Laʻau

Chubushnik coronet - faʻamatalaga eseese ma uiga faʻaleleia

Mo le manogi susulu o fugalaau i Rusia, e tauemu-tauemu o le jasmine. Ae o nei aganuu eseese e lua ma e aofia i aiga eseese. I totonu o pitonuʻu o le taulaga ma fale o le taumafanafana, o le taʻaloga sili ona taatele.

Faʻamatalaga pupuu o le mockworm laau

O Chubushnik o se laau laʻau, o le 1 i le 3 mita le maualuga, e fuafua i le eseesega. I le aotelega, e tusa ma le 60 ituaiga o lenei laau. O lālā e manifinifi, i luga o inflorescences ua faia i foliga o pulumu o le 5-10 fugalaau. O le fuga i le maualuga o le fugalaau ua tatala atoatoa, i ituaiga eseese e mafai ona faigofie pe faaluaina, e i ai le lapotopoto o le 3-7 cm. O petals e paʻepaʻe sinasina, i le ogatotonu o le fugalaau e 20-25 samasama samasama susulu. I ituaiga eseese uma o aganuu, o le manogi mai tumutumu i le taimi o le fugalaau ia Iuni e matua matautia lava. Mo le tele o tausaga i le taimi nei ua latou faʻaogaina tauemuga i le teuteuga o togalaau; o ituaiga na amata ona gaosia i le 16 seneturi. O le aganuu e le lelei i le tausiga, faʻafeiloaʻi gutu e oʻo atu i -25 ℃.

Chubushnik coronet

Fiafia! O le tele o tagata ua latou taufaaleaga e tauemu ia Jasmine. O le mea moni, o nei laau eseese. O le faatosinaina o le manogi o fugalaau e taufaasese.

Chubushnik Crown

Rosa Elf (Elfe) - o se faʻamatalaga o le ituaiga ma ona uiga

O le aganuu a Philadelphus coronarius na oʻo mai i Europa mai le Caucasus eria. O le togavao e oʻo i le 3 mita le maualuga. O laumei e manifinifi, felafolafoaʻiina, ma o loʻo tuputupu ae le faʻatetele. O le lau o loʻo i ai le foliga o se vaa, e oʻo atu i le 10 cm le umi. O fugalaau e manogi e oʻo i le 4 cm le lautele, e aofia ai 4 paʻu paʻepaʻe paʻepaʻe, e aoina mai i mea e tutupu ai, o se laʻau matagofie o le meli.

Ua taatele le lapisi i togalaau e togavao, ola i vaomatua. Garden jasmine chubushnik e mafai ona ola i soo se eleele, ae le fiafia i le suavai. O le soifuaga e oʻo atu i le 30 tausaga. O ituaiga uma o meaola o maliu e faamatalaina i le faateleina o le faigata o le taumalulu.

Chubushnik Aureus

Faʻailoga i lanu samasama samasama o lau i le amataga o vao. O le togavao ua taulaʻi i le tuputupu ae i le lautele, o le maualuga e oʻo atu i le 3 mita. O fugalaau a le Aureus mockworm e fa-lobed, paʻepaʻe, e le mafaamatalaina i lau lanu susulu. O tausaga taʻitasi o loʻo i ai le faʻaopoopoga o vaimama fou e oʻo i le 20 cm. O le vao e fuga mai ia Me. Fuga e umi atu i le 22 aso.

Aureus Aʻoga

Faʻalumaina le Faʻalumaina

O le vailaʻau e faia ai se faʻamagana manino i totonu o le togalaau ona o le laulauina o laʻau. O le vao e laiti - e oʻo i le 1.5 mita le maualuga ma lautele. O laʻau mumu e faapaleniina ai le tele o fugalaau faigofie ma se manogi manaia. E faʻaaogaina i faʻavaega faʻavae e tuʻu ai le eseesega lanu i le faʻaogaina o fanua.

Laiti laiti

Chubushnik (jasmine) - totoina ma tausi ile fanua

Aganuʻu ma laʻau laititi i luga o laulaau mumu ma fugalaau e leai ni tala. I le taimi o le fuga, faʻafefe mai le manogi manogi.

Chubushnik Blizzard

E eseese i fuga o le fugalaau fugalaau e paʻepaʻe-e paʻepaʻe e aofia ai ni peti eletise. Buds e oo atu i le 7 cm i le lapopoa e aoina i vaega e lima o le 5-7 vaega. O le vao i le taimi o le vavao e pei o se ava.

