Maota, fale mautotogi

Fofo faʻapitoa mo moa - boric acid faatasi ai ma se fuamoa: kuka kuka, fautuaga mo le faʻaaogaina, o mea lelei ma togafitiga o le fualaau faasaina.

O pupuvaʻa o 'iniseti pito i leva lea e faʻalavelave ai tagata, tusa lava pe itiiti ifo i le luasefulu tausaga talu ai. E ui i le latou numera itiiti i totonu o fale ma fale mautotogi, e popole pea tagata i fesili: o a mea e leaga ai nei iniseti, e mafai ona latou gaʻo?

O le faʻafefe ia i latou i totonu oa tatou faleoloa se tele o meafaigaluega. O nei mea e aasa ma pulumu, gels ma paʻu iniseti.

Ae faatasi ai ma i latou, o taʻaloga a tagata popoto e le taofia le avea ma tagata taʻutaʻua. Ma i totonu ia i latou, o le boric acid, o le elemene autu o mea vevela vevela.

A o fausia e kamupani kamupani iniseti ni iniseti fou ma faia ituaiga uma o mea e taofiofia ai meaʻai ma vai-fumigators, o tinamatua e faʻaaoga metotia faʻamaonia. Ma o le augatupulaga laʻitiiti i le tele o tulaga e talitonuina o latou aafiaga.

O le a le boric acid?

I fafo, lenei meapei o le paʻu. Paʻu paʻepaʻe e pei o le fua, ae afai e vaʻai mai mamao, e le mafai ona e iloa mai le paʻu. O ialeai se manogi ma le tofo.

Ua lauiloa i le vevela o le 170 tikeri o le a liusuavai ma suia ai lona tuufaatasiga kemikali. Faatau i falemaʻi. E masani lava o le paʻu o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o salama o le 10 kalama.

O le vailaʻau e iai sona aʻafiaga faʻapitoa. O le vailaʻau o se vaega o le alcohol alcohol. O le mea mulimuli e le aoga i le tau faasaga i iniseti, aua o le manogi o le ava malosi e toe faʻaleagaina ai parasite.

Ae o le boric acid i lona tino mamā o se mea moni moni mo tagata osofaʻi mumu. O nei iniseti e le faʻamaoniaina i meaʻai, ma e le afaina po o le a le ituaiga o mea latou te iai - lanu mumu, uliuli poʻo le albino.

O lea la e tatau ona faʻaaoga lenei. E taua tele le fualaau faasaina e alu ai i totonu o le vaega o meaʻai o le parasite, pe a mavae sina taimi o le a paʻu, ma o le moa e mate mai le sophyxiation. O se fualaau o le 2-3 kalama e aveeseina ai mai totonu, e pala ma fasioti.

Manatua o togafitiga faʻasolosolo e lelei pe afai e le tele tele le aofaʻi o iniseti.

I isi tulaga uma, matou te fautuaina le faʻaaogaina o le auʻaunaga o fomaʻi tomai faapitoa!

I le auala, o nisi o faletalimalo masani e fautuaina le faʻaaogaina o le vevela e tutusa ma le boric acid ma Masha faapelepele mo le tele o tausaga.

Lelei ma le le lelei

E ui o le toʻatele o tagata e faʻaaoga le boric acid mo le sauniuniga o vaifofo oona ma isi "togafiti" mo moa, e sili atu le aoga e faʻamago ai i latou i se paʻu. Ma e faigofie lava ona fai.

O le vailaau o loʻo faʻasalalau i vaega o le falemaʻi o loʻo nonofo ai iniseti poʻo le mea e mafai ona latou aofia ai:

  • luga i tafatafa o fola laupapa;
  • lalo o pusa umukuka ma laulau o le itu;
  • i lalo ifo o le ogaumu po o latalata i le faletaele.

O le atigi 'eseʻese e sili ona manaia mo moa.. E i ai se mea e le mafai ona latou ola - vai.

E taua le parasaite e tamoe i le paʻu ma le apocidic acid, o se mea e tumau i luga o vae, ona ulu atu ai lea i le tino o le iniseti ma faasolosolo malie atu i le oti. I le auala, i le mataupu faavae lava e tasi, o ia auala e pei o le Dohloks and Regent act.

Faatasi ai ma le lelei o lenei mea faigaluega o lona mauaina ma le tau aoga. O se ato e 10 gramu e lava e faʻaumatia ai le faitau afe o pusa. E ui lava, i le faʻatinoga, o le mea oona e masani ona faʻaaluina le tele, e masani ona tumau e aunoa ma le gauai atu i le parasite.

E le pei o penivali faapitoa, mailei ma gels, naʻo na tagata Prussians e faʻafesoʻotaʻi saʻo le paʻu e mafai ona 'ona'ona. E le sasaa le lupe i luga o ni faaputuga tetele, ae i ni vaega tauagafau, e peiseai o le falaoamata ua faamaluina po o le suka. A leai, o le paluga o le a aloese ai le mea oona. O mea le manino e mafai ona maitauina e faapea o le fesoasoani a le boric acid e leai se aoga e tau ai fuamoa e fufulu ai.

O le faʻaumatia o fuamoa e manaʻomia ni metotia sili atu ona lelei, e pei o le suavai.

TAITAI! E i ai tulaga pe a leai se malosi o le eletise i le tau faasaga i iniseti. E mafua lenei mea i le mea moni e tele lava ina latou faʻaaogaina, lea e mafua ai ni mea e fai ai mausa.

O pusa e sili atu ona lelei, e ui lava i le mea moni latou te ulu atu i fale i auala eseese ma e le o ituaiga uma e mafai ona felelei, e aunoa ma se faʻasesega faʻapitoa a Stasiki i soʻo se tuutuuga ma vave tele, ma le maualuga o le ola e faʻaolaina.

E taua le iloa o lena boric acid e mafai ona fesoasoani e taulima isi iniseti i le fale.

E aoga tele le faʻaaogāina o lenei mea faigaluega i le tau faasaga i papa.

Saogalemu ma puipuiga

O le mea lautele, o le meafaigaluega e le fetaui ma manatu ia tatou te faʻaaoga i le upu "acid". O ia e le afaina ai le paʻu ma e le tuʻuina ai faʻamaʻi kemisi.

Afai o tamaiti o le fale, fagafao, faʻaaoga le boric acid e tau ai moa. O ia maualalo le lamatiaga, e le pei o ia mea e pei o le "thermonuclear" e pei o Karbofos ma le Executioner, ma i le taimi e tasi na faʻaaogaina foi o se visepisi. Peitai na vave ona suia i isi auala. Ae peitai, boric acid masani ona mafua ai mea e oso ai.

Faʻataʻitaʻiga pe a faʻatusatusa i iniseti faʻapitoa mai i moa i le lautele saogalemu mo pepe, ae o le faʻafesoʻotaʻi ma le boric acid e matuā faʻaseseina mo tamaiti ei lalo o le 3 tausaga. Afai e maua e se pusi po o se taifau le pusi na e kuka ma 'ai, o le a leai se oti. Ae sili atu le le faatagaina.

E fautuaina e aloese mai le faʻafesoʻotaʻi ma le sooupu mo le maʻitaga ma le lactating o tina, o gasegase e le masani ai, le faʻamaʻi tigaina o le paʻu. Faatasi ai ma aʻafiaga o le gaosia o le gasegase oona, o le ulu, vomiting, faʻavave. E tatau ona e manatua pea pe a filifilia se auala mo le faʻaaogaina o iniseti i totonu o se fale mautotogi, muamua lava e te manaʻomia e tausia le saogalemu lautele. Afai matou te talanoa e uiga i le faʻamaonia saogalemu o lona uiga e leai se mea leaga, ona tatau lea ona e gauai atu i le Global ma Forsyth i le foliga o se gel.

Faatonuga mo le faaaogaina

Laasaga i lea laasaga ma lea laasaga e uiga i le faʻaaogaina o le apocidic acid mo le faʻafefe o moa:

  1. Faʻatauina i totonu o pusa fale faʻamaʻi ma le boric acid.
  2. Saunia se potu mo le faʻalavelave:
    • Fufulu le vai i lalo.
    • Ua tapuni tapuni.
    • Aveese ni sipuni susu ma fufulu mama.
    • Alu i le isi potu fugalaau fugalaau ma fugalaau, aua e mafai e selu ona aveese mai le susu mai le eleele.
  3. Faʻalautele le pusi, saunia e tusa ai ma se tasi o fua o loʻo i lalo.
  4. Manatua! Afai e muamua taumafai le moa e inu, ona inu loa lea o le vai mama, ona le galue ai lea o le mea oona.

    Recipes

    E tatau ona e 'ai le pusi i le tele o mea e inu ai le paluga. Faʻataʻitaʻiga faigofie mo le sauniuniga o mea oona o le a fesoasoani e fai lenei mea.

    O le tele o taimi e masani ona faʻaaoga ai le fuamoa, ona e faʻavaivaia ai le manogi o le kulimi ma fafaguina ai le manaʻoga i le moa. E le manogi le manogi, ae o le anufe o loʻo i ai se lagona faʻapitoa o le manogi.

    Lalo o ni nai fualaʻau faavae e faavae i luga o le karaic acid mo le puleaina o le popo.

