Laʻau

Selesele, vave, teuteu - Pleven vine vine

O se pulou manaia po o se laupapa lalagaina i vine ma fualaʻau papaʻe lapoa o le amber lanu o le miti a le tele o fai togalaau ma vine. O fualaau suamalie vine - e le lelei, e malosi le fua ma umi, o le a fesoasoani e aumaia ai i le ola. E le gata i lea o loo faamatalaina atili auiliiliga.

Le tele o manatu o le meaʻai - Eseese faʻamatalaga

Vai vine Pleven - Filifiliga Bulgarian

Vai vine Pleven - Filifiliga Bulgarian. Na fafagaina e tagata faapitoa o le Inisetiute o Viticulture i le aai o Pleven, ma o lea na maua ai se igoa faapena. O ona "matua" o ituaiga Amber ma Italia. O se taunuuga o le sopoia, na maua ai se ituaiga o vine vine ma mea sili ona lelei o tagata faatau - ua vave ona tupu ma ua fua.

O se vaitafe lapoa tele na aoina i le inisitituti ma o loo faia e Ivanov, Vylchev ma isi saienitisi ina ia mafai ona atiina ae ituaiga eseese o vine e matua puipuia i le maualalo o le vevela.

O le Pleven Sustainable, Muscat ma Europa ituaiga na maua mai o se taunuuga o lenei gaoioiga a le Institute of Viticulture ua avea ma taʻutaʻua sili ona tautaua ma salalau. Na avea fualaau vine ma faavae mo a latou filifiliga.

O le matua matua o le Steady, o le lauiloa foi o Phenomenon, Augustine, V25 / 20, o Pleven ma Vilar Blanc. Nutmeg na maua mai le sopoia o ituaiga Druzhba ma Strashensky. Europa, ua lauiloa V52 / 46, Super Pleven poʻo Eurostandard, na sau mai se lua o Pleven ma Faauoga.

O nai upu e uiga i nei "suli" o Pleven:

  • E mafai e le Pleven Sustainable ona teteʻe malosi i le aʻafiaga o le malulu malulu, e faigofie ona tausia, mafai ona feaveaʻi, e le mafai ona faʻafitauli i faamaʻi ma faʻaleagaina e faʻamaʻi. O le ituaiga ua amata ona matua, ua fua. Ua i ai i le resitala a le setete talu mai le 2002 ma ua fautuaina mo le galueaina i le itu i Matu o Caucasus.

    O le ituaiga ua amata ona matua, ua fua. Ua i ai i le resitala a le setete talu mai le 2002

  • O le Pleven Eurostandard e maualuga lona gaosiga, o ona fua vave e maua ai le fiafiaga lelei ma palasi tetele.

    O fua o ona fua tele e maua ai le fiafia lelei ma pulumu tetele.

  • Muscat Pleven ma fuifui vine, faaputuputu e oo i le 21% suka i vine, i le tau lelei e mafai ona tupu i le selau aso mai le amataga o le vaitau tuputupu ae. O lona gaosiga e maualuga tele. E masani ona faʻaaoga i le uaina.

    O le gaosiga e maualuga tele. E masani ona faʻaaoga i le uaina.

Tulaga o le vasega

Pleven - fualaʻau o le laulau ma se vave matua

O le pleven o se fualaau aina suamalie ma se vaitau matua tele, lea, e fuafua i le tuputupu ae o le itulagi, e amata mai i le 90-120 aso mai le amataga o le tuputupu ae o le vaitau. E i ai le maualuga o fua o oloa gaosia.

O vine o lenei ituaiga vine vine ei ai le malosiaga tuputupu ae, o lea e talafeagai ai mo fuafuaga fuafuaina.

O inflorescences ua tele naua, e faʻatonutonuina ai le uta i luga o le vine, e tatau ona faʻamaonia.

O fugalaau e faʻafeiloaʻi, e paʻu lelei.

O le pleven bunches o le eletise e foliga tutusa ma se vaega pito i lalo e liliu i luga o se pusa. E le faigofie le fesuisuiai i le tatali, e tusa lava pe o le mamafa o le vao.

