Faatoaga faatoaga

Faʻafefea ona tuʻuina atu le "Ryabushka" laulau

O suʻesuʻega ua faaalia ai e le gata o tagata e mafatia i le avitaminosis i le maeʻa o le autumn, i le taumalulu ma i le amataga o le tautotogo, ae faapena foi i meaola uma, aemaise lava moa. I lenei mea moni e faigofie lava ona mautinoa e ala i le matauina o le amio o le tuʻuina atu o sens. Afai e te maitauina ua faʻanoanoa au moa, latou te amataina se moa vave, e seasea ona latou ave fuamoa, ma o le fuamoa o loʻo sosoʻo i ou lima, e tatau loa ona e faia fua e faʻamalosia ai le puipuiga o moa.

I lenei tulaga, o le tele o veterinarians o le a fautuaina oe i le complexity Ryabushka o vitamini ma minerale mo moa, lea o laina pito i lalo o le a tuu ai ou gutu i luga o latou vae.

Faʻaopoopoga "Ryabushka"

Vitamini ma minerale faaopoopo "Ryabushka" mo moa ua fuafuaina faapitoa e faʻaleleia ai le ola ma fuamoa o fuamoa, e faʻamalosi ai a latou puipuiga.

O luga o laei e faia i le tulaga o le siliva - mumu lanu enaena. O le mea muamua e maua ai le tino o le hens faatasi ai ma meaʻai e tatau ai ma gaioiga aoga e aʻafia ai le faʻaogaina o le moa, toe amata le paleni tatau o vitamini ma minerale io latou tino, fesoasoani e faamalosia le pulou a manu matutua matutua ma talavou, faʻatupu le fuamoa i le 320 fuamoa i le tausaga. O le faʻaaogaina o supplements e faʻaleleia ai le lelei o fuamoa oi latou lava: o le a avea ma lapoa, o fuamoa ma lua yolks o le a masani ona aliali mai.

E te iloa? O le numera tele o yolks sa i ai i le fuamoa e tasi - 9 fasi vaega. E ui o se faamaumauga lenei!
O le faʻaopoopoga e faia mai mea masani e maua mai ai se aafiaga lelei i le maualuga o fuamoa ma aano o moa, faʻamalosi ai fuamoa ma fulufulumanu o manulele.

O le faʻaaogaina o le saofaga e fesoasoani i le faʻaleleia tatau o meaai i le tino o manulele, ma, e tusa ai ma lea, faʻaititia ai le tau o fafaga.

Faʻavae ma fale faʻamalositino

O mea e aoga ma aoga, mea tau falemaʻi, iloiloga lelei o le "Ryabushka" mo le tuʻuina o laumei e avea o se tasi o mea sili ona lelei o fualaʻau ma minerale lea o loo i luga o le maketi le maualuga o le tele o faifaatoaga moa.

O uiga o moa o ituaiga eseese e eseese tele, o lea e taua ai le iloa o foliga o moa Toa, Wyandot, paʻu paʻu, Susana, Fireol, Silver Adler, Rhode Island, Poltava, Brama, Cochinhin, Leggorn, Kuchinsky anniversary, Orpington, Minorca, Andalusian, Russian white.
O le tuufaatasiga o le "Ryabushki" mo le faataatiaina o laumei e eseese i se seti o mea aoga:
  • vitamini faʻalavelave A, D3, E, K, B1, B2, B3, B4, B5, B6, B12, H, lea e fesoasoani i le atinaʻe lelei ma le faʻatinoina o le tino o le manulele, faʻaleleia le gaioiga o totoga taua ma faiga;
  • iodine e fesoasoani i le faʻatino lelei o le faʻaogaina o le hormone system of birds;
  • uʻamea faamautinoa le lelei o le faagaoioia o le totoga ma le vascular system of chickens, sapalai o le hemoglobin i le tino, e taofia ai le atinaeina o le anemia;
  • o le galuega o le masukoskelet system of birds is a result of actions manganeselea e ulu atu i le tino i le taimi o le fafagaina o fafaga. E puipuia foi e Manganese le ate mai gaʻo tele ma mea leaga;
  • muamua e maua ai le tino o moa apamemea, faʻafetai i le mea o le a faʻaleleia ai a latou gaioiga. O le kupa o le elemene e nafa mo le atinaʻeina lelei o le afifi o le tupulaga i le lumanaʻi. E le gata i lea, o le uʻamea e faʻamamaina ai gaʻo o mea leaga, e fesoasoani e faʻamalosi ai le ufiufi o lau 'au pele. O le taliaina o le kopa i totonu o le tino e maua ai le moa se foliga fou, maloloina ma foliga matagofie;
  • seleni faaumiumi le taua o galuega a le hens;
  • palu faaleleia atili le puipuiga o manulele, faamautinoa le faagaoioia multifunctional o latou faiga eletise;
  • amino acidstalafeagai mo le tuputupu aʻe lelei ma le faʻatinoina o sela o le tino;
  • zinc fesoasoani i le tino fulafula e toe faʻaalia pe a mavae faʻamaʻi, manua ma manuʻa, faʻamalosia ponaivi, siama moa ma toto toto, o le ulufaleina o le zinc i totonu o le tino e faʻamalosia ai ponaivi o manulele ma faʻamalosi, faʻamalosi ai fulu.
E te iloa? O le puʻu o soʻo se fulufana e itiiti ifo nai lo ona fulufulu!
O le tuufaatasiga o le saofaga o le "Ryabushka" mo le faatalanoaina o laumei e aofia ai le 0.2 g o le cobalt, 12 g o le zinc, 0.14 g o le iodine, 0.5 g o le kopa, 10 g o le manganese, 2 g uʻamea i le 1 kilokalama o le mea faaopoopo. I le avea ai o se vaega o le fafagaina, e leai ni mea faʻavevelaina, hormones ma faʻasao e le gata i le tino o le manulele, ae faapena foi i tagata o loʻo 'ai meaʻai.

