Fua o le gaosiga

Faʻavae mai vao "Lelei Mataʻituina": uiga, fua o le faʻaaogaina

O le puleaina o vao o se vaega taua o le tausiga o laau totoina, aua afai e te manao e maua le maualuga aupito maualuga ma le tele o seleselega, ona tatau lea ona e taulimaina vao. O lenei tusiga o le a talanoaina ai se tasi o togalaau sili ona aoga i le taua faasaga i nei meaola faalafua i lalo o le igoa "Dialen Super." O le a lenei meafaigaluega, pe faʻafefea ona aafia ai vao leaga, o mea e tatau ona e iloa e uiga i le faʻaaogaina o le tau ma le auala o togafitiga - vaai i lalo.

Faʻavae ma le tuʻuina atu

O le "Dialen Super" o se vailaau filifilia e puipuia ai le tele o fatu mai vao leaga. O vaega autu autu o le tuufaatasiga o ni mea e maua mai i le phenylacetic ma benzoic acid. Faʻapipiʻiina i le foliga o se vaifofo o le vai (elemene concentrate) i faila o 10 l.

Mo a fua e talafeagai

O le vailaau ua faʻamaonia ua faʻaaogaina lelei e faʻaaogaina ai vao i vaomatua, o le taumalulu ma le seleselega o le seleselega, selesele selesele. I le faʻaopoopoga, e mafai ona faʻaaogaina e foia ai le faafitauli o vao i isi nofoaga, na o oe e tatau ona e fuafuaina lelei le metotia, lea e matua faigata lava. Le fua faatatau o le taumafaina o le vailaʻau mo cereal pe a uma:

  • tau o le taumalulu - 0.8 l i le 1 ha o faatoaga;
  • aluga o le saito ma le karite - 0.5-0.7 l i le 1 ha;
  • 'Au - 1-1.25 lita i le 1 ha.
I le averesi, e 250-300 lita o le gaosiga o loʻo galue sauniuni i le hectare.

E te iloa? O suʻesuʻega o mea anamua o loʻo fautua mai ai na tutupu aʻe o tatou tuaa i le VII-VI meleniuma BC, e pei ona molimauina e le tele o suʻesuʻega o nofoaga anamua.

Fusi o le Fusi Uma

E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina o le vaovao "Dialen Super", o le a faʻaumatia atoa lava vao vao ma le vao, aemaise lava, faʻasaʻo i le 2M-4X ma le 2,4-D totō. O le tuufaatasiga e mafai ona faʻaaogaina mo le faʻaleleia i luga o le nofoaga o ituaiga uma o legumes, fugalaau, anufe, fusi vao, vao vao, mauga, fualaau, poppy, leofrast caneenshaft, lulu le vao, pikulnik, radish vao, taga o le leoleo mamoe, mea leaga, moe ma isi meaola faalafua.

Pau lava le mea e manaʻomia e faʻaumatia ai i latou, o le tausisia lea o manaʻoga uma mo le sauniuniga o le galue malosi ma tagofia lelei fualaʻau.

O togavao e aofia ai foi le "Caribou", "Cowboy", "Fabian", "Pivot", "Eraser Extra", "Tornado", "Callisto", "Gold Dual", "Prima", "Gezagard", "Stomp".

Faamanuiaga

E tele mafuaaga e filifili ai "Dialena Super", aua O le tuufaatasiga ei ai tulaga lelei nei:

  • fetuutuunaʻi o le faʻaogaina (o le meafaigaluega e tutusa lona lelei i le gaosiga o fatuga o le totogo ma sana);
  • o le tele o aafiaga (e faʻaumatia ai le tasi-ma le faʻaaogaina vao vao, lea na maua ona o le sili ona lelei o le faʻaaogaina o mea aoga);
  • aafiaga umi (ausia ona o le vave tele o le taumafaina e laau parasitic o mea aoga o le Dialona Super ma o latou tufatufaga sili ona lelei i totonu ole vao);
  • maualuga maualuga o elemene galue i le tuufaatasiga ma, o se taunuuga, itiiti ifo le taumafaina o le suavai faigaluega;
  • leai se mea e tatau ai ona fatuina paipa ma faʻamafanafana o le faʻaaogaina;
  • leai ni faʻamau i luga o le filifilia o fua na tutupu mulimuli ane i luga o le nofoaga ua togafitia.
O le "Dialen Super" o se tasi lea o togavao masani masani i le maketi i totonu o le atunuu, o le gaioiga lea e faʻatatau saʻo i le puipuia o le suka ma le maile. O le a fesoasoani i le faʻaumatiaina o le vaitui ma fusifusia mo se taimi umi, ona ei ai lona aʻafiaga i aʻafiaga o vao.

E te iloa? Faatasi ai ma pi, o sana ua manatu o le elemene sili ona taua i le tele o ipu Mekisiko. O totila o Corn o se vaega taua o soʻo se laulauʻai, ma popukoni e mafai ona faʻatau toetoe lava i soo se auala i lenei atunuu.

