Faatoaga faatoaga

Lelei ma le matagofie i totonu o lau faʻapotopotoga - moa o le ituaiga siliva o Kampin

E le o se mea faalilolilo i soo se tasi i totonu o le fagaina o le tele o moa e masani ona maua i le tasi ituaiga e le mafai ona tofia i se isi (mo se faataitaiga, o le taua o le a le faʻaaogaina e pei o mea teuteu poʻo aano o manu).

Ae o loʻo i ai tuusaunoaga. O se tasi o faʻataʻitaʻiga sili ona mataʻutia o se "tuusaunoaga" o le Campin silver hens, lea, e faatatau i le fuamoa, ua faateleina le faʻaleleia o manu felelei.

E leai se faʻamatalaga saʻo i luga o le nofoaga, taimi ma mafuaaga maʻoti mo le faʻaalia mai o le ituaiga tupe siliva a Kampin. E mautinoa lava o Campines na muai gaosia e pei o moa fuamoa.

O le mea na fanau mai ai le faʻailoga o Peleseuma, poʻo le itu i matu sasaʻe o le atunuu o Kampin (pe a maeʻa ona taʻua igoa o moa). O le uluai ituaiga, lea na mafua ai le Kampins, ua manatu o le ituaiga o Fayumi Aikupito, na aumaia i Europa mai Aikupito i le tele o seneturi ua mavae.

Tapuni i genotype i Campines ma Chicken Brakel. O nisi o faʻatoʻaga o manufeʻai e talitonu o le fatu o Ostfrizskiy seagulls na avea ma tuaa o tagata aulelei siliva.

Faʻamatalaga faʻamatalaga Silverin silver

Campin chick chick chicks i totonu o le fuamoa ma i le taimi lava lea e teuteu ai vaega. O le mea lea, o sui o le faʻasologa o loʻo i ai foliga vaaia o vaega uma e lua.

I le faamatalaina o le siliva o Campina, o le a gauai atu i le tulaga atoa o le tino, o le fausaga o vae, o foliga ma le tino o le pito i luga, o le lanu ma uiga o le laumei, o le lanu o le atigi fuamoa.

O faʻatau siliva o Campines e mafai ona faʻamatalaina e pei ona taua i lalo. O manu felelei e laʻitiiti. Tino malosi; umi o latou vae. Tibia togafiti; e le tele metatarsus. O metatarsus ma tamatamailima e lanu moana uliuli. O vaega uma o le manava ma le fomaʻi ua lelei ona faʻatinoina ma manino le faʻamalamalamaina.

O faaputuga ma moa e iai o latou laʻau e pei o laʻau ma taliga. I luga o le tumutumu ei ai 5-6 nifo. E i ai le maualuga o le moa, ae o moa o ni aano ma e masani ona taoto io latou itu. Earlobe i se isi itu, paepae.

O le uiga o le fulufulu e tele. O fulufulu e ufiufi ai le vevesi atoa. Manulele lanu manu. O le paʻepaʻe paʻepaʻe o fulufulu o le ulu ma le ua o le hens ma le paluga e faasolosolo lava ina liu sinasina ma togitogumogi ma togi laiti i luga o le manai.

O le lumbar plumage mai le paʻepaʻe e faasolosolo malie ona suia i le lauulu. O le siʻusiʻu o le moa e manaia, e lanu uliuli i le lanu ma se lanu lanumoana.

I le siʻusiʻu o loʻo i ai le lautele o fulu-fulufulu. O chickini e i ai sina siʻusiʻu; fulufulu fulufulu fulufulu uliuli ma paʻu paʻepaʻe. O le moa ua i ai se moli malamalama o fulufulu felanulanuaʻi i luga o tauau. O le lanu o fulufulu i totonu o le tino e tutusa lava mo manulele uma ma hens: fulufulu felanulanuaʻi ma se mamanu fausaga.

