Masini faʻapitoa

Faiga faʻavae masani ma tulafono filifilia mo faʻamalama o togalaau

E pei ona e iloa, e manaʻomia e togalaau uma le tausiga, e aofia ai togafitiga lelei e aʻafia ai faʻamaʻi. O le masini sili ona talafeagai mo le tauaveina o ia taualumaga - sprayer. E le gata ina mafai ona latou faʻaaogaina le vailaau faʻasaina, ae o loʻo aʻafia ai foʻi aʻa. Faatasi ai ma le fesoasoani a se pulumu e mafai ai ona faʻaaoga soʻo se ituaiga vai i se ata vevela ma le toniga.

Tofiga tofia mo le togalaau

E taua le matauina e le o mea uma e pusa. O le eseesega lauiloa o le tele o le tane. E mafai ona ese mai le 2 i le 80 lita.

Mo galuega laiti

O pamu ma tamai tane e talafeagai tele mo galuega laiti. E masani ona faʻaaoga mo galuega i greenhouses. O le tele o ia masini e 2-3 lita.

Mo nofoaga tetele

Mo le faʻaaogaina o le togalaau togalaau poʻo le togalaau, e sili atu le filifilia o se pulumu ma ni tane lapoa. Faʻalagolago i le tele o le fasi fanua, e mafai ona e filifilia se faʻataʻitaʻiga ma se masini vai e 5 i le 80 lita. O ia meaola e toso i tua ma vavae. O le ituaiga muamua e sili atu ona faʻatautaia ma feaveaʻi.

E faigofie ona galulue faatasi ma ia i se maualuga e aunoa ma le faʻaaogaina o fausaga faaopoopo (mo se faʻataʻitaʻiga, step-ladders). O le ituaiga lona lua e sili atu le malosi o le vai, lea e mafai ai ona faʻagasolo se eria tele e aunoa ma se faʻaopoopoga e faʻatumu ai le pulumu.

O se tasi o pito sili ona taua mo le tausiga o togalaau, togalaau ma laʻau - o le puipuia ma le aveeseina o vao. Aoao atili e uiga i vaega o meaola o vao, faapea foi pe faapefea ona taulimaina i latou i togafitiga faa-aganuu, meafaigaluega faapitoa ma togavao.

Faiga faʻapitoa o togalaʻau i le ituaiga o galuega ma o latou uiga

E ala i le ituaiga o vailaau fau fale ua vaevaeina i:

  • fana afi;
  • pamu;
  • pamu;
  • uila;
  • toe faʻaleleia;
  • petirolu.

Vitio: toe iloiloga o faʻamaʻi togalaau

Pulu uila

I ni pupuʻu tusi i se vai vai e oʻo atu i le 2 lita, o le vaega faʻafefiloi o loʻo i luga o le ulu. O le vai o loʻo faʻapipiʻiina e ala i le ufiufi o le leve. O nei masini e mafai ona faʻatau faʻatasi pe leai foi se tane.

E taua! O fana fana e matua leai lava se aoga mo le gaosia o vaega tele, aʻo galue i se ituaiga masini e tele se taimi.

Latou te lelei mo laau totō ua tupu saʻo i totonu o le fale poʻo le fale nofo, faʻapea foʻi ma fugalaau fugalaau laiti.

Pump type

E leai se vaʻa e ese ai le pamu. Faʻaaogāina o le lima lima, o le vai e ulu atu i totonu o le potu, ma pe ae lolomiina le 'au o loʻo sosolo atu i le siosiomaga i fafo. O le faagasologa e talitutusa ma le mataupu faavae o le uila uila.

O lea ituaiga pulumu e talafeagai mo le gaioiga i luga o vaega tetele: o se togalaau fugalaau, o se togalaau aina, o se togalaau, ma isi.

Pump action

O pamu faʻapipiʻi e faʻaauau i luga o le mataupu faavae o le faʻaaogaina o le suavai. O loʻo i ai se pamu manaia mamana e faʻapipiʻi (masani lava i totonu o le tane faʻapuni). O le swap lima o loʻo i le ogatotonu o le fausaga, o le pa e oʻo atu i le 3 m.

