Faatoaga faatoaga

Vaega o le filifilia ma le faʻaaogaina o le faʻamalosi mo le moa

O le tuputupu ae i faatoaga tumaoti a moa ma isi mea ola e masani lava o se galuega faigata tele. O le ola i le matua o tekinolosi fou, o nei faafitauli uma e mafai ona foia ma faafaigofieina. O le tasi fofo i le mataupu o le tausia o moa i totonu o se aiga o se mea e momoe ai.

O le a le mea e tafe ai ma pe o le a

Faʻatauga (loloto) moega o se mea fou i le faʻaaogaina o siama e faʻaleleia ai olaga o meaola ma faʻafaigofie galuega i le tausiga o nofoaga o loʻo tausia ai. Ma i le taimi o le taumalulu - o se ituaiga o "fola mafanafana", ona o le faaleagaina o fualaau aina, o lea e vevela i le +50 ° C. Moega moa mo moa o se laulau o le eletise 0.2 m mafiafia e togafitia i le lactic acid ma siama photosynthetic lea e fesoasoani i le faaleagaina o otaota.

Faitau atili e uiga i ituaiga o moa e sili ona lauiloa: Ayam Tsemani, Bielefelder, Kuban Red, Indokury, Hubbard (Isa F-15), Amrox, Maran, Master Gray, Dominant, Redbro, Wyandot, Faverol, Silver Adler, Rhode Island, Poltava, Minorca, Andalusian, Russian White (Snow White), Hisex Brown "ma" Highsex White "," Pavlovskaya Golden "ma" Pavlovskaya Silver. "

Faʻapitoa o le faʻaaogaina:

  1. O otaota uma o se manulele, faʻapipiʻi i luga o se meaʻai, o loʻo faʻaaogaina i le fesoasoani a siama.
  2. O le pala o le otaota e vevela ai le vevela, lea e mafai ai ona aloese mai le mafanafana i taimi o paʻu o le potu, o lea e teu ai.
  3. E mamā le manulele, e le o faia ni ammonia ma mea manogi.
  4. Mo fale tetele, o le numera o tagata o loʻo faʻamauina e faʻaitiitia.
  5. O aiaiga o le taofiga e tutusa ma le natura natura o le natura, lea e mafua ai le vave tele o tupe maua i moa ma le faaitiitia o lo latou leaga.
  6. O le mea na faʻaaogaina o se uiga lelei, o le fugalaau le manogi, o lona uiga e mafai ona faʻaaoga i tafatafa o fale.
  7. E le afaina ai siama siama, e saogalemu mo isi ma e le faaleagaina ai le siosiomaga.

E te iloa? O le kulimi i totonu o se moa i totonu o le tino e tupu i totonu o le 24 itula, ma na o le malamalama lava e mafai ona tapeina. Afai o le taimi e faanatinati ai e sau i le po, o le a faatali le manulele mo le aso o le a sau pe liliu moli.

Lafoaʻi mo moa: filifili mai

O mea uma e faʻaaogaina e faʻaaoga i luga o le mataupu faavae lava lea e tutusa ma siama, o lea pe ae faʻatau se vailaʻau, e tatau ona taʻitaʻia oe i lona tau, faʻapea foʻi le talaaga o le gaosiga. Mafaufau i le tele o oloa i luga o le maketi.

Biogerm

Fua maualuga maualuga na faia i Siamani. Manatua o le 2.5 mita sikuea. m sikuea - 0.1 kilokalama o le fualaau faasaina. Le lanu o fatu o le enaena. I le tuufaatasiga ei ai mea manogi e fesoasoani i le tau faasaga i mea manogi. O le fualaau faasaina e pala i le vaomatua mo le lua taimi, e faʻamaligiina taʻitasi taʻitasi ile vai. Faʻatasi ai ma mea uma e manaʻomia, o le vaitaimi o le faʻaaogaina o le sima e le sili atu ma le 2 tausaga.

Afai e te manaʻo ia ola maloloina au moa, faitau e uiga i faʻamaʻi moa, a latou togafitiga ma auala e puipuia ai.

