Incubator

E faʻafefea ona filifili se mea faʻapipiʻi mo fuamoa: uiga o le mea sili

O le alualu i luma faʻapitoa e le tumau ma o tausaga taʻitasi e sili atu ma sili atu oloa faʻalautele ua oʻo mai i maketi. E faʻaaogaina foi lenei mea i faʻalavelave. O kamupani gaosiga e masani ona tuʻuina atu oloa fou, o lea latou te tuʻuina ai tagata faʻatau i le galuega faigata o le filifilia o le mea sili ona lelei mo le fuamoa. Sei o tatou taumafai e mafaufau i tulaga lelei ma le le lelei o le valu suiga eseese o oloa tutusa, o taitai i le faatauina atu o lenei vaega o oloa.

"Blitz"

Ae tatou te lei faia le iloiloga o le filifiliga muamua, ou te fia fai atu ni nai upu e uiga i le mataupu faavae o le faʻaaogaina o soʻo se mea e maua mai i totonu ole fale (mai Lat. Іncubare - Ou te faʻaofiina moa). O se meafaigaluega e tumau ai le vevela ma le susu i taimi uma mo le faʻaaogaina o manufelelei o manu fefaʻataua mai fuamoa. E tele ituaiga o meafaigaluega:

  • Tusi lesona - o lona uiga ese o fuamoa e tatau ona faʻafesoʻotaʻi lima i le fa itula.
  • Mechanical - o fuamoa e liliuina i le tasi levili, ae tele ma lapoa e tatau foi ona fesuiaʻi ma le lima, ae na o le lua nei sekone na o lenei togafiti.
  • Aunoa - e faʻaaoga e le masini le 12 fuamoa i le aso.
O loʻo i ai mea faʻalautele faʻapitoa na faia mo ituaiga uma o fuamoa ma faʻataʻitaʻiga e mafai ona gaosia ai le siʻi, moa, dukini poʻo fuamoa.

Faʻasalaʻau oe lava i faʻaaliga o le fausiaina o salu, moa, pato, turuki, turuki, geese ma le fesoasoani a se masini.

I tulaga o le voluma, o loʻo i ai foliga e mafai ona maua ai se numera ese o fuamoa. Mo le faʻaleleia o fale e faʻaleleia ai le 50, e oo atu i le maualuga o le 150 fuamoa. I luga ole laʻasaga o mea tau pisinisi, latou te faʻaaogaina masini e mafai ona uʻu i luga le 500 fuamoa i le taimi lava e tasi.

E faʻapipiʻiina foʻi faʻalauiloa o ituaiga meaai e lua:

  • 220 V;
  • 220/12 V.
O tekonolosi lata mai nei o potu masini komepiuta, faʻapipiʻiina i komepiuta komepiuta, mafai ona fai polokalame ma leo faʻalogo i le tulaga o le faʻaaogaina o le popo poʻo le vevela o le vevela.

E te iloa? O loʻo i ai faʻamaoniga e sili atu nai lo mea na faʻapipiʻiina i Eleni anamua, e silia ma le tolu afe tausaga talu ai. E masani lava ona ese mai le laumei i latou e le o le manu felelei.
I le taimi nei, matou te valaʻauina oe e aʻoaʻo mea uma e uiga i tagata sili ona lauiloa o le gaosiga o le fale ma le faaSaina. O se tasi o muamua, e ala i le auala e sili ona lelei le faʻatau atu o mea faʻapitoa mo le fausiaina o tamaʻi moa i nai faatoaga laiti, o le "Blitz-48". O se masini faʻapipiʻi e feauauaʻi fuamoa i le lua itula. E tasi le fata, e aofia ai i le mamanu o le masini, e mafai ona uu ai le 130 sulu o le salu, moa - 48, lete - 38, kusi - 20. E tasi le isi faʻataʻitaʻiga o lenei ituaiga - "Blitz-72", lea e mafai ai ona faʻaalia 72 moa o moa, 30 chicks of geese, 57 pepe'oti ma 200 salu.

O le mea lautele, o le masini "Blitz" e iloga i mea e faia ai le tino, ma le gafatia.

