Fertilizer

Fertilizer "Kalimagneziya": faʻamatalaga, tuʻufaʻatasia, faʻaaogaina

O le faʻaaogaina masani o le "Kalimagnezii" i totonu o le togalaau poʻo le faʻatoʻaga e fesoasoani i se faʻaopoopoga taua o le fafagaina ma faʻaleleia uiga lelei o le fua. O le sailia moni o lenei vailaau e mo laau o chlorophobic ma matitiva, eleele palapala. O le a le "Kalimagneziya" faʻaaogaina, o a fautuaga e faia e le au gaosi i faatonuga, pe a talafeagai ma po oa ni aumaga e faʻaoga ai - o le ae maua tali i nei fesili i totonu o la matou tusiga.

E taua! E le o fautuaina e tagata tomai faapitoa ni mea faaopoopo i le taimi o le germination ma le atinaeina o rhizomes. E sili atu le faia o lenei mea i le pau i vaega laiti i nisi o vaega.

Potassium Fertilizer Description

"Kalimagneziya" o se paluga tolu-vaega o le potassium, magnesium ma le sulfur i le fua faatatau o le 30:17:10 pasene. I le taimi o suʻesuʻega kemisi, e oo atu i le 3% chlorine na maua i le tuufaatasiga o le sooupu. O sina vaega itiiti o le elemene e mafai ai ona faʻavasegaina lenei faʻamaʻalo i le chlorine-free. I le faʻatau atu o le fualaau faasaina e mafai ona maua i lalo o le igoa "Kalimag" i le tulaga o granules poʻo le paʻu paʻu piniki ma le lanu uliuli. E le masani ai le vevesi o le vailaʻau, e faʻamavae lelei i le vai. I le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o se faʻafitauli itiiti o le le mafai ona faʻaaogaina eleelea e faatagaina. I suʻesuʻega faasaienisi, "Kalimagneziya" e taua o le "masima magnesium ma le sulfate sulfate" poo le "lua masima", lea e mafua mai i le potassium ma le magnesium o loo manumalo i le tuufaatasiga o le falu. O vaega uma lava e tufatufa tutusa i le mea e sui ai, ma faʻafesoʻotaʻi ai lona tino faaletino ma fualaau 'aina ma fualaau faisua.

O loʻo tusia e le au tusitala le faatosinaga lelei o le faʻaofuina o pateta, teuina o laau, legumes, tamato, rutabagas, kukama, buckwheat, kapisi. E le gata i lea, o le aʻafiaga o le fualaau faasaina e le faalagolago i le tuufaatasiga o le fanua i totonu o le togalaau.

E te iloa? O le Iapani i aso anamua o le faʻamaina o laau totō ma tagata feeseeseaʻi, ona o le lotu Buddha na faʻasaina le faʻaaogaina o le fafie. E le gata i lea, o le tele o feia a tagata mauʻoa na sili atu ona taugofie. Na faʻamatalaina lenei mea i le mea moni o loʻo iai a latou taumafa maualuga-kalori.

Gaioiga i togalaau aina

I le faʻalavelave, o vaega uma o le "Kalimagneziya" ei ai sona aafiaga lelei i le tele ma le maualuga o le fua o le seleselega, ma e iai foi sona aoga aoga ile palapala. O le a le mea e tupu pe a uma ona e faʻauluina le moega ma lenei mea faʻapala, sei o tatou tilotilo i auiliiliga i le faʻataʻitaʻiga o vaega taʻitasi.

O le potassium e nafa ma le faʻaleleia o galuega puipui o meaola. O le mauaina o lenei elemene, e maua ai e le laau le puipuiga i pathogenic bacteria ma siama, e tetee ai i le toilalo o spores spores, e faigofie atu ona ola i le malulu malulu. O ovaries faʻamalolo e amata vave le matua. O fua e faʻamalamalamaina i uiga maualuga ma mea lelei.

O fuālaʻau fufulu, faʻaopoopoga i le faʻaleleia o fua, faʻaleleia uiga lelei o mea faʻatoʻaga. Faatasi ai ma paluga faʻasaina emit e pei o: fafie laupapa, potassium sulfate, masima masima, potassium nitrate, potassium chloride.