O le faʻaaogaina o le pamu i totonu o le tane e fausia ai le mamafa tatau mo le faʻaleleia. O le manaʻomia mo le faʻaaogaina o le fuafuaina e ala i le faʻaitiitia o le vevela. O nei suauʻu e tuʻuina atu i foliga o mea laiti e faia i le lima (e pei o se fagu moli), pusa lapoa ma isi masini. Pe a oʻo i le 2 lita le masini eletise, e togafitia i totonu ole fale ile pulupulu, mai le 3 i le 12 lita - nofoaga e oʻo atu i le 30 hectares, e oo atu i le 20 lita - vaega e oo atu i le 50 hectares.

O le mutia i le togalaau e totoina muamua lava mo le matagofie, ae afai e te faatulagaina se mutia i le togalaau, o loʻo galue faʻatoʻaga. Matou te fautuaina oe e faitau pe faapefea ona totoina se mutia, o le a le ituaiga mutia o loʻo i ai, auala e tausi ai, pe faʻafefea ona tafe ma mulch le mutia ma se mutia vao, faʻapea foi le ituaiga o moa vao e filifili - eletise poʻo le penisini.

Leve

E i ai foi ni pamu pipi, ae o loʻo tu i le pito i lalo o le fausaga, ma o le 'au o loʻo i le itu tauagavale. I le auala, mo ni faʻataʻitaʻiga, e mafai ona toe faʻaleleia le au mai le agavale i le taumatau. O le mafuaʻaga lea e sili atu ona talafeagai mo le faia o le pamu, e pei o le pamuina o le vai e mafai ona faia e aunoa ma se faʻaopoopoga faaopoopo (aveese mai le tauau, pamu ma toe tuʻu i tua). O le tele o le vai o ia ituaiga masini e mafai ona eseese mai le 12 i le 20 lita.

Faʻafouina

Pusa Pusa Pipi - masini i uili. E sili atu ona faigofie nai lo pusa o le pamu, talu ai ona o le mea e faʻaaogaina ai ua faʻaaogaina e se pu, ma o le vaalele e sili atu ona mamana. O le pamu o loʻo faʻaauau i totonu o le fale o le sprayer. O le tauina o le pati e oʻo atu i le 6 itula o le faʻaauau pea o le taʻavale.

E te iloa? Polokalame muamua a le lalolagi na maua e G. Plante i le 1859

E leai se mea e mafai ona faʻaolaina i vailaau faʻamaʻi, talu ai ona o le faʻaaogaina o le pipisi e sili atu ona faʻamaonia. O le tele oa latou tanuka e eseese mai le 15 i le 20 lita (5-lita faʻasologa e seasea).

Petrol

O pamu penisini ua faʻapipiʻiina se masini afi 2-5 l / s ma se masini vai e 12-20 lita. O lea ituaiga masini e mafai ona togafitia i se vaega e oo atu ile 1 H. Ole laina eletise o le jet e 15 m, ma e 7 mita le maualuga. E mafai e le pulupulu penisini ona mafai ona e gaosia le 5 hectares o fanua ile aso. E le pei o isi ituaiga o uʻamea o loʻo i ai se paʻu malulu, lea e oʻo mai ai le mamafa o le vai i foliga o le puao lelei po o se aerosol tetele. E ui lava i le tau maualuga, e le aveesea le lauiloa i le au faifaatoʻaga.

O le a le mea e te vaʻai ai seʻi vagana ai le ituaiga

Filifilia o se mea e pipii ai lau togafiti, ia gauai atu e le gata i le tau, ae ia:

  • le tele o lana tane;
  • faiga o femalagaaiga;
  • mamafa;
  • vavalalata mamao;
  • le uʻamea;
  • vailaau saogalemu;
  • saogalemu o le kamupanī.

Malosiaga tanki

O le umi o le faʻaauau pea o le gaosiga o laau e faalagolago tonu lava i le gafatia o le tane vai: o le tele o le nofoaga, o le telē e tatau ona i ai le suauʻu. I le gasologaina o laau, e te manaʻomia se pulumu e iai le faatanoa o le 2-10 lita, vao - 1 lita, fualaʻau fualaau ma isi faatoaga - 1-2 lita i le 10 sikuea mita.

Faʻatau ma le Faʻasoga

E ala i le faʻaaogaina o vailaau faʻamalosi e vaevaeina i:

  • tauau;
  • uili;
  • tusi lesona;
  • knapsacks.

Tuʻu ManuI le avea ai o se tulafono, o se mea mamafa ma se voluma (e oʻo i le 2.5 lita). O nei mea e aofia ai pamu faʻamafana ma pamu pamu. E tasi le auivi o le tauʻau e tasi.

