Aseta

Vaavaaia luga o le faapaologa e faia i le polycarbonate: faʻamatalaga, faʻatonuga faʻavae

O se visa i luga ae o le faitotoʻa ulufale e faʻaogaina e puipuia ai le ulufale mai mai le vaʻa, le la ma isi mea masani. I le faʻaopoopoga, o le visor ei ai sona mea teuteu ma e galue e teuteu le ulufale i totonu o le fale. Faia e ia lava lima, o ia o le autu o le faamaualuga faapitoa o tagata e ona. E mafai ona faia i le uʻamea, tile, palasitisi, laupapa, mea faʻapipiʻi, polycarbonate poʻo isi mea. I lenei tusiga o le a tatou mafaufau i se visa e faia i le polycarbonate, ona lelei, ituaiga ma foliga.

Faamanuiaga

O le pito mai luga o ia mea o loʻo i ai le tele o faʻamanuiaga:

  • polycarbonate e faigofie ona faʻaeʻe ma e maualalo le mamafa o le oti;
  • e umi ma e mafai ona faagaoioia i le tele o ituaiga o vevela;
  • lelei le pasia o le la - e le o le malu puipuia o le teritori;
  • aʻafiaga o aʻafiaga - e mafai ona tatalia osofaiga faʻafuaseʻi, e aofia ai timuga tetele;
  • e faʻamausali i uta - tausia le mamafa o le mamafa o le kiona;
  • e le flammable;
  • faigofie faigofie, o lea e mafai ai ona faia soo se ituaiga;
  • E maua i ni lanu eseese.

E te iloa? O le Polycarbonate e faʻaaoga i le gaosia o tioata mo tioata. O ia tioata e 10 taimi e sili atu le malolosi nai lo isi, ma e manatu foi o le sili ona saogalemu.

Ituaiga o laupepa polycarbonate

Mafaufau i ituaiga autu o polycarbonate usbs:

  1. Cellular Polycarbonate - tutusa i le fausaga o le meli i totonu o le sitaili, o lea o le igoa. O le lautele o lau laʻau e faia ai le 2,05 m. Faʻasologa o le faʻaogaina: tumutumu, ufiufi o greenhouses, togalaau malulu.
  2. Polycarbonate moni - faia i pepa lafo. Ole laupepa e 3,0592,05 m. Maʻi - mai le 2 i le 12 mm. E faʻaaogaina mo le gaosiga o faletupe, pupuni o vaʻaia, puipui puipui, pasi pasi.
  3. Le mautonu - e foliga tutusa ma le monolithic, ae o loo i ai se foliga o le galu. O le lautele o le laupepa ma le lautele o le tusi talosaga e tutusa lelei ma le mea moni.
O le a aoga mo tagata o fale o le atunuu, fale o le taumafanafana, faapea foi ma tagata o le vaega tumaoti i aai pe faapefea ona fai ni faletalimalo, filifili ma faapipii se piliki piliki, ufiufi le taualuga i le uamea, faia se vaega tauaso o le fale, faia se uamea po o se pa laupapa mai le pa, toso ese le pa mai le manoa o le filifili, fausia se afu, fausia se faletalimalo ma faia se togalaau matagofie.
E mafai foʻi ona faʻamalamalama ma faʻapipiʻi pepa pepa Polycarbonate. O pepa laupepa e faʻaaogaina e fai ai ni vaeluaga, puipui puipui, faʻaologa faʻamalologa, teuteuga puipui. O Mosaisite mai le tioata vailaau matagofie e foliga matagofie tele. O le umi ole umi ole umi o la latou lanu, e faʻafefeteina ai ma le faʻaaogaina o masini.

Eseese o visa

O pito i luga e aofia ai se faʻavaa, mea lagolago ma le faʻapipiʻi. O le faʻavaa ma lagolago e faia i le uamea. Faʻapipiʻi - pepa faʻapitoa polycarbonate.

E taua! O le lautele o le tapuni e tatau ona le itiiti ifo i le 0.8 mita, umi - 0.5 mita pe laʻititi atu nai lo le lautele o le faitotoa ulufale.

