Musika

Manulele anufe: ata ma faʻamatalaga

O le eletise lilovoguyu, poʻo le chenenozhka, e patino lea i le geny ryadovok ma, e ui lava i lanu lanu e faʻafefe ai nisi musika, ae tatau lava ona maua ona tagata fiafia. E le gata i lea, o se tasi lea o musika e le masani ai, o le tuputupu aʻe o le vaitau ma o le aoina e mafai ona faʻaauau pea i le taimi muamua o gutu malulu muamua. O lenei mea e mafai ai ona faalautele le vaitau o mushroom ma maua atili ai le fiafia mai le tuliloaina filemu.

Isi igoa

  • Ryadovka lilovonozhkovaya;
  • laina e lua lanu;
  • uila;
  • faʻamalosi;
  • lanu lanumoana;
  • Lepista personata;
  • Lepista saeva.

E te iloa? Ryadovka e le gata o se mushroom musika, ae o se cosmetologist lelei foi. E mafai ona faʻaaogaina le tino mai ona tino suamalie mamago e fai ai ni fulufulu foliga e fesoasoani e faʻamalo ese le paʻu ma le paʻu o le tino.

Malaga

Pineapa - fualaau suamalie, e fetaui lelei mo le taumafaina e le tagata, maua lelei uiga taua. O loʻo ia te ia se tofo lelei ma e lelei i soo se ituaiga, aemaise lava i le vele.

Matou te fautuaina le faitau pe faapefea ona foliga, pe mafai ona 'ai ma pe faʻapefea ona saunia lanu violē, lauulu ma poplar.

E faʻapefea ona foliga

Ryadovka violet-legged, poʻo le chenenozhka - mushroom mushroom, na maua lona igoa ona o le lanu o vae.

Hat

O le rylovonogaya ryadovka o loʻo i ai se aluga, faʻafefe faʻafefe, lea e fai siititi ma laʻititi. O le ufiufi o le tino, ma le pito i luga o le pito i luga, lea e mafai ona fai si laʻititi i totonu o faʻamatalaga tuai. O lona lauulu e lamolemole ma sina mea paʻu i le paʻi, o le lanu samasama-lanu enaena ma sina lanu violisi. Ole maualuga o le pulou e mafai ona oʻo ile 15-16 cm.

O le a aoga ia te oe le faitau pe o fea meaʻai e gaosi ma oona, lea e ola i ai i totonu o le tautoulu ma May, ma o le a mafai foi ona iloa le auala e siaki ai pulou mo le agavaʻa e ala i auala lauiloa.

Faamaumauga

O le taʻavale e lua-lanu e aofia ai le galala fungi: o ona papatusi lautele, faʻaauau, leai, pe faʻapipiʻi foi. Le lanu o papatusi e samasama, kulimi, lauulu po o le kulimi piniki. O faʻataʻitaʻiga talavou o loʻo i ai faila papaʻe.

Pulp

O le pulupulu o le chenenoq o loʻo i ai se mafiafia mafiafia, ma o le matua e sili atu ona mamafa. O lona lanu e mama lanu viole, ulu-viole, lauulu ma lauulu-enaena. O le aano e manaia le manaia o mealy, ma o lona suamalie suamalie e foliga mai o le musika.

E taua! Afai e te filifili e fai ni faʻataʻitaʻiga o le sirenoshek, e tatau ona e aveeseina le pito i lalo o le ufiufi, o papatusi, talu ai o le tele o spores matutua o loʻo i ai i totonu e toetoe lava a le faʻapalaina.

Leg

O le uiga iloga o se laina e lua lanu o lona vae. O loʻo i ai se kiliuli ulaula, ma le laʻititi o le vaʻaia, o le sili atu ona faʻaalia le lanu. E le gata i lea, o le vae e sinasina-paʻepaʻe, ma o nisi taimi e le fiafia. O loʻo i ai pulou puʻu ma se moli malamalama ma le lanu ma le lanu violē i luga.

