Incubator

Vaaiga lautele o le incubator "AI-48": uiga, gafatia, faatonuga

O le fausiaina o fuamoa i le fale o se pisinisi lelei, ae aunoa ma le faʻaaogaina o masini faapitoa e mafai ona matua faʻalavelave. O se tamaʻi masini faʻaleleia fale e avea o se fesoasoani sili mo le faifaatoaga o moa, aemaise lava talu mai nei o loʻo i ai nei meafaigaluega e toetoe o tagata uma. O le incubator AI-48 o lona sui masani lea.

Faamoemoe

Incubator "AI-48" o se masini ua mamanuina mo le fausiaina o moa mai fuamoa o soʻo se moa: moa, duke, geese, salu. O le faʻataʻitaʻiga e matua faigofie lava ona faʻatinoina, o loʻo i ai le faʻatulagaga o le faʻavasegaina o masini, faʻapipiʻiina ma se masini faʻamalosia totonu ma le masini e pulea ai le vevela.

O le masini e mafai, aunoa ma le faʻaogaina o le tagata, e faʻatino ai le numera manaʻomia o le liliu i totonu o le fata o loʻo i ai le mea faʻapipiʻi. O le mea lea, e maua ai e le embryos le aofaiga talafeagai o le malamalama ma le vevela, lea e manaʻomia mo le atinaʻe masani.

E taua! O le galuega autū a lenei iunite o le faia lea i se mea vavalalata i tulaga masani o le vela o fuamoa. E toe fai le masani masani lea e feaveaʻi ai e le moa ia fua i totonu o lona gutu ao vela.

E ala mai i le incubator, e mafai ona e faʻasalaina aloʻa, aemaise lava i latou o loʻo vaivai vae pe o se pupuʻu e leʻi faʻaaogaina. O totoe o moa o loʻo i totonu o le potu seia oʻo lava ina maeʻa.

Galuega tauave

O le incubator na gaosia e le PRC "AI-48" e matua faigofie tele. O galuega uma ma mamanu o le taotoga e manino, faigofie mo tagata e leai ni tomai e malamalama ai.

O le suʻesuʻeina o le tele o faʻataʻitaʻiga o faʻalavelave, faʻalogo i le "Ryabushka 70", "TGB 140", "Sovatutto 24", "Sovatutto 108", "Nest 200", "Egger 264", "Laying", "Manuʻa lelei", "Cinderella" , "Titan", "Blitz", "Neptune".

Ua saunia e le au gaosiga le iunite ma galuega nei:

  1. AL o se galuega e mafai ai ona e setiina le maualalo o le vevela. I le tulaga o le vevela e pa'ū i lalo ifo o le numera seti, o le a faʻaalia se faailo leo faʻapitoa.
  2. AN - o le galuega o le setiina o le maualuga o le vevela. Soo se suiga mai le numera seti o le a tuʻuina atu foʻi ma se lapataiga faʻalogo.
  3. AS o se galuega e fuafua ai le taua maualalo o le faʻamamaina. I le tele o tulaga, o faailoilo o le pito i lalo ma le pito i luga o le maualuga o le maualuga o loʻo i ai faʻamatalaga tutusa.
  4. O le CA o se mea e faʻaleleia ai le vevela faʻatulagaina. E manaʻomia pe afai o le mea sese i faʻamaoniga o le vevela e sili atu i le 0.5 ° C.
E tatau ona maitauina o le incubator "AI-48" o se faʻataʻitaʻiga sili ona manuia, o se tasi o faʻamanuiaga lea ua manatu o le saʻo i le tausisia o faigamalo o le vevela.

Malosiaga o fuamoa o manulele eseese

Faatasi ai ma le fesoasoani a le incubator "AI-48" e mafai ona e faaali atu i le taimi e tasi le 5 dozen eggs.

Ae ui i lea, o le gafatia e mafai ona fesuisuiai, fuafua i le tele ma le ituaiga o fuamoa:

  • moa - 48 iunite;
  • kusi - 15 iunite;
  • lekini - 28 iunite;
  • quail - 67 iunite.

