Maota, fale mautotogi

Bedbug raptor: faʻapipiʻi ma tusi le va

O foliga mai o moega i totonu o le falemaʻi o se mea sili ona le fiafia. E le faalagolago i luga pe o se fale fou poʻo se tasi tuai, ua toe faafou mo se taimi umi pe leai foi.

O se tasi o meatotino o nei parasite e vave tele le toe gaosia. O le mea lea, pe a maua ni iniseti - e leai se mea e mafai ona tolopoina i lo latou faʻaumatia.

O auala e sili ona lauiloa o le aerosols - e faigofie ona faʻaaogaina, o le a faʻatau vave ona faʻatau atu e faʻaaoga. Muamua o le fofo "Raptor".

Faʻafeiloaʻi Raptor mai moega

Faʻatauga "Raptor" masani ai le tele o tagata faaaoga - i lalo ifo o lea mea na maua mai ai le tele o tupe mai ituaiga uma o iniseti. E leʻi faʻaaogaina le gauai ma le toto toto.

Le lelei ma le le lelei

I le taimi lava e tatau ona maitauina o le meafaigaluega "Raptor" e le faʻaaoga faapitoa i luga o le fale. O se vailaʻau masani lea e faʻatatau i le tele o iniseti miti. I lenei pepelo o se tasi o ona taotoga autuaua o lana gaioiga e le o taulai atu i luga o moega, lapisi ma fuamoa.

I le taimi lava e tasi "Raptor" e tele lava taua, lea e filifilia ai e tagata faʻatau e fai ma vailaau mo vailaau faʻasaina:

  • E salalau solo - e mafai ona faʻatau mai i le toetoe lava o faleoloa uma;
  • Saogalēmū e faʻaaogaina - o ona vaega ua filifilia ina ia latou le tuʻuina atu mea vevela mo tagata i le ea. E tusa lava pe faʻafuaseʻi ona faʻaaogaina se fofo, i ni mea laiti e le afaina ma e vave ona faʻaumatia mai le tino;
  • Leai se manogi manogi - e le pei o iniseti e sili ona faapitoa, e leai se manogi manogi o Raptor. Faʻafetai i le tele o meaʻai, pe a uma ona faʻaoga i le ea o loʻo i ai se manogi manaia e le o malosi;
  • Le aoga pe a faʻaaogaina;
  • Faʻafeiloaʻiga - o le faʻaaogaina o meafaigaluega e le manaʻomia ai se sauniuniga muamua, faʻafefiloi le fofo, ma isi.

Pepa o le faʻamalolo

E maua le Raptor i le tele o ituaiga, ae auā o le faʻaumatiaga o moega, aerosol ma vai-fumigator e sili ona talafeagai.

Aerosol "Faʻaleagaina o iniseti fagota" gaosia i le foliga o se apa. O lo o aofia ai mea gaosi - cypermethrin, tetramethrin, piperonyl butoxideeseese solvents ma mea manogi. E pei ona taʻu mai e le igoa, e mafai ona faʻaaogaina i le taimi lava e tasi e faasaga i moa, anufe, ma isi iniseti.

O se isi mea faigaluega mai le laina Raptor, lea faia lelei i le tau faasaga i 'ie mamao lona uiga aquafumigator. E aofia ai tane tane e toʻalua ma iniseti ma se afifi faʻasaina.

FAʻATASI! A faʻaaogaina se vai-fumigator, e tatau ona vave alu ese le potu - o le ulaula e mimita e mafua ai le tale vaivai malosi.

I le taimi o le fesoʻotaʻiga o tane e amata ai se tali malosi i le faʻasaʻoina o le paʻepaʻe sinasina papaʻe. E vave ona salalau solo i totonu o le potu, ma ulu atu ai i faʻaoga uma ma mea e faigata ona oʻo i ai.

E le gata i lea, i le faʻatau atu e mafai ona e maua le meafaigaluega "Raptor" i le pepa fumigator, mailei ma gel. Ae ui i lea, e tatau ona maitauina e le fesoasoani mai i le mama.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le gel ma le mailei e galue i luga o le mataupu o le togafitiina o se iniseti i se paʻu oona, ae naʻo le pusa na te faʻaalia i le toto o le tagata ae leai se mea e fiafia i ai.

Aafiaga o tupe i luga o fale

O le tuufaatasiga o le "Raptor" e aofia ai mea gaosia e tolu.

  • Cypermethrin e aʻafia ai le faʻalavelave o le moega, o tagata matutua ma mea uma. O le faʻaleagaina pito sili ona faʻaleagaina i le aso muamua o le faʻaaoga, ae tumau pea le malosi mo le 20 aso. Tetee i le susulu o le la;
  • Tetramethrin - vailaʻau oona, laitiiti mea vevela i tagata ma manu feʻai;
  • Piperonyl butoxide - e leai se aafiaga oona i iniseti, ae faʻatupulaʻia le malosi o le gaioiga a isi vaega.

Fofo amata ona galue faasaga i le iniseti i lena taimi pe a lele i luga o le fogaeleele faatasi ai ma le tuufaatasiga o loo faaaogaina i ai. I le fono a le tasi pest ma le isi, e mafai ona tuʻuina atu le mea oona mai lea tagata i lea tagata. O le maliu o le parasite o loʻo matauina i le aso talu ona faʻafesoʻotaʻi ma le mea oona.

