Faatoaga faatoaga

Le tekonolosi o le totoina o moa vao i le faatoaga vao

E le o se mea faalilolilo o togafiti faapitoa e faʻaaogaina mo le gaosia o meaola o le hens, lea e 1.5 masina e oʻo i le lapoa o le tino matua moa. O loʻo tausia i ni tulaga patino ma fafagaina e le na o saito, ae o meaai maualuga ma kapalai maualuga. Isi auiliiliga i itu uma o le alualu i luma o manulele i faatoaga moa.

O a aʻafiaga ma faʻasolosolo o tagata faʻatau mai e sili ona manaia

O ituaiga e sili ona lauiloa i totonu o le au faifaatoaga o faatoaga o:

  1. Broiler-61 - i le matua o le 1.5 masina e oʻo ile mamafa o le 1.8 kilokalama. O le averesi o aso taitasi o le 40 g. Taumafa manaʻomia mo le faʻatulagaina o le 1 kilokalama o le mamafa o le mamafa e 2.3 kilokalama.
  2. Gibro-6 - 1.5 masina e mamafa le 1.6 kilokalama. O aso uma lava, ma le tausiga lelei, o le manulele e maua lona mamafa e oʻo i le 40 g.
  3. Sue - O le taunuuga o le fausiaina o ituaiga e lua o loʻo faamatalaina i luga. O ia tagata faimalaga faaopoopo e tusa ma le 40 g i le aso ma tuu i luga i le 140 fuamoa i le tausaga.
  4. Ross-308 - ile tausaga e 2 masina e oʻo ile mamafa ole 2.5 kilokalama. O le averesi i aso taitasi i le mamafa o le ola - 40 g Fua o le gaosia - 180 fuamoa i le tausaga.
  5. Irtysh - 1.5 masina e mamafa le 1.8 kilokalama. Faʻatatau i aso taitasi - 36-40 g Fafagaina - 2.2 kilokalama mo se seti o le 1 kg o le mamafa o le ola. Gaosiga o fualaau - 150 fuamoa i le tausaga.
  6. Rusia - ma le maualalo i aso taitasi i le mamafa o le mamafa o le 50 g. I le 1.5 masina, e mamafa le mamafa o tagata pe a ma le 2 kilokalama.
  7. Siberia - tuʻuina atu i le 130 fuamoa i le tausaga. I le 1.5 masina, o nei manulele e pe tusa ma le 2 kilokalama, e tusa ma le 40 g i le aso.

E faʻafefea ona totoina i le vao faʻatoʻaga

I totonu o faatoaga, e teuina i totonu o pusa poʻo luga o le fola. O nei tulaga e matuā ese lava mai se moa moa a le aiga.

Siaki i foliga o ituaiga aupito sili ona lelei o tagata faʻatau: ROSS-308 ma COBB-500.

I luga o le fola

Totoga o moa i luga o le fola, masani ona faʻaaoga le laupapa 10 cm le loloto i le 1 sikuea. E mafai ona oʻo i le 18 ulu ulu manu. I totonu o lenei potu, e manaʻomia se faʻaleleia o le ea ma nofoaga mo meaʻai.

E taua! O le afaina o le ea ma le le lava o meaai lelei e afaina tele ai le tuputupu ae o tagata e gaosia.
O le maualuga o le ea o le ea e + 25 ... +30 ° С. E tatau ona susulu le potu i le uati. O le nofoaga e tatau ona faʻamamāina i taimi uma ma faʻamaeʻa atoa ua suia.

I totonu o cages

O mea e masani ai le faʻaaogaina o le auala sili ona lauiloa. O le mea lea, i totonu o le potu e tasi e mafai ona e tupu atili ai manulele, sei vagana ai avanoa avanoa. O lea, mo le 1 cu. m mafai ona fetaui i le 30 broilers. O le faigata tele o le tausisia o ia manulele o le tausia lea o le microclimate saʻo i totonu o le potu atoa. O ia potu e le gata o se faʻaleleia o le faʻaleleia o le ea, ae faʻamafanafana foi. I tulaga tau tupe totogi, o lenei mea e sili atu le taugata.

