Lafumanu

"Katozal" vailaau: faatonuga mo le faʻaoga

O le fualaau faasaina "Katozal" e faʻaaogaina e pei o se tonic, faʻapea foi ma se stimulator o metabolic processes i le tino o manu. E le gata i lea i le tusiga o le a tatou iloiloina atili auiliiliga o meatotino autu o sea sauniuniga, ma ia maua foi le fua faatatau fautuaina mo ituaiga manu taitasi, e faavae i luga o faatonuga mo le faaaogaina.

Faamatalaga ma le tuufaatasiga

O le "Katozal" e foliga mai o se vai e manino le manino ma se tamai lanu piniki. O se fomaʻi vailaʻau faʻapitoa, lea e aofia ai le gaogao, butofosfan, cyanocobalamin ma le vai mo tui.

O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o vailaau vailaʻau vailaʻau vailaʻau e pei o:

  • Faʻafitauli i faʻafitauli faʻapitoa i le tino o lafumanu po o fagafao, ia na mafua ona o le le lelei poʻo le le lelei o le 'ai, tulaga le lelei o le taofia, poʻo ituaiga ituaiga faʻamaʻi.
  • Manua lē lelei, lea na mafua ona o faʻamaʻi poʻo le tausia o tagata talavou.
  • Le manaʻoga e faʻaosofia le gaioiga lautele.
  • Uma vaivai poʻo maʻi mama. Fesoasoani i le togafitiga o le le aoga.
  • Faʻailoga ma titanic syndrome.
  • Laveaga lautele o le manu.
  • Le manaʻoga e faʻaleleia le maualuga o le tetee o le tino.
  • Le faʻaitiitia pe faatelevave le faagasologa o le molimauina i manulele.
  • Le manaʻoga e faʻaleleia le gaioiga o maso.
Ina ia faateleina le maualuga o le tetee o le tino, o le fualaau faasaina "Lozeval" o loo faaaogaina foi.
E te iloa? O se matuamoa o lona atunuʻu ua taʻua o Asia e mafai ona tuʻuina fuamoa pe afai ei ai le malamalama. E tusa lava pe vave ona oʻo mai le taimi, e tatau lava ona faʻatali mo le taimi o le a oʻo mai ai le aso, pe o le a faʻaalia le moli uila. O le mea e malie ai, e le pei o isi manulele, e le afaina pe afai ei ai se faʻaoʻo ese. E mafai ona ia faʻatumauina ma le saogalemu ia fuamoa i totonu o soʻo se faʻaoloa na te mauaina lata ane

Faiga faʻapolopolo

O le vaifofo e leai se aoga, e maua i totonu o fagu tioata ua faʻailoaina 100 ma le 50ml. O fagu uma e faʻamaufaʻailogaina i se pusa paʻu ma faʻapipiʻi i pepa taʻavale taitasi.

Fale faʻamaloilo

O le vailaʻau o le vailaʻau "Katozal" o loʻo iai le meatotino o le toning. E mafai ona faʻafaigofieina faiga faʻafouina i totonu o le tino o le manu, faʻapea foʻi ma le faʻasaʻoina o le metabolism.

O se aafiaga lelei i gaʻo, polotini ma le gaosiga o le gaʻo, ma e faʻapupulaina ai foi le maualuga o le malosi o le tino o le lafumanu ma meaola i ituaiga uma o aʻafiaga le lelei o le siosiomaga i fafo. E fesoasoani i le manu e atiina ae lelei ma ola vave.

Lafo ma le Pulega

"Katozal", e tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina, e faʻaaogaina mo pusi, o maile, povi ma isi meaola i totonu o le toto, i luga o le vavave poʻo le faʻaogaina. Ae o le manulele, latou te fafagaina le vailaʻau faʻatasi ai ma vai inu.

Aoao pe faʻapefea ona fai se moa moa ma fai se falemoa ma ou lava lima.

I lalo ifo ua tatou ofoina atu le fua fautuaina o le fualaau faasaina. E sili atu faʻamatalaga saʻo i mataupu taʻitasi e tatau ona tuʻuina atu e se fomaʻi.

Ituaiga manuTotoga, ml i le manu
O solofanua matutua ma povi25,0
Pelu, tamai povi12,0
Matua Mamoe ma Gutu8,0
Tamai Mamoe, tamaiti2,5
Poma matutua10,0
Piglets2,5
Lafoaʻi o ni ova, mea e faʻaalu3.0 i le 1 lita o vai inu
Toa, toe faaleleia1.5 i le 1 lita o vai inu
Dogs5,0
Pusi, fusi manu2,5

E taua! E leai se tulaga e le mafai ona faia faʻatasi le togafitiga. Afai e mafai, e tatau ona feutagai ma se fomai manu ina ia mafai ona ia tuuina atu ana fautuaga i se mataupu i lea mataupu ma lea mataupu.

Manatu mo le tumama

O le galulue faatasi ma le "Katozal" e tatau ai ona mulimuli ma le totoa i tulafono uma o le saogalemu ma le tumama, lea e maua mai i mataupu o togafitiga ma vailaʻau faasaina. E tatau ona faʻaaogā totigilima paʻu, e puipuia ai le faʻaaogaina o vailaʻau i luga o le paʻu ma mucous membranes. A maeʻa le faʻatinoga, e tatau ona fufulu fufulu ou lima, e faʻaaoga ai le fasimoli.

E taua! E tatau ona faʻamautinoa i le faagasologa o le galulue faatasi ma le sauniuniga e leai ni isi meaola ma tamaiti laiti e lata ane.

Faʻaiʻuga

"Katozal" ua avea o se fualaau faasaina ei ai se tulaga maualalo o le toxicity. E lelei le taliaina e manu i soʻo se matua. Afai e te mulimuli i le metotia fautuaina, o le a leai ni aʻafiaga e tulai mai.

O faʻamaʻi faʻaleagaina e mafai ona faʻavevesi i na o povi ma fagafao e maua ai le gasegase, ae e tupu lenei mea i na o mataupu ua faʻatagaina ai le televave.

Contraindications

O le faʻamaoniga i le faʻaaogaina o lenei vailaʻau e fesootaʻi ma le meaola, o le i ai o le faʻasologa mulimuli ane, o se faʻalauteleina o le lagona lelei i nisi o mea gaosi o loʻo avea ma vaega o le "Katozal".

E te iloa? I le lalolagi i aso nei e tusa ma le 1 piliona povi. I Initia, o le povi ua manatu pea o se meaola paia. O le mea e malie ai, o nei meaola e mafai ona iloa na o le lua lanu: lanu mumu ma lanu meamata.

Faʻaleleia olaga ma mea e teu ai

E tatau ona teuina le "Katozal" i totonu o le faʻavae o tulaga vevela mai le 5 ° i le 25 o le masina. Puipui mai le susu, susulu le la. Aloese mai le teuina i meaai ma fafaga.

Saunia se nofoaga e le mafai ona maua e tamaiti laiti. E mafai ona teuina vailaʻau vailaʻau mo le 5 tausaga, ae a maeʻa ona tatala le fagu, o le vailaau e tumau ona togafitiga mo aso e 28.

O le fualaau faasaina e aoga tele ma e tele naua aafiaga. E taua tele le aua le mafaufau ia te oe lava, ae ia maua se feutagaiga ma se fomaʻi tofia. Ia mautinoa ia mulimulitaʻi i togafitiga fautuaina, a leai o le a mafai ona mafua ai le afaina ai le manu.