Faatoaga

O pulu matagofie ma suamalie o le a tuuina atu le mata o le Mata

O apples-grade apples e talisapaia mo o latou foliga matagofie ma le tofo lelei.

Ona o le maualuga o le gaosiga ma le gafatia e le mafai ona leiloa o latou meatotino pe a teuina mo le lima masina, o lenei ituaiga e mautinoa o le mauaina o le lauiloa i faatoaga vao. O le le maalofia o laau apu ma lo latou tetee atu i faamaʻi e mafua ai i lenei mea.

O le a le ituaiga?

Onscreen - o le tele o apu o le seleselega o le seleselega, lelei le faʻafefe i le taumalulu, le lelei, faʻaogaina lelei i faʻamaʻi, fua maualuga.

O le vaileve na maua mai i le nofoaga e fafaga ai Sverdlovsk, e lauiloa i le au faifaatoaga o Urals ma Ural. Faamaonia mo tufatufaina atu i le itulagi Sasae-Siberia, e aofia ai i le Setete Setete o le Volga-Vyatka. Folafolaina mo le tufatufa atu o se nofoaga lautele.

O le tagata lava ia e le faʻaleagainae ui i lea O le laumei e faʻamaeʻaina atoatoa e isi ituaiga o loʻo tutupu i le eria lava e tasi.

E mafai ona faʻaaogaina apilima i soo se auala, latou te faigofie ona faʻafeiloaʻi femalagaiga. E mafai ona teuina fua mo le 5 masina e aunoa ma le tofo. O le auala e sili ona lelei mo le teuina o loʻo i totonu o le pulou, i luga o le pusa poʻo le pusaaisa; pe a tuu i totonu o se lua o fualaau faisua i totonu o se afifi, o le suiga e amata mai totonu.

E tatau ona teu na o apu na aoina i le taimi matua. Afai e te tuʻuina atu le ata e sili atu ona mamafa, o le tino e avea ma "mea vaivai" ma e le talafeagai mo le teuina umi.

Eseese Mata Matagofie

O le ata o loʻo faʻaalia ai se paranesi o ituaiga apple i luga o le lau ma le faʻamatalaga o loʻo i lalo.

  1. O le laau o le Vaitafe o le Vaitausaga e tupu tele i le lapopoa (tusa ma le 3 mita) ma vave ona tupu.
  2. Palani foliga - taamilomilo, felafolafoaʻi, maualuluga masani.
  3. O laʻau e lapotopoto, manifinifi, faʻafefe, i le pito i lalo e toetoe lava tutusa i le ogalaau, o le faʻasolosolo. O le mafiafia o le vaetogo e laiti, o le vaega e lapotopoto, o le paʻu i luga ia i latou e lamolemole, enaena-enaena. O lala autu o loʻo ufiufi i le paʻu ma le lanu lanumeamata.
  4. Ua laina le laau i se tikeri tikeri, o le laulaau e lautele, lanu mumu, o le lanu e lanu meamata. O le foliga o le lapoa e lapotopoto pe oval, faatasi ai ma petioles uamea, i le pito i luga o le laupepa - o se gaioiga puupuu, i tafatafa o le pito - teuteu nifo.
  5. Buds creamy lanu, fugalaau lauulu lauulu, lanu paepae ma le piniki, foliga o le ipu.
  6. O le mamafa o le fua e oʻo i le 90 g, o nisi taimi e oo lava i le 100 g. E masani ona faia i tao ma kolchatka biennials. O laʻau e iloga i se taamilosaga faifai pea, faatasi ai ma se fagu e le o faamatalaina, e masani lava ona i ai se itu e tasi. O fua e ufiufi i se paʻu lamolemole ma le lanu, o loʻo i ai se fugalaau mata. O le lanu sili o se lanumeamata, ma se lanu mumu-lanu piniki po o le lanu viole enaena i luga o le fogaeleele.
  7. O le aano o le kulimi kulimi, o le maualuga ma le suamalie, ituaiga o taufaʻatau, ma se fatu lelei, faʻalelei. Meaʻai e lelei, o le tofo o se mea malie-suamalie. O le manogi e faaalia lelei, matagofie.
I luga o le fua o le toalima-fua, o le tofo o apu o loo fuafua i le 4.3-4.7 vaega, o lona uiga, e matua lelei lava.

Ata

O le vailaʻau faʻamalosi o apu Onscreen:

  • suka - 10.6%, e mafai ona oʻo i le 15.6%;
  • fualaau oona - 0.66-0.98%;
  • catechins - 167.8-320.3 mg i le 100 g;
  • ascorbic acid - mafai ona faʻaitiitia: 6.16 mg i le 100 g

Faʻasologa o talaʻaga

Talia, suamalie, matagofie, fualaau lelei o apples Screen na tupu e le Sverdlovsk faʻatoʻaga faʻatoʻaga i le 2002. O le tusitala ma le pateni e aofia i le tagata lauiloa iloga o Kotov Leonid Andrianovich.