    Boric acid mai le paluga o fua ma fuamoa, numera 1:

    1. Ave se fuamoa moa fua.
    2. Faʻafefiloi ma le 50 kalama o le apocidic acid.
    3. Faʻasaga i se paʻu mafiafia.
    4. Matou te faia ni polo laiti ma tuʻuina i fafo i nofoaga o le tele o faʻaopoopoga o iniseti.


    Boric acid mai moa ma se fuamoa, fua numera 2:

    1. Kuki se fuamoa se tasi ma le tasi pateta.
    2. Faamama ma faʻafefe oloa maeʻa i se mamae i tutusa tutusa.
    3. Faaopopo le tasi sipuni sipuni o le acidic acid.
    4. Liliu le mea na tupu i polo.
    5. Matou te tuua se pusi fiafia i totonu o faʻamalologa.

    Faʻasoga mai moa mai le boric acid ma fuamoa, numera numera 3:

    1. Kuki se fuamoa e vevela. Tatou mama ma aveese mai le selu.
    2. Mash i se tui.
    3. Faaopoopo le 40 kalama o le apocidic acid.
    4. Faʻaopopo nisi mea manogi suauu manogi.
    5. Mai i le mafuaʻaga o poloka sikulima sikuea ma le lautele o le 5 mm.


    Boric acid balls mai moa, fua fua fua numera 4:

    1. Liligi le 40 kalama o le boric acid i totonu o le isolini.
    2. Faaopoopo 2 sipuni tele o suka.
    3. Fai seʻia oʻo ina sulu.
    4. Afai e tatau ai, faʻaopopo sina vai laitiiti, poʻo le isi itu - faʻaaoga le falaoamata e faʻafefe.

    TAITAI! O lea na matelaina ai le manava ma taumafai ai e kuka lelei ni polo i le mea oona, ia mautinoa o le umukuka sa mama ma e leai ni isi mea na totoe, o ni meaʻai. Ave ese le otaota muamua. A leai, o taumafaiga uma e le aoga.

    O vaega o polo mai le tasi fua e lava e faʻaona ai le moa i totonu o le potu e tasi. Mo le kuka i totonu o le fale mautotogi o le aofaʻiga o mea taʻitasi e faʻatupulaʻia. Puega maliu 2-3 aso talu ona 'ai le pusi. Aʻo lei faia lenei mea, o loʻo i ai le faʻagesegese o moa. Latou te le toe fefefe e faʻapupula i mata i le ao.

    Le faʻaleleia o le lelei o tagata atamamai e fautuaina i le taimi e tasi e faʻaaoga ai auala eseese e paʻu ai iniseti. Taumafai faʻatasi ma le boric acid e faʻaaoga ai se meafaigaluega malosi malosi Cucaracha poʻo Fale Mamoe, faʻatau atu i le faʻatau atu i ni ituaiga fomu.

    Tau faʻatatau

    O le faʻatau mai o le boric acid e le manaʻomia ai ni tau tupe tetele. O se fofo fofo 25ml o le a tau e tusa ma le 10 ruble (o le mea masani a Reid, mo se faʻataʻitaʻiga, o le a sili atu ona faʻaaluina oe i le sefulu taimi).

    O auala i totonu o taga e 10 kilokalama o le a tau e tusa ma le 40 rubles. Matou te fautuaina oe ia faʻatau vave ni nai ato o le apocoa.

    E tatau ona i ai ni mea e masani ona gaoioi ai iniseti e faʻafefe ai paluga ma le apocoa. Aua nei faʻamoemoe i taga vave pe a fai e te manaʻo e aumai ni moa mai le fale. E lelei le fofo ole tamaititi pe afai e itiiti ni nai moa, ma i se tulaga lautele o le potu e mama ma lelei ona teuteu. I isi tulaga, e leai se mea e faʻaumatia ai le taimi e saunia ai se mea oona, ma sili atu ona lelei le faʻatau o ituaiga o iniseti, e pei o le FAS poʻo le Fete.

    O le mea lea, o le asō ua tatou mafaufauina pe faʻafefea ona faʻaumatia faʻamalolo ma le apocoa, pe faʻafefea ona faʻafefe meaʻai ma le apocoa, ma pe oa tulaga e tatau ona matauina pe a faʻaaogaina. Faʻataʻitaʻi ni nai suʻega mo le faigofie o moa: apocoa boric ma fuamoa. Faaaoga i lau taua e faasagatau i nei iniseti pe tuufaatasia faatasi ma isi ma e ono mafai pe a mavae sina taimi o le a oʻo mai le moa i luga o le mamao o le faʻaumatia.