Fua o le gaosiga

Eurobicting herbicide: faʻatonuga, fesuiaiga o gaioiga, fua faʻatatau

O le fualaau faasaina "Evrolaying" - o se vaovao malosi mo le sunflower pe a uma le germination, lea e faaaoga e puipuia ai le osofaia o laau toto e ala i ituaiga eseese o vao mutia. O lenei otaota e matua matautia tele, o le mea lea e le faʻaaogaina mo ituaiga uma o le sunflower.

Gaoioiga galue

Faafetai i mea mamana malolosi o loʻo faʻaaogaina ai le vaomatua Euroleasing, o loʻo i ai le lelei tele:

  • Imazamox (33 g / l). E ulu atu i aʻa ma le eleele o se vaega o le laau, o se taunuuga lea e faʻaleagaina ai le biosysehesis o mea amino o loʻo manaʻomia e le fale. O lenei mea e oʻo atu ai i le maeʻa atoatoa o le faʻamalosia o le protein ma le tupu aʻe.
  • imazapir (15 g / l). Ulufale i totonu o le laau i le auala lava e tasi ma faaputuputu i fesuiaiga o gaioiga. O lenei vailaʻau e taofi le faʻapitoa o vailaʻau amino, ma o se taunuuga, e le o gaosia DNA, RNA ma sela fou.

Fomu sauniuni

Le faʻasologa faʻapitoa o le vailaʻau - gaʻo o le 5 poʻo le 10 lita, lea e aofia ai se concentrates e mafai ona suauu i le vai. Faʻaaogā le vai vailaʻau, lea e tatau ona faʻatumu i le tele o vai o loʻo faʻaalia i faatonuga. Ona faʻatali lea mo se taimi mo le faʻamoemoe e faʻamavae, ma na o le amata amataina.

Mo le puleaina o vao e faʻaaoga ai ituaiga o vaovao: "Lontrel-300", "Zenkor", "Prima", "Corsair", "Tito", "Eraser Extra", "Stomp", "Lapis", "Tornado", "Callisto" , "Lua Lua", "Gezagard".

O fualaau oona

  • O le maualuga o le aoga o fualaau faasaina ona o le mea moni e faapea o gaioiga galue e galue i le telefoni feaveai ma mole mole.
  • Fesoasoani e faʻaumatia vao leaga, e aunoa ma se faʻasalaga.
  • E mafai ona e palu le palapala ile sauniuniga, lea e le i faia muamua.
  • O le laau e ulu atu i le laʻau atoa ma aʻa.
  • A maeʻa ona gaosia e le "Euro-moli" i luga o vao o le sola mo le tusa ma le lua masina vao o le a leai.
  • E leai se puipuiga.
  • E latalata i le teuina.
  • O le tamaoaiga i fuataga.
  • E le afaina tele i tagata ma pi.
E te iloa? O le fugalaau sili ona lalelei o le laʻau na tupu i Kanata, o lona telē e 82 cm. Ma o le la sili ona maualuga o le lalolagi e 7 mita le umi! Faʻateleina se tagata faʻamaumauga i Netherlands.

Le auala o le gaosiga ma le faʻaaogaina o fua faatatau

Faʻatinoga o gaioiga

O gaioiga aoga - imazamox ma imazapir vave pe'ā uma ona faʻaleleia le timu e vave ona aʻafia i laulaʻau ma aʻa o laau totō. O vailaʻau latou te oʻo i totonu o masini vailaʻau e ala i le phloem ma le xylem, pe a fai a latou mea e tutusa ma le acetolactate synthase inhibitors.

O lenei enzyme e le o iai i manu, ae taua tele mo laau toto, aua o le a faatelevaveina ai le biosysehesis o amino acids. A maeʻa ona faʻataʻitaʻi le fualaau faasaina, o le a le toe faʻaaogaina le amino acids ma tuʻuina atu faʻasologa o protein. O lenei mea e mafua ai le faʻamago, ma le gata i le oti atoatoa o vao.

