Tausia o vaitau o le taraka

E faʻapefea ona tupu le faʻatoʻaina o le tarako Sander, totoina ma tausia se vao vavalalata

O se tasi o ituaiga e sili ona lauiloa i totonu o laau o loʻo iai dracaena sander. E foliga tutusa lava ma le bamboo, e ui lava e leai se mea e fai i ai. Ae faafetai i foliga tutusa o le laau i tagata na mauaina igoa faapena, pei o le luck bamboo, o le bamboo fiafia, lucky bamboo, laki fiafia.

E te iloa? Mo sina taimi, e oo lava i saienitisi na taʻua o le ave Sander i bamboos, mulimuli ane na latou amataina i totonu o le aiga Agave ma, ina ua uma ona malamalama i ai, na latou siitia atu i le aiga Dracene.

E fetaui lelei lenei laau i totonu eseese. E masani ona e mauaina le luʻu o le sami i ofisa, faleoloa, faleoloa faatau, fale mautotogi. E tusa ai ma aʻoaʻoga a feng shui dracaena sander e maua ai le manuia ma le manuia i le fale e tupu ai. Mai lenei mea ua oo mai lona igoa i tagata. Lucky bamboo - lucky bamboo.

O le mea taua, o lenei laau toto, peleina e le toatele, e matua le taua i le tausiga, e faigofie ona tupu, ma e faigata tele. Ona tatou talanoa lea i le auala e toto ai se tarako tarako, pe faapefea ona tausia ma pe oa tulaga e fiafia i ai.

Dracaena Sander: faʻamatalaga o le laau

O le laʻau o le laau e lamolemole, e iai faʻamaufaʻailoga uiga, lea e fenumiai ai ma le omea. I le maualuga dracaena Sander e oʻo ile 1 mita. O laʻau o le laau e faʻatusatusa i isi ituaiga o draceni e puupuu - na o le 15-25 cm, faʻavasegaina, lanumeamata. O latou eleelea, o loʻo i ai se lanu matagofie, o le lautele, o le lautele e oʻo atu i le 3 cm.

Vaaiga autu o dracaena - lanu lanu meamata, lanu lanumeamata i le lanu, ma e eseese ituaiga foliga e le masani ai. O latou laʻau ei ai se lanu samasama po o le pogisa, taʻavale.

E tele taimi e faʻatau ai e mafai ona maua ai dracaena o lenei ituaiga meaola ma se 'au, e leai ni laulaau. O lenei foliga e le masani ai o le ogalaau e maua mai i ni mea faʻaoga - e totoina se tamaʻi talavou i totonu o se faʻavao faʻavave. Pe a tupu aʻe le laau, ona aveeseina lea o pupuʻu ma o le mea e ufiufi e tumau ai le tino. O alofilima mai lenei ogalaau e tupu tele - saʻo ma lau.

E te iloa? O laulaau o le Sander dracaena e ola saʻo mai le mea o le laau. Afai e te tipiina le pito i luga, o le dracaena o le a tuʻuina atu ai tipu. O nei mea totino o le laau e matuā eseese lava mai le bamboo.

Laʻau faʻataʻitaʻi le aiga E leai se fuga o le vaalele.

O a tulaga e manaʻomia mo le ola tuputupu aʻe Sandera

Mafaufau i le auala e tupu ai se fugalaau tarako, o le mea muamua lava e tatau ona e faia o le tausia lea o tulaga o le a ola ai le laau. E pei ona taua, e le lelei, ae o loʻo i ai ni nai faʻaaliga e tatau ona faʻaaloalogia.

O le a le mea e tatau ona i ai le moli

E fiafia tele Dracaena Sander i le la. I le taimi lava e tasi, e tatau ona faʻamavaeina le susulu o le la. Faʻasala le susulu o le la i le laau.

Tulaga sili ona lelei - ia tuʻuina atu le malamalama o le la i totonu o le potu e tupu ai le fiafia o le bamboo.

E ui lava i le mea moni o le dracaena e fiafia i le malamalama, e mafai ona tuʻuina i totonu o se potu pogisa, ae naʻo le lelei lelei. Peitai, i lenei tulaga, o lau o le laau o le a vaivai.