O le sili atu o le filifiliga o le paketi - "Blitz-Norma", o lona tino e faia i le polystyrene lautele. O le faʻataʻitaʻiga e matua malamalama lava - o le mamafa e tusa ma le 4.5 kilokalama. O le pusa o fafo o le Blitz incubators e faia i le plywood, o puipui i totonu o loʻo faia i filo filo, ma o le ufiufi ua faia i le palasitisi. Ua faʻapipiʻiina i se masini komepiuta ma se masini faʻapitoa o le eletise e 12 V.

Le lelei o le meafaigaluega "Blitz":

  • saogalemu lelei ile vevela - o le mea sese e na o le 0.1 tikeri e mafai ona matauina;
  • faʻamalamalama manino e mafai ai e oe ona siaki le mea o loʻo tupu i totonu;
  • o le maua o se masini eletise, lea o le a faʻaaogaina pe afai o le malosiaga autu e vaʻaia, e seasea tupu i totonu o le atunuʻu ma fafo atu o le taulaga;
  • o le pusa faʻapitoa e aofia ai atunuʻu fefaʻatauaʻiga e le gata ina mafai ona tuʻu ai fuamoa moa, ae o oloa foi mai isi manu fefaʻatauaʻiga, lea e faʻaogaina ai le masini;
  • faigofie ma faigofie ona faʻaoga, o le faʻatonuga e mafai ai e oe ona malamalama i le faagasologa, e oʻo lava i le amataga;
  • o le i ai o le tagata e faʻaumatia le mafai ona faʻafefe;
  • fausia-i totonu o masini e mafai ona mautinoa le mataʻituina ma le vevela;
  • E mafai ona faaopoopo le vai i le matagi ma tapunia le tapuni ma e leai se faalavelave o le microclimate i le ogatotonu o le masini.
Le lelei o le faʻaogaina o masini:

  • le faʻaleagaina pe a faʻaopopo le vai i le faʻavavega ona e laʻititi tele;
  • le faʻaleagaina o fuamoa faʻatatau i totonu o fata - o lenei faiga e faia i totonu o le fata na aveeseina mai le incubator, ma i totonu o le avega mamafa ua faigata le tuu i totonu o le incubator.
E taua! Aʻo leʻi amataina le taotoga o le incubator, e tatau ona suʻesuʻe faʻamatalaga auiliili. O le tele o taimi, o le faaleagaina ma le faaleagaina o fuamoa e tupu ona o le sese o lē e ona le meafaigaluega, o lē na te faia saʻo.

Cinderella

Faatasi ai ma iloiloga e aofia ai faʻamatalaga e uiga i mea e faʻaogaina ai mea sili, o le tasi e mafai ona oʻo mai i le faʻaogaina o le masini faʻapipiʻi Cinderella. O lona lauiloa e le faaitiitia ona o le lelei lelei ma le tau talafeagai. O fuʻa i totonu o le masini e fesuiaʻi aunoa ma le tai tolu itula, ae e mafai foi ona e faia oe lava. E i ai ni faʻataʻitaʻiga e faʻatagaina oe e faʻaalia mai le 48 i le 96 o moa. O loʻo i ai foi se fata mo fualaau goose. O fata mo le fausiaina o isi moa e le o aofia ai ma le masini, o le a manaʻomia ona faʻatau eseese.

O le mataupu o le masini e faia i le pulu. O le sese o le faasaoina o le vevela e 0.2 tikeri. E leai se masini fafo, ae e mafai ona faʻafesoʻotaʻi. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo lenei faʻamoemoe o le a masani ai le faʻaaogaina o taavale.

Faʻapitoa o le Cinderella incubator:

  • faigofie ma faigofie ona faʻaaogaina, e oʻo i se faifaatoaga fou e malamalama i ai;
  • lelei le tausiga o le vevela ma le susu;
  • tau talafeagai.

Faʻafitauli:

  • o le puao lea e maua mai ai le totonu o le oloa e manogi ai manogi, o lona uiga e tatau ona faʻamamaina atoatoa pe a uma ona faʻaaogaina;
  • i le mataupu ei ai micropores e faʻapupulaina le faigata e aveese le eletise;
  • sese i le masini matala mo le liliu o fuamoa - o nisi taimi o mea leaga e mafai;
  • Lulu ma le faʻafefe o le eletise e aʻafiaina e le siosiomaga mai fafo ma e mafai ona toilalo pe a malulu pe maualuga maualuga.
E taua! O le vai i totonu o elemene mumu o le incubator e talafeagai mo le tufatufaina o le vevela ma tausia se tulaga talafeagai o le microclimate i le mea e tupu pe a aliali mai. I le leai o se eletise, o le masini e masani ona galue mo le 10 itula. Faʻaaogaina le masini e aunoa ma le vai.