Tupe totogi

O le moega e faia i Saina e tali tutusa lava ma le fualaau Siamani. O le upega tafola e aofia ai enzymes synthesi ma bifidobacteria; ao faagasolo le gaosia o otaota o loʻo tumau ai le vevela e le maualuga atu nai lo le +25 ° C. Mo siama e galue, e tatau ona e faʻafefiloi ma le meaʻai e faʻaaoga ai se vaʻa. E leai se isi faʻavaivai e manaʻomia mo lenei mea. I luga o le nofoaga e 10 square mita. m manaʻomia 1 kilokalama o le vailaʻau. O le mea e foliga mai e pei o le oneone po o tamaʻi tupe mama 0.2 m mafiafia (mo moa). O le faagasologa o gaioiga e faia i totonu o le loloto, pe a oʻo i luga le maualuga o le vevela i le + 50 ° C, ma o le pito i luga e tumau ma mama.

Bioside

O le galuega a le saina-bio-litter o se aga masani - e faʻamalolo le vevela pe a toe faʻaaogaina otaota ma faʻaumatia le manogi le lelei. O le faaputuga i le 0.5 kilokalama ua fuafuaina mo le 10 sikuea sikuea. m sikuea. O le fualaau lava lea e tasi na faia i Rusia e pei o le Saina, ma na o le pau lava le eseesega e leai se mea e manaomia e faaopoopo ai le vai mo le fefiloi. O le fola o le vailaʻau faʻamafanafana e oʻo atu i +20 ° C.

Vitio: BioSide Bedding

Baikal

O lenei meafaigaluega na faʻaaoga muamua e avea o se faʻalaupapa mo laau toto, ma i le tele o taimi na faʻaaogaina e fatu ai se manu "mafanafana" manu. Meafaigaluega aupito maualuga e mafai ai mo le aso ona faʻaaogaina otaota o moa. Ina ia faia lenei mea, o se ipu malamalama o le fualaau faasaina ua faʻafefeteina i le 10 lita o le vai ma faʻasaʻo ai le tuʻuina o mea faʻapala. O le mataupu faavae o le auala e tutusa ma lisi na lisiina i luga, ae i le tau o le "Baikal EM1" e sili atu ona taugofie.

E tatau ona maua e chickini ni meaai eseese ma meaʻai, lea e aofia ai saito, saito, karite, oats, kāloti ma le tao tao.

Biolatik

Biolatic Multi-25 o se paʻu paʻepaʻe sinasina mai Saina. 10 sikuea sikuea. m sikuea fuafuaina 0.5 kilokalama o tupe. O le fualaau faasaina e mafai ona taitaia i ni auala se lua:

  1. Ala i luga - faʻafefiloi le oloa i le vai ma oʻo lava ina sasaa i luga o le fata i luga o le tele o laufanua.
  2. Auala mama - faʻasoa le mea gaʻo i le vao.

Auala e tamoe ai

Ina ia mafai ona faʻaaoga lelei le mea na fuafuaina ma le aoga o meaola ninii e aoga, e muamua lava ona faʻafefiloi le moa moa ina ia le pa'ū le vevela ile 0 ° C ma lalo ifo, ma ia mulimulitai i faatonuga na faia e le kamupanī.

E taua! Ina ia pulea le vevela i le moa moa, e tatau ona e tautau se thermometer i le maualuga e 1 m mai le fola, lea o le a mafai ai ona e vaai i se tulaga maualalo tele mo le ola o siama i le taimi ma faasaʻo vave.
Matou te mafanafana i le moa moa

Tulaga e manaʻomia ma toleniga

E mafai ona amata ona galue le microorganisms i na o le vevela i luga o le 0 ° C, o lea e lelei ai le faia o lenei faagasologa i masina mafanafana o le tausaga. Aʻo le i faagaoioia i le taumalulu, e manaʻomia le vevela o le potu, aemaise ile fola, ma e tatau ona teu i totonu o se potu vevela mo ni nai aso. O le sauniuniga mo le faʻaaogaina o le suasusu e aofia ai laasaga nei:

