Faatoaga faatoaga

Matou te tuputupu ae Fireol mo oloa lelei

O le miti a le faifaatoaga o manufeʻai, o se ituaiga o laumei e mafai ona fua lelei fuamoa ma e iloga i le lelei o le gaosiga o manu. Ae tele taimi e seasea ai, ma afai e maua e le manulele se malosi maualuga e taoto ai, ona faʻaaogaina lea o lona malosi i lenei mea, ma o le tuputupu ae o le tino musika e leaga ma faʻagesegese.

Ae ui i lea, faafetai i taumafaiga a le aufaipisinisi, o le, i le faagasologa o le sopoia o ituaiga eseese, na taumafai e faaopoopo ia i latou uiga sili ona lelei, o se tasi o ituaiga aupito sili ona lelei o aano o aano o manufasi na maua, lea e matua lauiloa i aso nei. O lenei ituaiga ua taua o le Faverol, ma o le a tatou faamatalaina auiliili auiliiliga i lalo.

Matou te masani i auiliiliga ma le ituaiga ma ona uiga iloga.

Mo le taimi muamua na faʻaalia mai i le ituaiga o fume siva i Farani, lea e ala i le sopoia o le tele o ituaiga o faifaatoaga i le lotoifale e mafai ona maua ni moa faʻanoanoa atoa ma le tele o uiga lelei.

I le taimi muamua, o sui o ia ituaiga e pei o Goudan ma Mantinsky moa, lea e taatele i Farani, na sopoia i latou lava.

O le taunuuga o se fatuga lelei tele i lona uiga, o ona uiga lelei ma fafo na faaleleia e ala i le sopoia o tupe siliva a Cochin ma Dorking. O le mea lea, na fanau mai ai se fatu fou atoatoa lea na vave ona maua ai le talitonuga i Farani ma salalau i le lalolagi atoa.

Ae i le amataga o le siakiina, Faverol e mafai ona maua i totonu o aiga laiti, lea na latou fafagaina ai o se ituaiga faapitoa. Talu ai ona o sea tulaga maualalo, oa latou aano o manu fasi na matua sili ona taua, ma na maua e le aufaifaatoaga tutoatasi le tele o tupe e faatauina atu ai ia moa i faleʻai taumafa.

I lea laasaga ma lea laasaga, na amata ai ona faateleina e le aufaifaatoʻaga a latou tupe maua ma fanauina lenei ituaiga i luga o se fua tele o alamanuia, lea o loʻo faia pea. E le faigofie tele ona maua ni sui o le Faverol breeds iinei, ae e aoga.

Mafaufau i le lelei ma le lelei o le moa chickol: aisea latou te tosina atu ai faifaatoaga moa?

O le mea pito sili ona taua, ona o le tele o faifaatoaga o manufelelei e fiafia tele i le Fireworks, o le latou tuʻuina atu o aano o se mea sili ona maualuga. E ui lava i le lautele o latou lava o manulele tutusa ma le tele o isi ituaiga, ae o la latou moa ua i ai lana lava tofo faapitoa, lea na talisapaia e le tele o gaosi.

Ae peitai, e le na o le pau lea o le avanoa e uunaia ai le amataina o le faatupulaia o le ituaiga o mea na faamatalaina i lana lava faatoaga. A uma mea uma moa afi Fireol eseese:

  • o foliga vaaia e le masani ai ma sili atu ona matagofie ma lanu matagofie o fulufulumanu e mafai ai ona faatulaga nei moa o se vaega o manulele teuteu; O le mea lea, i se tasi o paʻu paʻu e fesuisuiaʻi e ausia ai sini e tolu i le taimi e tasi - ia maua ni aano o manu, fuamoa ma faamemelo i le matagofie o manu felelei;
  • faigofie ma faigofie ile fausiaina o aiga. O nei moa vave vave ma faigofie ona faʻafetaui ma faʻaaoga i lo latou matai, o loʻo pipii mau atu ia te ia ma o loʻo faʻatulagaina i le tikeri sili ona maualuga o le faʻalagolago. E faigofie ona masani i latou i le pulega o le fafagaina ma tuʻuina atu mo se savaliga. E le gata i lea, ona o le toʻa ma le toʻafilemu o le natura, o le hens of the breed Fireball e vave ona faavaeina ni mafutaga ma moa uma o isi ituaiga ma isi fagafao;
  • faigofie faigofie ona fetuunai i le malulu o le vevela. Talu ai ona o lenei uiga lelei, e mafai ai ona fausiaina sui o le ituaiga i fesuiaiga o fesuiaiga eseʻese, ma le aua le popole e uiga i le mafanafana faapitoa o le fale latou te nonofo ai mo le vaitaimi o le taumalulu. E masani lava, o nei moa latou te taele i le kiona ma faaaoga e faamama ai o latou fulu.

E i ai ni faaletonu a Firewalls ma faʻapefea ona puipuia ia faʻafitauli?

Po o le a lava le matagofie o lenei ituaiga, o loʻo i ai ona faaletonu. O le mea e sili ona taua o nei mea o le uiga masani o nei moa i le tele o le manogi, ma o nisi taimi e mafai ona oʻo atu ai i le maeʻa maeʻa o le fuamoa. O le ituaiga o meaʻai a le Fireball, lea e mafai ai ona sui, e tusa lava pe le lava le lelei o mea taumafa, e vave maua ai le mamafa.

O le mea lea, afai e fafagaina manufelelei, ma tuʻuina atu i le taimi e tasi le fafagaina le masani ai, latou te amata vave ona faʻaaogaina gaʻo gaʻo, ae le o le muscular.

O le mea lea, o le tulafono muamua ma le sili ona taua o moa feʻaveaʻi o le ituaiga ua faʻamatalaina o le sauniuniga tatau o le meaʻai saʻo faatasi ai ma faʻaopoopoga faaopoopo ma meaʻai fuamini.

O le isi mea le lelei o le telegese moa. E ui lava e masani ona matauina le fiafia i aano o manufasi, e le mafai ona vave maua mai aano o manu. Ae peitai, ona o lona tofo, e mafai ona e faatali mo sina taimi umi.

Faʻamatalaga o foliga vaaia ma uiga o le ulaula Fireol

O le mea lautele, o sui o le Fusi Taʻaloga e mafai ona faʻamatalaina e tele naua i manu felelei, o loʻo i ai se uiga malosi, ae o se faʻalologo, amio ma e masani ona taʻitaʻia se olaga ola malosi. O faifaatoaga faifaatoaga e tosina atu i le manulele matagofie, lea e mafai ai ona e seleseleina ma fulufulumanu mo le gaosia o aluga ma fulufulu fugalaau.

E tatau ona maitauina e faʻapea, i le faʻaali mai o le Fireball, e tele naua itu patino e le gata ina vaʻavaʻaia ai mai isi ituaiga, ae o le uiga taua foi o nei curia. Muamua lava, o le i ai o se ava matagofie i sui o itu uma e lua, faapea foi ma foliga faapitoa o le selu, lea o le a tatou faamatalaina i lalo ifo. Ae o le mea pito sili ona taua e vaʻavaʻai i ai pe a filifilia se moa gafa o le tatau ona i ai tamatamailima e lima i luga o latou lima.

E toatele atonu e finau e faapea o loo i ai moni lava o latou tamatamailima e fa, ma o le lona lima ua na o se laʻititi laitiiti. Ae o le mea moni, o le fa ma le lima tamatamailima e matua vavae ese lava mai le tasi ma le isi, ma i luga o le lima o loo i ai se pu, lea e tu i luga agai i luga.

O totoe o pusi ma namo o le ituaiga o faʻataʻitaʻiga e matua ese lava mai le tasi ma le isi, lea e mafai ona iloa mai le amataga o le manulele. O le mea lea, o vaega nei o uiga ia o le taʻavale:

  • o le ulu e laʻitiiti tele ma e ese mai i se foliga faʻapitoa toetoe lava tulaga ese, lea e na o le pau lava ona o le lauolaola ma le paluga matagofie;
  • o le pito i luga o le afi e saʻo, faigofie i le foliga ma le laʻititi i le lapopoa ma le togitogi o nifo laiti;
  • o le gutu e laʻitiiti foi, e masani lava e le oʻo mai i luma, e pei o masani o sui o isi ituaiga o vaʻaia; o le gutu o le moa e lanu papaʻe po o le piniki;
  • foliga o manulele manulele e lanu mumu, e ufiufi i sina vaega toʻaitiiti;
  • O mata foi e tosina atu i ai le tele o gaioiga aua e ese la latou lanu mumu-lanu mumu, lea e seasea lava i manulele;
  • taligalu i totonu o nei taʻavale e matua faigata lava ona matauina, ona e toetoe lava a ufitia uma i apa, o lona lanu e mafai ona faʻatusalia i soo se lanu felanulanuaʻi;
  • o manulele uma lava ei ai le 'ava, e aofia ai foi lobes ma taliga, lea e matua leaga lava le atiaeina i sui o le ituaiga o faʻamatalaina; i le taimi lava e tasi, o ia ituaiga manogi matagofie i luga o le ulu e le taofia ai le autafa mai le vaʻaia lelei o le auala atonu e foliga mai i le taimi muamua na tilotilo ai;
  • o vae o le taʻavale o loʻo ufiufi ma fulufulu ma lalo, e matua pupuu lava, ae latou te le tutusa uma lava o se "mulivae";
  • Tarsus laitiiti i le lapopoa e iloga i se lanu paʻepaʻe; i luga o le pito i fafo o loo ufiufi foi i fulu, ma i totonu o se lima lima lima tulaga ese o loo i ai ma o loo i ai, e peiseai o tautau i tua lima;
  • o le uumi o le ua e puupuu ma taua, e ui lava ona o le manua le masani ai e foliga mai e puupuu ma sili atu le mafiafia nai lo le mea moni lava; o le mane o le a faasolosolo lava agai i tua, lea o loʻo i ai foi le tele o fulufulu;
  • o le pito i tua e lautele tele, aemaise lava pe a faʻatusatusa nei manulele ma isi ituaiga, ma faʻaloloa, faasolosolo malie ona liliu i le mamao;
  • o le siʻusiʻu o nei roosters e laʻititi lava, ae ona o le maualuga, e foliga mai e umi; o le siʻu e aofia ai fulufulu siʻusiʻu e aofia ai le umi ma
  • mea matagofie matagofie, taofiofi lemu i lalo;
  • o nei pusa e lauiloa foi e se lautele lautele ma le manava;
  • o apaʻau e laʻitiiti lava, o loʻo i le totonugalemu o fulufulu manulele ma fusi i ai.

Faʻasalalaʻau - O nei tamaʻitaʻi moni, aua ei luga o latou ulu se "foliga ulu", lea e faigofie ai ona iloa i isi ituaiga uma. O lenei "ulu ulu" e aofia ai fulufulu e ola i lalo o taliga ma tua o le ulu.

Latou te tu i luga o le tafailagi, ma o le pito i tua o le ulu e alu maualuga i le pito i luga. O chickese e ese mai i le taʻavale ona ei ai le tino o le fausaga o le tino, faʻatasi ai ma se manava loloto, o loʻo taufetuli i luma. O le lautele o tamaʻitaʻi o le faʻamatalaina i le pito i lalo e siʻi i luga. O latou siʻusiʻu e laʻititi lava, o loʻo i ai le foliga o le taualuga ma le leai o ni faʻamalosi. I isi itu uma lava

O a faailoga e manatu e le taliaina mo Fireballs mama?

O talavou o lenei ituaiga e tatau ona vaʻaia ma le faaeteete ma tuʻuina mo le toe fanauina naʻo tagata na o loʻo i ai uiga uma o loʻo i luga. Faʻamatalaina e pei o se faaipoipoga ia tagata taʻitoʻatasi lea na maitauina mea nei uiga:

  • tino pupuu ma le vaapiapi;
  • gutu faasee;
  • leai se uiga lelei o le "laulu" i moa;
  • faʻavaʻa le tino ma le tino gaʻo;
  • uaea faʻafelatai;
  • lapisi tele;
  • leai se lalelei matagofie o se ava ma tane;
  • tele metatarsus.

Meat ma le Egg Gaosia o Mea Tino: O a Faailoilo e Mafai Ona e Faamoemoeina?

E ui lava i le lautele, o talavou o le faʻamatalaina ua faʻamatalaina e le vave tupu, ae o le maso masini o nei moa e vave faʻavave. E masani lava, ua i ai i le 6-7 masina, e mafai ona faʻatagaina le gaʻo i aano o manufasi, maua ai ni meaʻai ma le manaia. O le mamafa o siaki ma moa e masani lava e eseese tele, tusa lava pe faʻatusatusa i isi ituaiga, o lenei eseesega e le tele:

O le malosi o le matutua e mafai ona oʻo ai i le 4 kilokalama, ma le le lelei o le fafaga ma le tolopoina pea o masima, o lo latou mamafa e mafai ona sili atu; moa e tusa ma le tusa ma le 3.3 kilokalama, ae ui i lea, e mafai ona latou le maua le mamafa (i le taimi o le susunuina o fuamoa) ma maua ai.

E tusa ai ma le fua o fuamoa, o laumei o le Fireawal ituaiga e laʻititi ifo i le sili ona mama o sui o fua o fuamoa, ae e maualuga foi lona taua. O le hename talavou i le tausaga muamua i le averesi e aumaia ai le itiiti ifo i le 160 fuamoa. Faatasi ai ma le matua, o lenei faailoga e foliga mai o le a paʻu ma masani ona faaitiitia i le 130 fuamoa i le tausaga. O laumei e samasama pe enaena i lanu. I le telē, e tele naua, pe tusa ma le 55 kalama.

Matou te fafagaina le pusafana moa i totonu o lo matou fale: o le a se mea e tatau ona matou amata ma pe oa ni mea taua o le fausiaina o le fatu?