Matou te fautua atu ia e faamasani ia oe lava i foliga o le tausia o moa i totonu o cages.

O le a le mea e fafagaina ai vao i totonu o faatoaga moa

I totonu o faatoaga moa, e fafagaina ai fafie i meaai faapitoa, lea e aofia ai:

  • saito;
  • sana;
  • ituaiga meaai e lua;
  • ponaivi aano;
  • fefete;
  • gaʻo;
  • sima;
  • penisina;
  • faʻalavelave o vitamini ma minerale.
E taua! O vailaau faʻainisinia e tuʻuina atu ai tagata e faʻamalosi e faʻamalosi ai le tino puipuia.
O ia uiga e mafai ona faʻaaoga:

  • vailaau faʻamaʻi;
  • "Furazolidone";
  • coccidiostats;
  • antioxidants;
  • vitamini;
  • minerale;
  • amino acids, ma isi.
I le tele lava o tulaga, o fualaau oona e le faʻaaogaina i nei atinaʻe, aua e taugata tele. O le tau o ia tagata o le a 90% o le tupe maua a le faatoʻaga moa, lea e matua le afaina i le tagata gaosi. I le vaiaso muamua o le ola, e fafagaina ai le fafasi i le 8 taimi. O le mamafa o le mamafa e 20 g. Mai le vaiaso lona lua, ua faateleina le lapisi i le 50-70 g, ma o le taimi o le fafagaina ua faaitiitia i le 6 taimi ile aso. I le vaiaso lona tolu o le soifuaga, o le fafagaina o manulele e le sili atu ma le fa taimi i le aso i vaega o le 100-120 g. Mai le vaiaso 4, o le fafaga fafaga e faaitiitia i le 2 taimi i le aso, ma o le vaega e oʻo i le 160 g.

E manaia le iloa o le tele o le fafagaina o le fafie e 'ai ao lei fasia ma pe o avatu e le broiler fuamoa.

Faʻaaogaina o tekinolosi faʻaogaina

I aso nei, e tele le tekinolosi e fesoasoani e faʻaitiʻitia le tau o galuega a tagata e talafeagai mo le tausiga o manulele, o lona uiga, faafaigofie, aʻo faia atili le agavaʻa. E aofia ai:

  • suauu lele - ia faʻaitiitia mea manogi ma faʻamamā le ea i totonu o le potu;
  • faiga faʻaleleia o le tau - ia fatuina se vevela lelei;
  • polokalama faʻanatura meaʻai (fafaga ma vai).
O nei faiga uma e mafai ona faʻafetaui ma le komepiuta komepiuta o le faatoʻaga moa e faʻaaogaina ai le faagasologa atoa o le faʻateleina o meaola. O lenei mea e teu ai le malosi ma le tau o meaai, faʻaititia le tau o le gaosiga o le atinaʻe, ma faʻaleleia ai le lelei o le tausiga o manu.

E te iloa? I totonu o tagata faʻatau, e pei o moa, o loʻo faʻatutuina lelei le faʻaogaina o le tino. O le le lelei o le tausiga e mafai ona mafua ai le ogaoga o le atuatuvale, lea o le a aafia ai lo latou alualu i luma ma le atinae.

O le mataupu faavae o le faatoʻaga moa e foliga tutusa ma manu felelei. O fale gaosi oloa e faʻaaogaina ituaiga faʻafefeteina o tagata e faʻafefeteina, fafaga i latou i meaʻai faʻafefiloi ma teu i totonu o fale mautotogi faʻapitoa. O faleoloa e sili ona atiaʻe e faʻaaogaina a latou gaoioiga ina ia faʻaitiitia ai le tau o galuega ma faia ni tulaga sili atu mo manufelelei (vevela, vevela ma le mama o le ea, meaʻai fou, ma isi). Manatua o oloa uma o ia atinaʻe, lea e te mauaina i totonu o faleoloa, e mafai ona fai i lalo o le puleaina o vailaʻau i totonu o se tino faʻavae.

Faamasani oe lava i tulaga o le mamafa o tagata e gafa i vaitau uma o le olaga.

Vitio: O le a le eseesega i le va o atinaʻe gaosi oloa ma fale