O le mea moni, o lenei ituaiga o avetaavale lima, ae o le mamafa o le atoa o le fausaga e le tufatufa atu i le tino o le tagata faaaoga, lea e le fesoasoani tele i le galuega. E aofia ai faʻataʻitaʻiga ma tane e oo i le 12 lita.

Mea faʻapipiʻi ato ofu i tua o lou tua e pei o se atofaʻaaʻi tagata tafafao. O lenei mea e faʻatagaina ai oe e tufatufaina le mamafa o le tane i luga o le tino ma faʻaoga lima e faigaluega ai. O nei mea e aofia ai le faʻaaogaina o le tusi lesona, penisini, pati ma le pamu.

Taavale uili tautua mo le gaosia o vaega tetele. Latou te le televave feaveaʻi, ae ia i ai se lapisi tele o tane (e masani lava o le uila ma le papa).

Ma le isi foi itu taua o le tausiga mo le upega tafaʻilagi o le mowing the grass. Aoao e uiga i le faʻavasegaga o le 5 sili ona lelei ma le faʻaaogaina o penisini tomai, faʻapea foi ma le faitau pe faapefea ona filifili se uʻu kuka e sili ona lelei e filifili mo lou fale.

Laʻau faʻapipiʻi

O le vailaau pusa e faalagolago i le malosiaga o le iunite. O le tele, o le telē e mafai ona ufiufi le eria, tumau i le nofoaga e tasi. I faʻataʻitaʻiga ma alofilima, o lenei fuainumera e 1-2 m, ma i totonu o ato faʻafafa ma faʻataʻavalevale - 8-12 m.

O le mamao o le vavalalata e aafia ai le tau o le oloa, ae aua le faʻatau se sprayer e aunoa ma se suʻega muamua.

Lamele umi

Le manatu e tele le pa, o le sili atu e le saʻo i taimi uma, aemaise lava pe afai o le umi e le mafai ona faʻafetaui. O iunite e 1.5 mita le paʻu e talafeagai mo le faʻaleleia o laau, ae 70 cm le lava mo laau toto. I le auala, o faʻamau e masani ma telescopic, faʻatasi ai ma le faʻamautu ma le faʻaiʻuga. O le filifiliga pito i sili ona lelei o se kelescopic rod, aua o lona umi e faigofie ona faʻafetaui. E tatau ona faia i le uamea. E lelei pe a fai o le a faʻapipiʻiina le oloa i fulufulu fesuiaʻi.

Valve saogalemu

E faʻaaogaina se vaʻai saogalemu e faʻaalu ai le tele o le tafe mai le vaʻa pipi. E talafeagai lenei mea e taofia ai le malepe o le koneteina.

E taua! Ia mautinoa e siaki le faʻaogaina o le valve saogalemu aʻo leʻi faʻatau.

Faʻatau ma le tau

E pei ona e iloa, o le maualuga o le lauiloa o le ituaiga e aafia ai le tau o le oloa. O le mea lea, Sadko (Slovenia) e maua ai faʻataʻitaʻiga e sili atu le taugofie nai lo Gardena (Siamani).

O le tala faʻatatau o le paketi e le o taimi uma lava e maualalo ai lona uiga lelei, ae e manaʻomia ai suʻesuʻega sili atu. Faatasi ai ma nisi o tagata e gafatia faatuatuaina o ia vaega: Marolex, Beetle, Kwazar. Le sili atu ona taʻutaʻua ma faʻapitoa le gaosiga o mea taugata: Solo, Shtil. Faʻailoga faʻatoʻaga Marolex O masini faʻapipiʻi pulou e sili ona lelei e fai ma sui o makita Makita ma Solo.o lona tau e silia ma le 18,000 rubles. Faʻasologa o Brands - Faamafanafana, Sfera, Palisad (3-7 afe rubles).

Faatasi ai ma pamu penisini e tatau ona sili atu ona fiafia i ai ituaiga o Echo, Shtil, Solo, Efco ma Oleo-Mac. Afai e te manaʻo e filifili i ni taugofie, o faʻataʻitaʻiga o mamanu Champion ma Green Field e lauiloa (tau e oo i le 12,000 rubles).

Faiga lauiloa o faʻatoʻaga faʻatoʻaga

I le taimi nei, o le maketi o meafaifaatoaga e tele lava ina eseese. O ituaiga sili ona lauiloa o Kwazar ma Marolex.o le tau o latou faʻataʻitaʻiga e faʻamaonia e le maualuga. Fugalaau faʻatoʻaga o le kwazar trademark I le faʻaopoopoga, o kamupani e aupito sili ona lelei o Hozelock, Solo, Gardena, Efco, Valpadana ma Oleo-Mac.. O lo latou tauvaga malosi o le Rusia lea o le Beetle (filifiliga tupe).