Mataupu faavae o le taotoga

O le amataina o lau ma aʻa o meaola faalafua, "Dialen Super" ua vave ona tago i totonu o le meaola ma ave i totonu o le "tino" o le vao i itu eseese. O vaega aʻafia o le vaovao e mafua ai se faʻalavelave i le faagasologa o le photosynthesis ma le vavaega, ona o se vaega o le vaega o le vao e amata ona pala ma e le o toe umi ae oti.

O le gafatia o le saolotoga faataamilomilo i le laau e mafai ai e le vailaʻau ona faʻaumatia atoatoa ma le mafai ai ona toe faʻaleleia.

Taimi toto ma le taimi, faʻafefe o le vai

O le ausia o le maualuga sili atu ona aoga mai le faʻaaogaina o fualaau faasaina e mafai ona i ai i le vaitaimi o le tuputupu aʻe malosi o vao, faʻaaogaina meafaigaluega faʻapitoa i se paʻu T-foliga mo le faʻaogaina o le tuufaatasiga.

O le faʻagasologa e faia i le mamafa o le 2.5-3 bar, ma faʻatasi ai ma le faʻamalosi malosi, o le aofaʻi saʻo ole vavalaʻau e sasaa sao atu i totonu o le vai vaʻaia, aʻo leʻi tumu i le vai.

E taua! Faaaoga le fualaau faasaina e tatau ona fai ma autu ile tau. I lenei tulaga, o le tau sili ona lelei o le vevela o le a + 10 ... +25 ° С. O le paʻu po o le leai foi o se mea e tupu mai ai o le a faʻagesegese ai le aʻafiaga o le sooupu.

Faʻatino vave

I tulaga lelei, o le aafiaga o le "Dialen Super" i luga o le "tino" o le laau e oo atu ai i lona faatafunaina atoa i le 7-15 aso pe a uma togafitiga, ae o le mea lea pe a le timu muamua nai lo le 5-6 itula ina ua maea le pulupulu. A leai, o le tele o fualaau oona o le a fufulu ese ma o le a le mafai ona aʻafia le vao. I le taimi lava e tasi, e le fautuaina togafitiga pe a fai o le thermometer e faʻaalia ai le vevela i luga atu o le +30 ° C.

Taimi puipuia

O le faʻamanuiaina o fautuaga a le kamupanī ma le fua saʻo i le faʻaititia o le vailaau faʻamalositisi, o le a puipuia ai laau totō mai le le fiafia o vao mo se taimi umi, pe 4-5 vaiaso.

O faʻamatalaga faʻapitoa o le umi o le aʻafiaga o le tuufaatasiga e tele lava ina faalagolago i le laasaga o le atinaʻeina o le "meaola" i le taimi o le gaioiga ma le aofaʻi saʻo o mea na faʻaaogaina.

Togiaso

"Dialen Super" e aʻafia i le vasega lona lua o lamatiaga i luga o tagata ma mamame ma le vasega lona tolu i aʻafiaga o bees ma bumblebees. E mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau i tafatafa o vai ma tino e fafaga ai iʻa, e aunoa ma le fefe mo le setete o le siosiomaga. Pau le mea taua e manatuaina o le tausisia o tulafono masani pe a faʻaaogaina le tuufaatasiga.

E taua! E mafai ona tuʻuina faʻamalosi faʻamaʻi faʻamaʻi "Dialen Super" ma faʻamaʻi pipisi, lea e faʻaaogaina mo le togafitia o fua o saito po o isi '' fale '' aina (e aofia ai le mutia), ma le tele o iniseti, ae e te leʻi faʻafefiloi ia mea, e tatau ona e siakiina la latou fesoʻotaʻiga ma faamasani oe faatasi ai ma faatonuga.

Taimi ma taimi e teu ai

E pei o isi vailaʻau, o le otaota faʻamatalaina e tatau ona teu i totonu o pusa fou ma tuʻufaʻatasia mo le lima tausaga. E mafai ona tuʻuina i totonu o se faleteuoloa faʻatautaia ma se vaʻa vevela e le sili atu i le 0 ° C. Ma, e moni, e le tatau ona maua e tamaiti ma meaola i le nofoaga e teu ai le "Dialena Super".

A faʻaaogaina vaovao i totonu o lau eria, ia tausisia i taimi uma tulaga manaomia saogalemu mo le gaosiga, ma pe'ā uma ona faʻafeiloaʻi ma vailaʻau, fufulu ou lima i le fasimoli ma le vai i le taimi lava lea.

O le usitai lelei i faatonuga uma e faʻaitiitia ai le ono maua o aʻafiaga le lelei o le Dialena Super i le tino ma o le a mafai ai ona e fiafia i lona aoga mo se taimi umi.