Fua o le gaosiga

Inisicide "Commander": faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

Ina ia totoina se seleselega lelei, o nisi taimi e le lava le na o le tausisi i tulafono uma o le totoina ma le tausiga o laau. E masani lava e le mafai ona faia e aunoa ma le fesoasoani o fualaau faasaina mo le faʻaleagaina o meaola faalafua. O lenei tusiga o loʻo faʻamatalaina ai le "Commander" - o se iniseti lelei e faʻaogaina ai le tele o togafitiga faʻatoʻaga.

"Faʻatonu" - o se faʻamatalaga o le faʻaogaina o iniseti

Fomaʻi "Taʻitaʻi" o le iniseti-intestinal insecticide o le gaioiga masani o le chloronicotinyl vasega, ua fuafua e faʻafefe ai faʻamaʻi pipisi ma faʻamaʻi faʻamaʻi togalaau faʻatoʻaga ma togalaau - aphids, thrips, miners, wireworms, beetles, vao, anufe ma isi iniseti.

Ole fualaau mai meaola faalafua "Commander" e faaleagaina ai meaola faalafua pe a totoina laau, palapala palapala, faapea foi togafitiga o fatu po o tubers, ei ai le maualuga o le aoga mai iniseti ma iniseti matutua, o tupe faaalu i le vaega o fualaau aina. O le vailaʻau o se gasegase vai e mafai ona sosolo, faʻapipiʻi i afifi faigofie o le 4, 10, 20 ma le 100 ml, o loʻo faʻaalia e le mafai ona tausisia le aoga talafeagai e faʻatatau i mea faʻamaʻi i tulaga eseese o le vevela.

E taua! O le puipuiga o le fualaau faasaina "Taitai" e tumau mo le 15-30 aso ma e faalagolago i le ituaiga o meaola faalafua ma tulaga o le tau o le siosiomaga.

E faʻapefea ona avea le "Faʻatonu" i luga o laau totõ, o le gaosiga malosi o le vailaʻau

A maeʻa togafitiga, o le vailaʻau e faʻaaogāina i siama, laulaʻau ma aʻa o le laau, pe a oʻo mai le meaʻai i vaega o le vegetative poʻo le 'ai, o le mea o loʻo gaosia e aʻafia ai le tino o le iniseti ona poloka ai lea o le gaioiga masani o le tino, ma o lenei mea e oʻo atu ai i le le faʻamalosia o le pest ma lona oti mulimuli ane. O le meafaigaluega a le Ofisa e le mafua ai le tetee o le tele o meaola ninii i lona gaosiga, lea e tulaga ese ai le faamamaina o ana togalaau mai Colorado potato beetle ma isi meaola faalafua.

O le gaioiga malosi "Commander" - o se meaola malosi malosi Imidacloprid, o le faʻaogaina o le mea oona o le vailaʻau - 200 g / 1 lita. A maeʻa ona ulu atu i le imidacloprid i le tino o le pest, o faʻaletonu i le faʻasalaga o faailo o le nerve amata, o le iniseti e afaina, pe a maeʻa ona paʻu, ma e mate le pest. I totonu o ni nai itula, o le aofaʻi o meaola faalafua o le a faʻaumatia i le vaega o loʻo togafitia, ma faʻamamaina ai faʻatoʻaga faaleaganuu.

Faatonuga mo le faaaogaina o fualaau faasaina "Taitai"

E talafeagai le togafitia o togalaau ma lenei togafiti aoga mo le Colorado potato beetle ma isi mea vevela i le taimi o le toʻa po o afiafi. O le vailaau faʻasaina ua faʻasese i totonu o le vai i le taimi lava e leʻi faʻaaogaina, tausia le faʻamasinoga mo aganuu taʻitasi. Faʻaaoga le "Faʻatonu" mai le Colorado potato beetle ma isi meaola faalafua e tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina. Sei o tatou mafaufau i auiliiliga auiliili pe faapefea ona fautuaina ia togafitia ituaiga taitasi o laau.

Gaosiga o le pati

E masani ona faʻaaogaina le "Commander" mo le gaosia o pateta e avea o se auala mo le gaosia o le pateta muamua aʻo lei totoina, faʻapea foi ma auala e faʻaleleia ai vaega eleele o le laau. Faʻasagaga o le pateta "Taʻitaʻi" mai le paluga o le potato Colorado ao leʻi totoina faʻaititia le faʻaleagaina o le pateta e lenei pest.