Fofo ma le vevela mo le tuputupu aʻe lelei

O le fiafia Bamboo e le manaʻomia ai le faʻaleleia faifai pea. Na te talia le ea malulu. Na o oe e tatau ona e manatua e vavalo taimi uma lau laʻau mai le efuefu. E manaomia e le laau se ea fou.

O le vevela e sili atu le mafanafana o le fale - 18-35 tikeri. Afai e le lava le malamalama, ona tatau ai lea ona maualuga le mafiafia o le potu, mo se faataitaiga, o lenei potu mo se laau e mafai ona avea ma se faletaele.

E faapefea ona toto se laau

E tele auala e totō ai dracaena bamboo. E mafai foi ona tupu i se ipu vai, i mea e mafai ona ola ai. Dracaena sander - o se fugalaau le lelei, e lagona lelei i totonu o le vai ae le o le palapala. E mafai ona e totoina fatu o le tarako i le eleele, ma o le a tupu mo le tele o tausaga.

Tuputupu i le vai

Le totoina o le fualaau fuamoa Sander i totonu o le vai, e tatau lava ona e tuu le totogo i totonu o se ipu ua tumu i le vai. E tatau ona ufiufi aʻa o le laau i le 1-2 cm.

O le sander e sili ona lelei mo mea e le masani ai ona o lona mafai ona ola i le vai. E mafai ona totōina i totonu o se ipu matagofie i le vai poʻo totonu o se fagu vailaʻau ma le fulufulu.

E taua! Ona o le mea moni o le lucky bamboo e ola lelei i le vai, o nisi e tau mafaufau pe mafai ona toto se dracaena i se pusa tioata. E mafai ona faia lenei mea pe afai e le loloto le loloto o le aʻa i le vai.
O togafitiga teuteu o dracaenas o loʻo faʻaaogaina i punavai - o aʻa e tumau i maa i le pito i lalo. E na o le tasi le vaiaso e te sui ai le vai ma faaopoopo meaʻai.

Totoina i le eleele

Mo le totoina o le dracaena Sander i le eleele, e tatau ona e faʻaaogaina se faʻapitoa faʻafefiloi mo le draca poʻo le paluga eleele. O le lagona lelei o le fiafia o le ai ai i le fefiloi o vaega tutusa o le eleele fugalaau ma le oneone.

I le pito i lalo o le fagu e tatau ona e tuʻu ai ni maʻa laʻititi poʻo le faalauteleina o le oneone - e manaomia e le fale le alavai lelei. E le tatau ona faʻatumu i vai i le palapala, aua e mafai ona taʻitaʻia ai le ogalaau ma aʻa.

Afai e te manaʻomia le totoina o dracaena, ia faʻamanuiaina le tautotogo.

Faʻapitoa tausiga mo dragonsera Sander

Dracaena Sander e tatau ona maua sina tausiga i le fale. E taua tele le vai mo lenei fale. I aso o le mafanafana, aemaise lava pe a vevela, e manaʻomia le faʻavaveina o le vaitau o le tarako. I le taumalulu, o le suavai e faʻaititia i le faʻalelei.

O le tuputupu aʻe o dracaena, o lona foliga e tatau ona mataʻitu i taimi uma. Totoina se tasi laau e le o toe umi ae amata ona tuʻuina mai ni pine. Latou te manaomia le aveeseina ina ia foliga lelei le teuteuina o le laau. Ae o laei, lucky bamboo e manaʻomia mai le tautotogo i le autumn.

I le taumalulu, e le mafai ona faʻaaogaina fualaʻau. O totogo o loʻo ola i le vai e manaʻomia sina laʻititi ifo o le fua o le fugalaʻau nai lo na o loʻo ola i le eleele. Faatasi ai ma le leai o ni meainu, o laulaau e lanu samasama ma pauu.