O paʻu Pavlovsk e naʻo le matagofie lava o foliga vaaia. O lenei ituaiga e le mafai ona fenumiai ma isi.

O Dwarf Welzumer o se manu manulele ma manulele. E mafai ona e faitau i ai iinei: //selo.guru/ptitsa/kury/porody/karlikovie/karlikovyj-velzumer.html.

O fulufulu paʻepaʻe ma paʻepaʻe e pipii le tasi i le isi, ma faia ai le aafiaga o le faauuga ma le fesuiaiga mai se pito i luga o le pito i luga o le manulele i se laumei ua faateleina le pogisa o le vaega pito i lalo. O le lanu o se atigi fuamoa o le kiona ua paʻepaʻe.

E faaopoopo atu i le ituaiga siliva o Kampin o loʻo i ai se auro. I manu auro, o le mataupu faavae o le valivali o le ufifatafulu o le ufimata e tutusa lava ma le siliva. Pau lava le eseesega o lena ni fusipaʻe paʻepaʻe ma le paʻu ua suia i le mumu auro.

Faʻapitoa

Silver kampin, e pei lava o isi ituaiga o moa, ei ai ona lelei ma mea le lelei. E manino faamanuiaga manufeʻe paʻepaʻe sinasina e aofia ai:

  • tulaga le lelei o aiaiga o le taofiga, fafagaina ma le fausiaina. O le taumafataga o le fafagaina ma le fausiaina e toetoe tutusa lava ma le tulaga tutusa i totonu o faatoaga o moa fuamoa;
  • amataga vave. Ua oʻo i le 2.5-2.8 masina. Ua amata ona usu e alii. I le masina lona 4, ua maeʻa ona faʻavaeina Campines, i le tuʻuina o moa i lenei vaitau, amataina le fuamoa;
  • gaoioiga manu. Campina e le mafai ona umi se taimi i le tasi nofoaga. O sui o le ituaiga o loʻo i ai le maualuga o le metabolism; o le mea lea, o le gaʻo ma faʻamaʻi na afua mai i se olaga nofofua e le afaina ai i latou;
  • matagofie tele. O se lafu manu Kampinov, e oo lava i nai mea, o le a avea o se mea teuteu matagofie o lou fale atoa.

Ae o le ituaiga e iai nisi vaivaiga:

  • leaga le mafaufau. Talu ai ona o lo latou gasegase, ua le mafai ai e le tino o le chicken Kampin ona nofo i se nofoaga e tasi mo se taimi umi. O le mea lea, o le maua o moa mai i mata o le a avea ma faafitauli tele;
  • uiga ese. E tusa ai ma uiga masani, e latalata latalata ane i moa pine o Campin. O le mauaina o ia ituaiga o amio, o le manulele e pagatia ma isi ituaiga o hens;
  • e faatatau i laiti fua o fuamoa. Maua se fuainumera o fuamoa mai Campina.

Initaneti ma faʻatoʻaga

Kampin tupe siliva e le talafeagai i tuutuuga o le taofia. Fafagaina manufelelei e le ese mai le fafagaina o isi ituaiga fuamoa o moa, manufelelei e fiafia e 'ai fatu, masini lanumeamata, iniseti ma uila.

E pei ona mafai ona aofia ai se pusi i totonu o le fagu o poula moa. E tatau ona tuʻuina atu le tele o moa ma vai inu mama.

Ae o loʻo i ai ni faʻaaliga i totonu o mea o loʻo i totonu o Campines, lea e aoga ona faʻalogo i ai.

Muamuaona o le maualuga o galuega a le manulele, e manaʻomia ai le avanoa mo le savali. E sili ona lelei le fausiaina o se lotoa savali faʻatasi ma se faʻalauteleina o fale. I totonu o le fagafao o le ai ai pusa mo le tolauapiga o Campines, ma o moa e mafai ona faʻataʻamilo i le avanoa tele avanoa o le pa.