O le magnesium e aveesea le faʻamalolo o le malosi mai laau. I tulaga o le le atoatoa o lenei microelement, o loʻo iai se tulaga le ola o le au ma le laʻau. E mafua lenei mea ona o se aʻa aʻa.

Fai mai le fomaʻi, i lalo o le aafiaga o le susulu o le la ma le susu o le palapala i totonu o laau, o le gaioiga o suga e tupu, lea e aafia atili ai le aofaiga o carbohydrates, fructose, cellulose, ma le malo. O le mea lea, o le elemene e taua tele mo cereals, pi ma pateta.

E taua! Le lava le magnesium e le vave iloa. O le leai o se ola o le upega ua manino i tulaga ogaoga. Faʻalogo lelei i laʻau maualalo. Faatasi ai ma se aofai o mea e iloa ai, e le tatau ona samasama ma feliuauaʻi.
I le faʻaopoopoga, ua tofia le magnesium i le gaioiga o le tufatufa atu o meaʻai e ala i vailaʻau. Afai e tupu se faaletonu, e le faʻaleleia lelei le vai pe a faʻafeinu, taofi le tuputupu ae, ma masani ona susulu i luga o togi.

Sulifue o se vaega o ausilali e nafa ma le toe faʻaleleia o siama ma filo, faʻapea foʻi ma le faʻaaogaina o meaʻai ma le faʻavaeina o palatini. E matua taua tele mo fualaau fualaʻau faasatauro. Faatasi ai ma lona le lava, o le tuputupu ae ua matauina, ua vaivai vai, o laulaau e laiti ma e le o atinaeina, o le gasegase o loo tafe. O le toʻatele o tagata e fiafia i togalaau faiva e manatu sese o nei mea o faailoga o le matelaina o le ea, talu ai e tele mea tutusa i le va oi latou. E taua ma masalo na o le pau lava le eseesega o lena ma le le o le sulfur, e le pa'ū le laʻau, e pei o le leai o se meaʻai.

E te iloa? O fuālaʻau paluga e faia mai masini suamalie o loʻo faʻamauina i Kanata, Belarus ma Rusia.

Aafiaga o le eleele

Malamalama oneone ma oneone laiti, lea, e pei o se tulafono, e le lava meaʻai, ae maise lava e manaʻomia le masima lua. E le gata i lea, o lona aafiaga e sili atu ona manino i luga o eleele-sodz-podzolic, lea e masani ona matauina ai le le atoatoa o le potassium.

O le vaifofo o le ai ai foi se aoga aoga i nofoaga e gaogao ai, peatlands, ma eleele lanu mumu. A faʻaaogaina le faʻalaʻau ile eleele eleʻele, o le tele o susu e taua. E ui i le faʻaaogaina o fualaau faasaina, i le chernozem o lona faʻaaogaina e le talafeagai. E tusa ai ma le faʻataʻitaʻiga, o nei eleele ua uma ona i ai le tele o vaega talafeagai. O le le lava o le magnesium ma le sulfur e sili atu ona totogi e le magnesium sulfate.

I luga o chernozem nitrogen fertilizers o loʻo faʻaaogaina lelei: urea, ammonium nitrate, ammonium sulfate, sodium nitrate.

Faʻatauina o le serozem i le itu i le itu i le itu i saute ma o le a leai se aoga o meaʻai o le chestnut, sei vagana ai laau e manaʻomia ai le maualuga o vailaʻau o le pāma. (suka suka, sunflowers). Ma e le aoga foi le faataitai i luga o solontsah. Ua faamatalaina e le au atamamai i le latou tuufaatasiga o le faateleina o le paluga o le potassium-magnesium, o le mea lea, "Kalimagneziya" o le a na o le saofaga i le faateleina o le alkalinity.

Metotia o le faaaogaina ma le taumafaina "Kalimagnezii"

"Kalimagneziya" e pei o se mea e faʻaaogaina ai minerale e faʻaaogaina i le toetoe lava o eleele, aemaise lava o laau e gaosi ai chlorine e manaʻomia se faʻaoga faapitoa i lana talosaga.