O fua tetele o Pleven ovoid foliga pe a oʻo mai le lanu samasama samasama. O latou tofo e tutusa, ma o le manogi o loʻo i ai faʻamatalaga o musika. O le paʻu o le vine e pala, o le aano i lalo ifo o le aano ma mea malie. O pipi e le vave aveeseina mai le vao e mafai ona tumau pea i luga o le vine mo le toeititi atoa le tolu vaiaso e aunoa ma le leiloa o latou lelei ma foliga vaaia. O lapisi latou te le faaleagaina.

O le vailaʻau o loʻo i ai le teteʻega lelei i le kiona ma e itiiti se faʻafitauli i le faʻamaʻi e ala i le ogatimum ma le milipolo.

O le seleseleina ua maeʻa lelei ona teuina, aʻo le taimi o femalagaaiga e le toe faʻafuaseʻi ona foliga mai ma tofo.

O le teuteuga o le Autumn o ituaiga Pleven e faia e fuafua i le nofoaga o le tuputupu ae: i le itu i saute e fai sina teuteuga, i le itu i matu - teuteuina umi.

O le pleven e faʻaleleia e le vaʻaia ua maeʻa aʻafia. O lona vine foi e mafai ona faʻaaoga mo le faapipiiina o isi ituaiga vine.

O lenei ituaiga o se tasi o nai mea e fautuaina mo le au faifaatoʻaga amata, aua e le manaʻomia ni togafiti faʻapitoa faʻapisinisi, faʻalauteleina le vaʻaia poʻo tulaga faʻatupulaia faʻapitoa.

O lenei ituaiga o se tasi lea o nai mea e fautuaina mo le au faifaatoʻaga amata.

Vasega o le vasega autu - laulau

Vaʻavaʻai taimi mai le amataga o vao90-120 aso (eseese i le itulagi)
Le fua o le fualaau o Pleven0.6 kilokalama
Le mamafa o le mamafa o le fatue oʻo atu i le 9 kalama
Sugar content20-22%
Le aofaiga o le suka i le 1 lita o le sua6-7 fua
Hectare mauae oʻo atu i le 14 tone
Faʻafefe o le aisae oo atu i -23º
Faʻafitauli i faʻamaʻi faʻaleaga2-3 points
Fautuaina teuteuina:
  • itu i saute - e 4-5 mata;
  • Itulagi i Matu - mai le 6-8 ma le 10-12 fatugaʻo.

Mai Bulgaria i Siberia - faʻapefea ona totoina vine vine

O se tagatanuu o Bulgaria ua leva ona tupu aʻe e Siberia i poloka patino

Mafaufau i lenei mea moni! O se tagatanuu o Bulgaria ua leva ona ola ae Siberia i poloka o le tagata lava ia faatasi ai ma isi ituaiga o le vave ona matua. O le mea taua, i le tulaga o le totoina o Pleven i itulagi o loʻo i ai mafuaaga o le atuatuvale i luga o vine, o le mulimulitai i le tele o tulafono:

  • faatasi ai ma se maualuga maualuga o le eleele, o le nofoaga ua saunia mo le totoina o vine e mautinoa lava ua lelei le suavai;
  • latou teli uma le fanua atoa na tuʻufaʻatasia mo vine ma i le taimi lava e faʻaopoopo ai mea faʻalautele;
  • toto se togavao i luga o se faaputuga eleele, lea e aoga uma e aveese ai le sili atu o susu ma puipuia le aʻa mai le maualalo o le vevela;
  • totoina o le vine e tasi e faia i se mamao e le itiiti ifo ma le lua mita mai le isi;
  • lua mo le totoina o vine ua saunia muamua, faatumu i latou lona tolu ma eleele laulelei ma humus;
  • pe a totoina se vine, latou te mataʻituina le maualuga o lona loloto ina ia maualuga le ua i luga o le palapala;
  • e tatau ona nonoa le seedling i se lagolago;
  • o le eleele e lata ane i vine totō o le a mulumulu;
  • o le muamua aso e sefulu talu ona totō, faʻaleleia ma le faʻaeteete le eleele, susu vai i se taimi talafeagai ma faʻamalo le palapala pe a uma lena.