O le ituaiga e maua mai ona o le fomaʻiina o le ituaiga faʻafefiloi ma le manulele Gem, Asterisk ma le Orange. O le tulaga sili ona maualuga e aʻafia i le Zvezdochka - o lenei faaiuga na faia i luga o le faʻavae o le faʻaalia lelei o uiga o lenei ituaiga i le kulupu.

Atinaʻe o le natura tuputupu ae

Na tatalaina le mata ma le sini o le faasalalauina i Urals, i le itulagi lava e tasi ma maua ai le lauiloa lautele. Ae ui i lea, ona o lona le mautonu i le eleele ma tulaga o le tau, o lenei ituaiga e faigofie ona fetuunai i isi itulagi o laufanua.

E le gata i lea, e faʻamautu faapitoa mo le leaga o tulaga fesuiaiga o le Urals Tutotonu, i itulagi ma se tau vevela, o lenei ituaiga e lelei atili, ola lelei ma fua mai. O laau Apple e le manaomia ni tulaga faapitoa, e mafai ona faapipii i isi ituaiga pe ola i le shtambov auala (o lona uiga, o ni laau eseese).

Tuuina atu

E oo i le 64 kilokalama o apu e mafai ona maua mai le tasi laau, i le averesi - 20 kilokalama.

I le gasologa o tausaga o suʻega, e 54 pasene na maua mai le hectare (o le 6.4 centent sili atu nai lo Antonovka), mo le 6 tausaga o faʻatoʻaga, o lenei foliga na tulaʻi i le 116 inisiua.

Fruiting occurs on the third or fifth year after the graft grafting and on the sixth or seventh years after the graft grafting and on the sixth or seventh years after the graft grafting i luga o le lona tolu ma le lima tausaga talu ona totoina le fatu. Vaomatua e seleseleina i le faaiuga o Aukuso po o le amataga o Setema, o se faailoga o le matua o le fua - o se lanu uliuli enaena o fatu.

Toto ma tausi

E le o mamafa le laupepa i luga o le palapala ma le tau, o tuutuuga mo le totoina poo le tui ua fuafuaina i tulafono laiti. O le eseesega i tulaga e mafai ona aafia ai le tuufaatasiga o fualaau o fua.

Totoina o taimi e totoina ai - mai le tautotogo i le autumn. I le tautotogo ma le taumafanafana, o aso leaga ma le malulu o le ea e lelei tele mo le totoina.. Afai ua uma ona fuga le fatu - e tatau ona e tipi uma fugalaau, ina ia tele le malosi o le laau e maua ai aʻa. Ae ui i lea, e sili ona lelei le totoina o se laau i le ogatotonu o le tautoulu - ona amata lea o le tuputupu ae atoa o le laau i le tausaga a sau.

A maeʻa ona totōina o le seedling e manaʻomia le faʻateleina o le suāvai.

Talu ai ona o le eseese o le tagata e leai sona tino, e tatau ona mautinoa le ono mafai ona palotaina e isi ituaiga. E leai ni mea faʻapitoa, ua lava le totoina o isi ituaiga o apu o loʻo i tafatafa ane, - Ua matua eleelea le pupuni.

Ina ia faateleina le tetee atu i le tau malulu, e tatau ona sii aʻe lala pito i lalo i le maualuga e tasi ma le afa mita mai le mafiafia o le kiona.

Maʻi ma faʻamaʻi

Apple Trees Screen puipuia i le paʻu.

O le vaʻavaʻai o le faʻamaʻi o loʻo matauina i le tele o tausaga ma le maualuga o le vevela ma le epiphytoties (faʻamaʻi pipisi o faʻamaʻi pipisi), o lona uiga, pe a tausia le lautele o le faʻalavelave.

Afai o susu le tausaga, e mautinoa lava e manaʻomia togafitiga faapitoa mo le paʻu, paʻu palapala. O aʻafiaga faʻasaina e tutusa foi ma le tele o faʻamaʻi o le a manaʻomia e togafitiga togafitiga.

Na maua e le mata ni fautuaga maualuga a le au faifaatoaga mo le maualuga o le tofo ma fua lelei, faigata o le taumalulu ma le le lelei. O paluga suamalie, lanu mumu o lenei ituaiga ua teuina mo se taimi umi. ma mafai ona teuteu le laulau Tausaga Fou. E le gata i lea, latou te talia lelei le felauaiga. O le seleselega lelei mo le taumalulu o nei apu, e aofia ai sua sua.