E te iloa? O muamua masini na sili atu i le sefululima selau tausaga BC. er i Aikupito anamua. O ni potu faapitoa na latou tutu ai. masini muamua i le ituaiga o paʻu ua faʻaaogaina poʻo uamea.

Uiga

O le tele-incubator mo le faʻaaogaina o le fale "AI-48" ei ai uiga nei:

  1. Faʻamau: umi - 500 mm, lautele - 510 mm, maualuga - 280 mm.
  2. Pauna: 5 kilokalama.
  3. Mana: 80 watts.
  4. Tulaga meafaitino: aʻafiaga faʻasaina faʻasaina.
  5. Malosiaga eletise: 220 watts.
  6. Faʻasalaga o le malamalama o le malamalama: 0.1 ° C.
  7. Liliuina o fuamoa: e ala i le masini.
E ui i le mea moni e faapea o lenei tala o le tupe o le incubator o loʻo faia i Saina, ua faʻapipiʻiina uma galuega talafeagai ma e toetoe lava a lelei e pei o faʻataʻitaʻiga tutusa o ituaiga lauiloa.

E te iloa? I aso anamua, o le mafanafana o se tagata e masani ona faʻaaogaina mo fuamoa e vela. tino, o lona uiga, sa i ai se ituaiga o galuega faʻapitoa e pei o se tagata faʻapitoa. I nisi o nuʻu Saina, o loʻo i ai pea se "post".

Faʻatau ma faʻasoa

Aʻo leʻi faʻatau se afi, e tatau ona e mafaufau ma le totoa i ona malosiaga ma vaivaiga.

Tatou amata i mea lelei, e aofia ai:

  • faigofie faigofie e faigofie ona malamalama i ai e tusa lava pe amataina;
  • leai o ni galuega e le tatau ai;
  • fausiaina i totonu o 'auʻaunaga faʻapipiʻi "e ala i le lē faʻaaogaina", lea e tuusaunoa mai i le tagata lava ia mea e filifili ai (pe a talafeagai ai, e mafai ona e setiina ia mea faʻataʻitaʻi ia oe, e tusa ai ma manaʻoga ole faagasologa);
  • meli vave fuamoa;
  • fua faʻatusatusa, mamafa mamafa;
  • uiga, o lona uiga, le mafai ona tauaveina le iunite;

Ia faamasani i tulafono e uiga i le susunuina o moa, ponaiva, toso, kusi, salu, ma fuamoa e le o mautinoa.

  • umi, maualuga le tulaga o le palasitisi, faʻasao i le faʻaaogaina o masini;
  • faigofie ma faigofie i le faamamaina ma le faʻapalapala;
  • itiiti le faaleagaina o fuamoa i taimi o suiga o le vevela, talu ai o se faʻavevela e tupu i le taimi o nai fesuiaiga;
  • o le i ai o le ea, lea e tufatufa atu ai le ea mafanafana ma lelei i totonu ole masini;
  • o le i ai o le faʻasologa o aso faʻasolosolo, lea e mafai ai ona iloa le numera o aso ao leʻi puʻeina moa;
  • le i ai o ni vaieli faʻapitoa faapitoa o le suavai ua mamanuina e faatumauina ai le tulaga manaomia o le susu i totonu o le iunite;
  • le i ai o ni pupuni malamalama e mafai ai ona e mataʻituina le faagasologa o le faʻaaoga.

E iai foi ni faʻaopoopoga faʻaopoopoga faʻapitoa e faʻapipiʻi ai:

  • le manaʻo e faʻapipiʻi i totonu o se potu mafanafana;
  • le manaomia mo le faamamaina masani ma le faʻapalapala;
  • Mo le sili atu ona lelei o le faʻaogaina o le masini, e tatau ona faʻatumu uma fata i fuamoa, ma le tuua ai ni nofoaga leai se mea.

