Mana

E faʻafefea ona kuka se fola faʻaferenisi mo apaau i luga o le kuka, ono recipes

O se meaʻai e masani ona faʻafefeteina i luga o malala. O le ata lea e masani ona e 'aiina ai le fulufulu, ma afai e te faaopoopoina i le faʻamatalaga muamua o se manogi manogi lelei e fatuina ai laʻau i totonu o le sami, ona e manaʻo ai e te alu ese mai le fale ma faʻanatinati i le faleoloa mo meaʻai fou , e faʻafeiloaʻi ma faʻafuaseʻi ona lafo i luga le tusi. Ma o lenei tusiga o le a tatou tilotilo ai i le sili ona lelei o lauiloa iloga e kuka i luga o apaʻau moa suamalie.

Fua masani mo le fafie

I lalo o le igoa o se fua masani masani o le auala lilo lea o le kukaina o meaʻai i se auala Caucasia.

E te iloa? I le ia lava, o le upu "shish kebab" e le o faatatau uma lava i le aganuu a Caucasian, ma ua oo mai i la tatou gagana i se auala. Na avea ma ituaiga o feeseeseaiga o le dictum mai le gagana Crimean Tatar, lea o le "shish" o lona uiga o le "feanu", ma le "shishlyk", i le faasologa, "se mea i luga o le feanu".

E faʻafefea ona kuka kuka

  1. Muamua e tatau ona e faʻaumatia le fautuaga a apaʻau. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona tipiina i latou i se manoa maoaʻe.
  2. E tatau ona faʻafefete solo ma faʻamalolo, e le faʻamalolo ai mea manogi. Tasi le paʻu mama i le pito i luga o apaʻau, pe a maeʻa ona faʻafefeteina apaʻau ma toe fai le salimali, paʻu ma smearing ma le pati tamato.
  3. I se eseesega, e tatau ona e faʻafefiloi fualaʻau (sili atu olive) suauu i paprika manogi. I le faapaologa e faaopoopo atu i ai 5-6 sipuni o nei ofu.
  4. Ole taimi nei e tatau ona e tuua apaʻau mo ni nai itula ile maualuga o le eleelea.

E faʻafefea ona fusi apaʻau

  1. A uma ona pasia e le aano le laasaga, e mafai ona e auina atu i le brazier (o le mea moni, aʻo gaʻo le aano o manu, e tatau ona e tausia le i ai o malala ua maeʻa ona faia, i totonu o le papa, ma le limafoaʻi i maa maa).
  2. Faʻaiʻu apaʻau i luga o skewers pe tuʻu i luga o se meaʻai, ona tufatufaina atu lea i luga o le malalalala.
  3. Vaʻaia e le aunoa le aano o le aano mai lea itu i lea itu ina ia le mu, aumai i se pulu auro ma le saunia atoatoa.
  4. Aʻo sauni le ipu, e ave le aano mai le vevela ma tautua i le laulau. E pei o se teuteu, e sili ona lelei le faʻaaogaina o fuālaʻau fou, ma ia avatu le uaina mumu mai meainu.

Vitio: auala e kuka ai apaau moa i luga o le fafie

Muga Recipe

O lenei fua e ese mai le suamalie muamua o le suamalie, lea e tumu ai apaʻau faafetai i le yogurt. O le suamalie, suamalie ma le manaia o le aano o aano o moa o le a le tuua ai se tasi e le afaina, ae maise lava pe a faʻapipiʻiina e se manogi maaleale.

Meaʻai

  • 15 pcs. moa moa.
  • 145 g o le yogurt masani e aunoa ma se meaʻai.
  • 3-4 fua o moa fou.
  • 6 cloves o le kalama.
  • 1 tsp afamoni
  • Tofo e tofo ai.
  • O nisi fuālaʻau manogi mo le sufuluina o ipu.

Matou te fautuaina le faitau e uiga i le auala e fai ai kulisi ma sau sau sau i Georgian i le fale.

