Faatoaga

O se tasi o ituaiga sili ona lelei ma se seleselega tumau - Novocherkassk Anniversary vine

Tagata faʻatauvaʻa e le faʻavaivai i le galueaina o ituaiga fou o vine.

O le faʻamoemoe o le laasia o ituaiga o ituaiga o le manaʻoga e faia ni ituaiga o mea o le a tuʻufaʻatasia ai uiga aupito sili ona lelei o auala na vaʻaia.

O se tasi o ituaiga ituaiga e maua mai vine "Faamanatuga o Novocherkassk".

Faʻasologa o talaʻaga

O le foafoaina o lenei fomu faapitoa e aofia ai taʻutaʻua vine vine V. V. Krainov.

O ituaiga matua e le o iloa lelei, ae o foliga vaaia e mafai e le tasi ona mateina le tele o ituaiga na gaosia e tutusa lava Kraynov i le taimi e tasi, o Transformation ma Victor.

Victor Nikolayevich na totoina ana togalaau i Novocherkassk. O lona lima foi o Blagovest, Angelica, Anthony le Great ma Anyuta.

O le a le ituaiga?

O vine "Anniversary of Novocherkassk" e faatatau lea i le paʻu paepae paʻu. O le vave o aso e vave po o le vave foi. O le teteʻe o le kiona e sili atu i le averesi, pe a tulaʻi vevela e oʻo atu ile -23 ° C. Muscat White, Julian ma Gordey e aofia ai foi ituaiga eseese.

Vine vine Novocherkassk: faʻamatalaga o le ituaiga

O fualaau o vine, ituaiga "Iupeli a Novocherkassk", pe a matua, o se lanu piniki mumu, o nisi taimi ma se vaega o le paʻepaʻe po o le samasama. O le foliga e matagofie, oval, e laʻititi faʻaloloa.

O vailaau lanu e aofia ai le lanu viozuf, Pink Flamingo ma le Dubovsky.

O le tele o laʻau e fetaui ma uiga uma na faʻaalia. E mamafa le mamafa o le tasi mai le 11 i le 19 kalama, o le umi ma le lautele e 3.8 mm ma le 2.3 mm, i le faasologa. E tusa ai ma nei faailoilo, o le togi e sili ona tele.

O le tofo o le fualaau aina e eseese tino ma maualuga mea o le sua.

O fualaau suamalie e le o vaovao e sili ona suamalie, ae a o latou matutua, e faaitiitia le acid. O le suasusu suamalie o loʻo i ai se maliega lelei lelei, e aunoa ma ni lanu e le tatau ai.

O le suamalie o le fua e maualuga. I le tasi kupita senitimita o le pulp 16, 5 kalama o le suka, ma le 6 kalama o le elemita i le lita o le sua.

O le maualuga o le suka o loʻo i ai foi Aladdin, Delight White ma King Ruby.

FESOASOANI! O le maualuga o le sua o le sua i le paluga e mafai ai foi ona faʻaaoga le ituaiga mo le gaosia o le uaina.

O le maualuga o le peel e le faalavelave i le fiafia i le tofo o vine, pe a faʻaaoga, e toetoe lava a le mafai ona iloa.

O lapisi o vine e eseese i lapoa lapoa. E mafai e le pulumu laʻitiiti ona oʻo atu i le 1.5 kilokalama, ae o fusi o lenei ituaiga e tumau, ausia le 3 kilokalama. O le foliga o le tautau o le vailaʻau oona, o le mamafa o fua o vine i totonu oi latou lava.

Fiafia, Merlot ma Bazhena e mafai foi ona mitamita i fuifui tetele.

O le vine i luga o vao i se vaitau puupuu e oʻo i se umi o lapoa tele. I lenei itu, e manaomia le teuteu masani e faaleleia ai le lelei o fua o fua.

Ata

Lalo o ata o Novocherkassk vine vine anniversary




Uiga

O le ituaiga o loʻo i ai le malosi i le tele o le tuputupu ae o vao, o le tuputupu ae e umi ma lautele. O faʻasologa o le tuputupu ae i luga o mea e faʻapipiʻiina e le ese mai aʻa.

O le ituaiga e masani ona gafatia le totōina ma le aʻafia e ala i le tipi lelei. E iai foʻi le fesoʻotaʻiga lelei mo faʻatauga.

Novocherkassk's "Anniversary" e lauiloa e le gata mo fuifui vine ma vine, ae faapea foi mo se fuainumera tele o fuifui vine. O fua o le ituaiga e maualuga ma toe fai. Aveese fualaau popo i le masina o Aokuso, poʻo sina taimi mulimuli ane, e fuafua i le itulagi o le tuputupu aʻe.

