Incubator

Toe iloilo le incubator mo fuamoa "Nest 100"

"Nest" o se tagata gaosiga o ona po nei o loʻo gaosia ni oloa fou mo le faʻatoʻaga faʻatoʻaga faʻatoʻaga ma faʻaleleia. O se tasi o oloa pito sili ona lauiloa o le Nest-100 incubator (o le faasinoupu e faasino i le numera o "moa nofoaga" i totonu o le incubator). O lenei masini e atoatoa mo faʻatoʻaga faʻatoʻaga faʻatoʻaga, ma mo le faʻaaogaina o fale.

Faʻamatalaga

O le masini e pei o se pusaaisa. O puipui e faia i laulaau lamolemole, e faʻapipiʻi faʻatasi ma se masini palasitika. O le faʻaselau o faʻataʻitaʻiga a le kamupani "Nest" ua faʻamoemoeina mo le faʻamavaeina o moa. O se vaega o lenei incubator, o le faagasologa o le moaina o moa moa ua uma ona faʻanofoina lelei ma lelei tele.

Mo le faʻaaogaina o fale, AI-48, Ryabushka 70, TGB 140, Sovatutto 24, Sovatutto 108, Egger 264, Laʻau, Manuʻa lelei, Cinderella, Titan, Blitz.

O loʻo tuʻuina atu e le kamupani mea faʻaleleia faʻaonaponei faʻaonaponei mai i mea sili ona lelei ma faʻauʻuina i tekinolosi fou. O faʻataʻitaʻiga faʻapitoa ma le poto masani ua mafai ai ona aumaia i le lalolagi faava o malo faʻataʻitaʻiga meafaigāluega a Iukureini mo le faʻaogaina o manu felelei.

Faʻamatalaga faʻapitoa

E pei ona taʻua muamua, o le faʻaonaponei faʻaonaponei e foliga tutusa lava i se pusaaisa, ae o le "Nest-100" e sili atu ona laʻititi ma sili ona lelei mo le faʻaaogaina, e oʻo lava i le fale, uiga faʻapitoa:

  • mamafa - e tusa ma le 30 kilokalama;
  • uumi - 48 cm;
  • lautele - 44 cm;
  • le maualuga - 51 cm;
  • puleaina o le eletise - 120 watts;
  • manaʻomia voltage - 220 watts.
E taua! O se eseesega faʻapitoa o le i ai lea i totonu o le masini o se faʻaoga faʻapitoa mo le faʻavevelaina o faʻalavelave faʻafuaseʻi, faʻatasi ai ma le puipuia faalua mai le vevela o fuamoa

Gaosiga o uiga

O le faʻamatalaga faʻamatalaina e sili ona lelei, talafeagai mo le tele o ituaiga o moa. I le faʻaselau faʻaselau, e tusa ai ma le tusifolau faʻapitoa, e mafai ona e tuʻuina se fuainumera o fuamoa:

  • 100-110 moa (fuafua i le tele);
  • 35-40 gola;
  • 70-80 pepe;
  • 70-78 pipi;
  • e oo atu i le 350 salu.

Faʻaaogaina o le Incubator

E galue le masini aunoa i se vevela ua tuʻuina mai (mai le 30 ° C i le + 40 ° C) ma le faʻamamafana (30-80%). "Nest-100" ua faʻapipiʻiina ma se tasi malosi malosi, lea e mafai ai e le ea ona tafe lelei ma tausia le vevela manaʻomia. O le pusa foi e sau mai le 2 fata mo mea e masani ai.

Saili pe o le a le mea e ese ai le Nest 200 incubator mai lenei faʻataʻitaʻiga.

E ui o le incubator e galue faʻatasi pe a mafai ai, o loʻo i ai se fausiaina o Amerika, lea e mafai ai e oe ona sui nisi o faailo, pe a manaʻomia, e pei o le:

  • maualuga le vevela ma le susu;
  • le taimi o le fesuiaiga o fata;
  • taimi mataala;
  • mana malosi;
  • liliu ese ma le puipuia mai fuamoa e fufulu ai.

E le gata i lea, o lenei "Nest" ua faʻapipiʻiina ma se faʻaaliga laitiiti e faʻaalia ai uiga maoti (vevela, faʻafefeteina, faʻatusa, taimi ma le faʻatulagaga o le faʻasologa o fata, ma isi).