  1. E lelei le fufuluina o le fola mai palapala, mago ma, pe a tatau ai, faʻafefe.
  2. E amata ona atinaʻe faʻasalalau i luga o laau. Ina ia faʻaitiitia ai tau, e mafai ona e faaopoopoina le 30% o faʻaopoopoga i le aofaiga atoa o le laau, lea e mafai ona e faʻaaogaina ai le sunflower po o le pusa tao, vao vaovao ma le peat.
  3. O le mafiafia o le paʻu mamoe e tatau ona 0.2 m. O le mea lea, o le anufe ma se vaega o le 0.3 m na muai faataatia ese.
  4. O le umi pito sili ona lelei o le sawdust e 3 cm, o vaega laiti e vave ona faʻamalosiina, lea e tapunia ai le avanoa i le ea, ma o lapoa e leai se taimi e faʻafefiloi ma otaota.
  5. E mafai ona salalau faʻamaʻi paʻu i luga o le vaomago ua saunia ma lima e leai ni lima, talu ai o le siama e matua leai se leaga.
  6. Faʻaaogā vai mama mai se pulu e mafai ona faʻamamaina le moega.
  7. Faʻaaogā se paluga e faʻafefiloi ai le susu susu, ma taumafai e tufatufaina atu meaola laiti ma le susu.
Talitonu o le aofaʻi o moa lelei e tele. Ua fautuaina le au faifaatoaga o meaola moa e aʻoaʻo pe faapefea ona fausia tatau, faapalapala, filifili se pou moa, faia se perch, ofe ma le faʻamalosi.

Le taimi e tamomoe ai moa

A maeʻa le 6 aso, e tatau ona siaki le vevela o le mea ua saunia - pe afai ua ala, ua oʻo i le taimi e amata ai moa.

E te iloa? O poula o manu sili ona toatele i luga o le fogaeleele. O latou numera e tusa ma le 19 piliona, e tolu taimi e sili atu nai lo tagata.

Tulafono mo le tausiga o le suasusu

O meaola ninii i totonu o le suasusu o meaola e ola ai e manaʻomia ai meaai ma le okesene mo le ola ma le toe gaosia. O le mea lea, ina ia mafai ai e le lisi ona tuʻuina atu se vaitaimi mautinoa o le 3 tausaga, e tatau ona usitaia tulafono nei:

  1. A uma ona faʻatumu le sauniuniga mo le vaiaso, aua neʻi faʻamalo le palapala ina ia mafai ai e le siama ona amata galue.
  2. E tatau ona faʻafetaia le numera manaʻomia o manulele i sikuea sikuea. Afai e toalaiti tagata, ona le lava lea o le siama mo le ola, o le a latou fiaaai, atonu latou te oti. Afai o le numera o moa e lapoa tele, o le a le mafai foi e le siama ona toe faʻaaogaina le tele o otaota ma o le a oti foi. Faatasi ai ma le tele o lafumanu, o le vaomago e vevela tele, lea e le mafai ai e le ea ona ulufale. E talafeagai tele lava ina ia tatalaina le vaomago ina ia le mate ai meaola.
  3. O le faʻaleleia o totonu ole fale e tatau ona faʻapipiʻiina, talu ai o siama e mimiti le tele o susu, e ui o latou lava e le lelei tele i le faʻateleina. Ole maualuga o le ea ile potu e le tatau ona sili atu i le 60%.
  4. I le taumafanafana, pe a vevela, e tatau ona e mataʻituina le susu o le palapala. Faatasi ai ma le le lava o le susu, ua mate ai le microorganisms, o lea e tatau ai foi ona manaʻomia le faʻamamaina i le vai.
  5. E tasi i le 4 aso e tatau ai ona eli i luga o se palapala loloto e faʻaleleia ai le fesuiaiga o le ea, o le mea autu o le matauina e le o faia se pupuʻu papaʻu. E manaʻomia lou eliina o le mafiafia o le vaomago.
  6. O meaʻai e manaʻomia ai le fafagaina ina ia puipuia ai lo latou matelaina; 20 g o microorganisms ma le 1 kg o le suka e tatau ona sasaa i totonu o se fagu vai. Lua itula e faʻamalosi ai ma sasaa le vaifofo o le iuga pe a uma ona eli.
  7. E le mafai ona vaʻaia le meaʻai i sauniuniga e faʻaumatia ai meaola ma iniseti.

