Laʻau

Auala e faia ai se vaituloto i le atunuʻu: faʻavaega DIY

Mafaufauga o le auala lea e toe faʻafoʻisia ai le malosi o le loto ma ia vavae ese oe lava mai le mea e tasi. O le matagofie o le natura i soo se faʻaaliga - tusa lava pe o se laulaau, o le lau o le mutia poʻo se tamai maamaiti foi, tatou te pauu i se ituaiga o vaʻaiga, faʻafefe i totonu o la tatou "I" e aunoa ma se faʻasino i mea na tutupu. Masalo o le mafuaʻaga lea ua i ai se "vaalele" tele o tagatanuu mai nofoaga malulu, vavalalata i le natura o tina, lea e mafai ona e malolo ai ma toʻafilemu lou lava agaga, e oo lava i se vaega itiiti lava o fanua. E faapefea ona fatuina se siosiomaga filemu i lau togalaau? E leai se mea faigofie! Nai lo o ni nai mama e tolu o pateta ma tamato, ia vavalo se vaituloto laitiiti i lou fale mafanafana - o le taimi nei o le a sili atu lou taimi e malolo ai ma mafaufau loloto i le vai - ma o lenei mea, e pei ona e iloa, o le fofo aupito sili lea mo le atuatuvale ma le leai o se malosi. E te manatu o se faʻalavelave faʻapitoa eletise e sili atu nai lo lou malosi? Faatasi ai ma a matou fautuaga, o le a avea oe ma "tulivae loloto", ae le o le taʻua o se tamai vaituloto, o le faataatia lea e te faigofie ona pulea oe lava.

O fea e amata ai ona faia se vaituloto?

O lea, na e iloa ai o lou olaga e sili atu ona le mafaamatalaina e aunoa ma se vaʻai manaia e faʻafiafiaina ai ou mata ma toʻa ai ou neura. E faapefea ona fausia se vaituloto i le atunuʻu ma ou lava lima, ina ia tutusa lelei le laufanua o le togalaau ma e umi le umi, ma e le avea ma se faʻafitauli faʻafitauli e manaʻomia ai le tausiga faifai pea?

O se vaega muamua o se tamai vai e teuteu i maa e mafai ona avea ma auala e le masani ai e faia i maa maʻa

Tatou amata i le filifilia o se vaituloto ma filifili se nofoaga e maka ai. Ona, matou taʻuina atu lea ia te oe pe faʻapefea ona e faia se tekinolosi ma faʻaogaina. Filifilia i le auala saʻo ma faʻataatia e tusa ai ma mea faʻapitoa uma, o le a avea le vaʻai vailaʻau ma mea moni o lau togalaau ma se nofoaga lelei mo le pacification.

O se toilalo itiiti i le talafaasolopito

O aga masani e faʻapalapala ai o latou fanua i vaituloto na oʻo mai ia i matou mai Sasaʻe, lea e sili atu ona taugofie ai le suavai nai lo auro. O vaituloto vavalalata ma punavai o foliga masani a geometric o se mea tatau mo soo se falesa Alalami. I Saina, o le atinaʻeina o togalaau faʻatoʻaga na o se auala e ese le eseesega - o togalaau na tuʻuina i se laufanua e foliga tutusa ma foliga masani o le laufanua masani.

O se vaega o le faatulagaga o le vaituloto i le togalaau a Saina o le faʻatagaina faʻatasi o se moli maa

O lenei faiga na manaomia ai lona faaauauina i totonu o vaituloto na i ai ni faaletonu masani, sa matua lautele lava i eria, ma sa faaauupegaina i se alalaupapa ma se faoli maa i le talafatai i le talafatai. O se mea manaia i le ogatotonu o le vaituloto a Saina o iina o se motu laitiiti, e le o fesootai i soo se auala ma le fanua, o le motu ua taua o le miti. O le "masima" o sea motu o se maa faʻaalia po o se laau tuʻufua.

O le vaituloto i le togalaau a Iapani, o se tulafono, ua taofiofia foliga ma ua i ai se ata mafaufauga lelei o maʻa e aunoa ma ni fugalaau toto

O Iapani, ona o le faatapulaaina o le natura o lona teritori, e masani ona tausia e faaitiitia le vaega o le togalaau, lea e le i ai i taimi uma se tele o vai. Ae ui i lea, ona o le masaniga masani o le togalaau a Iapani, lea o lona uiga o le i ai o elemene uma, o le vai sa i ai i le foliga o tsukubai - o se tamai vaa i le vai. O se uiga faʻamaonia o se vaʻai laititi e pei o se vaitafe o loʻo tafe mai i paipa paipa, ma tafe i luga o faletupe. O nisi taimi o le vaituloto na faia le foliga o se sikuea po o se tafaoga, lea na atili faamamafaina ai se uiga maualuga o le togalaau a Iapani.

O le vaituloto i le laufanua laufanua e foliga mai e masani lava, e peiseai na foafoaina e le natura lava ia

Mulimuli ane, o le saito na totoina e ala i aganuu na tuʻuina atu ai vine matagofie i Europa, ma sili atu, i Egelani ma Farani, lea na faʻataʻetaʻese ai le auala o le paka. O le togalaau Igilisi e pei lava o Saina ma o se tulimanu masani o le natura ma laufanua matagofie ma lauʻeleʻele.

O le vaituloto i totonu o le togalaau masani ei ai ia foliga faʻasolo saʻo ma e le teuteuina i vao vao.

O le togalaau a Falani na filifilia i le faiga e masani ona taʻua o le masani, o le pale lea e taua o le togalaau ma le paka o le Versailles. O le faatulagaina masani o le faatoʻaga i le Falani e faʻaalia i se malepelepe malepelepe, o le faʻasologa lelei o le gaioiga ma vaituloto e tulaʻi i luga o le fogaeleele.

O vaituloto i luma o le togalaau o loʻo faʻapena tutusa ma vaituloto masani i togalaau masani - faʻatasi ai ma laina laina laina ma se tele o togalaau

I lo tatou vaitaimi, o le vaituloto o se togalaau masani na mauaina le igoa aloaia ma na faalauteleina i laufanua laufanua muamua, lea o loo faamaonia ai ituaiga o le vaituloto e latalata i le palasitino, uʻamea, tioata e foliga le masani ai po o le faafoliga foi o vao.

Filifilia o se Pasefika Style

E faʻapefea ona faia se vaituloto i le atunuu i se auala e le mafai ai ona taʻe ese mai le tapoleni o laufanua o loʻo i ai ma e fetaui lelei i le faiga? A filifilia se auala faʻapitoa mo se vaituloto i luga o lau fanua, ave se malologa mai le mamanu fausaga o se fale o le atunuʻu ma le faʻatulagaina o le togalaau. Faʻaopoopo le pesini o le faatanoa ma se vaitafe teuteu poʻo se afu, ia faʻatumu le talafatai ma auala o le tauaso i le auala lava lea e tasi e pei o le ata o le fanua atoa.

E mafai ona e faʻapipiʻi le afu i le atunuu i ou lava lima, faitau i ai: //diz-cafe.com/dekor/vodopad-na-dache-svoimi-rukami.html

O le laufanua lamolemole ma le teuteuina o vao teuteu o le vai ua maua ai se faapitoa faapitoa i le laufanua laufanua.

O se vaituloto masani ma se otootoga faalenatura o le a talafeagai i taimi uma i le loloto o le togalaau i tafatafa o le gasebo pe latalata i le mea o loʻo i luga o le fale - e tatau ona mafai ona e nofo lelei e matau le vai.

O le mamanu o le faatanoa e mafai ona sili atu ona taofiofia e le mataupu a Iapani - o maʻa tetele o ituaiga eseese, conifers, leai ni lanu eseese. Pe o le saina Faʻaina - sili atu ona matagofie ma susulu, faatasi ai ma se faʻailoaina faʻamaonia i le tulaga o se laau e laulauina laʻau ma se alalaʻau talimalo. E mafai foi ona fausia le vaituloto i le uiga o le "togalaau o le natur", o lona uiga o le totoina o laau totino i le lotoifale o uiga o le itulagi, ma le leai o ituaiga uma laau toto.

O le mea sili ona manino i le foliga o se vaʻa aloaia ma faʻamaufaʻailoga tafatolu

O se vaʻa aloaia o foliga faʻa-geometric - faʻamaufaʻailoga poʻo faʻamaufaʻatasi faʻapitoa e sili atu ona lelei i autafa o le fale, ma faʻamalosia ona laina saʻo ma laina. O lea vaʻai e le leaga mo le faʻapipiʻiina o se patio poʻo patio, aemaise lava pe a tuʻuina vaovao fugalaau i tafatafa ane poʻo laina laina.

O se lanu e le masani ai e mafai ona tuʻuina i le vaituloto e ala i se ala e pasi ai i luga o le fogaeleele - pe o se alalaupapa, poʻo ni maʻa poʻo ni papatusi eseese.

O se auala manaia lea e masani ona faʻaaogaina i le faʻanatura o le taimi nei o le faʻapipiʻiina lea o auala na tuʻuina atu i luga o se laupapa telefoni ma lafoina i le auala o se alalaupapa i totonu o se vaituloto o le foliga o le tino. O se auala talitutusa e ui atu i le vaituloto e mafai foi ona ave le foliga o se auala sima po o ni sikuea sikuea eseese, e peiseai o luga aʻe o le vai. Faʻasalaga laiti, eseese i vaituloto tetele e foliga muamua, pe a tafe mai le vai mai le tasi apa i le isi e ala i vai laiti.

O le faʻaogaina o vaituloto i le fale e le gata o le a maua ai e lona laufanua se foliga e le masani ai, ae o le a faʻatumu ai foi le togalaau i se muimui fiafia

O vaitafe masani o se taamilosaga lapotopoto o le a teuteu ai se patio po o se vaega o lau fale mafanafana

O vaituloto faataamilo faatasi ai ma fusi lautele e aofia ai foi i vaituloto masani ma e mafai ona avea o se teuteuga o se mutia po o se laulaau lanu, e faafaigofie ai le togalaau aina faatasi ai ma se pergola pe tu i autafa o se vaega matagofie o laau. E mafai ona faia ni vaʻai faʻafeiloaʻi i le togalaau i totonu o le togalaau ma ou lava lima e sili atu le faigofie nai lo se isi lava faʻalapotopotoga, e faʻaaoga ai ni sima sima ua saunia, faʻavao laupapa, pusa palasitika ma e oʻo lava i paʻu taavale.

E mafai ona e aoao atili e uiga i le auala e fai ai se vaega o le vaʻai-vaʻai mai se paʻu mai le meafaitino: //diz-cafe.com/ideas/mini-prud-iz-pokryshki.html

Filifili se nofoaga, tele, mea

O se nofoaga saʻo e filifilia mo se faatanoa o le a avea ma ki i ana galuega tumau e aunoa ma le "fuga" i le tautotogo ma le taumafanafana, pe a faʻaaogaina algae lanumeamata i lalo o le aafiaga o le ultraviolet radiation. O se vaitau o le ao o le ao e tatau ona i ai i totonu o le paolo le vaituloto, ina ia aua nei faateleina le algae. I le isi itu, o le tuʻufaʻatasiga o se vaituloto i totonu o se vaega malulu atoa o le a faatuai ai le atinaʻeina o laau teuteu. E taua le matauina o le ogatotonu ole eleele.

O le i ai o se nofoaga faʻafiafiaga ma palukeke i le lata ane o le vaituloto, e mafai ona e faamemelo i le matagofie o le vai

E taua le iloa o le vaituloto e tatau ona susulu i le la mo le tusa ma le 5 itula i le aso ma tatala mai le itu i saute sisifo. E le manaʻomia le tuʻuina o se vaituloto i lalo o laau paolo - o le pau o le autumn o le a leaga ai le laʻau.

Ae o le tele o le vaituloto, lelei, o le vaituloto e tatau ona aofia ai le 3% o le eria. A o le togalaau e laʻititi - e iai le tulaga e 6 eka, e le o nofoa o le tau mafanafana ua saunia e vaʻaia le 18 mita mo le vaituloto. O le mea moni, o le laʻititi laʻititi, o le faigofie ona faia o se vaituloto ma ou lava lima - ma e le tele naʻo mea e manaʻomia, ma o le a itiiti lava le tau o galuega. O le mea lea, i le fuafuaina o le lautele ma le uumi o le vaʻa vailaʻau, ia amanaʻia lou malosi faaletino ma le vaʻaia lelei o le vaituloto e avea o se vaega faʻapitoa i luga o lau 'upega tafaʻilagi - o lona uiga, pe o le a lona tele e faʻaopoopoina ma isi elemene o le laufanua.

O le filifiliga maualuga i le mamanu o le faatanoa e na o maʻa lava o se vaega faapitoa o le vaʻai i le Celtic style

O le mamanu o le vaituloto ma se afu e tafe mai i se tamai puipui o le suauu beige e fetaui ma le atoatoa i le laufanua o le togalaau

O le loloto o le vaituloto e fautuaina ina ia vaevaeina i ni laasaga se tolu: o se sone mo laau o le gataifale, o se eleele papaʻu mo le masiofo o le vaituloto Nymphaea - lili malulu-vai malulu ma le loloto mo iʻa taumalulu - pe afai e te fuafua e fai.

E le tatau ona e loloto le loloto o le vaituloto, ia eli se lua malulu mo iʻa faatasi ma le loloto o le 150-180 cm (i lalo ifo o le maka malulu), ia e tusa ma le 1/5 o le vaituloto.

E mafai ona e faʻavasegaina se vaʻai manaia matagofie i totonu o se tamai fale mafanafana, ma o le faʻaleleia mai se laupapa o le teritori o le a faaopoopo atu ai le le masani i se vaituloto.

O le pito sili ona taua o le vaituloto o le mua-puipui e mafai ona avea ma se faʻaopoopoga faʻapipiʻiina o fafie, e pei o se meaola tele po o se mea totō.

O le faʻaauau pea o le suavai i le vaituloto e mafai ona faʻapipiʻiina se koluma tuai poʻo se vaega o fagu vali lanu tioata

A e filifili i le nofoaga ma le tele o vaega o le vaʻa, ua oʻo i le taimi e mafaufau ai e uiga i mea e faʻaoga e faʻaoga ai le vaituloto e faigofie ma vave pe a mafai ai. O le tele o tupe siliva ma taugata mo le faʻapipiʻiina o se vaituloto o se faavae faʻavae, e manaʻomia ai le fausiaina o galuega ma le faʻamalosia. O se tau e le taugata i le makaina o se faatanoa o le faʻaogaina lea o se pusa palasitika maeʻa.

O le lua i lalo o le vaituloto ua faia i luga o taʻiala - o pupuni mo le totoina

Ina ia mautinoa le tafe o vai i totonu o le vaituloto, o le a faapipiiina se pamu i lona pito i lalo, mai le vai e alu i le faamama togafitiga ma toe foi i le faatanoa

Ma, mulimuli ane, o le auala aupito sili ona faigofie ma le taugata e fai ai se vaʻai faʻamalosi i ou lava lima o le faʻaaogaina lea o se ata mataga faapitoa, lea e tuʻu ai le pesini o le vaituloto. Na matou faaaogaina lenei auala o le faataatia o se vaituloto e fai ma faavae mo se auiliiliga auiliili.

Faʻaaogaina le faʻaaogaina o le vaituloto i le faʻaaogaina o ata

1. Muamua, e tatau ona fai se otootoga o se fuafuaga mo le lumanaʻi o le lumanaʻi i luga o se fua e faailoa ai le loloto ma le lautele o pupuni (fale mo le totoina o laau totō), ma e manaʻomia foi ona tusi se ata talafeagai o le teuteuga o le faatanoa. O lea auala o le a fesoasoani e aloese mai suiga eseese i le taimi o le fausiaina o le vaituloto ma i le tulaga o le totoina. I lenei taimi, mafaufau i mea o le a avea o se faamamafa i le tuufaatasiga o lau vaituloto - atonu o se uluai maa, laau poʻo se faʻatagata.

Aʻo leʻi amataina le faʻapipiʻi o le vaituloto i lou fale mafanafana, tusi se ata o le faatanoa ma se faʻaaliga o le loloto ma le tuʻuina atu o elemene autu o le faatulagaga

2. Faʻaaogāina o se vai vai masani poʻo le faʻafefete oneone i luga o le nofoaga o le faatanoa i le tulaga o se laina, ia otooto atu le auala fuafuaina o le vaituloto. Ia mautinoa ia siakiina o le talafatai o lau vaituloto i le lumanai o loo i luga o le tulaga lava e tasi.

I le faailogaina o otootoga o le vaituloto ma se maea, ia eli se lua e tusa ai ma le ata faataatia

Vaʻaia taimi taʻitasi le maualuga o le matafaga i le taimi na fausia ai le lua. Afai e leai sau vai i le umi ole manaʻo, e mafai ona e faʻafetaui se laupapa uumi masani ma seti se laʻititi 50 cm le maualuga.

3. Tatou amata amataina galuega - tatou teli ese le faavae o le faavae i le loloto o le talafatai ma faailoga le laina lea e tanumia ai le vaituloto i le isi aisi. O le mauaina o le lona lua o sikuea, matou te tusia se laina mo le eliina o le pito sili ona loloto o le vaituloto ma aveese le vaega mulimuli o le lalolagi.

O le faagasologa o le eliina o se vaituloto e matua faigata lava, o lea e sili ai le faʻaaogaina o auaunaga a tagata tomai faapitoa i le lalolagi, faʻatasi ai ma se mea faʻapitoa. Ae peitaʻi, afai o loʻo e filifili pea e fai lenei taimi e te alu ai, sauniuni mo le mea moni e mafai ona faʻaputuina le vai i le pito i lalo o le lua ma e tatau ona e faʻataʻamilo i le palapala. O le pamu e sili ona fetaui lelei mo le suaina o le vai ma mea eleelea ma le mausali o le a fesoasoani ia te oe e aveesea vai mai le pito i lalo o le lua. Aʻo lata ane e mafai ona eliina se pu o ausilali ma sasaa vai i totonu.

4. A maeʻa ona eli atoa le lua, ona fuaina lea o ona fua i se maea, ma mafaufau loloto i le loloto, faʻaopoopo alauni o le tusa ma le 50 cm i itu o le pesini - e tatau ai mo le maua mai o se ata ata tutusa.

O le faʻafitauli o le ae fetaiai i le faagasologa o le faʻaleleia o le mea e tuʻu ai le eleele, aveese mai le lua i lalo o le vaituloto? O se fofo lelei i lenei faafitauli o le siitia lea o le tulaga o le 'upega tafailagi e ala i le tufatufaina o le eleele i totonu o le togalaau. E mafai foi ona e faʻaaoga le lua eleele e pei o se fagu mo se vaitafe pe o se faavae mo se mauga maualuga.

5. O le pesini vai e faʻapipiʻiina i se ata vevela umi, ma le faʻamalosia. I le avea ai o se tulafono, ina ia mafai ona puipuia le ata tifaga mai le faaleagaina i maʻa ma aʻa, o loʻo tuʻuina atu i lalo o se faʻalapotopotoga faaopoopo o le geotextile. Mo lenei mafuaʻaga, e talafeagai foʻi le linoleum tuai poʻo le faʻaoloaina o mea, ae e mafai lava ona e tumu le lua i oneone ma faʻapipiʻi.

A faʻaputuina le lua, faʻapipiʻi le laʻau o le geotextile, ona fai ai lea o le ata tifaga, faʻamau ai pito o paneli i totonu o se vaieli eli faapitoa i tafatafa o le vaituloto o le vai

Mo le faia o le ata mo le vaituloto e sili atu ona fetuunai, e sili atu le filifilia o se aso susulu mo le tuʻuina - ona vevela ai lea o sina mea itiiti ma o le a faʻalauteleina lelei, faigofie ona faʻataʻamilo i taʻiala uma o le faavae faavae.

6. Ina ia faaauupegaina le pito o le vaituloto, o se vaovao o ausilali e taamilo ese faataamilo i lona nofoaga - ia tulei ma faaleleia le ata. I le tuʻuina o pito o le ata i totonu o le faʻapa, faʻafefete i le iliili - o lea o le a mautu lelei.

7. Faʻamalosia le pito o le vaituloto i poloka maa poʻo paipa paipa pipiʻi i paipa - o le a puipuia ai le eleele mai le faʻamasaina mai le sone i le sami i totonu o le pesini o le vaituloto. Faʻamau le pito i le maʻa natura ma teuteu i se maota matagofie poʻo se vaega o papa.

8.Tuu ia laau totō ua saunia i totonu o pusa palasitika faapitoa ma tuu i luga o pupuni, faataatia le pito i lalo o le vaituloto ma maa ma iliili.

9. O lenei e mafai ona e sasaa vai i totonu o le vaituloto. Ina ia mafai ona sili atu ona faigofie le filifilia o le gaosiga o masini ma volumes of hydrochemistry mo le tausia o vaituʻaga i le lumanaʻi, aua e te faʻavalevalea e faitau faitauga o le mita mita aʻo leʻi maeʻa ma faʻatumu le vai.

10. O lea la e le mafai e le vai i totonu o le vaituloto ona paʻu, e sili atu ona lelei le faʻaogaina o le vai i se vaitafe - o le a mautinoa ai le tafe o le vai. Ina ia faia lenei mea, o le punavai o le vaitafe e maualuga aʻe i luga o le maualuga o le vaituloto, ma o le a tuʻuina atu le vai i le ipu vai e faʻaaogā ai le pamu. Ia mautinoa e mafaufau pe faʻapefea ona teuteu le gutu o le vaitafe - faʻaaoga maʻa, totoina, masini poʻo ipu inu tioata.

Faatumu le vaituloto i le vai, faʻafetaʻi se vaitafe, faʻapipiʻi ma faʻafesoʻotaʻi se pamu ma se faamama, fualaau toto laau toto

11. Faʻapipiʻi le pamu i le pito i lalo o le vaituloto, toso mai paipa i le punavai o le vaitafe ma faʻafesoʻotaʻi i le faamama mo togafitiga vai. E sili atu le ave o se fufulu faʻamamaina ma se faamama eletise (faʻatasi ai ma le fesuiaiga o le tino) - e sili atu le lelei nai lo le faʻafefe o le tafe.

E le gata i lea, o mea i luga o le fausiaina o se vaitafe faʻafefe i le atunuu o le a aoga: //diz-cafe.com/ideas/iskusstvennyj-ruchej-na-dache.html

Ua sauni lau vaʻai, o lea ua na ona e manaʻomia le tausia ma le faaeteete - faʻamamaina mai le filogia, o nisi taimi e faʻaaoga ai togafitiga e toe faʻaleleia ai le vai ma taofia le salalau o algae, ma ave laau i le fogafale o le fale mo le taumalulu.

O mea autu autu i le faatulagaina o vaituloto

O le faia o se mea i ou lava lima e le faigofie ona aloese mai nisi o mea sese, aemaise lava pei o mea na faia, ina ia lelei ai lou vaʻai, mafaufau i nisi o mea sese sese o loʻo i totonu oa tatou fai togalaau:

  1. Le mamanu o le matafaga o le vaituloto ma pellets o le tutusa o le diamita, lea e mafua ai ona le malie le vai. O maʻa tetele e sili ona lelei faʻatasi ma nai laʻititi, ae aua le lofituina i latou i le vasa atoa o le sami.
  2. O vaitafe ua eliina loloto, maua puipui ma pei o se ituaiga maa. O se suʻesuʻega itiiti na faʻaalia ai e aoga tele i kamupani o loʻo vaʻaia le lalolagi e eli vaituloto loloto, ona o loʻo totogiina i latou mo le numera o kupita o le fanua ua faʻatuina. Faʻafofoga i le loloto o lau vaituloto - aua e te matua loloto, aemaise lava pe afai e le tatau ona e fafagaina iʻa.
  3. O le naunau mo le totoina o pusa, lea e faalavelaveina ai le atinae masani o laau, ma le fefe i le faatumuina o le vaituloto ma eleele mo le totoina. I le tasi itu, o le faʻaaogaina o pusa e faʻatagaina ai oe e faʻavave vave ona suia le mamanu o le vaituloto e ala i le gaoioi ma toe faʻaleleia laau. Atonu e fefefe le aufaatoaga i le vaʻaia o se vaʻaiga palapala pe a uma ona faʻatumu le eleele, ae leai se mea e fefe ai - o le eleele mo vailaʻau faʻasaina o se vailaʻau mamafa tele ma le maualuga o le palapala, lea e le faʻamaligiina e le vai, ma mulimuli ane faʻamalosia e aʻa o laau.

A e mafaufau i le fatuina o se vaituloto ma ou lava lima, aua neʻi galo e le faigofie - muamua fai muamua e ala i le fatuina o se vaituloto laʻitiiti i le fale.

Afai o le tele o lau 'upega tafaʻilagi e le mafai ai e oe ona faʻavasega se vaituloto i totonu o le atunuʻu, ia faia se vaʻai laitiiti i le ipu sili ona masani

Afai e mafai, ia e lagona le saoloto e alu i luga o se galuega lapopoa e faataatia ai se vaituloto atoa i se fale vevela. Matou te mautinoa - e mafai ona e faia!