O le vailaʻau faʻapitoa e iloga i ona tulaga maualuga o le pharmacological, e aofia ai:

  • o le maualuga o le gaosiga o fuamoa;
  • atinae lelei o le tino o moa;
  • faʻafefe o le tupu o manu;
  • ausia le maualuga o le gaosiga o manufelelei;
  • fulufulu soifua maloloina;
  • puipuiga o manulele mai mata o faamaʻi ma le uila;
  • mea faigata ma faigata;
  • faʻamautinoaina o le gaioiga talafeagai i le gaioiga o le gaogao o moa;
  • soifua maloloina lelei ma le tuputupu ae o manu laiti;
  • puipuiga o manufelelei mai aafiaga leaga o le siosiomaga, inupia ma mea matautia;
  • faateleina le puipuiga o manulele;
  • faʻasaina o le avitaminosis.
Ua fautuaina tagata veterinarian ina ia gauai atu i le mea e foliga i ai le mea faʻapitoa. Afai ole susu, ole faʻatau. O le maualuga o le totoga muamua e tutusa lelei, e aunoa ma ni lūlū, e tatau ona sosogi ai fualaʻau ma e le tatau ona aofia ai ni meaʻai.

Premix "Ryabushka" mo le tuʻuina o lens o se talipupuni faʻalagolago lea o le a puipuia ai le fanau a au manulele mai le tele o faʻamaʻi. O le taumafaina o meaai o le a puipuia ai moa mai faʻamaʻi pipisi, vave mumu ma le tino.

Faʻafefea ona tuʻuina atu "Ryabushka": metotia

Ina ia mafai ona fuafua le sao saʻo o le "Ryabushki" mo le tuʻuina o ni oona, suʻesuʻe ma le totoa ia faatonuga o loʻo maua i luga o le afifiina o le vailaʻau. E sili atu faʻamatalaga faʻamatalaga e mafai ona maua mai soʻo se fomai vailaau faʻapitoa.

E taua! E tasi le hen ua fautuaina ina ia tuuina atu le 0.5-1 g o le tau i le aso. O le fua faatatau mo le tasi manulele e tatau ona faʻateleina e le numera o vaega o moa. A maeʻa lena, o le laʻei pito i luga e tatau ona faʻafefiloi ma le falaoamata po o le paʻu i le fua o le 1: 1 ona faʻaopopo lea i le fafagaina o manu felelei i aso taitasi. Ina ia mautinoa o le aoga pito sili ona aoga o le moa e tatau ona 'ai se mea muamua i le taeao.
O laʻei pito i luga e mafai ona faʻafefiloi na o meaai malulu, a leai o le a le toe maua ai ana vailaʻau faʻamalolo.

O loʻo i ai se manatu sese e mafai e se faʻaopoopoga o vaitamini ona suia meaʻai. O faʻauigaga uma lava na o le fafaga manu ina ia mafai ai ona toe maua le paleni o le suavai, lea e le mafai ona suitulaga i se fafaga atoatoa. O le mea lea, o le saofaga muamua o se vaega o le tausiga i aso taitasi o moa.

Faʻaiʻuga

Premix "Ryabushka" e leai ni faʻalavelave poʻo aʻafiaga, pe afai e te tausisia aiaiga nei:

  • Faʻaopoopo e mafai ona faʻaaogaina na o fusi;
  • e tatau ona e mulimulitai i le tulaga masani;
  • E manaomia e Piedchus le avanoa e maua ai le vai malulu fou;
  • E le tatau ona faaopoopoina se fualaau oona i isi vailaʻau faaopoopo, ona o loo i ai uma vitamini talafeagai, minerale, amino acids. A leai, o ou manu felelei e feagai ma le hypervitaminosis;
  • E faʻasaina le faʻafefiloi o fafaga ma fafaga.
E taua! O se tasi o aoga sili o le fualaau faasaina o le aoga lea mo tamai moa ma o se gasegase lelei i le tele o faamai ma e oo lava i le togafiti o manulele.
O le faʻaaogaina o supplements e manulele na suʻesuʻeina ma tetee atu i le tele o suʻesuʻega, lea e taʻu mai ai "Ryabushka" e leai ni ona aʻafiaga poʻo ni faʻalavelave.

Tulaga o le teuina

Le teuina o le tupe faʻaopoopo e fautuaina e filifili ai se nofoaga manaia ma le lelei o le ea. O le nofoaga e tatau ona puipuia mai le tele o le susu. E faasaina le teuina o fualaau faasaina i soo se vailaau. E tatau ona faʻaaoga se sauniuniga mo le 6 masina.

O le mea lea, o Ryabushka mo le tuʻuina o ni oona o se vailaʻau faʻamalosi sili ona aoga, o se faʻalavelave o vitamini ma minerale e tatau ai mo le faʻatulagaina o le faʻatinoga tatau o le hens. E matua manaʻomia i totonu o faifaatoaga moa ma ua iloga le iloga mai i isi mea muamua mo le tuʻuina atu o le hens ona o meaʻai ma le tau talafeagai. O laʻei aupito sili e iloga i lona natura masani, maualuga le gaosia ma le faʻamalosia o uiga lelei.

E taua foi le mafaufau o le fualaau faasaina e matua leai se afaina: e mafai ona e saogalemu ma le saogalemu fuamoa ma aano o moa ao latou faia se saofaga.