E taua! Ole fua pito i maualuga o le fualaau faasaina i totonu o le togalaau e le tatau ona sili atu i le 35 kalama.
O le metotia fautuaina mai e le au gaosi oloa e faalagolago i uiga o mea o loʻo i ai ma le laau totō, faapea foi ma le fua na fai mai e lē e ona fanua. O le tino i le tautoulu e tanu i le eleele, ma i le taimi o le tuputupu aʻe o le vaitau, fualaau aina ma fualaau faisua e faʻaaoga mo aʻafiaga aʻa.

O le aufaʻatasi o agronomists e faʻamatalaina le poto masani i le sauniuni o le tali "ile mata" - pe a leai ni fua, e mafai ona fuafua le aofaʻi o le falu i le 1 gram o "Calimagnese" e 1 centimita kupita. E aliali mai i le 1 teaspoon - 5 kalama o le vailaʻau, i le 1 sipunipuni - 15 kalama, ma i le boxbox - 20 grams. E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina o mita sikuea e sefulu i le pau o le faʻafefiloi e tatau ona oʻo i le 200 kalama. I le tautotogo, e tatau ona vavae le fualaau. Ma mo le gaosiga o le gaosiga na fautuaina e tusa ma le 50 kalama. I mataupu o le fafagaina o le fafaga, ua saunia se vaifofo suamalie i se vaega e 20 g: 10 l.

O nisi o tagata fiafia i togavine e masani ona totoina vine i taimi e tolu faatasi ai ma se fofo masani. E faia lea i se taʻi masina i mataupu e afaina ai le aganuʻu ona o le le lava o meaʻai ma o le meaai autu e le o faʻatinoina.

E taua! Afai e te faʻaaogaina ni fugalaʻau masini i luga o fualaʻau totoma, atonu e mamae le aganuʻu mai le magnesium.
Mo rhizomes mataʻutia o kukama "Kalimagneziya" e mafai ona taʻalo faʻatau. Ina ia mate ma le fua ma le taimi o le fafaga, ia taulai atu i le tuufaatasiga o le palapala. I nofoaga vaivai i le tautotogo pe a sauniuni mo moega, tapuni pene i le eleele. O le kukumba kukumba liana e mafai ona faʻamaʻaina faatasi ma le tuʻufaʻatasiga tutusa o mea faʻalaʻau (moa moa, mullein). E le gata i lea, o lenei faiga e le faʻalavelave i le amataga o le fuga, pe a faʻatūina le meaʻai i le tautoulu. I le tulaga aoao, e fautuaina e tagata atamamai i le tolu mea faaopoopo: pe a sauniuni le moega, ma le taimi e foliga mai ai le ovary.

E fautuaina le faiga masani o laei pito i luga pe a tupu totogo. I luga o eleele lelei, e tusa ma le 15 - 20 g o le paluga i sikuea mita e lava. Ia saunia ina ia aua nei afaina ai le tamato, ma fesoasoani i le tui puipui o le po i se tele o faʻamaʻi.

O aganuʻu fugalaau e manaʻomia le faʻamalolo-magnesium fertilizers ma le paʻu vave o laʻau, mea laiti laiti, faʻagesegese le atinaʻe ma faʻamago. I le amataga o le tautoulu ua fautuaina e faaopoopo i le 20 g paʻu i le sikuea mita o le paʻu, ma o le a le faʻalavelave i le faʻaleleia o le faʻaleleia i le taimi o le fuga.

E te iloa? I le tasi sipuniti o le palapala o meaola ninii ola nai lo tagata i le lalolagi.

Faʻamanuiaga o le faʻaaogaina o le faʻala

O mea taua o le "Kalimagnezii" e faapenei:

  • tulaga masani o fualaau faasaina;
  • lelei digestibility e ala i laau;
  • aafiaga i so o se eleele;
  • aafiaga aoga tutusa i luga o laau toto ma eleele;
  • le gafatia e faʻaleleia ai fua o le gaosiga, tofo ma uiga o fua o fua;
  • faʻalauteleina le teuina, e mafua ona o meatotino e le aʻafia ai le susu.
E le mafai ona e faia e aunoa ma ni faʻamaʻi faʻamaʻi i le togalaau poʻo totonu o le togalaau. O le mea lea, "Kalimagneziya" o le fafaga autu e foia ai le tele o faafitauli i le taimi e tasi, faʻaitiitia le le lava o meaʻai ma fafagaina le palapala.