Matalena masina

O le kalena masina o loʻo faʻataunuʻu mo Ianuari 2019

Fuafua lau galuega i fugalaau ia Ianuari ma le fesoasoani a le kalena mo le aoina o le masina.

O le a fesoasoani e fuafua le taimi mo le lūlūina poʻo le totoina o meaʻai i totonu. E sili atu i lenei mea - faʻaopoopo i le tusiga.

E faʻapefea ona aʻafia Plants i Pasefika

O le kalena o le masina o se faʻamatalaga faigofie o vaega o le masina ile masina. E 4 vaega i le aofai atoa: o le masina tuputupu aʻe, o le masina atoa, o le masina mimita ma le masina fou. O le faʻaleleia o le vai i le lalolagi e faʻalagolago i le latalata o le masina i le lalolagi. E sili atu i le 80% vai, o le masina o loʻo galue ai i latou i le auala lava e tasi i luga o le vai. I luga o le sami i le taimi atoa o le masina, o le eleele e maualuga lona tumu i le susu, ma e iai sona aoga aoga i le tuputupu aʻe o vao. I le taimi e alu ifo ai, o le susu e alu, o le sua e oʻo ifo i aʻa ma maua ai se aoga aoga i le atinaʻe o aʻa.

Pe a filifilia ituaiga o galuega i totonu o le togalaau poʻo le togalaau, mafaufau i mea nei:

  1. I le laasaga o le masina tuputupu aʻe, ua oʻo mai le taimi e totoina ai le taua ma ona lau.
  2. O le masina o le miti vavalalata e maua ai tulaga lelei mo le atinaʻeina o aʻa, fatu ma le pulu.
  3. I aso o le masina atoa po o le masina fou, e leai se togalaau e fuafuaina. O le malologa e amata i le 12 itula ao leʻi amataina lenei vaitaimi ma faʻamuta ai le 12 itula pe a maeʻa.
E te iloa? Ianuari 30 O le masina o le a latalata ane, o lenei tulaga ua taua o le "super-moon".

Tuputupu ae

I le taimi o le tupu aʻe po o le masina atoa, o le mana o le masina e tosoina ai le vai mai le pito i lalo o le eleele i luga. O le taimi aupito sili lea ona lelei mo le totoina o fugalaau fugalaau ma togalaau faʻatoʻaga. O fatu na totoina i lenei vaitau e tuputupu ae lelei ma atiina ae ao latou toina atili vai ma meaʻai. E le gata i lea, e faʻaleleia le avanoa e maua ai le maualuga maualuga e oo atu i le 40% pe afai o togalaau aina. Afai o loʻo e fuafua e fai ni laei, ona oʻo lea i le taimi nei e sili atu ona faʻafefiloi fugalaau fugalaau i le faʻamalolo.

Le lisi o galuega taliaina:

  • lūlūina, totoina o fualaʻau;
  • faʻamaʻiina faʻamaʻi faʻamaʻi;
  • fafaga;
  • faʻaleagaina eleele.

Aso sili ona lelei i lenei laasaga:

  • mo aganuu lanu - Ianuari 9-12 (Pisces);
  • mo fualaau 'aina - 12-14 (Faʻamasinoga);
  • mo fualaau faisualaʻau - 14-17 (taugata);
  • mo melon - 7-9 (Aquarius);
  • mo fugalaau - 17-19 (Gemini).

Aoao atili e uiga i le kalama o le masina mo Fepuari 2019.

Faʻaitiitia

O le alu aʻe e lelei tele mo le teuina o laau ma aoina lau, e pei o aniani i luga o se fulu. O le teuteuina aupito sili ona lelei i lalo o le faailoga o Scorpio. O le atuatuvale e tupu mai i le gaioiga e itiiti lava. I le taimi lea, o loʻo aʻafia lelei le aʻa, ma aʻafia ai aʻa ma mea totō. Ae o le totoina o laau e le tatau ona faʻatinoina, e sili atu ona lelei le faʻatinoga i le laʻasaga o le tuputupu ae, talu ai o le mea lea e faʻateleina ai le aʻafia.