E taua! Ma o le taumafanafana e te le maua ai ni faafitauli i le maualuga o le vevela i totonu o le potu, e taua tele le saunia o se nofoaga e aunoa ma se moega e mafai ona malulu ai manulele pe a manaʻomia.

Maʻeu le manaia o siama ma siama: o le a le tele e mafai ona e talitonuina ai faasalalauga

O le mea e leaga ai, e le mafai e le sui ona galue mo le tolu tausaga e aunoa ma ni faʻatulagaga faaopoopo, e pei ona folafolaina i le faasalalauga, talu ai e le mafai ona faia ni tulaga lelei e pei o faatonuga. E pei ona faʻaalia i le faʻatinoga, pe a maeʻa aso e 30 ona tutupu i le gaoioiga a microorganisms. Faatasi i le masina pe a liua le moega, e tatau ona faaopoopo i ai le siama aʻo faaitiitia le masani ile afa mai le uluai kopi. Ma o lona uiga - o loʻo i ai isi tupe faʻaalu. O lea lisi e lelei mo aiga o loʻo iai i totonu o le taulaga, lea e le mafai ai ona faʻamalo le gaogaosa.

O le a aoga le iloa o le a le mea e fai pe afai e le lelei le moa, o le fuamoa o le fuamoa i pulupulu, pe faʻafefea ona faʻaleleia le fuamoa-fualaʻau i le taumalulu ma le fuaina o moa fuamoa.
O le faʻataunuʻuina o le falaoa o se laasaga fou i le fagafao manu, lea e faigofie ai i le aufaigaluega ona ola, ia ola maloloina manu ma tausia le tumama o le fale, e le gata i totonu, ae mai fafo foi.

Manatu mai le upega tafailagi e uiga i le lisi ma siama

O le fola mafanafana e fiafia i lenei pau, pe o le masini fofo loloto. EM fualaau faʻataʻitaʻiina i nai tausaga ua mavae, ae na o le palotaina i totonu o le falesa. Ua alu le manogi ma ua amata ona faʻavavevave le vave o le manure. O le mea lea, e aunoa ma le mafaufau faalua, matou te faʻaaoga sauniuniga lava e tasi mo le moega loloto, o lona uiga, siama mo se vavao poʻo le faʻamalolo. Mo le vavalalata matou te fiafia i ai. sili atu, ona o loʻo tele atu siama faʻamaonia. A le o lea, o isi mea uma, faʻapea foi ma le tele, e tusa ai ma faatonuga, sa puleaina e siama. Fufuluina i le vai mafanafana, ma isi. I totonu o se siama o siama, o loʻo i ai sina siama pipisi, ona amata ai lea ona 'ai le siama ma oʻo ai ina faʻateleina. E pei ona ou malamalama i ai.)
sela
//www.forumhouse.ru/threads/335161/

Ua tatau nei ona ou tilotilo i le paʻu mo le faʻaaogaina, faʻaaogaina i faatoaga. Faʻaluluina ma pisia leai. I le tausaga ua tuanaʻi, atigipusa pusa moli ma laina i luga. Ona pipiʻi ma le faaeteete. Suʻe tasi i le vaiaso. O le tausaga lenei o le a ou faʻaogaina nei pusa otaota e pei o le mulch mo le 'eleke ma fugalaau. Ae faʻatasi ai ma le taotoga e foliga mai e tatau ona e faʻaaoga i totonu o le fale
Helenavoronaya
//www.forumhouse.ru/threads/335161/page-2