Kuka

  1. Aʻo leʻi amataina le faiga o kuka, e tatau ona e mulumulu ma faʻamago apaʻau. Vaevae i latou i ni vaega se tolu i luga o sooga, ma aveese foi pito. A maeʻa lena mea, masima alofa ma tuʻu ai mo le 20-25 minute.
  2. I le taimi lea e tatau ona e kukaina le sami. Ina ia faia lenei mea, solo le garlic, ona tosoina lea e ala i se lomitusi pe taina i luga o se mea lelei. Fufulu ma faʻamago le moa, vavae ese laulaau mai le meaʻai ma tatipi lelei i latou (e mafai ona e tuʻu ni laulaau e teuteu pe ae manaʻo ai).
  3. I totonu o se pesini loloto, faʻafefiloi le yogurt ma le kinnamon, kelati ma le mint seia sulu.
  4. I totonu o le ipu lava lea e tasi e mafai ona e tuʻu ai apaʻau, faʻafeiloaʻi ma le agaalofa i totonu o le sami, pe a maeʻa ona tuʻuina ipu i le pusaaisa mo le itula e tasi e suʻe ai.
  5. O lenei fua e talafeagai mo le koale ma le ogaumu. Ae afai i le tulaga muamua, e te le manaʻomia se pusa mo le tao, ona fai lea i le tulaga lona lua e tatau ona e fufulu ma le lima le ipu tao tao ma le suauʻu manogi. Tuu ni apaau i luga o se meaʻai po o se falaoa tao ma tao i le 180 tikeri pe a ma le 40-45 minute, seʻia oʻo i se foliga masani o foliga o le pulu auro. Aʻo sauni, aveese ma tuʻu i luga o se ipu, teuteu i laumei mint. Auauna i le vevela i se itu o fualaau faisua ma le uaina mumu.
Ina ia maua se tali i le fesili e uiga i le sauniuni o le moa, e tatau ona e faʻaaogaina se nifo nifo, lea e tatau ona e sulu i totonu o aano o kuka. Afai o se sua manino ma manino o le a tuʻuina atu i le nofoaga o le puncture, ona sauni lea o aano o manu, ma afai e palapala, ona tatau ai lea ona kuka i totonu o le ogaumu lenei moa.

E te iloa? Faʻafetai i se fua faapitoa mo le kukaina o apaau moa, lea e aofia ai le 11 pele, ae e le o faʻamatalaina, o le kamupani Amerika KFC ua avea ma se lauiloa lauiloa i le lalolagi atoa. E sili atu i le 18,000 faleaiga o loʻo galue i atunuu e 110.

Honey Mustard Pickle Recipes

O le meli suamalie ma le oona oona na maua ai se faʻasologa manuia o a latou tofo tulaga ese i lenei fua. I le auala, o fua nei e talafeagai e le gata mo le brazier, ae mo le ogaumu foi. O le mataupu faavae o le faʻavelaina i luga o le grill e tutusa, o loʻo lisiina i luga maualuga, o lea i le faʻamatalaga o le a tatou taulai atu i foliga o le kukaina o aano o manufasi i totonu o ogaumu.

Meaʻai

  • 700 g anufe moa.
  • 4 tbsp. l meli
  • 3 tbsp. l sinapi
  • 2 tbsp. l masima.
  • 3 tsp. eleele lanu uliuli.
  • 1 lapopoʻa pe 2 tamai cloves o le kālani.

Siaki i fualaau mo le kukaina o le patate, fuamoa Korea mai le zucini, tamato lanumeamata ma le kapisi sosolo i le Georgian, fualaau aina suamalie, horseradish ma le paluga, adzhika, caviar mai patasi, kāloti, eggplants.

Kuka

  1. Muamua e tatau ona e fufuluina lelei ma faʻagogo apaʻau. E le gata i lea, e tatau ona vaevaeina i ni vaega se 3 i luga o sooga, ma aveese ai foi pito.
  2. A maea le faʻasaga sauniuni, e tatau ona e kuka le pusafana. Ina ia faia lenei mea, tila ma faapipii le kalama i totonu o se lomitusi, faaopoopo se sipuni o le sinapi, se pine o le masima, pepa uliuli, ona sasaa uma lea i le suamalie fou o le vai. Faʻafefiloi lelei.
  3. Auina atu apaau moa i le pusa ipu vai ma faʻafefiloi ma le agaalofa i totonu o le paluga o le meli. Tuu le pusa ipu vai ma apaʻau i totonu o le pusaaisa mo 4-5 itula e faʻamaʻele maeʻa.
  4. Tuu apaʻau i luga o le meaʻai (sui o le pepa tao i lalo, pe afai o loʻo e kuka i totonu o le ogaumu) ma auina atu i le vevela (i le tulaga o le ogaumu i le 180 tikeri mo le 40-45 minute). Pipi seia oʻo i le enaena auro, tautua ma fualaau faisua, otaota ma le uaina mumu.