O le au o manufeʻai laiti e ufiufi i vaʻalele ma se tino fibrous structure, o vaega ia o se palanikeke. Faatasi ai ma le matua, o lona laufanua e avea ma sulu. Le foliga o le vae - lamolemole, paʻu, pisi mafiafia i le faʻavae. O lona maualuga e oʻo i le 10 cm ma lona lautele e 3 cm.

O fea o loʻo tupu ma o afea e mafai ai ona e aoina

O le Lilorium-legged ryadovka e tupu i luga o eleele malulu suamalie ua faʻamaoaigaina ma humus ma o le vaega o le gafa i saute. Ua taatele i Europa ma Amerika, e fiafia tele i le laufanua vavalalata - vaomatua vao, vaitafe o vaitafe, laufanua, togavao ma faatoaga.

O nisi taimi e maua ai i totonu o le vaomatua, aemaise lava i tafatafa o laau taʻita. E ola le taamilosaga i totonu o malo, faia ni liʻo tele poʻo ni laina. O lenei mea e mafai ai e oe ona aoina se ato atoa o musika, e toetoe lava a leai se mea mai se tasi nofoaga.

O i latou e alolofa i le tulimanu filemu o le a fiafia i le faitau e uiga i mea e ola ai musika i Rostov, Saratov, Volgograd, Leningrad, Kaliningrad itulagi, totonugalemu o Rusia, Krasnodar Krai ma Bashkiria.

O le lanu lanumoana e salalau atu i Rusia, ma e mafai ona maua i le itumalo Moscow ma le Ryazan area. O le fua o le fualaau aina e amata ia Aperila ma tumau seia oo i le faaiuga o Oketopa, ae o le taimi aupito sili ona malosi o le tautoulu lea.

Vitio: cephalopod rowing O anufe e matua malulu ma e maua i le amataga o le taumalulu. E fautuaina e tagata taʻavale mushroom faʻamafanafana le aoina o se tui i le tau vevela, aua e faʻafeoloolo ma e pipii pe a susu.

E taua! E le tatau ona e faʻaaogaina le tele o mata lanumoana, i soo se ituaiga lava e mafai ona kuka ai. E ui o nei mea e mafai ona suamalie, ae e ui lava ina latou manaʻomia le lelei o le 'aiʻisi ma i le tele o faʻamalosia e mafai ona lofituina le galuega o le gastrointestinal tract ma mafua ai le le fiafia.

O a musika e tutusa

Ona o foliga vaaia ma le iloa, o se mea faigata tele le fenumiai o solofanua ma isi pulou. Ae ui i lea, o loʻo i ai pulou tutusa, mo se faataitaiga, lanu viole (Lepista nuda). Ae afai o le ulu laʻitiiti e i ai se pulou malamalama ma se vae vali, ona lanu lanu violē lea i le lanu violē.

E le gata i lea, ao faagasolo se tulimataiga filemu, e mafai ona e maua se palapala, po o se fulufulu, Lepista sordida, lea e tu i fafo i le lanu violē o le fogaeleele, ae e itiiti lava le telē. O nei mea uma e lua e tutusa lelei, e mafai ona suamalie, ina ia latou le mafua ai le oona. Tuʻu palapala palapala

O nisi puʻamu oona, mo se faʻataʻitaʻiga, gaogao vaʻavave, e pei o se ryadovku e lua-lanu. Ae ui i lea, o loʻo i ai se pulupulu ma se manogi sili ona le lelei e pei o le acetylene poʻo le 'oti, o lea e faigata ai ona faʻafefiloi. Togi spiderweb

Auala e faʻaaoga ai i le kuka

Lilovonogaya ryadovka - e ui lava e le o se mea e sili ona taatele, ae sili ona manogi ma manogi mushroom.

Tatau

O le Cyanobase ua aloaia o se ituaiga taumafa talafeagai mo le taumafa tagata. O loʻo i ai se manaia manaia, e faʻaalia ai faʻamalo talavou. O lenei tofo lelei e mafai ai ona e faʻaaogaina mo faamoemoega o meaʻai.