Faatonuga mo le faaaogaina

Aʻo lei toe faʻaoga, siaki le iunite. Mo lenei mea e te manaʻomia:

  • faʻafesoʻotaʻi le uaea eletise i le mea faʻapipiʻi i luga o le pito i tua o le masini ma faʻafesoʻotaʻi i le upega tafailagi;
  • liliu i luga e ala i le kiliki i le ki o le mana;
  • tatala le tapuni ma faatumu pusa faapitoa ile vai.
Ona mafai lea ona e alu i le faatulagaina o le tulaga o le vevela:

  • lolomi le "SET / Settings" button;
  • faʻaoga le "+" ma le "-" faʻamau e tuʻu ai le faʻaaliga o le vevela manaʻomia;
  • Faasolo le "SET" button e alu i le lisi autu.

E taua! O le uumi o le 'SET' button e mafai ai e oe ona fetuunai le tulaga o le fesuiaiga o fata. O le fale gaosi oloa e faʻapipiʻi vave le 120 minute.

I le le mafai, o le vevela i totonu o le incubator e seti i le 38 ° C.

Laasaga laasaga taʻitasi mo le faʻaaogaina o le iunite:

  1. Siaki ao le i faaaogaina le taotoga ma le faʻatulagaga o galuega uma e tatau ai.
  2. Le faʻatumu o auala i le vai, e taʻitaʻia e se faʻailoga i le lotoifale o le susu.
  3. Kuni lelei le tapuni ma faʻaaoga le iunite.
  4. Aʻo manaʻomia, e masani lava i aso uma e fa, sasaa vai i totonu o auala e faʻamautu ai le susu.
  5. I le laasaga mulimuli o le susunuina, ia faatumuina uma auala e lua i le vai. O lenei mea o le a mautinoa ai le maualuga o le faʻamafanafana, lea o le a faʻafaigofieina ai le faagasologa o moa faʻatau.
  6. Faatali seia oʻo i le iuga o le faʻaosoina o le faʻavae.

E taua! E faʻasaina le tatalaina o le tapuni o masini pe a lūlūina moa e aloese mai le leiloa o le susu manaomia. A le o lea, o le a malogo lauulu ma o le a faigata mo moa e tipiina.

O le 'auʻaunaga faʻafuaseʻi "AI-48" o se faʻaopoopoga faʻaonapo nei, faʻaaogaina ma faʻatino, lea ua leva ona faamanuiaina i faifaatoaga ma faifaatoaga. O le masini atamai e faigofie ona suitulaga i le matuamoa ma sili atu nai lo le numera o tagata e tupu mai. O le mea lea, o le faagasologa o le faʻavevesi e le gata o le maualuga ma le vave, ae faʻalelei foi.

Iloiloga Vitio o le incubator "AI-48"

Faʻafefea ona faʻaaoga le incubator "AI-48": iloiloga

O le a ou faaopoopo atu aʻu kope e lima e uiga i Saina:

(2 tausaga tatou te auai i ai)

- o le mamanu e faigofie tele ma faigofie, e faʻaauauina

- Ou te le fautuaina ni fualaʻau e lua-fua 96, o iina e te manaʻomia e faʻamamaina ai ma au, o le mea moni o le vevela i le pito i tua e le mava

- tasi-tolu i luga o fuamoa e 48 e matua mausali lava

- faamaeaina o pupu - ioe, ua fautuaina, ou te faia le 3-4mm i luga o le mama ma se ulugalii i luga o pou. Faʻaleleia fesuiaiga o vaalele. ma o loʻo i ai pea lava i taimi masani - ae a uma ona tuʻuina atu e le atoatoa - o le faʻaaogaina lea e fufuluina ai i latou i le gasologa !!!!

- faʻataʻavalevale lele faʻalelei 2 taimi i le aso!

