pupu mo le ogalaau e alu i luga o le fola ma le taualuga. Tatou faia se pu ma se vavave faataamilo i le nofoaga o le ogalaau 7-10 cm mo le saolotoga i le taimi o le tuputupu ae ma i le tulaga o le osofia e se matagi malosi.

O le taʻiala o le faʻataʻapeʻapeina, faʻalama puipui ma tapuni o loʻo faʻaalia i ata ma fua (+)

O se apefai e faʻamau i le 4 pito mo le tamaititi matua o le filifiliga pito sili ona saogalemu. Ae peitai, mo se masini o lenei mamanu, o le sasaaina o ni sima uʻamea e talafeagai e lagolago ai pito maualalo (+)

Mai le pito i lalo o le lua tatou te tuiina ai le vavaeina o le laupapa e faʻamalosia ai le fola ma taofia ai le faʻasalaga o mea. I le faaiuga, matou te faʻapipiʻi solo solo i le faamalama ma le faitotoa, fausia ma toe faatulaga le alava.

Ua faia i totonu o le fale maualalo o le fale ma le taualuga mo le ogalaau ina ia i ai le va i le va o le laau ma le fausaga (+)

Faatulagaga o le upega tafailagi i luga o paranesi

Afai o le ogalaau o loʻo i ai se faʻalaʻau V, e mafai ona avea ma faavae lagolago mo le pito i lalo o le fale. O le mea moni, o le laau o le a faʻaumatia, lea e le manaia mo ia. I le faaopoopoga, e tatau ona faia ia mea e faamau ai ina ia toe faʻaaoga le laau ma pe a oso ese mai le matagi, e le mafai ona faʻaleagaina le fausaga.

Ae e te leʻi amata fausia se mamanu o se fafie, e tatau ona e taumafai. E manaʻomia le filifilia o le tulaga sili ona lelei o le fola o le fola. E sili atu le faia o lenei mea e ala i le teuina o le laupapa, o le umi o le a sili atu nai lo le mamao i le va o lala pe a ma le 50 cm. Ina ia faia le fetaui ma makaina mo le filifiliga ua faʻamatalaina, oe manaʻomia se apefaʻi faatuatuaina ma se fesoasoani faapena.

I le tuʻuina saʻo o le laupapa, e tatau ai ona maka ia mea faʻapipiʻi i lālā ma luga o le laupapa. Ina ia maua, o le tasi o lala o le laupapa e tatau ona pipii mau i se fao. Liliuina o le laupapa, ma suia sina pito lona lua agai i luga / lalo, e tatau ona e maua se tulaga vavalalata. E tatau ona faʻatautaia le faʻatonuga i luga o le fale, faʻapipiʻi i luga o le pito o le faʻataʻitaʻiga i luga o le laupapa.

O le vaega talafeagai e taua tele aua i le lumanaʻi, e faʻasaʻo ai faʻasesega, o le a tatau ai ona suʻe se pu fou i totonu o le fafie, lea o le a faʻavaivaia uma ai le ogalaau ma le mea e faʻaoga ai.

E pei ona i ai i le mataupu talu ai, e tatau ona mafaufau i vaega saogalemu i le taimi muamua ma filifili le ituaiga sili ona lelei o faasitepu mo le gaioiga

O le tipiina o le laupapa o le a avea ma se faʻataʻitaʻiga mo le vaʻaia o le va i le va o lala i luga o le peʻa 100 × 150 mm, lea o le a faʻapipiʻiina i le laau. O maa e masani ona makaina i le ogatotonu o le mea faigaluega i le lautele. O lenei faiga o le faʻailoga taʻiala o le fola. O le mamao mai le isi itu e tatau ona fuafua e ala i le auala tutusa ma tutusa tonu lava le auala e te manaʻomia e faia ai se fagu lona lua.

O pupuni mo le faʻapipiʻiina o faʻailoga i le laau e tatau ona umi ma faʻapipiʻi saʻo i le tafailagi. Ina ia faia lenei mea, mai points ua faailogaina i le meafaitino, tuu le 5 cm i le itu taumatau ma le itu tauagavale.Ma, faatasi ai ma le 12 mm fofo, o uluaʻi pu e filifilia i tafatafa o pito, ma o le sili atu i le va oi latou ua aveeseina ma se jigsaw. O le umi umi o le a mafai ai e lala ona faʻanofoina e aunoa ma le faaleagaina o le fausaga ua faʻapipiʻiina i luga o latou.