Ae ui i lea, o le aoga i luga o le moega e maualalo ifo nai lo isi iniseti miti. E mafua ona o laʻititi laʻitiiti o mea oona i totonu o le "Raptor", faʻapea ai ma le malosi atoa o le pusa i aʻafiaga i fafo.

E sili atu le taunuʻuga peʻafai e faʻaoga tonu le meafaigaluega i le faʻaoloa po o le pipiiina o parasite.

Faatonuga mo le faaaogaina

Aʻo le i faia le potu ma se moli, e tatau ona aveese tagata uma, meaola mai ai, ma pe a iai foi ni meaola faʻanatura, ia aveeseina pe faʻapipiʻi mo sina taimi i se mea.

TAITAI! O le pulupulu e na o fenumili e tatalaina ai.

  1. O le taualumaga e tatau ona faia i totonu o tioata, se respirator, se masini, ma sili atu foi i soo se lavalava puipui, talu ai o vaega o le oloa i luga o le maualuga e mafai ona avea ma mea matautia. A leai, o le ae maua le oona ma le ulu.
  2. O le aerosol e sili atu le aoga i le tuusao atu i luga o le moega. O le mea lea, e sili atu le tatau ona vave maua muamua le nofoaga o latou o latou faʻaoloa, fuifui. Aʻo faagasolo le faʻagasologa, e fautuaina foi e faʻamalolo uma nofoaga vavalalata e mafai ona natia ai moega.
  3. Pe a uma lena, e mafai ona lulu le totoa ina ia faʻafefiloi uma ona vaega.
  4. O mea o loʻo i totonu o le "Raptor" e tatau ona liliuina i le umi o le lima, ma uu le mea saʻo, ia tusa ma le 20 simetimita i luga. I le taimi lava e tasi, o nofoaga e sili ona fiafia i ai tagata matutua ma meaʻai o loʻo faʻapipiʻiina ma le manaia, aua o loʻo i ai se faʻasalaga maualalo o mea oona.
  5. A uma lena, ona tuʻu lea o le potu mo le 20 i le 30 minute. Ona faʻaalu lea o le potu mo le 30 minute. Ona mafai lea e tagata ma meaola ona toe foi atu i le fale.
O vaega o le oloa e le faʻapalapalaina i le iuga, ma maua ai le toega o le tino i luga o talo mo le isi 2-3 vaiaso.

Tausaga "Raptor" - o se tasi o tagata lauiloa ma sailia i le taua faasaga i luga o fale. E sau i le tele o ituaiga, peitaʻi naʻo le aerosol ma le vai faʻamaʻi pipisi e faʻaaogaina ai faʻamaʻi toto, ma mailei ma gel e le aoga.

O le mea sili ona le lelei o le "Raptor" o lona agavaʻa - e le o faʻamoemoeina na o mea e teu ai fale, ma e naʻo le taimi e faʻaaoga lelei ai ma faʻapipiʻi tuusao i luga o le faamoega ma le fuaina o fuamoa. O le toega o le aʻafiaga o mea oona e tupu ile 2-3 vaiaso.

Matou te fautua atu foi ia e faamasani i isi auala o moega: Tetrix, Fale Mama, Geth, Tsifoks, Forsyth, Fufanon, Cucaracha, Karbofos, Reid, Masha, Hangman, Combat

Mea aoga

Faitau isi tala e uiga i moega:

  • Faʻalogo lelei i ia ituaiga o tauiviga i le fale o ni tagata faʻatau ma mailei.
  • Saili mea autu o le faʻaalia o toto suckers i totonu o le fale, e pei o mea e moe ai.
  • O le a le foliga o homebugs ma le ala e faʻaaogaina ai i latou i auala eseese?
  • Aoao mea latou te lamatia ai tagata? E faʻapefea ona iloa a latou gaʻo, aemaise lava i tamaiti ma pe faʻapefea ona taulimaina lelei ia nofoaga ua faaleagaina?
  • Ina ia lelei le tauina o nei iniseti, saili pe oa ituaiga meaola, pe faapefea ona latou uluola ma fafagaina, o fea e maua ai o latou nifo ma mafai ona latou ola i lavalava?
  • Faitau atili e uiga i togafitiga a tagata, aemaise lava vailaau ma le vevela aafiaga.
  • Faʻaoga lelei togafitiga.
  • Suesue le tele o iloiloga e uiga i faiga faʻaonaponei o tauiviga, aemaise lava i luga o fatuga moe. Faamasani oe lava i le lisi o mea saogalemu mo tagata ma fagafao, ma ia iloa pe faapefea ona saunia lelei le falemaʻi aʻo leʻi togafitiga.
  • Afai e le mafai ona e taulimaina na o le parasite, matou te fautuaina oe e faʻafesoʻotaʻi tagata tomai. Latou te maua tekinolosi faʻaleagaina ma o le a mafai ona fesoasoani ia te oe i se taimi vave e mafai ai.

Matou te ofoina atu ia te oe se vitio o le a fesoasoani ia te oe i le tau faasaga i le fale gaosi: