Fua o le gaosiga

Faʻavae o le faʻaaogaina o le acidic succinic mo laau toto

E toetoe lava o potu uma poʻo fale ei ai ni nai fale o loʻo i totonu. Fugalaau faifaatoaga latou te faia le tele o taumafaiga e faʻatatau i le tuputupu aʻe, atinaʻe ma le faʻalauteleina o le ola o latou meaola lanu meamata. Amber acid o le a fesoasoani e sili atu le tausiga o fugalaau, lea e tatau ona avea ma uo sili ona lelei mo laʻau toto ma e le gata.

O le a le vailaʻau tiso

Succinic acid o se mea le aoga, lea o foliga mai o tioata paʻepaʻe, e solo lelei i le vai ma le ava malosi. O le tofo e latalata tele i le kulimi citric. I le natura, e le gata i le amber, ae faapena foi i meaola manu. E oo lava i sina vaega itiiti e afaina ai le tuputupu ae ma le alualu i luma o fua o laau toto. O le mea e matua leai se afaina, e faʻaaogaina e le gata i mea taufaatoaga, ae faʻapea foi i vailaʻau faʻapitoa, faapea foi i le cosmetology. I luga o le faʻatauga o loʻo tuʻuina atu i pepa faʻapipiʻi ma paʻu.

E te iloa? Succinic acid, ona o ana mea totino, e mafai ona taofia le faʻavaeina o le tino o le tino, faʻaitiitia ai le faʻamaʻi o le tino, faʻaitiitia nisi toxins i totonu, e aofia ai le ethanol ma le nicotine.

O le a le mea e faʻaaogaina ai le acidic succinic, o mea aoga o le stimulator

Succinic acid, o le mea muamua, o se mea e faatupuina ai le tuputupu ae.

O se faʻaopoopoga faʻamalieina o se faʻalauteleina o le maualuga o le malosi o laau i le lamala, malulu, laumei lanumeamata o le a maua le malosi e tau ai faʻamaʻi eseese.

E taua! Aua nei avea le suauu tiso ma se panacea mo faʻalavelave uma. O le mea moni, e tatau ona e tausia laau totō, faʻasusu ma fafagaina i isi mea aoga ma minerale.

Succinic acid for plants find its application both in form of irrigation and in the form of spraying. O le mea e mataʻina ai, o se mea e sili atu le sologa lelei e toetoe lava a le mafai, o le a na o le tele o mea e manaʻomia. O lona uiga e oʻo lava i se tagata fugalaau teuteu o le a mafai ona faigofie ona faʻagasolo le latou fagu. Ae, e moni, e sili le lelei ona faitau i taimi uma faatonuga ma mulimuli i ai.

Aafiaga o le vailaʻau faasinika i le palapala

O le palapala o loʻo ola ai le fale o le mea sili lea ona taua i le atinaʻeina ma le tausiga o meaola lanu meamata. E le o taimi uma e mafai ona mautinoa i le mama ma le lelei o le eleele ua filifilia mo le totoina. O le mea lea, e fautuaina le togafitia o le eleele ma le suka. O le a fesoasoani i le faʻaleleia atili o le tuufaatasiga o le palapala, faʻamautuina lona microflora, ma faʻaumatia mea leaga o fafo. O le suauu lava ia o le faʻaleleia o le siosiomaga, o lona uiga o le a le leaga ai le fausaga eleele.

E faʻapefea ona avea le acidic succinic on plants

O lena succinic acid e maua ai elemene aoga mo laau toto ua uma ona faʻamaonia pe faʻaaogaina i ni pepa poʻo ni paʻu pepa. Amata le gasologa i le vave e mafai ai. I le taimi muamua, o mea totō e faʻaleleia ma faʻaleleia i se vaifofo o lenei gaʻo - fatuga poʻo fualaau laiti. O le mea lea, o le aʻafiaga o le fualaau faasaina o le a tumau mo se vaitaimi umi.

E te iloa? O fomaʻi fautuaina le faʻaaogaina o le kulini sosolo mo le mumū i totonu o sooga, aua o le vailaʻau e mafai ona faʻaleleia le toto ma aveese le masima mai le tino o le tagata.
Faʻasusu vai inu fugalaau amber acid puipuia i latou mai le vevela ma le malulu, maualuga maualuga ma le tele o le lāmala, o le a latou faʻaleagaina le tele o taimi pe o le a le afaina lava. Ma o le mea pito sili ona taua, o laau toto o le a faʻavavevaveina ai lo latou tuputupu ae.

E faʻapefea ona saunia se fofo o le acidic succinic, le faʻaaogaina o fualaau oona i le totoina o laau toto

Succinic acid i totonu o le talosaga mo fugalaau e matua faigofie lava, ma o lea e lelei ai mo le amataina o lenei pisinisi. E saunia le fofo e te manaʻomia e ave ai le 2 g o le suka ma le 1.5-2 lita o le vai. Muamua, o le a faʻafeiloaʻi le vailaʻau i totonu o le vai mafanafana, ona malūlūina lea o le malulu seia oʻo ina amata lelei le vevela, vevela vevela.

E taua! O le aʻafiaga o le fofo ua maeʻa e gata i le 2-3 aso, ona e manaʻomia lea ona e saunia se mea fou.
O le faʻaaogaina o le acidic succinic mo fugalaau e faʻatatau i sini e manaʻo le tagata e teu ai manu e ausia:

  • Ina ia vave ona tupu fatu, e tatau ona faia mo le tusa ma se aso i se vaifofo, ona mamago lelei lea ma toto i le eleele ua saunia.
  • Ina ia vave ona atiina ae le aʻa, ua faʻamalieina i se vaifofo o le vailaʻau faasinika mo le 45-50 minute. A maeʻa lena, e tatau ona vego aʻa ma toto i le eleele.
  • Succinic acid o le a fesoasoani i le faʻaleleia atili ma le faʻauʻuina o meaʻai. Ua lava le faatofuina o le vaega pito i lalo o le tipi i le vaifofo mo se aso (pe a 1.5-2 cm), ma o le a maua ai le mea e manaʻo ai.
  • Ina ia faʻagaoioia le tuputupu ae o ni vaovao fou i totonu o le laau, e tatau ai ona pupuʻu faʻamau ma lafoaʻi ma se vaifofo o le acid pe a uma i le 2-2.5 vaiaso, i le taeao po o le afiafi.
  • O le toe faʻaaogaina o le falemaʻi leaga o le a fesoasoani e faʻamama ma faʻaleleia se vaifofo o se maualuga maualuga. I le 1 lita o le vai mafanafana e 0.25 g o le vailaʻau.
I le tele o fai togalaau, ua maua ai e le acidic succinic application mo roses, e faʻamalosi ai aʻa, fesoasoani e faʻamalo ese mea faʻaleagaina. Aua le fefe e faʻaaoga lenei faʻaopoopoga o se fesoasoani i le totoina o laau. E le mafai ona faʻalogo ma o taunuuga o le faʻaleleia atili o le atinaʻe o laumei lanumeamata o le a matauina ile vaiaso pe lua.

Talosaga mo le togalaau

I totonu o le togalaau, o lenei "paʻu paʻu" e le itiiti ifo le lauiloa. Succinic acid e masani ona faʻaaogaina mo laau toto, mo se faʻataʻitaʻiga, tamato ma kapisi. E faʻaaogaina foi kukama, kāloti, radishes, turnips, lettuce, beets, etc. O se vaifofo mama o le acidic succinic (1 g i le 1 lita) o fatu e gaosia aʻo leʻi luluina, lea o le a matua faʻaleleia ai lo latou gaosia i le lumanaʻi.

Ae o pateta, aʻo le i totoina, e tatau ona togafitia le tubers i se vaifofo, ona ufiufi lea i se ata pe tusa o le 2 itula ona amata lea ona toto. O lenei mea o le a faatelevaveina ai le alualu i luma, faateleina fua.

