Faatoaga

Laʻau fiafia ma vine malosi "Ataman Pavlyuk" - o se laulau fou tele

O le ituaiga o vine vine a Ataman Pavlyuk o se tasi lea o fatuga ua leva ona paʻu.

Ua tupu aʻe e ni nai tagata fiafia i vine, ae ua na o le mea moni lava e faʻamalamalamaina e le o maua ai le lauiloa tele o lenei ituaiga ona o lona manaia.

Faʻamatalaga o le vine vine Ataman Pavlyuk

Le ituaiga o vine "Ataman Pavlyuk" - laulau. O ituaiga eseese e pei o Karmakod, Korinka Russkaya, Lily o le Vanu o lenei ituaiga.

Berries vine tetele, e mamafa tele - e mafai ona mamafa uma 10-12 kalama. Amethyst Novocherkassky, Annie ma Delight Black e mafai ona mitamita i vine tetele faapena.

Pepa e masani ona ese le eseesega: e fuafua i le satu o le la, tulaga o le teritori ma le tele o isi itu e ese mai i se mea itiiti e faʻaaogaina.

E sui foi le lanu i lea taimi ma lea taimi: o le itu e sili ona afaina i le la e sili ona lelei, e masani lava ona iloa e se lanu enaena, lanu enaena.

Lanu o vine lava ia - pogisa uliuli, o nisi taimi faʻatasi ai ma le paolo o le lilac.

O nisi tagata latou te faaigoa latalata ane i le uliuli, aua a uma ona fufuluina fua o vine ua solo ese le pito i luga ma ua sili atu le pogisa o le lanu, ae ua oʻo atu i se lanu uliuli uliuli.

Vaitaimi - vaitaimi-vave. E faasino foi Asya i le ogatotonu.

Vine tuputupu ae vave, o le mausali ma lamolemole.

E faigofie le tausiga vine, ma o le vine e tele fualea e seasea maliu ma le toe atiaʻe.

Bunches na faʻatulaga lelei foi, e seasea maua se avanoa e tusa lava po o le mamafa tele o lala.

O loʻo i ai se manaia lelei, le lava o faʻamatalaga oona, sugary aftertaste, faʻapea foi ma aano, mea manogi ma mea maualuga o le suka masani.

Tasi sili ona lelei - matua lava umi le tausia o le lelei o le tofo, e le muta le tupu i le tele o fesuiaiga i le vevela.

Ata

I le ata o loʻo i lalo e mafai ona e vaʻavaʻai manino i vine "Ataman Pavlyuk":

Tofiga

"Ataman Pavlyuk" - o se fomaʻi. Na mafua ona o le faʻaaogaina o le polu uliuli uliuli, lea na faʻaaogaina i fugalaau Talisman.

O vine na atiae e avea o se vaega o suesuega a le au amateur ma na muai fuafuaina mo le totoina patino o le tagata vine vine. V. U. Kapelyushny.

I se taimi mulimuli ane, na tuu ai le ituaiga laau mo le faatauina atu o ni laau ma ua vave ona salalau.

O se tasi lea o o le uʻamea faʻatoʻaga. Faatasi ai ma fatuga fou e mafai foi e se tasi ona taʻua le ituaiga Valeriy Voevoda ma Korolek.

Uiga

E ui lava i le mea moni e vave ona tutupu vao, o le vine e malosi ma mafai ona tatalia ni fuifui vine.

Pauna o mea taʻitasi fuifui fua faʻatatau 1300 kalamaae ui i lea, i nisi tulaga e mafai ona aʻafia 2 kilokalama.

Berries ese i le tino tele. I le taimi lava lea e tasi o se mea malie. O fuataga Suiga ma Muromets e ese foi i le maualuga o lo latou mamafa.

E i ai fatu e lautele tele. I siama taitasi, o le numera o fatu e fesuisuiai - e seasea ona leai ni fua.

Faʻapipiʻi paʻulea e ufiufi ai le maualuga o vine, e le gata puipuia laau mai meaola faalafua, ae avea foi o se ituaiga puipui puipuia mai le malulu ma le vevela.

I taimi o le le masani ai o le vevela, o vine o loʻo puipuia lelei ma fuga.

Tasi o mea taua o le ituaiga - leai se mea. O le faailoga lava e tasi o loo umia e Pleven Muscat, Athos ma Romeo.

O le togavao e faʻatupulaʻia toetoe tutusa lava, tutusa le malosi. O le tofo e tutusa, suamalie.

O fua e teuina e aunoa ma le faʻaaogaina o sui o ausilali mo se taimi uumi i luga o le vine ma le faʻaputuina, i tulaga malulu.

Afai e le mafai ona e selesele fualaau pe a maeʻa, e mafai ona e tolopo le seleselega mo le lua vaiaso - i le taimi lea o le a le uma ai a latou polokalama.

O le uta i luga o le vao e oʻo i le 35 pu (pe afai e teu i le 7 mata). E mafai foi ona e 'oti ma lua uʻamea - e leai se aoga i le lelei o vine.

"Ataman Pavlyuk" o loʻo feaveaʻi e aunoa ma ni faʻafitauli, e umi ona puipuia i totonu o se potu pogisa ma maualalo le maualuga o le susu.

Faigaluega i le amataga o Setema.

Maʻi ma faʻamaʻi

"Ataman Pavlyuk" e tetee atu i le faʻafanoga.

O pusi e matua lelei lava ma ua ufitia i se ata puipui. O lenei mea e mafai ai e oe ona faʻafefe ese manufelelei ma iniseti.

Faʻatagaina le avanoa e faʻaaoga ai fesoasoani mai faʻamaʻi ma le faʻasaʻo ma gaogao ma meaola ninii. E le manaʻomia se puipuiga faʻapitoa - e seasea lava ona maʻi le vine. E mafai ona e faamasani i faʻamaʻi faʻamaʻi o vine i ni vaega eseese o le 'upega tafaʻilagi. Anthracnose, chlorosis, milipolo, oidium ma isi e mafai ona maua i le vaega "faʻamaʻi vine" vaega.

O le tele o ituaiga o pala e le mafai ona afaina ai vine.

Afai e aliali mai i luga o lau laʻau, ona amata vave ai lea. E fautuaina le faia o galuega mo le puipuia o siama ma isi siama i le tautoulu, pe a maeʻa le seleselega.

Ana aua le faaleagaina pi o ia faʻasaʻo i le tele o ituaiga o meaʻailelei fesiitaiga sulu

O le ituaiga o vine vine a Ataman Pavlyuk e talafeagai mo toetoe o soo se itulagi, pe a oʻo i le taumalulu le vevela e le pa'ū ile 25 tikeri.

O Ia tausiga le lelei, faigofie ona paʻu. Faʻamaʻi le faʻaleagaina o manua, e le maʻi mai le tele o le oti.

O se filifiliga lelei mo le tuputupu aʻe i luga o lau lava 'upega tafaʻilagi mo oe lava ma mo le faʻatau.