Lua, O Campines e matua le mautonu, o le mea lea, e matua fefefe lava, e mafai ona faigofie ona latou felelei i luga o le pa puipui o le lotoa po o le savali i mea oi ai. O lea e tatau ai ona e tausia se pa puipui tele lava.

Tolu, Campin Silver - o lē e ona se laupepa lauulu matagofie. Ina ia mafai ona tumau pea le saʻo ma le ola i le olaga atoa, e tatau ona aveese atoatoa uma mea matautia ma le matautia mai le falemaʻi ma le aviary o loʻo nonofo ai manulele.

Mo mea o loʻo i luga o le faʻataʻavaleina, e tatau ona e filifilia se moa manua, i totonu o siama o le a le mafai ai e le hens ona pipiʻi o latou ulu. O lenei mea e faʻaumatia ai le vevesi o sulu ma taliga.

Ia, lona fa, Campines e sili atu le puipuiga ma e masani lava e le maʻi. Ae o latou, e pei o isi ituaiga o moa, e mafai ona aʻafia i le moa moa. O le mea lea, e amata mai i le 2 masina le matua, e tatau ona tui le manulele e aunoa ma se faʻasesega.

Uiga

Afai e te faamatalaina le siliva o Campin i numera, e te maua le ata lea:

  1. fua o le mamafa: moa - 1.5-2 kg; moa - 1.8-2.6 kilokalama;
  2. le fuainumera o fuamoa i le tausaga (fuamoa o manu) - 135-145 fuamoa;
  3. o le mamafa o le fuamoa e tasi e 55-60 g.

O fea e mafai ona ou faʻatau i Rusia?

Ona o le mea moni, o Kampin Silver e le o iloga e le fua o le fuamoa, o le faʻatoʻateleina ma le faʻatau atu o lenei ituaiga o moa e le tuʻuina i luga o se vaitafe tele i lo tatou atunuu.

Ae e mafai lava ona e maua ni sui o le ituaiga o fuamoa po o moa moa i luga o fagafao tele ma faatoaga tumaoti.

  • Lelei faʻatoʻaga faʻatoʻaga "Vortex"i le Moscow Region, i le Serpukhov District, le nuu o Vikhrovo (telefoni: +7 (495) 741-5618 poʻo le +7 (495) 354-0015;).
  • Mai i faʻalapotopotoga a le tagata lava ia e taua le taʻua o le LPH "GALUEGA", lea o loʻo i le itumalo o Moscou, itu a Shakhovsky, i Ivashkovo, Novaya str., i. 8 5. 2 -42;).

Analogs

O foliga uma ma i totonu autu o le gaosiga, o le silver Kampin e talitutusa ma ituaiga ituaiga moa: Ostfrizian gull, Hamburg, Westphalian ma Dutch layer.

E masani lava, o Campina Silver o loʻo taʻua o le Brekele Silver. Ae o le mea sese lenei, talu ai o Campine ma Brekel o ituaiga eseese uma o moa. O le genotype Campines o loʻo i ai se gasegase o le kuropierosti.

O ia o loʻo nafa ma le mea moni o fulufulu-o le faʻamalolo i le siva o le moa e tutusa ma fulufulu o fulufulu mamoe. Brekel e leai sona ituaiga.

O le faafitauli o nisi taimi o lenei gene o loʻo faʻaalia manino i Campina, ma e toetoe lava a le foliga mai o se mea faʻapitoa. I lenei tulaga, naʻo se tagata faʻatoʻaga faʻapolofesa o le a faʻaalia le tasi fatuga mai le isi.

O le otootoina o mea uma o loʻo i luga, e mafai ona maitauina o le siliva o Kampin e le gata o se fatuga o lanu o le fuamoa, ae o se sui lalelei foi o manulele teuteu. O lea ituaiga moa e atoatoa pe afai e te faʻalelei le matagofie matagofie o le manulele i le mea muamua, ae le o lona fuamoa lelei.