"Henoa atoatoa"

E masani lava i iloiloga pe o fea e manatu ai o le fea e sili atu le lelei e faʻatau ai mo le tele o le gaosiga poʻo le fale, o se tasi o avanoa muamua e nofoia e le "Manuʻa lelei". E mafai ona fausiaina le 100% o moa. I luga o le maketi o ni faʻataʻitaʻiga ma se masini eseese mo le liliu o fata - otometi ma masini. O le taʻaloga faʻapitoa e faia i totonu o le tolu itula. E i ai foi se filifiliga tele o le gafatiaina o le incubator: o loʻo i ai faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻaaogaina mai le 63 i le 104 moa. O faʻataʻitaʻiga masani e faʻamoemoe mo le fafagaina o moa. Auā o fua o isi manu felelei e tatau ona faʻatau eseese ia fata.

Mea tino - fofo. O lenei mea uma e faaopoopo ma se minute. O le lelei o se tino faapena, e matua malamalama lava. O le faʻafitauli o le le mafai ona faʻasalaina i ni manogi ma faigofie ona faʻafefe, ona o le masini e manaʻomia ona fufuluina ma faʻamaʻi fomaʻi i taimi uma. Faatasi ai ma isi lelei o le "Henoa atoatoa" e tatau ona faʻamaonia:

  • faʻapipiʻiina o elemene faʻamafanafana REN, lea e aofia ai i se augatupulaga fou, tausia lelei le vevela, aua le faʻamago le ea;
  • faigofie, faigofie o se mamanu ma le taotoga;
  • le i ai o le puipuiga mai le malosi o le eletise;
  • sili atu le tumau.
E i ai le tele o faʻafitauli:

  • leai se fesoʻotaʻiga mo se masini fafo;
  • se tamai faamalama lea e le mafai ai ona e mataʻituina atoatoa le faiga i totonu o le incubator.

"Kvochka"

O le fale mo le aveeseina o manulele pepe "Kvochka" e faia i le polyfoam. E aofia ai se vevela, faʻamalama afi ma mea vevela, thermometer (faʻalogologo poʻo le eletise). Atiae ni faʻataʻitaʻiga ua faʻapipiʻiina ma a latou faʻailo mo le tufatufaina lelei o le ea Liliuina o fata faʻatasi ma fuamoa e faʻaaogaina, e ala i le lūlūina o le tulaga i totonu. Mo le siakiina o le faagasologa i totonu, e lua matalama matala. E sasaa le suavai i totonu o ni tane se lua, o loʻo i luga o le masini.

E mafai ona e faʻamalamalamaina le 30 goslings, 40 - tiʻamea ma poults, 70 - moa, 200 - quail. Le lelei o "Kvochki":

  • faigofie ile fausiaina - e tusa ma le 2.5 kilokalama;
  • e le tele se avanoa - 47 cm le umi, 47 cm le lautele ma 22.5 cm le maualuga;
  • o le i ai o ni faatonuga faigofie e oo lava i au atamamai e mafai ona iloa;
  • mea faigofie meafaigaluega faigofie e faigofie ona sui ma faigofie ona pulea;
  • e faatatau i le tala o le paketi;
  • e itiiti le malosi.
Faʻafitauli:

  • e leai se tikeri maualuga o le faatuatuaina;
  • le masini feaveai o fuamoa e le faigofie;
  • leai se faʻaleleia o le susu.
E taua! O fuamoa moa e afaina i le 21 aso, letele ma le pipi - 28, salu - 17.

"Luga"

O le faʻaaogaina o le masini faʻaleleia o le "Laying" e mafai ai ona fafagaina chicks o manulele eseese, e pei o lupe ma pulu. E lua faʻataʻitaʻiga: Pepa 1 ma le Bi 2, o loʻo faʻapipiʻiina i le masini komepiuta po o le analog thermometer. O nei mea e sili atu le taugofie i le tau. O faʻataʻitaʻiga e mafai ai ona e tuʻuina le 36-100 fuamoa. O nisi oi latou ua faaauupegaina i se masini eletise.