O le a se mea e foliga mai o se tagata tauemu e pei o se paʻu

Minnesota Snowflake

O le tele o mea taufaaleaga e mafua mai i laau mama e oʻo atu i le 60 cm. E masani ona faʻaaogaina le laau i faʻavae vaega e fatu ai le aafiaga o se pa puipui. O fugalaau e aoina i mea e tutupu mai i lala o lala, o pepe e laiti, terry. O le togavao e tatau ona faʻanenefu i totonu o le 2 tausaga e faʻaleleia ai le fugalaau. A aunoa ma le teuteuina, o le maualuga o le laau e mafai ona oʻo i le 2 mita.

Taua le iloa! O ituaiga laau uma e manaʻomia le teuteu puipuia. Aveesea o tuai tuai ma maʻi e faʻaleleia ai le fuga o laau toto ma avea o se faʻamaʻi o faʻamaʻi.

Chubushnik Chamomile

E taua lea mo le tutusa o se fugalaau i se polo o se togalaau aina. E fuga i le tuai o le taumafanafana, o le tele o le vao e laʻititi - e oʻo i le 1 mita. O laulaau e laiti ma vaapiapi. O aganuu e fiafia i le la susulu, ae le mafatia i le paolo. Aua nei faatagaina le faʻafefeina o le vai i aʻa. E sili atu le ola o le laau i luga o eleele laufanua suamalie. E mafai e le ituaiga ona faʻafefe le taumalulu malulu, o pusi vine e selesele, ae o le vao e vave ona toe faʻaleleia.

Lemuan ula

Na fiafia le faifaatoaga Farani i le fausiaina o ituaiga fou. Na tosoina e Lemoine ni ata manaia mo nofoaga vevela. Ma se malutaga lelei mo le taumalulu, e mafai ona latou tupu aʻe i se malulu malulu.

Chubushnik Mont Blanc

Rose Mary Rose (Mary Rose) - se faʻamatalaga o le ituaiga ma ona foliga

Ua totogo mo le 40 aso. O le laau iti e laiti, e oʻo ile 1 mita le maualuga. O fugalaau e aoina mai i fugalaau e 3-5 fugalaau, e aofia ai le 2 laina o peti lapotopoto. O le pito i lalo o le laina pito i lalo ua felafoaʻi fafo, ma totonu i totonu. O le fuga e oʻo i le 4 cm le lautele ma e iai sona manogi susulu. O le togavao e fesuisuiaʻi vave i tausaga uma.

Lapataiga! Eseese o le gaosia o le Lemoine e le talia lelei e gutu; mo le taumalulu, e tatau ona ufiufi vao.

Ermine Mantle

O se mea laʻititi laʻititi, o loʻo faʻauʻuina i le umi o le 'au. O fugalaau e tele-lapopoa, 2.5 cm le lautele, fulufulu, e aofia ai peti papaʻe paʻepaʻe. Lanu, i lalo o le mamafa o fugalaau, tautau agai agai i le eleele ma avea le laau e pei o se ofuvae sinasina-paʻepaʻe.

Ermine Mantle fugalaau eseese

Mocker Dame Blanche

Bushu e oo i le 1.5 mita le maualuga, faatasi ai ma lanu lanumeamata lanumoana tetele. O pito i luga o upega o loʻo togitogi i fuga faʻalua e oo i le 4 cm le tele. E fuga le laau ia Iuni-Iulai. Faʻaola manumalo i -25 ℃.

Bouquet Blank

O se tasi o ituaiga sili ona lauiloa i le togalaau. O le togavao e aunoa ma le teuteuina o le tausaga e mafai ona ola e oʻo i le 1.8 mita le maualuga, o loʻo i ai se foliga lautele. Fugalaau e oʻo i le 4 cm le lautele e aofia ai laina o peti vavave, e aoina i inflorescences i le ituaiga o pulumu o 5 pi. E mafai ona fuga mai i le 22 aso. O le laau e mafai ona faʻamago. E tatau ona faʻapena mo le taumalulu. O le tuputupu ae faaletausaga o fatu fou e oo atu i le 20 cm.

Chubushnik masani

O le Chubushnik masani na avea o se mea mo le foafoaina o ituaiga laau. E i ai se vaʻaiga puupuu, faʻateleina le toʻa.