E te iloa? O le polotini i totonu o le fuamoa felafoaʻi e avea o se pusa mo le moa, ma o le isu o le meaʻai lea.

Le lelei ma le le lelei

Nest-100, e pei o soʻo se masini faʻapitoa, ei ai uma lelei ma faʻafitauli.

O le mea sili ona lelei o le tagata faʻapipiʻi:

  • le mamanu faʻaonapo nei, o le "faʻapala" o le masini ma le faʻaalia o le faʻaaliga;
  • faʻailoga faʻatasi;
  • lua faʻafefe o le puipuiga;
  • laiti laʻitiiti.

O lenei masini mo le vevelaina o moa e leai ni mea le lelei. Pau lava le mea e tatau ai ona taulai atu i ai le leai o se faʻaogaina o le faʻaogaina o le selau faʻataʻitaʻiga mo le tomai faʻapitoa ona o lona laʻititi. O le fale o le Nest e sili atu le gafatiaina o masini faʻapolofesa mo tagata faʻapolofesa faʻavafesa.

Ia faamasani i tulafono e uiga i le susunuina o moa, ponaiva, toso, kusi, salu, ma fuamoa e le o mautinoa.

Faatonuga i le faʻaaogaina o masini

O le mea lea, na faatauina mai le incubator, ma ua oo i le taimi e ola saʻo ai le manulele mai le fuamoa. Ina ia mafai ona lelei le faagasologa o le faagasologa lelei, ma e tatau ona mulimuli i nisi o tulafono faigofie.

Saunia o le incubator mo le galuega

Aʻo leʻi faʻaaogaina mea faʻapitoa mo le vela o fuamoa, e tatau ai:

  1. Saunia fuamoa faʻamafanafana (tuʻuina i le vaiaso talu ai).
  2. Faʻamaʻu uma le masini mai totonu ma faʻataga e faʻagogo ma tatala le faitotoa.
  3. Faatumu vai tane, lea, pe a vevela, o le a faia ai le suavai talafeagai.
  4. Ave ese pusa mo le faʻatumu.
  5. Fetuunai le masini i le vevela manaomia, fuafua le taimi o le fata, faatulaga uma ala talafeagai.

Aoao pe faapefea ona filifili le mea saʻo mo le fale, pe faapefea ona vaʻaia le incubator ao leʻi tuʻuina fuamoa, pe o le a le vevela e tatau ona i totonu o le incubator, pe faʻapefea ona galue le sosolo o le incubator.

Lauina o le fala

E iai foʻi ona lava uiga e pei o le falala:

  1. Aʻo leʻi paʻiina meaʻai moa, e tatau ona fufulu fufulu ou lima i se fasimoli.
  2. O mea laititi e tatau ona vevela i le vevela vevela.
  3. O mea taua e tuʻuina lelei i fata i le mamao lava e tasi mai le tasi ma le isi, o le fatuina o se fuamoa tele "faʻaogaina". Afai o se ituaiga o "moa i le lumanaʻi" e laʻititi nai lo isi ma e le nofo lelei, e tatau ona tuʻuina le avanoa i se pepa pepa talafeagai.
  4. I le laasaga muamua o le paso i luga o itu (eo mai ma fata) e le o manaʻomia. E aoga tele le puipuia o moa faʻanoanoa mai le pauu ese mai papa.

Faaulu

O le faagasologa o le faʻaaogaina i le "Nest-100" e tupu faʻafuasei, ma i le saʻo saʻo ua filifilia, o le masini e faia saʻo mea uma. E tatau ona mataʻituina le vevela ma isi faʻaʻailoga, faʻapea foi, mo le sili atu le faigofie, e faʻapipiʻi ai se faʻalapotopotoga o le faʻailo, lea o le a faʻamaonia ai oe i le taimi saʻo ua maeʻa ai se faagasologa.

E taua! E tatau ona faalua faalua mea e faalua i le aso. E tatau ona faaopoopoina le vai (ia le itiiti ifo i le tasi i aso uma e lua).
E naʻo le faʻapipiʻi o moa ma tila, e tatau ona tatalaina le faitotoa i aso uma ma tuʻu le meaʻai mo le 20 minute. A oʻo ina totoina moa, e le manaʻomia se faʻataʻitaʻiga. A maeʻa le 6 aso, e tatau ona e uuina se pa puipui i luga o itu.