FAAFOEINA! Maualuga maualuga e maua e faʻafetai i le malosi o le faʻaauau pea o fua.

O Rkatsiteli, le aso fanau o le Kherson ma le Meaach ma Meaalofa, o loʻo faʻaalia ai foi le lelei o fua.

O vavao i luga o vao e aliali mai vave lava, ona o le mea moni o le laau e fugalaau fugalaau uma. O le paluga muamua e mafai ai ona fuga vine i le amataga o Iuni. O fua e le fetaui i le faifai pea.

O le ituaiga o le a le afaina i le malulu pe afai e le pa'ū le vai vevela i lalo -23 ° C. Ina ia puipuia le fafie, e manaʻomia e vine fua lelei mo le taumalulu. Manaomia ia ituaiga fale ma ituaiga eseese o Crystal, Marcelo ma le Early Early Seed.

O vine e tutupu aʻe lenei ituaiga e faʻatau atu, faʻafetai mo le mea moni e faʻapea, a oʻo i le masina o Aokuso, e mafai ona tautau vine i luga o se togavao seʻia oʻo i le faaiuga o Setema e aunoa ma le faʻaalia o foliga ma le tofo.

Felauaiga ma le teuina umi o laʻau e faʻafeiloaʻi lelei foi.

O le osofaʻiga i faʻamaʻi faʻaleagaina i vine e maualuga. Ae o fuifui e mafai ona aʻafia i le osofaʻiga o vavae.

Toto ma tausi

Pe a filifilia se laau mo vine, e tatau ona e filifili se nofoaga lalelei ma mafanafana, puipuia mai le malosi malosi. O le vine e malosi-tuputupu ae ma o le a manaʻomia le lagolago talafeagai e tausia ai.

Ataman Pavlyuk, Amirkhan ma Amethyst eseese i le malosi o le vaomatua.

O le vailaʻau e maualalo le tulaga o le palapala.

E tupu lelei i luga o le malamalama, ae o le faʻaopoopoga o le eleele lanu uliuli o le a maua ai se faʻaopoopoga taua ma faʻaleleia le lelei o le fua.

E tatau foi ona amanaia le vavalalata o le tafe o le eleele, o le a sili ona lelei pe afai e le sili atu i lo le 2-3 mita mai le eleele. A leai, ia eli se lua e puipui ai aʻa mai le tele o vai.

O le teuteuina o pipi i luga o le vine ua fautuaina i lenei vasega e maua ai le 8-10 mata. Faʻasalaina faia i le tautoulu po o le amataga o le tautotogo. Mo le tasi le tele o le vao Ocelli e tatau ona pe a ma le 45, ma e le sili atu ma le 25 paranesi.

TAITAI! O le fua o le faʻatoʻaga lona lua i le tamaititi e mafai, ae le fautuaina, talu ai e afaina ai le lelei o le isi gaosi i le tausaga a sau.

Ufiufi vine mo le taumalulu e faia e ala i le tipiina o vine i totonu o le ¾ ma faatumuina le fafie i le mulch poo le selu.

Pest ma faʻamaʻi faʻamaʻi

O lenei vine e maualuga lona tetee atu i faʻamaʻi pei o le lanu enaena, paʻu ma le oidium.

Ae ina ia faʻaitiitia ai le lamatiaga, e tatau i vine ona togafitiga lelei mo le puipuiga. Muamua ma le taimi o le fufuluina o vine, ma pe a uma ona fai le ovary o fualaau aina i luga o le togavao. O fualaau e tatau ona filifilia tonu agai i se faʻamaʻi faapitoa.

Aua nei galo e uiga i le puipuia o nei faʻamaʻi masani vine e pei o anthracnose, chlorosis, bacteriosis, rubella ma le kanesa.

E tatau ona tuʻuina atu vine togavao ma lelei ae le o le palapala. O le maualuga o le susu i le nofoaga o le tuputupu ae o aganuu o le siosiomaga aupito sili lea mo le atinaʻeina o maʻi fula.

O mea le lelei o lenei meaola e aofia ai le mea moni e faapea, o le afifi e matua fiafia lava i lenei ituaiga. Ma o le ae manaomia le faia o fuafuaga uma e puipuia mai ia i latou. O nei fuataga e aofia ai faʻaumatiaga o nofoaga o vaomatua, tuʻuina o paʻu ma ato masi faapitoa mo laʻau latalata ane i le togavao.

O vine "Anniversary of Novocherkassk" o loʻo i ai uiga uma o fualaau vine ma ua manatu o se tasi o ituaiga sili ona lelei. O le ituaiga na maua ai le lauiloa i le va o vine ma Ukrainian winegrowers ona o se fale mautu tetele ma le tele.