Mo le talimalo

Faʻapefea ona faʻaaoga le boric acid mo le faʻamamaina o mata?

O le Boric acid o le gaioiga malosi lea i foliga o se paʻu lanu paʻu lanu. Ua lelei ona solo i totonu o soʻo se vai. O lenei fualaau faasaina e masani lava ona faaaoga i vailaau masani mo le faaaogaina i ituaiga maʻi eseese o totoga o faaaliga vaaia.

O lenei fualaau faasaina ua leva ona faʻaaoga mo le faʻapalapala. Ae e talafeagai le faʻaaoga o le boric acid ma le lapataiga, aua ua iloa e fomaʻi i fafo atu o le mea na tupu mai i lenei faʻafitauli. I totonu o lenei tusiga o le ae iloa ai pe mafai ona fufuluina mata i lenei fofo ma le auala e faʻafefe ai le apocic acid mo le fufuluina.

O le a le mea e faʻaaogaina?

Nai lo lena, ua faʻaaogaina nei mo le faʻatasi ma le mumū o le mucous membrane o le mata. E ui i popolega, o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau e fufuluina ai mata. Latou te togafitia le paʻu o le uila ma le vaʻavaʻai i le faʻaogaina o faʻailoga.

Faatinoga o fualaau faasaina

O lenei fualaau faasaina e faamatalaina i le malosi o le antibacterial ma le antifungal, ma e iai foi sona aafiaga iniseti.

E TATAU ONA ILOA! O lenei vaega e faʻaumatia ai aʻafiaga ile maualuga ole telefoni feaveaʻi ma suia ai le tuʻuesea o nei microelements. Malamalama atoatoa ile paʻu ma mucous membranes.

O le Boric acid e faigofie lava ona ufiufi i le tele o masini o tino i totonu. ma faaputuputu i ai. E alu malie le tino, mo se faʻataʻitaʻiga, o le afa o le vaifofo ua maua, e ala mai i fatugaʻo pe a uma le 12 itula, ma o le vaega atoa o le vaega ua faʻatuina i totonu o le vaiaso.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Talu ai o lanu mucous ua iloga i le tele o le faʻaleagaina o le tino, e fautuaina e le ophthalmologists e naʻo se vaifofo vai.

O lenei fualaau faasaina e aoga mo le conjunctivitis, ae e mafai ona tanumia i le fale pe a uma ona feutagai ma se tagata poto faapitoa.

I le tulaga o le faapipiiina o le 1-2 matala i le mata e tasi, o le a mumu le mumū i le 2-3 aso. I lenei tulaga, e mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau seia oʻo ina toe faʻafoʻisia atoatoa.

O le a le mea e sili atu: fofo poo mata mata?

E foliga mai o le tali i lenei fesili i tua o le fesili e le manino - o le mea moni, o mata mata. Ae o loʻo i ai tulaga pe a faʻaaogaina togafitiga faʻatoʻaga, ma o le sauniuniga o le apocide, aemaise lava, e talafeagai.

Pe a afaina le i totonu o le uʻamea, e mafai ona faʻaaogaina se vaifofo o le apocoa i le sili atu ona malosi nai lo le faʻaaogaina o mata mata.

Essence Cost

"Okapin" - matala mata, o le taimi nei o se tali sili ona lauiloa, ua faasalalauina i luga o le Initaneti, i le aufaasālalau ma tusa lava pe talafeagai.

Ae ina ia mafai ai ona faʻatau se vailaau moni, ae le o se mea sese, e fautuaina e tagata poto faapitoa i vailaau e talosaga i le upega tafaʻilagi aloaia a Api Fitopharm. O i ai se fagu o le 10ml tau 640 rubles.

O le tau e maualuga, ae o loʻo i ai se isi filifiliga - o mata o le sulfate mata. I le faʻaopoopoga i luga o le 'upega tafaʻilagi ile falemaʻi ile luga, o loʻo maua lenei fofo i falemaʻi ma isi punaoa aloaia, e pei o Proglasa.ru, Fitomaks.ru.

E gaosia i totonu o le kulimi lita 5 ml ma o lona tau e mai le 160 rubles, e fuafua i le faʻaoʻo. O le masani lava o mataua mata e faatau atu i se fua faatatau o le 0.1, 0.25 poo le 0.5% le sulfate sine ma le 2% o le acids.

Faatonuga mo le faaaogaina

Meainu a le tagata lava ia

Ina ia amata, mafaufau i le auala e faʻafefe ai le tuufaatasiga:

  1. Mo le mauaina o le lua-pasene o vaifofo o le vailaʻau mo mata, e tatau ona e muamua saunia se vili, sili ona lelei ma laina mamafa mamafa. Ulumatua ma fufulu.
  2. Liligi 2.4 g o le boric acid i se fagu fua ma sasaa le 120ml o le vai inu. Faʻamau lelei lenei paluga.
  3. Ona tatau ai lea ona foia le fofo e ala i le fulufulu fulufulu mamoe po o le faapipiiina o gau gau.
  4. Liligi i totonu o se isi mea ua saunia (faʻamaonia), faʻapipiʻi faʻapipiʻi. Teu i le pito i luga o le pusaaisa.