Chubushnik Yunnat

E iloga e fugalaau fugalaau paʻepaʻe papaʻe i foliga o fetu ma peti i totonu. O le tele o le puaa e mafai ona oʻo atu i le 55 cm. O le vao vavao e oʻo i le 1.5 mita le maualuga o loʻo faʻauigaina i le ola umi ma se manogi manogi suamalie. E manaʻomia e le suka le teuteu. O laulaau o le laau e matagofie, lanumeamata lanumeamata, o le fugalaau e aofia ai ni laina o ni paʻu uamea, o mea i totonu e faʻaloloa. E le fiafia o ia i le eleele malulu ma le tele o le suāsusu, faʻamalosi ile lamala ma le malulu.

Faʻamatalaga taua! E le taliaina e Chubushnik le faʻaleleia o le eleele. E le mafai ona e fafagaina televavave vao.

Chubushnik Elbrus

O loʻo i ai se vao vao saʻo e oʻo i le 2 mita le maualuga. O le laau e pei o se mauga e ufitia i le kiona. E foliga mai e ese le manaia o laau i laau taʻitasi ma i se vaega o isi aganuu.

Eseese Elbrus

Ofo tauvalea

Na maua mai ituaiga o gaʻo e ala i le fausiaina o se ituaiga vao o vao. O le galueaina o ituaiga fou o le togalaau o Jasmine sa faia e saienitisi i atunuu eseese o le lalolagi.

Chubushnik Airborne

Vaovao le lelei ma fugalaau laiti i foliga o logo. Fugalaau e i luga o le umi atoa o le mama. O le tele o fugālaau e foliga mai o se faʻaogaina o parachutes paʻepaʻe ma auro auro i totonu. O le igoa o le ituaiga o loʻo natia i lona faʻamatalaga. E ese mai i isi ituaiga o aganuu le faʻaleagaina. I le foliga e le masani ai o le fuga, e mafai ona faigofie ona iloagofie nei ituaiga mai isi.

Chubushnik Bel Etoile

E i ai se vao vao lapoa e oʻo i le 2.5 mita le maualuga. I le taimi o le fugalaau, e tumu i paʻepaʻe paʻepaʻe ma se nofoaga tutotonu piniki. O le siakiina o loʻo i ai le 5 almond-shaped petals ma se pito vavalalata.

E foliga tutusa le vaomatua i nofoaga tuufua i le taulaga. E mafai ona faʻafesoʻotaʻi eleele palapala, ae e le fiafia i le faʻamaua. Fuga i totonu o Iuni seia oo i le 20 aso, pe a mavae le pau o petals. Vaʻaia le faafetai tele i le lanu susulu.

Isi ituaiga meaola ma ituaiga

Chubushnik Komsomolets e oʻo i le 1.3 mita le maualuga. O le vao o loʻo i ai se foliga faʻatusatusa, e aofia ai le vaʻa 80 cm le umi. O fugalaau fugalaau e oo i le 4.5 cm le lautele e iai le foliga o multilayer, oa latou gaʻo e foliga tutusa. I tua atu o se faaputuga totoga, o lanu samasama tauagafau e tau le iloa.

Filifiliga eseese o le aiga Komsomolets

Chubushnik Pearl na faia i lalo o le vaavaaiga a le vailaʻau Soviet Vekhov. O le ituaiga e tele le fugalaau i le fausiaina o aiga. Talu ai ona o le laʻau tele, o lea ua taua ai le laau o le "taufaalili tele". O le togavao e ola i le 2.5 mita le maualuga, o fugalaau e 40-50 petals laiti, o le tele o le bud e oʻo i le 6.5 cm.

Faamatalaga Faaopopo! O le aganuu le lelei o le a teuteu ai le togalaau ma le lauolaola vave. Afai e te totoina se vao ulavavale i luga o se nofoaga poo lalo o se faamalama i totonu o le fanua, e mafai ona e fiafia i le manogi manaia o fugalaau toto i tausaga uma.

O le eseesega o le Arctic e mafua ona o le mea mamao e foliga mai ai o le kiona. Laitiiti laiti 2.5-3 cm le lautele e aoina i faamalu o le 3-5 fugalaau ma tele na sasaa i le pito i luga o laau mama.

E mafai ona e teuteuina se laitepi poʻo se togalaau i luma ma se togavao o Aurea ula. O le togalaau o Jasena o le a faʻamalamalamaina ai le vaʻaiga ma le olaola matagofie ma le manogi manogi. E le manaomia e le fale togafitiga faapitoa. O se vaomatua lelei tele-taumalulu.