O le ae aoga e iloa le auala e tausi ai le togalaau i le tautotogo ma le auala e filifili ai se nofoa faataavalevale.

Tala o le tupe

  • Peta OP-205 - faʻasolosolo faʻamalositino faʻapipiʻi ma se totoa fusi ma se pale. Volume - 1.5 lita. Tau - 500 rubles. O nisi tagata e faʻaaoga tali le lelei i le faʻaogaina o le sprayer.
  • Sadko SPR-12 - faʻaleleia le pulumu ituaiga e talafeagai mo le galue i togalaau, moega fugalaau ma greenhouses. Volume - 12 lita. Tau - 1000 rubles.
  • Forte CL-16A - faʻapipiʻi le pamu i le mamanu faʻamalositino ma le mamafa maualalo. Taimi amata - 4 itula. Volume - 16 lita. Tau - 2000 rubles.
  • Malolosi 3WF-3 - suauu moli eletise ma se eletise aoga e puipuia ai viivili. Malosiaga - 3 hp Volume - 14 lita. Tau - 6000 rubles.
  • Peta OP-207 - pamu tapuni pamu ma le malosi e poloka ai le pamu. Volume - 5 lita. Tau - 700 rubles.

Tulaga faʻapitoa

  • Gardena Comfort 814 - faʻamalositino lima lima ma le faʻaaogaina o fofo o fale ma mea e teu ai. Volume - 1.25 lita. Tau - 1200 rubles.
  • Gloria Hobby 100 - le fausiaina o le siamupini Siamani. O loʻo i ai i le iunite ni 'autafa o vaʻavaʻai ma se faga matala tele. O le mamanu o le sprayer e faʻamautinoaina le laugatasia o le suavai. Volume - 1 l. Tau - 900 rubles.
  • Marolex Professional - suauu pipi-type ma le faʻaogaina o le tino. O loʻo faʻaalia i le maualuga o le malosi o le tino ma le iai o faʻamaufaʻailoga. Volume - 9 lita. Tau - 2000 rubles.
  • Marolex Hobby - o le pompovy sprayer of small weight. O loʻo i ai se mamanu malosi ma se pamu maualuga. Volume - 5 lita. Tau - 1400 rubles.
  • Solo 433 H - masini afi i le masini Honda. O se faʻataʻitaʻiga faʻapolofesa faʻapitoa faʻatasi ma se tootoo telescopic. Volume - 20 lita. Tau - 30,000 rubles.
  • Hozelock Killaspray Plus - knapsack sprayer ma se tootoo telescopic. O le fofo o le fuafuaga ma le faateleina o le puipuiga o le pamu e ala i le faaaogaina o vaega uʻamea e fesoasoani i le galuega galue. Volume - 7 lita. Tau - 4500 rubles.
  • Marolex Titan 20 - moli mama ma le mamafa o le 20 lita. E faia i mea maualuga malosi ma faʻapipiʻiina i se telescopic sekone. Tau - 4000 rub.
  • Oleo-Mac SP 126 - suauu puluvaʻa ma se masini eletise malosi, lea e faʻapipiʻiina i polokalama "Podsos" ma le "Siʻitia le Faʻamasino". Faatasi ai, e mafai ona e taitaia se vaega tele o mea totō. Volume - 25 lita. Tau - 30,000 rubles.

E te iloa? I Iapani, o le suatiaina o togafitiga e togafitia lelei i vailaau e tineia ai manu faalafua. I le 1 heta 47 kilokalama o le mea o loʻo gaoioi, aʻo Russia - 100 g.

E leai se masalosalo e matua faafaigofieina le tausiga o laau toto. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, o togalaau e togafitia i vailaʻau e faʻamaʻi ai meaola faalafua, e faʻaaoga ai fugalaʻau ma e oo lava i le faʻamaina. Pe a faʻatau se vaega mo le faʻaaogaina o le fale, fuafua le vaega o galuega ma fuafua le aofaiga tonu o le tane.

Manatua o le masini e tatau ona ofuina, o le mea lea e tatau ona faʻalelei. Taulai atu e le gata i tau. O le uumi o le uamea, malosiaga o le afi, vavalalata vavalalata, o le i ai o ni togi faaopoopo ma le saogalemu valve - o mea uma e taua.