O le tele o fai togalaau e masani lava ona i ai se fesili e uiga i auala e gaosi ai le pateta "Taitai" ao le i totoina, ae o se faiga faigofie lava. Muamua, faia se vaifofo o le 2 ml o le "Commander" ma le 10 lita o le vai, o le fatu o fatu pateta ua faataatia i luga o se itu i luga o se tulaga e tasi, e sosolo i le vaifofo ma saunia. A uma le faʻamago atoatoa, ona toe faʻaleleia lea o fatu ma toe faʻaleleia i le toe faʻamagoina - i luga o lenei mea muamua o le totoina o pateta, ua saunia le fatu mo le totoina. I le averesi, o le galueaina o le 100 kilokalama o pateta aʻo lei totoina o le a manaomia ai le 1.5 lita o le vaifofo galue o le vailaʻau.

Afai o se pateta ua faaleagaina e aphids, o le Colorado potato beetle, poʻo le uaea tele o pateta, o laʻau ma lau o le laau e tatau ona togafitia i se tali "Commander" i le fua faatatau o le 2 ml i le 10 lita o le vai. I le vaitau o le tuputupu aʻe, o togafitiga o pateta e togafitia ma le tele o le fofo - 1 lita i le 1 lalaga. O le taimi faʻatali i lenei mataupu o le a pe a ma le 30 aso.

E taua! O fualaau faisua ua fautuaina ina ia 'aina e le muamua i le 20 aso talu ona faʻatautaia e le "Faʻatonu".

Faʻafefea ona togafitia kukama ma tamato

O le vailaʻau e faʻamalo ai kukama ma tamato mai i meaola vevela e pei o vaovao, aphids, lanu papae. Ina ia saunia le vaifofo, o le 5 ml o le vailaau faasaina ua solo i totonu o le 10 lita o vai. O le togafitiga o kukama ma tamato e le "Commander" e faia e ala i le totoina o laau i le taimi o le tuputupu ae, mo le tolu aso o le a oti ai meaola faalafua i nofoaga e togafitia. Manatua o le fofo o le a faia le 1 lita i le 10 sikuea sikuea. m totoga.

Onion processing

O le "Faʻatonu" o le a teu ai le sipisi mai i aphids ma thrips, mo le mea lenei e tatau ona e faʻalūlūina le 1 ml o le vailaau faʻasaina i le 2 lita o le vai ma faʻagasolo le sipuni e faʻaaogaina ai le auala e faʻavaivai ai. Manatua o le fofo o le a faia le 1 lita i le 10 sikuea sikuea. m totoga. O le taimi faʻatali i lenei mataupu o le a pe a ma le 3 vaiaso.

Faasao

O le sauniuniga o le a faʻamamaina ai le totoina o togalaau mai i meaola faalafua e pei o fueseed tsvetnik, fusi faʻasalalau, apipipo kāpeti. Ina ia saunia le vaifofo, o le 5 ml o le vailaau faasaina ua solo i totonu o le 10 lita o vai. Faʻasoa le faʻaipoipo o le "Faʻatonu" i le faʻaleleia lea i le vaitau o le tuputupu ae. O le faʻaaogaina o le fofo o galuega o le 0.25 lita i le 1 hectare o mea totō.

Faʻataʻitaʻiga o apples "Commander"

O le togafitia o laau aʻau "Commander" o le a laveaiina ai fualaau aina mai fualaau faisua ma otaota. Ina ia faia lenei mea, ia sosolo le selau o laau o le apu i le vaitau o le tuputupu aʻe ma se vaifofo o le 2 ml o le Taʻitaʻi ma le 5 lita o le vai. O le taimi faatalitali e tusa ma le 30 aso.

Vineva

O le suaina lelei o vine i le vaitau o le tuputupu ae faatasi ma le sauniuniga o le a faaleagaina ai laulaau phylloxera ma laʻau vine, aua e tatau ona faaitiitia le 2 ml i le 5 l o le suavai ma togafitia lenei vaifofo i le 100 selau o tovine. O le taimi faʻatali i lenei mataupu o le a pe a ma le 30 aso.

Faagasologa "Commander" o le saito i le taumalulu

O le fualaau faasaina o le a tafiesea ai togalaau o le tau o le taumalulu mai ia meaola faalafua e pei o laumei matautia, fatuga, thrips, piyavitsa, falala ma fala. Ina ia saunia le vaifofo, o le 5 ml o le vailaau faasaina ua solo i totonu o le 10 lita o vai. Taulimaina ma le "Commander" le saito e totoina ana togalaau i le vaitau o le tuputupu ae. O le faʻaaogaina o le fofo o galuega e tusa ma le 0.25 lita i le 1 hectare o mea totō.

