Fualaau aina

Armenian Green Tomatoes: Fua fua i Ata

O le meaai Armenia o se tasi lea o mea sili ona suamalie i le lalolagi. Ma o recipes mo le sauniuniga o le faʻasaoina o loʻo faʻamaonia ai le moni o lenei mea moni. O tamato a Armenia o se meaʻai vevela ma se manogi manaia. O le pito sili ona taua o lenei faasao o fualaau lanumeamata, e ao mai mai le moega i le tino.

Sauniuniga o apa ma faʻavaa

Ina ia saunia lenei ipu, o le a e manaʻomia ni fagu ma se faʻavaa. O le tele o pusa e faʻalagolago i au mea e te manaʻo i ai, e mafai ona e faʻaaoga pulu e oo atu i le 3 lita.

E te iloa? O le fualaau sili ona lapopoʻa na sili atu i le 9 kilokalama. Sa tausia o ia e se faifaatoaga Peretania e igoa ia Bokuok.
Manatua lena mo lenei fua, e le tatau ona faʻamamaina vave fagu, talu ai o lenei faʻatinoga o le a faʻatinoina pe a uma ona faʻatumu. Ae mo le faavaa, e tatau ona kuka i le vai inu mo le 5-10 minute, mulimuli ane e mafai ona faʻaaogaina mo latou faamoemoega faamoemoeina.

Atonu o le a e fiafia e aʻoaʻo auala e kuka ai tumutumu matomato i le gagana Georgian.

Meafaigaluega i meaʻai

Ina ia mafai ona faʻatulaga se gaioiga faʻaleleia, o le ae manaʻomia mea nei i le umukuka:

  • paluga faʻafefiloi;
  • puni mo le kukaina o le suauu i luga o le afi;
  • vailaau mo le faʻamaʻiina;
  • faletupe;
  • ufiufi;
  • faʻafefiloi sipuni;
  • se naifi;
  • se mea e teu ai manu po o se isi masini mo le tatuina o laulaʻau, laʻau ma taimi.

Faʻasalaʻau oe i le auala e faʻamalosisi ai cans i le fale.

Manaoga Manaomia

Ina ia saunia se fua, o le a e manaʻomia mea nei:

  • lanumeamata lanumeamata - 1 kg;
  • garlic - 60 g;
  • pepa suamalie - 2 pusa;
  • cilantro ma dill - 1 faʻapipiʻi taʻitasi.

E taua! O le i ai o fualaau lanumeamata i totonu o se ipu e mafai ona maua ai se tofo oona, ae o le faʻaumatiaina o se mea faigofie lava. Ina ia faia lenei mea, seia oʻo i le kukaina, faʻafefe fualaau faisua i le malulu mo le 1 itula.
O le tuufaatasiga o le suauu:

  • vai - 800 ml;
  • vineta 9% -70 ml;
  • masima - 1 tbsp. sipuni (ia tofo).

Gaosi kuka

Mo le sauniuniga o nei meaʻai kuka na e mafai ona e manaʻomia:

  1. Faʻataʻu lelei pe tusi i luga o se meaʻai pepa faila ma le kalaka. Greens e tatau ona tipiina i se naifi, ma tamato - tipi i afa po o 'afa, i lau faitalia.
  2. Faʻafefiloi mea uma i totonu o se pesini ma faʻasalalau le mea e tupu i totonu o fagu.
  3. Saunia le piko. Ina ia faia lenei mea, faʻafefiloi le vai, vinisini, masima. E le gata i lea, e mafai ona e faaopoopoina peppercorns, fatu coriander po o le laʻau bay. O nei vaitau o le a talafeagai ma tuusao i totonu o le faletupe ma se fusiua.
  4. Tuu le fagu i le mumu i luga o le afi ma a uma le kuka, e mafai ona e sasaaina i totonu o fagu ma tamato. E tatau ona faʻatumu ile 0.5 cm i lalo o le ua.
  5. Ufiufi fagu i le faʻaofuofu ma faʻamaʻapeʻa i se vai vai. E tatau ona faia lenei mea mai le taimi o le faʻafefea o le vai i se mea maualalo maualalo mo le 10-15 minute.
  6. Aumai ia 'olo, mulimuli ane e pala ma liliu i lalo o le ua. I lenei setete, e tatau ona latou malulu uma, a maeʻa ona latou sauniuni mo le faʻaaogaina.