E faʻapefea ona tupu olaola i totonu o le vai

A oʻo ina tuputupu aʻe Sander dracaena i le vai, e tatau ona faafou i vaiaso uma. E mafai ma talafeagai e faʻaopopo faʻamaʻi faʻasamaʻi e ola ai le ola, ona i lalo o le natura e mafai ona toso ai meaʻai mai le eleele, ma i le fale e tatau ona fafagaina. E faʻaaogaina fualaʻau mo le gaʻo.

E taua! Afai e lanu le lanu lanu samasama, e mafai ona taʻu mai ai le tele o le susulu o le la i luga o le laau, poʻo le fafaga tele. I le tulaga muamua, e tatau ona teuteuina e le laau. I le tulaga lona lua, faʻatasi ai ma le fafagaina tele, e te manaʻomia le sui atoa o le vai ma mo sina taimi e le faʻapalapala ai le fugalaau.
Suavai, lea o le a ola ai bamboo fiafia, e tatau ona vevela, faʻamamaina, i le vevela vevela. Afai e te le mulimulitai i nei tulafono faigofie mo le tausiga o laau, e mafai ona lanu samasama.

Faʻasalaga tulafono mo le vevela i totonu o se ulo

O le lucky bamboo e ola i totonu o se ulo e manaʻomia ai le tausiga faifai pea. E tatau ona mataʻituina le tulaga o le palapala ina ia malamalama ai pe a manaomia le togavao. A maeʻa le papaʻe pito i luga, e mafai ona faʻamaina le laau.

E taua! O le toe gaosia o le dracaena Sander e mafai ona faia pe a mavae le 2 tausaga, pe afai o le laʻitiiti e laiti, pe a mavae le 3 tausaga - o se tagata matua. O le tele o laau tarako e le fautuaina e paʻi, ae naʻo le suia o le pito i luga o le eleele i tausaga uma.

O le tuputupu ae i le eleele dratsenu Sander e manaʻomia foi ona fafagaina i le fesoasoani a fomaʻi faapitoa mo le gaʻo. E pei o le faʻatupulaia i le vai, e manaʻomia se taimi masani o le faʻamaʻiina: 1 taimi i 3-4 vaiaso.

Vaʻalele dracaena sander

O le fiafia Bamboo e tele auala e faʻaleleia ai i le fale. E mafai ona faia le toe faia e ala i le vaevaeina o le aʻa, pulupulu apical, sisi o mea. Ina ia faʻamalosia le faʻaalia o aʻa o le laau, e mafai ona e faia papaʻu papaʻu i le pito i lalo o le ogalaau.

O le toʻatele o faifaatoʻaga e fiafia i auala e faʻaleleia ai le Sander draceni ma faʻapipiʻiina ai ni vaega poʻo ni vaega faʻapipiʻi e aunoa ma le faʻasalaina. Ina ia faia lenei mea, ave le sauniuniga, tuu i totonu o se pusa i vai poo se ulo ma palapala ma ufiufi i se solo ie.

Faʻasalalauga ma se ie ufiufi e maua ai le maualuga o le susu ma faʻavaveina ai le atinaʻe o le aʻa. O le aʻa o le ai ai ni aʻa, ma mai i foliga o loʻo momoe - moli.

O le lucky bamboo ua faʻalauteleina e ala i le vaʻaia. Aputi faʻasolosolo ma se fusi o laulaʻau oti ese. O le tipi e mafai ona faia e tusa lava poʻo le faʻalavelave, mo le laau e le afaina.

Lavea i le vai poʻo le palapala susu. A uma ona vavae ese le tipi, o le vaega o totoe o le laau e tatau ona gaosia ina ia le magumagu. Faʻasagaga e faia i le malulu malulu.

E taua! O le tipi e maua mai ai aʻafia e tatau ona lamolemole, e aunoa ma le sikoa o le paʻu. A leai, o le a pala nai lo le maua o aʻa.
Afai e te mulimuli i tulafono faigofie uma o le tausiga o se laau, o le a fiafia i lona tulaga le masani ai ma o le a avea ma matagofie matagofie o totonu. Ma, e foliga mai, e tusa ai ma aoaoga a Feng Shui, o le a aumaia le manuia ma le manuia i le fale.