Vitio: Palu anufe i le moa sinapi

E taua! Aua e te faanatinati e aveese mea totoe o le sami. O lenei metotia o le kukaina o moa o le a sili atu ona lelei pe afai o minute uma e 10-15 minute e tatala ai le ogaumu ma faʻafefe suavai ai apaau ma le toega o le honey mustard marinade.

Kefir ma Curry Recipes

O le togafitiga i sasae mo le kukaina o apaau moa ma le curry o le a avatu ai le lauiloa lauiloa se tofo faapitoa. Taumafai ma oe!

Meaʻai

  • 10 moa moa.
  • 1 ipu yogot e aunoa ma ni mea faaopoopo.
  • 2 tbsp. l curry
  • 1.5-2 Ata. l masima masima.
  • 2 cloves garlic.
  • Pepa lanu uliuli.
  • 1 tbsp. l olive suauu.

Kuka

  1. Faʻafefiloi lelei le yogurt, curry, masima, garlic, pepa ma le suauu olive, ma saunia ai le faapaleʻele. Tuu laʻau o le pou ma le susu i totonu o le pesini sau. Faʻasolosolo solo i totonu o le sami, faʻatasi ai ma vaega uma o aano o manufasi.
  2. Ufiufi ipu ma aano o manu ma afifi palasiti ma tuu e suʻe mo le 3-8 itula i le pusaaisa po o le 3 itula i le vevela vevela.
  3. Faʻuʻu le gaʻo ma le suauʻu manogi, ona tuʻu lea o apaʻau i luga. E le gata i lea, tuu se pepa tao tao i lalo o le meaʻai ina ia le galo le gaʻo i luga o le ogaumu.
  4. Pipi mo le 30 minute i le 200 tikeri. I le lima minute mulimuli, faʻafeiloaʻi le ogaumu i se auala fetaui ina ia maua ai se lanu auro sili ona lelei o le mea pala, lea o le a taʻu atu ai ia te oe le sauniuni o le ipu.

Aoao pe faapefea ona kuka i le apple juice cider vinegar.

O le faapalaga vai vevela ma le recjika

E mafai e Adjika ona suia le uiga o le tofo o soʻo se ipu e leʻoloaina. Ma o apaau moa i totonu o le sami faapaleniina e le o se tuusaunoaga.

Meaʻai

  • 1 kg o apaau moa.
  • 3 cloves o le kalama.
  • 200 g o mayonnaise.
  • Faaopopo adjika ia tofo (o le sili atu, o le sili atu).
  • Lanu uliuli e tofo ai.

Kuka

  1. Muamua, faʻamama ma faʻagogo apaʻau i se mea lelei. Ma le isi, e tatau ona vaevaeina i ni vaega se tolu ma aveese pito.
  2. Ia fai nei nisi o vai moana. Mo le faia o lenei mea, faʻafefiloi le mayonnaise, adjika, galati nutilima ma se fatu ma ni nai pinches o le pepa uliuli.
  3. Faʻafeu ma faʻafefiloi apaʻau i le sauuga e sau ai ma aveese le fagu i totonu o le pusaaisa mo se lua pi.
  4. Uʻu le pepa tao taofi i le suauʻu manogi, ona faatulaga lea o apaau moa i le laina e tasi.
  5. Pipi i totonu o le ogaumu e vevela i le 180 tikeri mo le 35-40 minute seia oʻo i se pulu mafiafia o auro.

E te iloa? I Sisifo, o kekekeke o se mea e tutusa ai meaʻai, i le Moldovan meaʻai - kyrnetsi, i le Romanian - gratar, ma le motu o Madeira - espetada.

Soy sauce Recipes

O se isi auala masani mo le kukaina o apaau moa, lea o le a le tuʻua ai oe i lenei mea e foliga faigofie faigofie

Meaʻai

  • 1 kg o apaau moa.
  • 2 tbsp. l meli
  • 4 tbsp. l soya soya.
  • 2 tbsp. l fuālaʻau manogi.
  • 2 cloves o le kalaka.
  • 1 tbsp. l talotini suamalie.
  • Meaʻai mo moa e tofo ai.