Pe a faʻaaogaina se vailaau faʻasaina, e faʻatino lenei faiga e ala i le tuʻuina o se fasi fulufulu i totonu o le vaifofo i luga o laumata ua tapunia, faatasi ai ma se fasi pamu i mata taitasi.

Filifiliga o fualaau faasaina ua saunia

Boric acid o se vailaau faʻaleagaina. Ma le Sincate Sulfate, lea e faʻaaogaina i mata o mata, o lenei oloa e faʻaaogaina i vaega laiti.

Ma o lenei, i le isi itu, ei ai lona aoga aoga i luga o le mucous membrane o le mata ma e le afaina ai itu, lea e ono mafai ona maua i le tuueseeseina o nei fofo.

TAITAI! O nei mataʻu mata e aoga ma faʻateleina le vave faʻaleleia.

E mafai ona fufulu tamaiti?

I le taimi nei, e leai ni faʻamatalaga i luga o suʻesuʻega na faia i tamaiti ei lalo ifo o le sefuluvalu tausaga. I lenei itu, e le faatagaina le oculists e fautuaina lenei fualaau mo togafitiga i lenei vaitausaga, ona e mafua mai ona o se tino e le lelei, o le foliga vaaia o se gaioiga oona ua faateleina.

Tomaʻi matutua ao le i tatau ona tatau:

  1. Fufuluina ou lima i le fasimoli ona togafitia lea ma se vailaʻau.
  2. Ona tatala lea ma le faaeteete le tao e tusa ai ma faatonuga ua faapipii.
  3. Faʻaaogā se tipitipi faʻasolosolo ma faʻaleleia le tasi pe lua faʻafefe i le pito i fafo o mata. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona lūlūina le ulu ma faʻapipiʻi i le itu ina ia faʻafefe ifo mata i totonu o mata, aʻo toso ifo le eyelid pito i lalo.

E faʻaaogaina le fofo ile 12 minute o le taeao ma le afiafi. E mafai ona e teuina i se pusa avanoa mo vaiaso e lua.

Umi o togafitiga

A oʻo ina faʻamalosia e le vailaʻau faʻasolosolo le toe faʻaleleia, pe afai oi ai:

  • lapataiga;
  • lafoaia o le toto;
  • hypremia o le mucous membrane.

O le umi o togafitiga e faalagolago i le natura o le maʻi, e pei o se tulafono, togafitiga e fitu aso. E tatau ona manatua i le mafaufau o le togafitiga e matua faʻapitoa. I le tuʻuina atu o mataʻu, o le tagata o le mafaufau e mafaufau i a latou meatotino.

Faʻaiʻuga

O elemene o loʻo iai i le sauniuniga, e le o iai ni aʻafiaga itu. Ae afai o le tagata maʻi e maualuga i taimi e faʻafesoʻotaʻi ai manuʻa matala, manua o le mucosal, poʻo le faaumiumi le faʻaaogaina, o le mea lea e mafai ona afua ai le faʻafuaseʻi o le onosaʻi masani.

E faʻaalia i faʻamaoniga nei:

  • taʻavale;
  • vulu;
  • fula o le tino;
  • maualuga le vevela.

I tulaga faapitoa e tupu ai:

  • suiga i le fatuga tutotonu;
  • tiga i totonu;
  • faanatinati;
  • faʻasalaga.

Puipuia faʻamaʻi

O le toʻatele o tagata e maua ni faʻamaʻi mata i le taimi o latou olaga. O lona uiga o le tele o faʻafitauli e mafai ona aloese mai le fesoasoani i auala puipuia.

Mo lenei mea e te manaʻomia:

  1. E masani ona faia togafitiga faafomaʻi e se fomai tipitipi. Latou te fuafuaina uma faʻamaʻi mata i se taimi vave, lea o le a puipuia ai lona atinaʻe i se taimi talafeagai.
  2. Meaʻai talafeagai. E tatau ona e 'ai meaai e maua ai se aoga aoga i le soifua maloloina o mata. E tatau ona aofia ai i le taumafa o ia ituaiga meaai, lea e aofia ai vitamini A, C ma E.
  3. Taofi lelei. E le o se mea faalilolilo o le mamafa tele o loʻo i ai se aafiaga leaga i le lelei o le vaʻai, talu ai i totonu o sea setete, o le mamafa o toto toto e maua ai le toto i mata e faateleina. Ma afai tatou te manatu e sili atu ona vevela, o le mea lea, e tusa ai ma lea, e faigofie lava ona faaleagaina.

I le faaopoopo atu ia i latou o loʻo taʻua, e tele isi tulafono faʻamalosia mo le puipuia o maʻi mata, e aofia ai:

  • taimi malolo lelei;
  • le faaaogaina o tioata tioata;
  • ulaula ulaula.

O le mulimuli i nei auala faʻafefe faigofie, e tele faʻamaʻi mata e mafai ona puipuia, ma i le tulaga o le tupu, e mafai ona e faʻaitiitia le alualu i luma o latou atinaʻe. Faʻaeteete i lau vaai.