E taua! E mafai ona gaosia fualaʻau i se taimi mulimuli ane o lo latou tuputupuaʻe, ae i lenei tulaga, e tatau ona faateleina le faʻaogaina o le fofo i le 6-10 taimi.
Succinic acid e faʻaaogaina e sili atu e le avea o se faʻalaisa, ae o se faʻaleleia o le tuputupu ae, lea e fesoasoani e faʻaleleia atili ai fua o fualaau aina e aunoa ma se faʻaogaina o mea eseese o meaʻai.

Faʻafefea ona faʻaaoga togalaau faʻatoʻa kulimi

Succinic acid e taua i le togalaau. Ina ia faʻavaveina le fua o fualaau aina i totonu o le togalaau, ia faʻaleleia le fua, ia faʻaleleia le tofo o le a fesoasoani e togafitia le fualaau oona i le taimi o le vavao. I luga o le 125 sikuea mita e tusa ma le 5 lita o fofo.

Succinic acid ei ai sona aafiaga lelei i togalaau aina nei:

  • Fualaau. Ua saunia le fofo togafitiga i le fua faatatau o le 0.4 g i le 5 lita o le vai mafanafana.
  • Cherry, apricot. 0.2 g i le 5 lita o le vai.
  • Vine 0.4 g i le 5 lita o vai. O le faʻaaogaina masani o le kulini sosolo e mafai ona faʻalautele le maualuga o le vitamini C i fua.
E te iloa? E pei ona faaalia i le faatinoga, o le acidic succinic e mafai ona faateleina le maua e 20-30%, aua e faʻaleleia ai mea o loʻo i totonu o laau ma fualaau o vailaʻau faʻasolosi.

Amber acid ma totonu o vaomatua i totonu

E tupu na o mea totō poʻo laau totō na ola i se fale mo se taimi umi o le a faʻagesegese ai pe taofia foi lo latou tuputupu ae. I ia tulaga, o le faaopoopoina o le acid succinic with plantplants, e pei o togi, o le a sau i le laveai. O le fofo o galuega o le a faʻamalosia ai ma faʻaleleia ai le atinaʻe o fugalaau, fesoasoani e faʻateleina le lanu meamata ma fesoasoani i le faʻavaeina o aʻa fou.

I le auala, o le mea taua e taua tele i le faʻatoʻagaina o togi. A uma mea uma, e masani lava ona tupu aʻa o kulimi, vaivai, pe, i se isi itu, pala ona o le susu o le susu. Ma o se taunuuga o le aafia i le acidic succinic, o le laau e fai ai ni aʻa fou, e sili atu le faigofie ona mauaa aʻa ma e sili atu ona faigofie le fesiitaiga o le totoina i se eleele fou.

Ina ia amataina le faagasologa o le fausia o le aʻa, ua lava lea e ave ai le tasi laulau o le fualaau faasaina i le 0.5 l o le vai ma fufulu le aʻa ma aʻa ma lau laulaau lalo ifo mai le pala. O otaota e mafai ona sasaa malie le eleele i lalo o le ulo.

E taua! Mo le apalai e galue mo se taimi uumi, e mafai ona faʻaaogaina i totonu o le faʻavaivai.

Succinic acid, ei ai se faʻaleagaga?

E leai se masalosalo o aoga succinic acid e aoga i laau ma faʻaleleia ai a latou atinaʻe agavaʻa, ae e mafai ona afaina ai fualaau lanumeamata? E tatau ona maitauina e leai ni aafiaga leaga i laau o lenei vailaau faasaina. E taua tele le mulimuli i faatonuga mo le faʻaaogaina, ae tusa lava pe iai se mea sese ma o loʻo i ai se mea maualuga, e mafai ona iloa e laau totino e pei ona masani, aua o le a latou fafaga tutusa le tele o meaʻai e pei ona latou manaʻomia.

E le gata i lea, o le sili atu foi le le aoga o le pulu succinic mo tagata ma meaola i totonu o aiga.

O lenei tioata tioata o le a faia ai se mea e maua ai le ola maloloina, malosi ma matagofie, sei vagana oe mai faʻamaʻi ma mea faʻamaʻi. E mafai ona e faʻatau mai le kulimi succinic i faleoloa faʻapitoa, pe toeitiiti lava o falemaʻi.