Kuka

  1. Fufulu ma faʻamago le apaʻau i se mea lelei. Vaevae i latou i ni vaega se tolu i luga o sooga ma vavae ese pito.
  2. I le taimi nei e mafai ona e amata kuka le pusafana. Ina ia faia lenei mea, faʻafefiloi uma mea manogi, sau sau ma faaopoopo le meli.
  3. Auina atu apaau moa i le pusa ipu vai, faʻafeiloaʻi ma le agalelei i latou i le sauuga. A maeʻa lena, tuʻu ipu i totonu o le pusaaisa mo se pikiapu e tolu itula.
  4. Faʻamuʻu le fata falaoa ma le suauʻu fuālaʻau, ona tuʻu lea o apaʻau ua faʻafefeteina ma sasaa i luga o mea uma o totoe o le sami.
  5. Aʻau 30-40 minute i le 200 tikeri seʻi oʻo i le kuka. Auauna i le vevela.

Matou te fautuaina e faamasani i ituaiga o moa: Hisex, Hubbard, Maran, Amroks, Master Gray, Loman Brown, Cochinhin, Susana, Orpington, Minorca, Dominant, Black Bearded, Russian White, Faverol, Andalusian, Viandot.

Isi auala e kuka ai meaai

O le mea moni, i le va o le kuka i totonu o le ogaumu ma luga o se afi mumu, e iai se eseesega tele, ona o le fagu uʻamea o le a le maua ai e le aano lena vevela o manogi e ave ai le asu o se afi, o le manogi o vao vao e aumaia e le matagi, ma le ea mama e tumu i le okesene. Ae i lena mea ma i se isi auala, e mafai ona e kuka ni mea matagofie ma le manaia mai apaau moa. Faʻaopoopoga faaopoopo - i luga.

I totonu o le ogaumu

E masani ona tupu le miti a tagata i le amataina o le vaitau o le mafanafana faatasi ai ma se paʻu kesi i luga o se afi. Ma o na miti ua amata ona lamatia ai o tatou faiʻai talu mai Tesema. Ae aua nei e teenaina oe lava le avanoa e faataitai ai mea e sili ona e fiafia iai i luga o le meaʻai, e oo lava i le taumalulu. Ina ia faia lenei mea o le ae manaʻomia se umu, masini ma se isi fua muamua.

Meaʻai:

  • 1 kg o apaau moa;
  • 0.5 tsp. sima;
  • 0.5 tsp. Paprika;
  • 2 tsp. taofi paʻu;
  • 2 tbsp. l meli
  • se kuata kuata o le vevela vevela (pei salsa poo adjika);
  • se kuata ipu o soya soya;
  • 1 tbsp. l 9% vinika.

Kuka:

  1. E tatau ona fufulu mama ma faʻagogo apaʻau. Ona manaʻomia lea ona vaevaeina i ni vaega se tolu i luga o sooga, ma aveese ai foi pito.
  2. Fafasoʻu apaʻau i le faʻafefiloi o masima, paprika ma taofi paʻu ma alu e suʻe mo le 25 minute.
  3. Tuu le gutu i luga o le apa ma ufiufi i luga o le paʻu i luga. Ma le isi, i le faaiuga o le folasia, taoto apaau i luga o le meaʻai ma auina atu i le ogaumu e vevela i le 210 tikeri mo le 30 minute.
  4. Fufulu apaʻau ma faʻafao i luga, sasaʻa. Mo le faʻafefe, faʻafefiloi le meli, soya soga ma le vinika. Faʻasusu le paluga ma aano o manu, toe faafoi i le ogaumu mo le isi 10 minute. O le mea lena, ua saunia lau ipu!

I luga o le meaʻai

Talu mai aso anamua, o le kukaina o aano o manufasi i luga o se afi mumu na faʻaaogaina e sui o malo uma. O le afi mumu lea e faʻapitoa ai le ipu. Ma Matou te tuʻuina atu se tasi o fualaʻau mo le kukaina o apaau moa i luga o le mea e gaosi ai lou mafaufau i lalo.

E taua! Pe a faʻavela apaʻau moa i luga o le meaʻai, e sili atu le faʻamamaina o le gaʻo ma le suauu manogi ina ia le pipii pe laʻau le aano. E le gata i lea, aua le tuʻuina lelei apaʻau i le tasi ma le isi. I le va oi latou e tatau ona i ai se avanoa e tusa ma le 0.5 simita le umi ina ia tunu ai aano o manu mai itu uma.