E tatau ona togafitia le fualaau faasaina pe a lua le 2-8 le la, ma o loʻo ola malosi le vao. O lenei vaitau e mafai ona fuafuaina e le fuainumera o lau o meaola faalafua. I totonu o le tausaga e tasi o vailaʻau - 2-6 vaega, i cereals - 5.

E taua! Faʻamama le pulumu vaʻaia lelei aʻo le i tagofiaina, e le tatau ona iai ni toega o isi vailaʻau. E le gata i lea, e mafai ona faʻatautaia fua o fuālaʻau i le naʻo le tasi.
Euroleasing o se vaovao mamana ma o loʻo i ai faatonuga nei mo le faʻaaogaina: fua faatatau o le taumafa - 1.2 lita o le tali i le 1 ha. Afai o le togafitiga e faia i luga o eleele mama, ma ua amata ona tupu vao, ona mafai lea ona faaitiitia le fua o le fofo i le 1 lita. Fufulu mama le pulumu i le maeʻa maeʻa le maeʻa galuega.

Fesoʻotaiga

O le vailaau faʻamalositino e fegalegaleaiga le lelei i meaʻai faʻamaʻi, mineophosphate insecticides ma isi vailaau faʻasaina. E le gata i lea, o tulaga tau le lelei e pei o timuga, puao, ma isi mea e mafai ona faʻaititia ai le lelei. Faʻasagaga e tatau ona faʻatinoina i le lelei ole tau.

E taua! Vaovao "EuroLighting" E matua faasaina ona faʻaaogaina ma isi auala.

Taʻafiaga ma puipuiga

O loʻo i ai i le vaovao lona tolu o vaega o le vevela i tagata ma iniseti meli. E taua tele le mataituina o le saogalemu (puipuia o mata ma le paʻu mai vailaʻau), ia tausisia tulaga masani o le talosaga ma se mamao e 2-3 kilomita mai le tuaoi o le taumafanafana o pi.

Mo laau totō, o le faʻamaʻi o le vailaʻau e matua maualuga lava, o le mea lea, e tatau ona faʻamautinoa o le fofo e le o faʻaumatia e le tele o fua o loʻo totoina. E le gata i lea, aua le fufulu le sprayer latalata i punavai o vaiinu ma lata ane i isi laau totino, e tusa lava pe oʻo lava i se fua laʻititi e mafai ona faʻaumatia i latou.

O le a ma le taimi e lulu ai

Ona o le maualuga o le vevela o le fualaau faasaina, o le taimi aupito itiiti mo le totoina o isi fualaau aina sa fuafuaina. Sei o tatou vaʻai pe o le a le taimi ma pe a mafai ona totoina pe a maeʻa ona faʻaaogaina e le "Faʻaleleia":

  • rye ma saito - ina ua mavae le 4 masina;
  • isi gaʻo ma leki - i le tuanai ai o le 9 masina;
  • sorghum - i le mavae ai o le 11 masina;
  • pateta ma fualaau faisua - ina ua mavae le 1.5 tausaga;
  • anufe, lapipiti, fausua - ina ua mavae le 2 tausaga.

E te iloa? O le otaota na le faia e le tagata, ae o le natura lava ia. O nisi laau i le taua mo se nofoaga lelei i le la ma le aveesea o le 'ai o iniseti na amata ona gaosia mea e puipuia ai i latou mai aafiaga leaga. O nei mea na avea ma faavae mo le tele o fualaau o loʻo i ai nei.

Faʻaleleia olaga ma mea e teu ai

E talafeagai le teuina o vaovao i totonu o potu e iai le vevela tumau, e le manaʻomia ni fesuiaiga. O le maualuga o le vevela o le temperature e 45 °, o le laʻititi aupito maualalo o le vevela o le 0 ° C. O le soifua maloloina o le ola e 24 masina. O lenei ua e iloa le Euroleasing o, pe faapefea ona aoga lenei vao, e masani lelei i ana faatonuga ma ituaiga o gaioiga. Aveese vao leaga, ae aua nei galo e uiga i puipuiga saogalemu.