Mea e talafeagai mo

Lilovonogic ryadovku 'ai faʻatala, kuka, faʻafefe ma tolo. O nisi taimi e mamago, ae e le masani. O mea taua e sili ona taua e 'aina ma faʻamalieina siama. Ae i se tulaga masani e le tatau ona faʻaumatia. Ona o le maualuga o le protein ma le mea e maualalo i le kalori, o musipolo o se faʻaopoopoga lelei i taumafa a i latou o loʻo i luga o se meaai. Latou te faʻatagaina oe e faʻavasegaina le laulau ma aua nei faʻaopopo i ai isi kalori.

Aʻoaʻoina atili pe faapefea ona faʻafeiloaʻi musika suamalie e pei o anufe o pala, chanterelles, govorushki, leboviki masani, pufuila, pufui, asini, moa, moa, moa, pulou, moa, mushrooms, mushrooms, mushrooms, mushrooms, fana

E faʻafefea ona kuka

Aʻo leʻi faʻaaoga, e tatau ona kuka i le vai salima le sylvonoguyu mo le 15-20 minute. E tatau ona faia lenei mea i le taimi lava e maeʻa ai le aoina, aua o le mushroom musika e teuina ae le lelei. O le sauni e mafai ona faʻamoemoeina e le mea moni o loʻo siʻitia i lalo le sireni. E le mafai ona faʻaaoga le susu, e tatau ona sasaa.

E faʻafefea ona togi

Meaʻai:

  • Sirenazka - 1 kilokalama;
  • vai - 1 lita;
  • masima - 2 tbsp. sipuni;
  • suka - 2 tbsp. sipuni;
  • vailaau oona (9%) - 1 tsp;
  • 2-3 lau laulau;
  • laʻau uliuli uliuli - 5-6 vaega;
  • uliuli pepa - 8 - 12 peas;
  • O le va o le keleni - 5-6 fasi vaega.
Faamasani ia oe lava i fualaau mo le faia o laulaʻau.

Laasaga i lea laasaga ma lea laasaga:

  1. Faʻamasusu, fufulu mama, mama ma filifili naʻo le pulou.
  2. Laʻau palu i se aofaiga tele o sina suavai suamalie mo le 20-30 minute, ia faʻafefe le vai, ma togi le pulou i totonu o se mea e teu ai.
  3. Saunia le faapaologa mai le vai, masima ma le suka, faaopoopo le laʻau bay, laʻau uliuli lanu uliuli ma le pepa uliuli, faʻapipiʻi mo le 10 minute ile vevela vevela.
  4. O ni nai minute ao lei oʻo i le faaiuga e faaopoopo le kesi ma le vineka.
  5. Faʻalaloa le pulou i luga o pusa uamea, sasaa vai faapaleni ma faʻafefeteina kiliva.
  6. A maeʻa le mafanafana, lafo atu faletupe mo le teuina i totonu o le faleoloa po o le pusaaisa.

Vitio: masini pulou

E te iloa? O le aiga mumusu a le Iapani o le aiga Ryadovkovy (mai le Iapani "mushroom pine") e taugofie e le itiiti ifo nai lo le lauiloa lauiloa i totonu o Europa. O le faʻataunuʻuina o se mea e sili ona taugata, o le tau o kopi taʻitasi e mafai ona oʻo atu i le $ 100.
Lilovonogye ryadovki - 'au puʻupuʻu matagofie ma se manaia lelei ma le manogi, lea e mafai ona e kuka ai le tele o ipu eseese. I le taumafai ai ia latou ia le itiiti ifo i le tasi, o le a le toe pasia e oe i le lanumoana, ma o le a mautinoa lava o lau ato. Fiafia fiafia ma fia manava!

Faʻamatalaga mai le upega tafailagi

Matou te ola i se mushroom i le nuu lata ane i faatoaga, matou te faaigoa foi o le lanu lanumoana, e ui lava e sili atu ona saʻo le taʻua o se laina o le lilovonog. O se musika e tupu tele i le tautotogo o le autumn, e tupu e matou te aoina aʻo leʻi oʻo i le Tausaga Fou. Ona e fiafia o ia i le malulu o le tau, e toetoe lava a leai ni anufe. E masani lava ou te fufuluina i latou ma faʻasao latou kuka.
Greentomatto
//www.lynix.biz/forum/grib-sinenozhka#comment-339378