Meaʻai:

  • 0.5 kilokalama o apaau moa;
  • 0.5 kalama o le pati tamato;
  • 1 tsp meaʻai vevela (salsa, tabasco, adjika, ma isi);
  • 1 laʻau masani o le kalaka;
  • se kuata tsp sima;
  • pine lima lima o le pepa uliuli.

Kuka:

  1. Fufuluina muamua apaʻau ma faʻagogo i se solo me ni solo pepa. Vaevae i latou i sooga ma vavae ese le fautuaga (i le ala, e mafai ona e faia se paluga moa lelei mai le fautuaga).
  2. Pe a sauniuni le sami faapaleʻele, e tatau ona faʻafefiloi le paluga o le tomato, o le sau vevela ua e filifilia, tui i luga o se lomitusi poʻo le kalaka, faʻapipiʻi i luga o se mea lelei, masima ma le uliuli pepa.
  3. Auina atu apaau moa vao i le paluga faapaleni ua saunia ma faʻafefiloi lelei. Ole taimi nei e tatau ona e ufiufi le pesini ma apaʻau faʻapipiʻi ma meaʻai e afifi ai palasitika ma tuʻu ai e faʻamalie i le vevela o le potu mo le 30-40 minute.
  4. A maeʻa le vasaina, aumai ni apaau ma tuʻu i luga o se meaʻai e fufulu muamua i le suauu manogi, a maeʻa lea e mafai ona e auina atu ma le saogalemu i latou i le brazier ma kuka seʻia oʻo i se laʻau matagofie ma lanu. I le taimi nei, e taua le aua le toe gaʻo le aano o manu mo se taimi umi, ae ia mataʻitu taimi ma taimi uma (e sili atu i minute uma) e sui ai itu o le gaugala ina ia mafai ai ona maua ni kuka mai i itu uma.
  5. Auauna atu o le ipu e vevela. I le avea ai o se falaoa laʻau, faʻaaoga lanu, fuālaʻau fou ma le uaina mumu. Le fiafia tele!

E le afaina po o le a le fua o le a tofotofoina oe. O i latou uma lava ei ai a latou lava tulaga uiga ese ma tulaga ese. O nisi e maua se tofo suamalie, o isi - oona, ma o isi e masani ona faʻaopoopoina meaʻai o mea eseese, o mea taitasi e faʻaopoopoina ai lona lava tofo i le oloa mulimuli. O le mea lea, afai e te maua le avanoa e te alu ai i le natura, aua e te faʻagaloina ma mautinoa ia taumafai se tasi o nei fualaau e fiafia ai i le manaia ma le manogi o apaau moa i fafo.

Faʻamatalaga mai tagata faʻapipiʻi

Pamu le pi ma se vao masani (sina mea laʻitiiti!), Faʻasoʻese uma apaʻau ma le mayonnaise ma tao i le ogaumu pe a ma le 25 minute i le vevela maualuga.
Olya
//www.woman.ru/home/culinary/thread/1406701/1/#m1409748

Avanoa 1: saumalie + soya sauce + filifiliga o le ginger 2: mayonnaise + garlic option 3: lemon + pepa palota 4: ketchup suamalie (sauce), e mafai ona e faaopoopo le chili option 5: hops-suneli + onion, garlic
snory gorynych
//www.rusfishing.ru/forum/showpost.php?s=e1bd7963790435672e7cac9fcaf68c07&p=2718327&postcount=3

2-3 vavae sipuni. sua o le pata o le 1 lime (lemon) 2-3 cloves o kelelele e tuʻimomomoina pe faʻamamaina lelei le masima ma le pepa e tofo ai. Faʻafefiloi mea uma, sasaa fagu paʻu moana (800-1kg grams), faʻafefiloi, latalata i se paʻu po o se ata ma tuu i totonu o le pusaaisa mo le itula poʻo le lua. Ona tuʻu lea o puni i luga o se pepa tao ma lafo i totonu o le ogaumu mo le 20 minute i luga o le fagu.

Saunia laupepa e moe moe e tofo ai

pulu mata mai lukomorye
//eva.ru/topic/24/3093211.htm?messageId=79683634