Faatoaga faatoaga

Faʻataunuʻuga o faifaatoaga moa faiva - Master Gray Chickens

Chickens Master Grey e fai ma sui o se mea ofoofogia o le gaosiga o meaola moa, fuamoa ma moa moa. O le igoa Igoa Grey na latou avatu ia i latou se lanu-lanu mananaia lanu enaena ma lanu paʻepaʻe.

E talitonuina o lenei ituaiga o moa na muai gaosia e le Farani mo le taofia o manulele i faatoaga tumaoti ma tamai vao moa. Ae ui i lea, o loʻo i ai faʻamatalaga o loʻo faʻapea mai o le Matai Gray o Hanikeri o le atunuu na afua mai i le lala. O le Hubbard kamupani o loʻo faʻaalia se au (Master Gray M ma Master Gray C) i totonu o fale suʻesuʻe ma nofoaga tutotonu i Amerika ma Farani.

O le faʻatagaina o sea ituaiga e faigata, ae o moa feʻaveaʻi e le mafai ona avea ma faafitauli. O le manulele e le na o le matagofie, ae, e mafai ona taua o le aulelei.

Faʻamatalaga o le matua Master Gray

Chickens Master Gray - meaʻai ma fuamoa lelei lelei. Latou te amata aumai fuamoa, oʻo atu i le matua o le fa masina, i le aofaiga pe a ma le 300 fasi pepa i le tausaga. O le mamafa o le tino o se faailo lelei - o moa e tolu-masina le matua e oo atu i le 3 kilokalama, faʻamalosi e oo i le 7 kilokalama. Manulele le lelei ma le faigata, mananaia foliga vaaia. O le fulufulu mamoe e sinasina-sinasina. Mo i latou, masini e taliaina ma mea e maua ai le telefoni.

Faatasi ai ma le telefoni feaveai o le meaʻai o manu e silia ma le lua taimi sili atu nai lo le fafoaua 1 sikuea. m tuu moa moa i totonu o le potu nai lo le fola.

O le ituaiga e eseese i le maualuga o le ola o moa - i le 98%. O se faatoaga tumaoti e tumu i le Master Green hens e aumaia ai fuamoa tetele ma aano o isi moa mo le faatauina atu poo le kuka.

Faʻapitoa

Faʻapitoa:

  • O le aano o manu o se mea suamalie, suamalie, agavaivai, leai ni mea suamalie, e maualuga meaʻai mea taumafa, o sina gaʻo tele, o se mea manogi pei o se ipu na saunia mai le moa; o le tele o aano o aano o manufasi - e oʻo atu i le 7 kilokalama, o le hens - 4 kg. Chickens e sili atu nai lo isi ituaiga.
  • O le manulele e toafimalie, faʻaaloalo, e le matamuli, natura tusi, suia lelei meaola. Ae, e fesoʻotaʻi le tasi i le isi, e mafai e le talavou ona matua faʻamalosi.
  • O le moa e tausia le moa, faʻamalolo o le moa.
  • O foliga matagofie e fiafia i tagata, faagaeetia. O le agamalu agavaʻa e vaʻavaʻavaʻa ai mai faaputuga ma poumoa Adler.
  • I le faaopoopo atu i aano o manufasi, moa ua tuʻuina atu fuamoa i se tulaga sili ona lelei - 300 fuamoa mai le moa e tasi mo aano o manufasi ma fuamoa o se faailoga lelei tele o le gaosia o fuamoa.
  • Faʻateleina le faʻaleleia.

O se mea e le mafai ona tupu, o le mea moni lea, o leva o lenei satauro e tupu tele atu lemu nai lo le fafagu.

Initaneti ma faʻatoʻaga

O le ituaiga ua tupu i tulaga e tutusa lelei mo le fausiaina o ituaiga aiga masani, e le o se mea e uiga i tulaga, vevela, e masani lava ona taliaina tulaga faigata o le tau. E le manaomia e chickini le faaopoopoina o le taumafataga ma nisi mea faaopoopo.O le paleni o meaai e lava. Ole tele ole fafaga e tatau ona lava.

Ata

I le ata muamua lava i lona mamalu uma, o le moa o la tatou ituaiga e foliga mai i se tulaga masani i luga o le pa:

I le isi tolu ata, o le ae vaai i moa ma se mumu mumu. E taʻua foi i latou RedBro:

O le a le tulaga o faʻatino?

O faʻamatalaga e uiga i Master Gray fowls e sili ona lelei. O ē umia fanua laiti o loʻo faʻamatalaina a latou lava aafiaga o le faʻaleleia o moa. Na faamatala e se tasi oi latou le tala lenei: "Na ou faataitaiina moa Master Maki ma Red Bro. Na fai mai le tagata faatau mo le ono masina, e maua ai le mamafa 7 kilokalama, ma moa moa mai le 3.5 masina. O lenei faamautinoaga e le i uunaia ai le talitonu ia te aʻu, ae na filifili e taumafai.

I le tautala e uiga i le fafagaina, ou te leʻi faʻaaogaina fale faʻanisi meaʻai, ae sapalai masini eleele ma fefiloi susu ma iʻa ma falaoamata. Paz i luga o clover, tuʻu le fatu atoa i le po. O elekini na amata ona feaveaʻi fuamoa tele e tusa ma le 65-90 kalama i le fa masina. Sa faateleina le mamafa o le mamafa i luga o le kilokalama i masina taʻitasi. O loʻu lagona i papa - Red Bro e foliga maualuga, Master Gray e sikuea i foliga o le tino, mamafa, sili atu le taofiofia.