O foliga o visa e faapenei:

  • fale nofo tasi - o loʻo sii mai i le faʻavaa i foliga o se tafatafa saʻo. O le itu pupuu o le tafatolu ua faapipii i luga o le puipui, ma o le fola o loʻo faia i se laupepa faʻapipiʻi i luga o le faʻaaliga o le fausaga. Le faigofie e faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi;
  • lua faʻafefe taualuga - faia i foliga o se fale ( - fausaga o le fausiaina). Lelei e puipuia le faitotoa mai timuga. Faʻamāmā ona faʻamamā mai le kiona;
  • pulou puipui - e faia i ni mea e pei o ni meaʻai, e ala i le faʻataʻitaʻiga ma se faamalu. O vaega taʻamilo e faigata tele ona faʻapipiʻi;
  • faʻailoga - faia i foliga o se faitotoa. Lelei mo soʻo se potu;
  • "Marquis" - I totonu o lenei fatu o le manatu lea o le faʻaaogaina o se faleie e tautau ai le mafanafana i totonu o le cafe. Afai e tatau ai, o le pine e gaugau pe tatala. O le Polycarbonate "visa a Marquis" e le mafai ona gaugau, ae o loʻo tumau pea le tulaga masani o le fao;
  • faʻailoga faʻasoa - o sea visor o loʻo faia i se laupepa faʻasolo i le isi itu. Muamua, ae e le mafai ona mama.

E taua! Afai o le uumi o le pou e sili atu i le 2 m, e mafai ona paʻu le fausaga, o le mea lea o isi koluma o loʻo tuʻuina i lalo ole lagolago tutotonu.

Faʻavaa

O le tele o taimi, o le faʻavaa e faia i le alumini poʻo le sila. O le aluminium o se mea faʻapipiʻi faigofie-i-galuega. E leai se leaga. Aʻo le i faʻapipiʻiina e ufiufi i varnish e puipui ai mai le faʻalauiloaina o le siosiomaga.

O le fafie e masani lava ona faʻaaoga mo visa o le mea e tasi. E mafua lenei mea i le mea moni o le laau e le o se palasitisi ma e faʻaalia i le malosi o le siosiomaga. E le gata i lea, o le laau e puupuu.

O le faʻaaogaina o le taualuga i luga o se fale fou o se laasaga taua lea e manaʻomia ai le faʻamaopoopo lelei o taga. Aoao pe faapefea ona e ufiufi le taualuga i luga o se uamea, ondulin, e fai ai se manatard ma se taualuga.
O foliga siliva uamea ua foliga sili ona lelei. E mafai ona faia i soo se foliga teuteu ma teuteuina i teuteu. E matua lelei lava le teuteuina o le faitotoa i luma ma le puipui o loo siomia ai.
E te iloa? Na amata ona faʻaaogaina uluai visa o le faitotoa i le faʻataʻitaʻiga Farani. O se tuagane o le visa e mafai ona mafaufauina o se pagoda, lea e teuteuina ai le laulau i luga o le taualuga.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le visa

Ina ia faʻapipiʻi le visa, e te manaʻomia meafaigaluega nei:

  • masini faʻaleleia;
  • Bulgarian;
  • fofo masani masani + seti o faʻamatalaga;
  • tagata faʻapipiʻi mo le faʻapipiʻiina o le oloa maeʻa;
  • le sikulipiliva ma se paso mo sikulima;
  • pulumu vali mo le amataga ma valiina le oloa na maeʻa.

Ina ia teuteuina lou fale, ia e faamasani i le aveeseina o le vali vali mai puipui, faapipii ituaiga eseese o pepa faapipii, tapunia faamalama faamalama mo le taumalulu, faapipii se moli, se pulou eletise ma faapipii se vai vai vevela.
Mea faʻaleleia masini Mea faʻapipiʻi:

  • paipa uʻamea mo vaega fausaga;
  • polycarbonate e ufiufi ai le visa;
  • fagu uʻamea;
  • vali mo le uamea;
  • teuteu teuteu;
  • pipiʻi mo le oloa maeʻa.
Tufuga uʻamea mo vaega fausaga

Arbor - o se vaega taua o le vaega o faafiafiaga. Aoao pe faʻapefea ona fausia se vaʻai ma ou lava lima mai le polycarbonate.