I Saina, latou te gaosia (e tusa ai ma aʻu faʻatulagaga) fale e 16. Faia lelei ma le 1-2 le tulaga sili ona lelei mo manaoga i totonu o aiga e tusa ai ma le tau / lelei

03rus
//fermer.ru/comment/1075723768#comment-1075723768

O lea ou te manatu ai, ou te faʻaaogaina lenei Saina, ou te fiafia tele i le au. Ma o le humidity o loʻo faʻaalia i le pasene, ma le faʻailo, pe a iai se mea e sese. Ma o le taimi e saʻo i totonu o fata, ae le o le mea latou te i luga o le incubator. Fuamoa fuʻa na tuʻu i lalo, o lea latou te le faʻafefeteina ai i totonu o le laina mo fuamoa kusi, ma sa ulufale atu Saina e aunoa ma ni faafitauli. Pau naʻo loʻu manaʻo e faʻaleleia le tino, ae leai se taimi. Afai e tolopo e Sergey le toe alu i tua i le aso, ia faʻavasega le mea faʻapipiʻi i totonu o le tinctures ma le 0.5 tikeri faʻamalosi. Ma taumafai e faʻatautaia atili. O nisi taimi o le eletise o loʻo taoto.
evgenie
//agroforum.by/topic/31-narodnyi-inkubator/?p=177

@Bellka, o le a ou tusi puupuu, ae e le mafai ona ou manatua mea uma. O le ai ai fesili e te fesili ai. Ia mautinoa e tuu i totonu o le foam ma luga ma lalo. Ua matou sau i le puafiti. Ae i totonu o le foam cut holes for holes mo le ea mai lalo ma luga ma i lalo o le sikuea score. O le faʻavevela i luga o faʻamau e tuʻu ai mo le lelei o le maua mai le ea mai le pito i lalo, ona sosoo ai lea ma le naklevy o le a le saʻo mai le pito maoaʻe. O le mita eletise ua fausia i totonu, tatou te pepelo, pepelo ma toe pepelo ma taimi uma i auala eseese. O le mea lea, e tatau ona faʻatau le mita eletise. Ou te le faatumuina ia togalaau, na o le tuu o fagu o le siva o Viola i totonu. Ou te le faʻaaogaina se faʻaopoopoga, nei sel samasama. E le o se faʻaopoopoga, ae tasi le le malamalama. E leai se tikeri saʻo. Ou te uilima oʻu lima faalua i le aso. Ou te tosoina le X ma le O i luga o le fuamoa. Faʻasa i lalo le leo o le vevela mai le tapuni i lalo e tautau ai le fuamoa. Ae o lea e talafeagai ai le fuaina o le vevela i le incubator. E i ai lona malosi tele. E oʻo lava ile maualuga, vevela ma le tumau o tikeri, e le mafai ona ia puʻe masani e aunoa ma ni suiga. O le senitimita o le vevela e lelei, maualuga tele. I le ogatotonu o le fuamoa e le o taoto, e tusa lava pe fesuisuiai, o se tino malosi tele, e taofi le fuamoa iina i le atinaʻe. Ma le mea moni e vave lava ona pikiina le vevela, ou te tatalaina ma le filemu i soo se laasaga o le susunuina. O le taimi nei e lolomi lelei. Ou te matua fiafia ia te ia. E sili lava pe a paʻu i pato pato ma kusi, ae le o le taʻua o pellets, broilers ma moa faigofie. Ou te taumafai e taoto le fuamoa i itu. Ae o fualaʻau lapisi lapopoa, o le nofoaga autu e le o taoto, ma afai e le fetaui, ona ou tuʻuina lea o le tasi i le tasi. Faatasi ai ma se tusi taʻavale, ou te fesuiaʻi uma nofoaga. E i ai le matou avanoa i le pati, e le aoga foi lenei mea ... O le incubator lava ia e galue, liliu le tagata, ma pa'ū tikeri. Ou te toe fai. O lea ua fiafia tele o ia, ae o le mea moni na ia inuina toto ma neura faatasi ma i matou. I le taimi nei ou te iloa o ia 100% ma ou te fai atu ia te ia, ae le o ia.
Svetlana 1970
//www.pticevody.ru/t2089p250-topic#677847