Na foliga mai ia te aʻu o Matai Grey o aʻa mai fatu mai Corniche ma Sussex. O le afa o tausaga le matua na maua le mamafa mai le 5 kilokalama 300 g i le 6 kg 200 g. Sa ou matua fiafia lava. "

Uiga o le tuputupu ae o moa aʻo faagasolo le tuputupu aʻe:

  • 14 aso - 0.305 / 0,299 kg pe a 'ai le 1.3 kilokalama o le fagaina i le kilokalama o le mamafa o le moa;
  • 35 aso - 1.258 / 1.233 kilokalama ma se faʻateleina o le 1.7 kilokalama i le tasi kilokalama o le mamafa o le mamafa;
  • 63 aso - 2,585 / 2,537 kilokalama, meaʻai fafaga - 2.3 kilokalama i le tasi kilokalama o le mamafa o le mamafa.

O le mea lea, o le tuputupu aʻe o le masini e mafai ona manatu mamafa tele, ma o le fausiaina o moa o lenei ituaiga e faʻamaoniaina le tamaoaiga, aoga, i tulaga tau tupe.

O le gaosiga o le gaosiga o lenei atunuu i le tausaga e talitutusa ma moa a Foxy Chick. E lapoa lapoa - e mamafa le 65-70 g, lanu - enaena, kulimi. E maua e chickini ni uiga lelei o fuamoa.

O fea e faʻatau ai moa i Rusia?

Ina ia maua sui o lenei ituaiga, o se tulafono, e mafai i se taulaga tele. Tagata faʻapitoa i totonu o le lotoifale e le o se filifiliga silisili lea o le au faʻatau. Liliu i fale faʻapitoa - saogalemu. I Rusia o loʻo i ai le tele o faʻatoʻaga moa lea o loʻo i ai le tele o ituaiga e tutusa ma lenei moa vao ua fafagaina:

  • Samoa "Itumalo Orlovsky", I le 1 kilomita mai le Moscow Ring Road i le auala maualuga o Yaroslavl, o le upega tafaʻilagi aloaia a le kamupani //www.orlovdvor.ru, telefoni feaveaʻi - +7 (915) 009-20-08, +7 (903) 533-08-22;
  • Faatoaga "O fulu auro»Moscow 20 km mai le Moscow Ring Road i le alatele o Nosovihinskoe. Tel. +7 (910) 478-39-85, +7 (916) 651-03-99 mai le 10-00 i le 21.00;
  • Fale o le Tagata Lava Ia "EcofarmTelefoni. +7 (926) 169-15-96.
  • Ltd "Hatchery"Tuatusi: 142305, Moscow area, Chekhov district, Chekhov-5, Sergeevo tel: +7 (495) 229-89-35.

Ae peitai, o Master Grey e le faigofie ona maua i Rusia. Mo le tele o vaega, o le faʻatoʻaga e fafagaina e alalaʻau a Ukrainian. I Rusia o le fausiaina o ituaiga o manu ua lautele: Orpington, Rhode Island, Moscow, Poltava clay, Plymouthrock, Susana. I totonu o Iukureini, e mafai ona maua moa i le toetoe lava o faatoaga uma.

Analogs

O le mea sili ona vavalalata i le Gagana Gray fanau o le koluse Fox chick, e ese mai le Matai Gray i le lanu. O le manulele e le lelei le tausiga, o lona foliga mai i le fanua ma o mea e maua e le gata ina aoga ae o fiafiaga foi.

O loʻo i ai nisi faʻasalaga tali tutusa:

  • Laʻu Faʻama - aano o manu-fuamoa i lanu lanu, e maua ai fuamoa mūmū i le aofaiga o le 250 fasi pepa i le tausaga e tusa ma le 60 kalama.
  • Tetra-N - aano o manu ma fuamoa fuamoa o fulufulu enaena, fuamoa fuamalie, e mamafa mai le 2.8 i le 4.5 kilokalama, gaosia o fuamoa - 250 fua i le tausaga, mamafa o fuamoa - 62 g
  • Redbro - moa ma fuamoa fuamoa mo fale tumaʻoti, ae le o le manaʻo e faʻavave i le vevela, e le o se mea e fiafia i ai, ma le gaosia o fuamoa - e oo atu i le 300 vaega i le tausaga.
    I le tolu vaiaso o ia moa ua i ai le mamafa o le 335 kalama, i le fa - 529 g, i le 6 vaiaso - 950 g, i le 8 vaiaso - 1370 g, i le 2.5 masina - 2 kilokalama 200 g, roosters - e oo i le 2 kilokalama 500 g .

Chicken Maran e aofia ai fuamoa sukalati. O chickeni o ia fuamoa e vave ona maua le mamafa!

O tala e uiga i mea faʻamalolo o le aloe vera ua pasi mai lea tupulaga i lea tupulaga. O lenei ua e maua le avanoa e aoao ai le moni e uiga i lenei laau. Faitau iinei!

O ituaiga o moa-fuamoa o moa o loʻo i ai uiga nei, o se mea lelei e iloagofie ai mai isi ituaiga:

  • malosi;
  • sili atu le mafai gafatia e faʻafetaui i mea i le lotoifale
  • sili atu i tulaga o fuamoa fuamoa ma ola mamafa i fua o fuamoa;
  • faʻamaʻi faʻamaʻi.

O nei mea uma e faʻamaonia ai se faʻalauteleina o le fafagaina o taumafa aʻo tausia.

Master Gray o le a sili atu ona matagofie mo soo se faatoaga, pele ma tausi maʻi. I totonu o paranesi o meaola manu, faʻateleina manu felelei o le sili lea ona aoga i le itu o tupe mama ma le saoasaoa.