Lafoaʻi ma faʻasologa o fuataga - laulau

O le faasologa o le faʻavaivai ma le pito i lugaVaʻai taimi
Ou te fafagaSuavai faʻagogo ina ua maeʻa le faʻamamago ma le faʻaopoopoga o le ammonium nitrate e tusa ai ma fautuaga i luga ole afifi.
II faasusuinaFaʻamamaina faʻamalosia mo le vaiaso pe a uma ona teuteuina.
III faasusuPe a oʻo atu pine e ola i le umi o le 25-30 cm.
IV faʻamafaAʻo leʻi tupu le fua o fualaau vine, superphosphate, fugalaʻau masima ma sima sima.
V suavaiI le vaitau ua oʻo atu ai vine i le tele o se pea, potassium sulfate, superphosphate, ma le pefu o loʻo faʻafeiloaʻi tutusa.
VI faguA maeʻa le seleseleina, faʻafefiloi le suavai ma le faʻaofiina o le superphosphate.

I le vaitau atoa o le tuputupu ae, e tolu togafitiga o fualaau aina suamalie e maua ai le filogides e faia e puipuia ai faʻamaʻi pipisi.

I le taumalulu, o vine e malupuipuia, aveese mai se lagolago ma punou i le palapala, poo le faia o se fale e pei o se fale koli. O mea e fai mo le faʻamalosi e le tatau ona avea ma ata tifaga, e tatau ona latou faatagaina le ea ma le susu e pasia ai.

Faʻataʻotoga o Faatoaga

Savali mai Luda Avin

Pleven e laʻititi tele mo lona taimi matua, ae le o le mea sili lea ona leaga, o le mea sili ona leaga o togitogi uliuli i luga o le vine (e pei o lago na nofo), ona oʻo mai lea o nei vaega i luga o le auʻau ma se vaega i luga o fua. Ou te le manao e ai, o le a le maketi oi ai.

... Pleven, ma Eurostandard, atonu e le o ni eseʻesega tele, ae taua, ae o nisi mafuaaga ua iloa ai e tutusa, e le o manino mai ...? e uiga i le tamai berry ???, e le masalosalo foi ... atonu o le laitiiti ae le o se mea taua ... o le fuifui o loʻo ou uuina e le o se mea aupito sili ona mataʻina, e masani lava ona i totonu o le 1-1.5 lea e alu ai le maketi ??? ... suga !!!, e tatau ona e faia ... IMHO ...

elena.p

//www.sadiba.com.ua/forum/showthread.php?t=1297&page=60

E leai se mea e mafai ai ona maua, ae o le mea e teu ai, e leai se mea e mafai ona e maua, ae o le mea e teu ai, e le mafai ona e ufiufi, ae o le nofoaga e ufiufi e se fale mai matagi i matu-sisifo, sei tatou vaai

Vos111

//forum.vinograd.info/showthread.php?t=11621

I le 10-15 tausaga talu ai, ua lelei le fautuaina Ua ou mauaina. ituaiga: pepa Saba Sabo , Aleshenkin ae aunoa ma togafitiga mai falaoamata. O le ae le maua le fatu o le fatu? Siitia le Siberian, Ornamental, Gounod? Ituaiga eseese i le Nizhny Novgorod eria, ae o le igoa o le tulaga, o lenei ituaiga MI Eliseev na aumai mai Latvia i le 1945-45 , Pleven stable ma nutmeg, Aesop, BChZ, Peina lanu piniki, Victoria, Meaalofa o le Magarach. Mai i le "gutu": Korinukian Rusia, Pink leai se fatu. Mo nei ituaiga, ou te toʻa, e tusa lava pe malolo, ua lelei ona toe faʻaleleia. Seʻia oʻo i le aso 1 o Setema, e faʻataunuʻu uma lava - o se taumafanafana malulu, ona tolopo le tauvaga mo le 1-2 vaiaso.

Sibirev

//dombee.info/index.php?showtopic=4762

Mai faʻamatalaga o loʻo i luga o loʻo manino mai ai e le o le aoga le galuega a le au Bulgarian. O le ituaiga Pleven na latou atiaeina e lauiloa i le uaina ma ua salalau lautele e oo lava i teritori o ona tulaga tau i le tau e atili ai ona faigata mo le totoina o vine i le lautele. O le isi foi, o le popolega a Pleven ma le avanoa o lona galueaina mo le au faifaatoʻaga amata e tatau ona faamamafaina.