Hatch chicks

  1. A maeʻa ona "taunuu" mai moa mai le atigi, e tatau ona tumau i le masini mo se isi aso ina ia malosi ai. Afai e vave aveeseina le manulele mai le masini, o le vevela o le vevela e ono oʻo atu ai i le faʻaumatiaga o le aiga.
  2. A uma ona aveese le manulele mai le taavale, e tatau ona teuina i se nofoaga mafanafana, e tatau ona fafagaina i ni meaʻai fafagaina.
  3. A le toe faʻafefeteina tamaiti, e mafai ona e tapeina le moli, o le a toetoe lava a tutoatasi ia moa.

Tau telefoni

O lenei metotia, i le silasila i lona tulaga faʻaonaponei ma le talafeagai, ua mausali lona tulaga i totonu o le maketi, ma o lea ua i ai se tau e sili ona maualuga. Ae ui i lea, o lenei aiaiga tau faʻamaonia e faʻamaonia ai le tagata faʻatau sili atu le lelei o mea uma.

O le taimi faʻamaonia mo le masini e 2 tausaga.

I Ukraine, "Nest-100" i le tau masani mai le 9 i le 11,000 hryvnia. I le totogi muamua, ua sauni le gaosimea e auina atu oloa i Rusia ma isi atunuu. O le tau mo tagata faʻatoʻa Rusia e eseese mai le 45 i le 48,000 rubles. I isi atunuu Europa, ae le o le faitauina o le faʻatagaina, o le tau o le a $ 420 i le $ 440.

O le faʻaaogaina o le upega tafaʻilagi o le "Pasefika 500", o le "Universal 55", o le "Stimulus-1000", "Stimulus-4000", "Lelei IP-16", "Remil 550TsD", "IFH 1000" e fetaui mo le tele o moa.

Faaiuga

E tusa ai ma tomai faʻapitoa, faʻamatalaga o le masini, faʻapea foi i luga o le poto masani o tagata Ukrainian ma Rusia, e mafai ona e faia se faaiuga le mautonu: e matua aoga le faatauina o le "Nest-100". O le a avea o ia ma fesoasoani sili i le leai o se moa ma le manaʻomia mo le fausiaina faʻamalosi o moa.

O le masini ua faʻapipiʻiina i se soʻo lelei ma e lava le faʻaogaina i le fale. Ae, o le faatauina mai o lenei faʻataʻitaʻiga faapitoa mo le tele o le gaosiga o moa e le aoga.

Mo nei faʻamoemoega, sili atu ona fetaui ma isi faʻataʻitaʻiga o le gaosiga e tasi. I nisi o fonotaga, faatasi ai ma lenei masini, o nei analog ua agavaa, e pei o: "B-1 Bird" ma le "B-2"; "R-COM"; "INCA".

E te iloa? E i ai ituaiga o manulele e le o latou fufuluina a latou fua, ae ia faia se ituaiga mea faʻapena masani. Mo se faʻataʻitaʻiga, o moa vao e tuʻuina a latou fanau i le lumanaʻi e maua ai oneone oneone (e tusa ma le mita le loloto), ona o lea nofoaga. O le mea e tupu mai ai moa e alu aʻei luga i le oneone ma tutoatasi.

O nisi o faifaatoʻaga, e le gata i le au amateurs ma tagata tomai faapitoa, e masani lava ona manaʻomia le faʻatauina o se "fagafaʻau" o moa. O le "Nest" device e lelei atoatoa mo lenei galuega, aua e le gata o loʻo i ai se atinaʻe lelei, ae o loʻo faʻapipiʻi foi i mea aupito sili ona lelei.

Iloiloga ata o le incubator "Nest-100"

Faʻamatalaga Incubator

Ou te manaʻo e lapatai oe! I le Nest ma le R-COM, o le faʻaaogaina o le masini eletise e faʻaaogaina, faasalalauina e pei o se masini eletise e aunoa ma se tausiga. O le mea lea, e tatau ona siaki le taimi o le masima ma se isi psychrometer.
tusitusi tusitusi
//fermer.ru/comment/636834#comment-636834

Incubator super tasi na o le tasi le leai o vai e faatumu i aso uma ma o lea lafa
Lydia
//fermer.forum2x2.net/t1269-topic#22783