O le tulaga o le masini e faia i le filafi paʻu, lea e faʻaitiitia ai le tau ma faʻafaigofie ai le mamanu, ma tuʻuina atu ai foi ia i latou ni mea lelei mo le faʻamautuina o le thermal. O le sese i le vevela o le vevela o le 0.1 tikeri.

O le incubator e maua ai le gafatia e faʻafesoʻotaʻi le masini i se masini fafo, ae mafai ona faia lenei mea i le lima. E le gata i lea, e le o aofia ai maa i totonu o le afifi. E tatau ona toe faatauina mai. E mafai ona faia le taʻavale mo le 20 itula. Le lelei o le incubator "Layer":

  • faigofie ona puleaina: ua faʻasolosolo tasi, ona faʻamautuina lea i nisi o taimi;
  • faʻapipiʻiina se faamalama mo le mataituina o le faagasologa ma le pulea o le vevela;
  • e mafai ai ona e faʻafesoʻotaʻi i soʻo se masini 12 V;
  • faatasi ai ma le taumafa lelei o le vai, e tausia ai se microclimate pe a uma ona tape le malamalama mo le fa i le lima itula;
  • o loʻo i ai upega mo le tuʻuina o fuamoa tetele ma fuamoa;
  • taugofie;
  • e maualalo le mamafa: mai le lua i le ono kilokalama;
  • o loʻo i ai mea lelei faʻapitoa faʻamafanafana.
Mea e le lelei:

  • vevela le faʻamafanafanaina o fuamoa, lea e le taua, ae mafai ona aʻafia le pasene o le galo;
  • fofo faʻafitauli o tino i totonu;
  • le palasi o le tino o puafiti.
E taua! E le fautuaina e le kamupanī le faʻapipiina o le masini i luga o le fola, o lea e tatau ai ona e tausia le laulau. E fautuaina le siakiina o le vevela i totonu pe a uma ona faʻapipiʻi faʻatasi ma se thermometer masani.

"Lulu lauulu"

O le "Ceceda" incubator o se tasi e le o taugata tele o le gaosia o fale. O se masini i totonu o se plywood faʻatasi ma se masini masini ma le fuamoa moli uma i le lua itula (faʻalagolago i le ata). O loʻo faʻapipiʻiina i ai se vaiinu (e le o faʻataʻitaʻiga uma), thermometer numera, o se meaʻai, o le lapisi (e le o faʻataʻitaʻiga uma) ma tolu grids mo le 150 fuamoa moa. Mo fuamoa o isi manufelelei, ua faatauina mai le grids mo se pili.

E sasaa le suavai i vai taʻele e mafai ona faʻaalu i totonu o le masini e aunoa ma le tatalaina o le tapuni, lea e le mafai ai ona faalavelave i le microclimate i totonu.

O le siakiina o fuamoa muamua ma le taimi o le tuiina o ni laasaga taua i le fafagaina o moa. E siaki se siakiina ma le fesoasoani o se ovoscope. O lenei masini e mafai ona faʻatau i le faleoloa pe faigofie foi ona fai oe lava ia.

Le lelei o le incubator "Poseda":

  • fale malosi e togafitia i le suavai ma le antimicrobial agent;
  • vevela o le vevela e oʻo i le 0.2 tikeri;
  • faʻalagolago faʻamalosi faʻafuaseʻi o fata;
  • o le i ai o se palatusi mo le aoina o lapisi, lea e taofia ai toega o le atigi ma lalo ifo o le moa vao ma faʻafaigofie ona aveeseina;
  • e faʻatagaina oe e faʻaalia i le 90% o moa;
  • le gafatia e faʻafesoʻotaʻi atu i se masini fafo i le mea o iai se tagata liliu voltage 220 V i le 12 V.
Faʻafitauli:

  • talu ai o le pito i fafo o le plywood, o le masini e tele lona mamafa (pe a ma le 11 kilokalama);
  • I le seti atoa o nisi faʻataʻitaʻiga e leai ni fata mo fuamoa o isi manulele faʻatoʻaga.