O le faasologa o galuega e faapenei:

  1. Faʻailoga galuega. Fuafua le foliga ma le lapoa o le lumanaʻi lumanaʻi. Afai e te vaʻaia le gaosia o le fausaga faʻamalosi poʻo le alumini, ona fuafua lea o le tele o le lumanaʻi o le ai ai i le tulaga o le faʻatulagaina o le faʻavaa.
  2. Faʻasoʻapeʻape Afai e te faia le faavaa oe - tipi ese le paipa uʻamea o le tele o loʻo manaʻomia. Manatua pe a tipi le paipa e tatau ona avea ma alauni faaopoopo mo le uumi o le paipa mo le punou. Na matou tipiina le paipa i totonu o pepa matou te manaʻomia.
  3. Faʻaleleia faʻafefiloi vaega o le faʻavaa.
  4. Otioti le pepa polycarbonate i ni vaega o le tele o laʻau ma foliga.
  5. Faʻapipiʻi le puipui. Matou te solia le uamea ma le vali i le lanu e manaʻomia. Isi galuega e faʻatinoina pe a maeʻa faʻamago atoa le vali. Faʻapipiʻi taulaʻau. Faatasi ai ma le fesoasoani o sikulima e faʻapipiʻi le paʻu polycarbonate i le faʻavaa.
Afai e te manaʻo e fai mea uma oe lava, faitau le auala e tatau ai ona faʻapipiʻi le faitotoa, fai se pupuni laupapa ma se faitotoa, faʻapipiʻi mata i luga o faamalama palasitini ma faʻamafanafana le faʻapa o le faamalama mo le taumalulu.
O le faʻapipiʻiina o le visa i ou lava lima e le faigata tele. Ia faʻaeteete pe'ā e fua, ma e faʻafaigofie lau galuega ona o le leai o se manaʻoga mo suiga faaopoopo.

Vitio: auala e fai ai se visa polycarbonate

Faʻamatalaga mai le Initaneti e uiga i le visa i luga o le faapaologa o le polycarbonate

Ou te manaʻo e fai se visa i luga o le poletito o le polycarbonate

Talofa tagata faʻapotopoto! Vaʻai mo lau fautuaga :), aemaise lava i latou ua maeʻa a latou faʻailoga, toso, ma isi.

O le a ou faia se mea e pei o lenei visa DSC_0286 kopi.jpg O paipa ato e tolu o le a 25x50x2 (lautele le itu i luga, ina ia sili atu le faigofie ona faaleleia le PC), o le isi 25x25x2. O le a sou manatu, o le a lagolagosua i se viso i luga o le 6 i luga o le puipui?

Ma le isi fesili: i le a le faasologa e tatau ona faʻapotopotoina ai se visa? 1. Fufulu uma le faavaa i luga o le eleele, ona sii lea i luga ma faapipii i luga o le puipui (Ou te manatu o le a faigata tele) 2. Fufulu tafatolu tafatafa :)) Ou te le iloa pe faapefea ona valaau sao i latou), pipii i le puipui, ona sosoo ai lea ma i latou faʻafeiloaʻi faʻasolosolo

Paʻu uamea
//www.forumhouse.ru/threads/175399/
O le mea moni o le maualuga e tusa ma le 3 mita, ma e foliga mai ia te au pe o le a malosi le tipi, pe o le a maualuga le taualuga - pe afai e te faia i luga o se paluga, ma o le lima taulima ua taugata, ou te manao i se mea e sili atu le malosi ... Na ou maua se paʻu palasitika o paʻu mai se uo, o le faʻamalosia o le faʻamalosia i se monolith ma faʻatumu i se sima, i le taimi na tatagi ai le uati - na ou sasaaina le fagu, ma le sima ma luga o le mataupu faavae lava lea, ae o lenei ua ou manatu atonu e iai se filifiliga? i lalo o le taula, e mafai ona faʻatutuina ia te aʻu mu monolith, ua latou tuu azbestovye paipa tetele lapoa, sasaa le sima, o le taunuuga o ana le va o le paipa ma asbestos, le faia o le galueaiina i luga (e pei o ae le fausia), ona mafai lea ona lag nisi po o le tuuina o se uamea faavaa ma se taualuga mafolafola oblique faigofie? ...
Stasevich
//vashdom.tut.by/forum/index.php?topic=12916.0
Ou te malilie! Ae ei ai loʻu isi faafitauli iinei. O le ata mulimuli o loʻo faʻaalia ai poutu e lua - o lagolago ia mo le paipa paipa. O lea la, i le taimi muamua sa ou mafaufau e faʻafeiloaʻiina i latou i se pusa. Ae ou te fefe e le lelei le faʻamaoni, ma e ono amata ona paʻu i le eleele. Ma i se tulaga lautele, oi latou, i le teori, e le mafai ona faalagolago i ai. E foliga mai o le a ou manaʻomia le tanumia o pou fou, ona mafai ai lea ona faʻalautele le lautele o le totoa i le 4m, ae tatau ona fai ni faatoaga ... I le lautele, o le a ou le filifili pe faapefea ona faʻaauau: Faq:
Paʻu uamea
//www.forumhouse.ru/threads/175399/