O pupuni mo le faapipiiina o fagu i totonu o le ogalaau e tatau ona faia i le foliga o se fusi uumi ina ia pe a alu ese le laau mai le matagi, e le faaleagaina e le laau le fausaga

I le isi itu, matou te agai i luma i le fausiaina o le fale e tusa ai ma le faasologa o mea nei:

  • Matou te faʻapipiʻi le taʻiala i le paʻu i totonu o pupu ua fausia, faʻapipiʻi pe tusa ma le 12 mm laupapa laupapa i totonu o la latou ogatotonu. Faʻamau umi le 200 mm. E tatau ona faʻapipiʻi se tagata vaʻa i le va o le fafie ma le fao.
  • Faʻasaga le taamilosaga o faʻamaufaʻailoga tumau.
  • Tatou te luga i luga o latou i luga o le auala agai i luma o le uila o le fogafale pito i lalo o le laʻau 50 × 100 mm. Matou te faʻapipiʻi muamua mea e lua, ona vaeluaina lea. O le mamao i le va o vavave faʻataʻitaʻi e tatau ona tutusa. Matou te faʻapipiʻi i sikulima taiala 80 mm.
  • Mai le pito i tua o le faʻaaogaina o loʻo faʻapipiʻiina, matou te faʻamauina se laʻau o le tele lava.
  • Faʻafesoʻotaʻi Nodal i faʻamau ma faʻamau.
  • Matou te faʻamalosia le tulaga o le fausaga faʻasalalau ma ni faʻailoga e lua o le 50 × 100 mm, o le pito i luga o le pito i luga e faasaga i le faʻavae ua fausia, o le pito i lalo e faʻamau i le laau. O le faʻapipiʻiina i luga o le 'upega tafaʻilagi o loʻo faʻataunuʻuina i tulimanu, i le laau ma le sikuea 100 mm.
  • Matou te taoto le fola i se laupapa o le 50 × 150 mm. Matou te tuufaatasia le laupapa toso ma fao i le 4 - 5 vaega i le fola. E faʻatagaina le tuʻuina o le laupapa e leʻi faʻaaogaina i ni vaeluaga o le 2 - 3 mm, o elemene taʻitasi e manaʻomia ona faʻamau i ni fao se lua poʻo ni fao.
  • I luga o le nofoaga o le fausaga, tatou te fausia ai se pa mai se laupapa i luga po o se pa i se mamao i le va o elemene pe a ma le 10 cm. I tulimanu o le fausaga, o pa o itu tafatafa o loo vavalalata le tasi i le isi. O le umi o elemene vevela e le itiiti ifo i le 90 cm, ma o le maualuga atoa ma le fagu e pe a ma le 80 cm.
  • I le pito i luga o le pa, faataatia se paʻu o le a fausia ai le puipui. O le 'olo e faʻapipii faʻatasi i tulimanu i nei vaʻaia ese.

Ua saunia le saite. Ina ia mafai ona aʻe i luga, o le ae manaʻomia se apefai, o le ituaiga e filifilia e faʻavae i luga o iloiloga saogalemu. Afai e faʻafeiloaʻi e le au faʻaipoipo tamaiti, e sili atu ona lelei le fausiaina o se filifiliga tumau i luga o le faʻamalosi po o le manoa ma le pito i lalo o le pito i lalo. Afai e tatau ona faʻaaoga se apefai, e tatau ona tusi le pito i lalo o lona laʻau ma tanu i totonu o le eleele e faʻaleleia le tulaga.

O le mamanu o luga o le 'upega tafaʻilagi e mafai ona fesuiaʻi. Faʻailoga faʻapitoa poʻo se mea faʻapitoa i le tulaga o se fale po o se taualuga galuga. O le fausiaina o se fale e mafai ona faʻaauau i le tekonolosi foliga poʻo le tuʻuina o se faʻamama iina, faʻalautele i luga o fagu i luga o tulimanu.

Faatonuga vitio mo tagata tutoatasi

Le auala faʻapitoa mo le fausiaina o se faʻavae o le taumafanafana i luga o se laau:

O le mea na tupu i tagata atamamai Amerika i le fausiaina o fale tetele:

O a matou filifiliga mo le fausiaina o se fale laau e masani ona faʻaaogaina e pule tutoatasi. Faatasi ai ma le fausiaina e tusa ai ma faʻatalanoaga ua faʻamatalaina o le a le toe i ai sina faafitauli laitiiti. Ae o le taunuuga o le a talisapaia e tagata matutua ma aiga laiti.