E te iloa? E mafai e le "Commander" ona fofo ese mai laʻau tipi paʻepaʻe pe a faʻapipiʻiina. Ina ia aloese mai lenei mea, ia faaopoopo ni nai mataua o le paʻu.

Fesoʻotaʻiga "Faʻatonu" ma isi vailaʻau

Komandor e mafai ona tuʻufaʻatasia ma faʻatoʻaga e faʻatonutonu ai le tuputupu aʻe o laau e pei o le Zircon, Epin, poʻo le Ribav Extra, ma le iniseti ma le fungicide, e faʻafefiloi. I le taimi lava e tasi, o le a le faʻaitiitia le aoga o mea aoga o fualaau oona taitasi ma o le a aoga le latou aafiaga. E faʻasaina le tuʻufaʻatasia o le "Faʻatonu" ma fualaau faasaina e alkaline. Ina ia aloese mai le faaleagaina o au laau toto, e tatau ona e suʻesuʻe ma le totoa le oloa lea e te fuafua e faʻapipiʻi le "Commander" mo le gaosia o pateta poʻo isi togalaau poʻo fualaau faʻatoʻaga.

O aoga o le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le dacha

O mea taua o le "Faʻatonu" e mafai ona faʻamaonia ia tulaga:

  • aafiaga faʻaletino i luga o fuainumera o manufeʻai;
  • o se fua fou fou o le fualaau faasaina e le mafua ai le tetee i iniseti;
  • tau maualalo o le taumafaina o fualaau faasaina ile totoina laau toto;
  • leai se mea o iai;
  • o le fusi o le gaioioiga e tele, e mafai ona faʻaumatia ituaiga o meaola faalafua i le taimi lava e tasi;
  • e mafai ona faʻaaoga e aunoa ma se faʻamatalaga i le vevela;
  • faatagaina e faaaoga i le vaitau atoa o le tuputupu ae;
  • ona o le faasaoina i se taimi uumi i totonu o sela o le laau o le gaioiga galue malosi, o le tuputupu ae o laau ola ma lau o le a puipuia e ala i sauniuniga mai meaola faalafua.
E te iloa? O le faʻaleleia o le tonigaina o le sili atu i le lua vaetolu o vaega uma o le terrestrial o le laau o le a maua ai puipuiga puipui mai le faaleagaina o manu, a leai o le a le mafai ona paʻu pe tusa o le 60% o tipu ma lau o le laau.

Tulaga saogalemu ma tulaga e teu ai

"Faʻatonu" mo togafitiga o vaega terrestrial o laau totō, faapea foi ma le pateta, e aofia i le vasega lona tolu o tulaga lamatia ma o se mea e sili ona lamatia. A e leʻi galue i le vailaʻau, e tatau ona e faia se puʻupuʻu, fagu, totigilima ma lavalava puipui. E le tatau ona e 'ai pe inu i le faagasologa o galuega, e pei foi o le ulaula ina ia alofia ai fualaau oona i le isophagus ma le inu o le tino. A maeʻa le galuega ma le "Commander", e tatau ona suia ou lavalava, fufulu ou lima ma foliga i le tele o le vai tafe i le fasimoli ma fufulu le gutu. Afai o se fofo o le vailaau e maua i luga o le paʻu, e tatau ona fufulu vave ile vai mafanafana ma fasimoli.

O le sauniuniga e afaina ai pi, e le fautuaina e faʻaaoga le "Commander" latalata i apiaries ma le taimi o lo latou aoina mai o le nectar, faʻapea foi le togafitia o fua o le fugalaau ina ia aloese ai mai le lapataiga o le oona e nei tagata faigaluega lelei o le meli.

"Fautua" e fautuaina ina ia teuina i se nofoaga malulu puipuia mai le la, ese mai fualaau faasaina ma meaai, mai le aapa atu o meaola ma tamaiti. O le olaga ola o le fualaau faasaina - 36 masina. O le "Commander" ua faʻaaogaina i le vai e tatau ona faʻaaogaina mo togafitiga o laau; o le fofo sauniuni e le talafeagai mo le teuina umi, talu ona faʻaititia lona aoga.