O ituaiga o gafa e masani ona amata mai le faatauina mai o moa mamabred ma lo latou tausiga. E ui e mafai ona e alu i isi auala: faatau faʻatau o moa o lenei ituaiga poʻo tagata matutua. Po o fea lava filifiliga e te filifili ai, o le a manaʻomia ona e faamasani i le auala e totoina ai se moa i luga o fuamoa, auala e teu ai moa moa, nai lo le fafagaina i tagata matutua.

O nei mea uma ma taʻu i lalo.

Filifili se moa ma totoina i fuamoa

O talipupuni e lelei lava moa, e ui lava e foliga mai e gaʻo. E i ai o latou uiga faʻalelalolagi, o lea latou te matua manaia ma e seasea lava ona tuua le faʻaoloa ao leʻi oʻo i le taimi faʻatulagaina. Latou te fuafuaina moa e ala i a latou amio popole ma le "vaʻaia", lea e masani ona amata ona latou faʻaalia i le ogatotonu o le tautotogo. E sili ona lelei le toto i luga oa latou fua i Me, ina ia fanau mai moa i se taimi vevela. Ia manatua o le vaitaimi o le faʻafefe i moa e 20-21 aso.

I lalo o le tasi moa e tatau ona e le sili atu ma le 15 fuamoa. E manaʻomia e le o le fale o loʻo i ai le fale, ae i totonu o se isi nofoaga malupuipuia. Afai e te masalosalo o le a nofo filemu le moa ma e mafai ona vevela fuamoa - e mafai ona ufiufi mo ni nai aso pe ufiufi i se ato lapoa mo le taimi atoa lea e le mafai ona lele ese na o ia. Pe a amata ona aliali mai moa, atonu e le mafai ona aveesea mai le moa, e ui lava latou te le o mai i le taimi e tasi, e sili atu le tuʻu i totonu o le pusa ina ia le solia e le moa.

Afai e leai ni moa i totonu o au moa, talu ai o lenei atinaʻe o se mea itiiti e faʻaaogaina i lenei ituaiga, o le mea aupito sili ona lelei o le faʻaaogaina lea o se masini. O pepe na fanau i le lalolagi e mafai ona tausia i totonu o se peni ma aunoa ma se moa, pe mafai foi ona totoina i lalo o le isi manulele.

O a meaai e tatau ona aofia i le taumafataga o le Fireol chicken chicken?

Ua uma ona matou taʻuina atu o nei moa e faigofie tele i le meaʻai. O le mea lea, ina ia taofia lenei mea, o le fafaga mo i latou e tatau ona faapaleni ma aofia ai se aofaiga tele o polotini. O le faavae o le taumafataga e mafai ona faia o pata, aʻo aofia ai le saito, karite, sana. E le gata i lea, e taua le tuʻuina atu o nei moa kuka ma fuālaʻau mata. Aua nei galo e uiga i supple supplements, faapea foi ma le calcium.

Ae o le mafuaaga pito i sili ona taua o le manumanu e le o se meaʻai, ae leai se gaioiga. E le mafai ona teuina ni mea i totonu o vavao, o le a latou nonofo ai i se nofoaga e tasi. E lelei le tausia lelei i latou i le 24 itula, poʻo le tuʻuina atu i fafo mo le aso atoa. Afai e le talafeagai mo oe e savalivali faataamilo i le fanua, ia faatulaga ni peni faapitoa mo i latou.

Totoga lelei o moa - lelei gaioiga

E le gata i le fafagaina, o le moa e manaʻomia ai isi tausiga. Muamua lava, latou te manaʻomia le tuʻuina atu o "mea e nonofo ai" lelei, o lona uiga o le faʻapitoaina o se fale lelei. E le tatau ona tele naua i le eria, ae aua le faʻatagaina.

E tatau i manulele taʻitasi ona tasi le sikuea sikuea o avanoa. E taua tele lenei mea i le taumafanafana, e oʻo lava i le po e vevela le vevela. Aua nei galo e uiga i le tagata.

E tatau foi ona faʻamamā le fale i taimi uma, ma tuʻuina atu le vevela susu ma moa moa. Nai lo lena, o vaovao fou po o vao e tafe i le fola. I totonu o le fale pe latalata i ai, ia mautinoa e faʻapipiʻi mea inu mea e te manaʻomia e fufulu ai vai mama ma vai inu.

Ina ia taofia fulufulu o manulele mai le eleelea, ia faʻapipiʻi se oneone poʻo se paluga paʻu mo latou, lea o le a latou faia ai a latou "bath" procedures. E fesoasoani foi i manulele e faʻaumatia faʻamaʻi eseese.