Faʻamatalaga mai tagata e faʻaogaina fesoʻotaiga e uiga i mea faʻamaʻi togalaau

O lenei tausaga na latou filifili ai e faʻatau se fesoasoani i le atunuʻu e faʻapipiʻi a latou laau mo ituaiga uma o meaola faalafua. O faleoloa ei ai le tele o nei ituaiga o oloa, ae na ou tosina atu i ai se mea e sili ona manaia. Ma o le mea moni lava lenei o se togalaau togalaau "PELE". O le mea muamua e puʻe ai lou mata o le lanu, lea e le na o le faʻamaonia lelei o se lanu susulu, e mafai ona manino le vaaia i luga o le lanu lanumeamata o le totoina o le toga. Matou te faʻatau atu lenei masini ina ia fai mai, i se pusa muamua (polyethylene). Mo le taimi muamua na ou faatoese atu ai mo le ata-masini ua leva ona i ai i le galuega ma atonu o loo i ai i le galuega galue.

O le taʻiala o le faʻaaogaina o lenei sprayer e faigofie lava. Muamua e tatau ona e faʻasolo le tapuni i luga o le au ma toso ese le pamu.

Ona sasaa lea o le suavai galue i le pito i luga, faamalolo le pamu. Faʻaaogaina e fai ai le mamafa i totonu o le tane (ia na o le pamuina o le pamu) ma pe a faʻaeʻe le laʻau o loʻo i luga o le laau ma le pulumu e alu ai e faigaluega. Na ou faatauina mai se gafatia e 5 lita, ioe, o soo se fugalaau e toetoe lava o taimi uma e faaitiitia pe tusa ma le 10 lita o vai. Ae o lenei mamanu mamanu e le faigofie le faia o le tauʻau o le tauau ma afai e sili atu le lapisi, o le a aafia ai le mamafa i luga o le tauau.

O lenei ituaiga tusifolau mo lenei masini. I le itu i tua o se tusi e sili ona auiliiliina faatonuga. Faamolemole galo ona fai se ata. I le aotelega o iuga o lenei mea e maua mai ai - e tatau ona ave.

LOLIK-ALEXEY
//otzovik.com/review_3693605.html

Talofa tagata uma! Talu ai ona ei ai loʻu laufanua vaʻaia, ina ua maeʻa le vaʻaia o le sprayer sprayer na ou filifili ai e faʻatau se mea sili atu ona faʻatuatuaina. Faʻafetai tele i le matou gaosiga i lalo o le igoa "ZUK" o lea na filifili ai e saili i totonu o ia. Filifiliga "i luga o le faamasinoga" o se ata laitiiti mo le 2 lita o OP-230. Faʻaiʻu mai i le maualuga o le filo i le paʻi, e aofia ai le paʻu galue ma se piston.

A faʻaleleia le ea, e leai se mea e tuʻu ai se mea, ona o le ufiufi o se kusi faamau. E iai faʻamatalaga auiliili mo le faʻaoga.

E faigofie ona uu, o le ki o loʻo faʻamalūlū, e le malosi tele le vaalele, ae o le pulu e lelei, faʻatasi ma se pa. E le o se mea mamao tele, e pei ona faʻamoemoeina, atonu e le silia le 1 mita.

Taofiofia le vaalele mo se taimi uumi, tasi le fufuluina e lava mo se tane atoa. Na ia feliuliuaʻi le ulu palamole ma e leʻi malamalama pe na te faʻasaina le pala pe leai. O lea la, e le fetaui lelei mo le fufuluina o pateta, ae galue i totonu o se kiona, poʻo le fufuluina o fugalaau i totonu o le fale i le taumatau. I le faʻamuamua, e mafai ona e galue, aua oa latou galuega e talafeagai.

autovazremont
//otzovik.com/review_5745554.html

E sili atu le lelei o suauu o le Siamani SOLO (+ e sili atu le malamalama nai lo le quasarov). E faigofie ona ave le 5-lita, ona o le kemisi e masani ona faʻaitiitia i le 10 lita o le vai, e leai se lagona e ave ai le 8-lita ma feaveaʻi faʻamaʻi mamafa (e 10l faʻafitu lua le lua ...). E sili atu le faʻatau o se faʻasoa umi (separate telescopic ones).
Vailaau tineia
//www.sadiba.com.ua/forum/showpost.php?p=11106&postcount=4