Ina ia faasaoina tumato lanumeamata mo le taumalulu, matou te fautuaina oe e aoao pe faapefea ona fausiaina i totonu o se falala, togi i se auala malulu, ma marinate i le kalama ma le dill.

E mafai ona e faia ni fetuunaiga i le sauniuniga o lenei ipu e tusa ai ma ou manaʻoga. O le mea lea, o le faʻataʻitaʻiga ma le faʻaopoopoga o mea manogi, e mafai ona e filifilia le seti sili ona lelei o mea e maua ai tamato o se tofo tulaga ese.

Faʻafefea ma le mea e teuina ai le mea faigaluega

A maeʻa le faʻalelei, e mafai ona teuina i totonu o le fogafale lalo, pusaaisa poʻo le faletalimalo mo se taimi umi. O le potu e teu ai e tatau ona pogisa, mago ma malulu. E leai se mea e tatau ona tausisia i le vevela o le vevela, e ui i lea, e tatau ona i ai le potu mai le 0 i le +18 tikeri.

E taua! A oʻo i le taimi e teu ai, e amata ona tupu le vevela ma le malulu e fai ai ni lanu pogisa, ona tatau loa lea ona e faʻaumatia le fagu ma mea e aofia ai.
O tamato a Armenia e masani lava ona masani ai, aua o lo o latou maua le suamalie lelei ma e talafeagai mo le laulau o aso malolo o se meaʻai lelei tele. O lea ituaiga ipu e mafai ona faʻafeʻesea ai soo se taumafataga.

Faʻamaumauga a Tagata Uma

O le auala lea na faia ai e laʻu uo teine ​​ia fualaau lanumeamata, taumafai - matua fiafia !!!

Faatumu: i luga o le 1 lita o le vai 4st.l. suka ma le 1 tbsp. masima. I totonu o fagu taitasi o le 1.st.l. vineta, 2 tbsp. Vodka. Otioti afu matomato ma se satauro i le au, faʻapipiʻi sina puʻupuʻu o le kālati i totonu o le faʻailoga ma tuʻu i totonu o fagu. Faʻamumu i vai inu i le taimi lava e vevela ai le vai vevela e faʻafefe. Kuki i luga o le mea faʻafefiloi vai ma sasaa i ai tamato. Vodka sasaa sao atu i totonu o le fagu. Lili i luga

Malamalama
//forum.hlebopechka.net/index.php?s=&showtopic=2959&view=findpost&p=66349

Auala e kukaina ai keke Caviar mai tamato lanumeamata: 'Otiʻoti fualaau lanumeamata i fasi pepa, aniani i totonu o mama, tipi tilotiki, tipi pepa suamalie i ni fasipepa, tipi fasasina aʻa i ni fasi pepa poʻo le faʻafefe i luga o terke. Fualaau suamalie suamalie, tapuni le tapuni ma solomuli i totonu o se potu malulu, e tusa o le 10-12 itula.

Brine, faaopoopo le suka i le masini, peppercorn black, leaf bay, cloves ma le suauʻu manogi.

Uu ma le tapuni mo le tusa o le itula. Faʻaavanoa vave i vaʻa ma faʻamaʻi.

O mea aoga mo le sauniuniga o piko "Caviar mai fualaau mumu": tamato tamato - 4 kalama aniani - 1 kalama Karoti - 1 kilokalama pepa suamalie - 0.5 kilokalama pakasa paisa - 300 gm gaʻo - 1 ipu pi - 20 fasi leaf leaf - 5 fasi fasi'ie - 10 fasipepa 4.gif fualaʻau gaʻo - 300-400 g

vic1570
//forum.hlebopechka.net/index.php?s=&showtopic=2959&view=findpost&p=105015