Nest

I totonu o le laina o le faʻaogaina o le Nestin production Nest ua tuʻuina atu e fai ma faʻataʻitaʻiga mo mea e manaʻomia e le tagata lava ia (mo 100-200 fuamoa), ma mo le gaosiga o galuega (mo le 500-3000 fuamoa). O le lauiloa o lenei iunite o loʻo faʻamatalaina, muamua, i le faʻatuatuaina o le faʻapotopotoga ma le lelei o vaega. E le gata i lea, o le masini e faigofie ona faʻaogaina. E fetaui lelei mo fuamoa o le vevela o manulele uma, faʻataʻitaʻiga mo fuamoa ostrich. O le tino e faia i le uamea, ufiufi i paʻu paʻu. Ufiufi le vevela - polyfoam. Pepa o mea faʻailoga - meaʻai meaai palasitika.

O le masini ua faʻapipiʻi ma le hygrometer faʻaonaponei, thermometers, fan, faʻavevela eletise eletise.

Le lelei o le potu e faʻafefe ai Nest:

  • mamanu faʻaonaponei (foliga foliga tutusa ma pusaaisa) ma le maua o vaega e pei o le gastrointestinal tract display;
  • le mafai ona fetuunai le ea;
  • le i ai o le pito i tua;
  • fesoʻotaʻiga i le tuʻuina atu o malosiaga faʻapitoa;
  • auai o se faʻailo;
  • maualalo le eletise;
  • lua tikeri o puipuiga mai le vevela;
  • leo lemu pe a liliu le fata.
Le lelei o le mea pueata:

  • tele laʻau: uumi: 48 cm, lautele: 44 cm, maualuga: 51 cm;
  • mamafa mamafa - 30 kilokalama;
  • tau maualuga;
  • faafitauli i le suia o vaega;
  • i faitauga o le falemaʻi i le maeʻa o le lua poʻo le tolu tausaga o le galuega, ua faateleina le mea sese;
  • pe a faʻapipiʻi le vai ma faʻamalosi malosi, o le condensate e alu i lalo o le faitotoa ma lalo o le masini.
E te iloa? O moa i totonu o le atunuu e tupuga mai i moa Bankivian vao vao e nonofo i Asia. E tusa ai ma le tele o faʻamatalaga, na tupu i le 2,000 tausaga talu ai i Initia, e tusa ai ma isi faʻamaumauga - 3.4 afe tausaga talu ai i Asia.

WQ 48

O le WQ 48 naʻo le pau lea o le faʻataʻitaʻiga i la matou iloiloga FaʻaSaina. O loʻo i ai se masini faʻapipiʻi mo le fuʻeina o fuamoa pe a uma le lua itula. O le incubator ua fuafuaina mo 48 fuamoa moa, ae mafai foi ona faʻapipiʻiina se fata mo fuamoa laiti. O le tino e faia i le palasitika, faʻafefiloi i le faʻamalama faʻamalolo.

Faʻapitoa o le WQ 48:

  • lapataiga ma le mama;
  • tau talafeagai;
  • talafeagai pe a fufulu;
  • foliga lelei.
Le lelei o le WQ 48:

  • maualalo o manu felelei - 60-70%;
  • mea e le faʻalagolagoina, e masani ona toilalo;
  • le faʻamaonia o le vevela ma masini eletise;
  • aafiaga i luga o le microclimate o mea moni mai fafo;
  • vaivai le lele, e manaʻomia le toe faʻaleleia o le ea.

I aso nei, o le fafagaina o moa o se pisinisi e sili ona lelei i pisinisi laiti ma tele. O le faʻaopoopoga, o tamaʻi faʻatoʻaga poʻo tagata taʻitasi o loʻo i ai i luga o vaʻa tutoʻatasi o loʻo faʻaaogaina i luga o faʻataunuʻu. Ae e te leʻi faʻatau se tasi, e tatau ona e filifili i le fuainumera fuafuaina o pipi e faitau, faitau iloiloga, pe fesili i manatu o uo. Pe a filifilia, e tatau ona e gauai atu i le faatinoga (o le gafatia e faailoa mai e le gaosi oloa, e faavae i luga o fuamoa moa), le atunuu o gaosiga (e pei ona mafai ona e vaai i ai, tagata gaosi oloa i le lotoifale e ofoina atu se filifiliga tele ma se fesuiaiga tele o tau, ma o nei oloa o le a leai ni faafitauli i le taimi o le toe faaleleia) masini ma mea e gaosi ai le gaosiga (faʻafefiloi le mumu, ae faʻafefiloi manogi ma eleelea, sili atu le malosi o le plastics, ae sili atu le vaivai), le i ai ma le leai o se punaoa faʻaaogaina malosiaga.