Le lisi o galuega taliaina:

  • totoina o aʻa laau, pulu, leki;
  • fuālaʻau faʻasaina: mea faʻapipiʻi, fafie, peʻa, palu ma isi;
  • teuteu teuteu;
  • seleseleina.

Aso sili ona lelei i lenei laasaga:

  • mo aganuu lanu: 1-2, Ianuari 27-29 (Scorpio);
  • mo fualaau aina, 2-4, 29-31 (Sagittarius) ma le 21-23 (Leo);
  • mo fualaʻau aʻa - 23-25 ​​(Virgo);
  • mo fugalaau - 25-27 (Liʻo).

New masina

O le masina fou e 3 aso ma e aofia ai aso aʻo lumanaʻi ma pe a maeʻa le masina fou. I lenei vaitaimi, aua nei faia se mea e faatatau i laau. Ae faʻatagaina e tausia le eleele. New Moon e pau i le aso 6 o Ianuari.

E taua! O le masina fou e lelei tele mo le faamamaina o laau ma laau toto. Ma le faamamaina o shtambov. Faaleagaina o laau ile taimi lea e itiiti lava.

O le masina atoa

Faʻaitiitia le malamalama i le masina atoa e suia ai le malosi i aʻa, lea e tau atu i lo latou alualu i luma tuputupu ae e tusa lava pe i le tulaga o le gaosiga. O le masina atoa foi e 3 aso. I lenei taimi e leai foi se mea e faia e faatatau i fualaau totō. E faʻatagaina le faʻamaina ma le puleaina o manu. E le fautuaina e eli pe faʻamalo le palapala, ina ia le faaleagaina ai aʻa. O le masina atoa o le a oʻo mai i Ianuari 21st.

Galuega fautuaina:

  • puleaina o meaola;
  • vevela vao;
  • velaina o fua.

Faitau foi e uiga i le luluina o le masina i le masina o Aperila 2019.

O a aso e sili atu ona lelei i le toe totoina o fugalaau i totonu

O le tele o meaʻai i totonu, sei vagana ai fale faʻatoʻaga, e malolo ia Ianuari. Latou te le manaʻomia le suāuʻu malosi. O le vevela i totonu o potu e le tatau ona vevela pe malulu. E tatau ona faʻaleleia taimi taʻitasi nofoaga ma fale e fatu ai se microclimate e lelei mo fugalaau. O le toe faʻaleleia o le tele o fugalaau e fuafua mo le tautotogo - o le amataga o le taamilosaga vegetative. Ia Fepuari, o le a faateleina le ola o aganuu i totonu, ma o le a mafai ona talanoa e uiga i soʻo se taga ma i latou.

Ae o lenei fale e iai foi malolo mai fafo mai le vaomatua. E mafai ona tupu lo latou gafa i se isi taimi, e tusa ai ma le auala latou te ola ai i lo latou natura natura.

E taua! Faʻaaoga mo le kiona faʻamafanafana ia Ianuari. E talitonuina o le suavai suamalie e aoga mo laau toto ona o suiga i lona fausaga i le taimi o le malolo.

I le kalena o le masina i Saina e iai foi aso lelei ma le le lelei. O aso fiafia o aso na e mafai ai ona e faia nei galuega poʻo isi galuega. Faʻanoanoa, faasolosolo, mea e le mafai ona e faia se mea.

Aso fiafia

E tusa ai ma le kalena Haina, o le aso aupito sili ona lelei o le taamilosaga o le masina o le aso 3 lea. E maua ai le gafatia sili mo le atinaʻega o laau i totonu. Ia Ianuari 2019, o lenei aso e pau i le aso 5 Ianuari. O le masina o le ai ai i Capricorn. O le aso e lelei tele mo le galue ai ma fualaʻau aʻa ma le pulu.

Aso leaga

Ua iloa foi e Saina aso leaga, e le gata i fualaau aina ma fua o aʻa. Afai tatou te talanoa e uiga i aganuu lanu lea e lelei le Moon, o le 1, 8 ma le 15 aso lunar e le lelei.

E te iloa? O le kalena matua aupito sili ona matua i Sikotilani i Aberdeenshire. O nei tulaga e 12 i totonu o le fanua, faʻaalia mai le mata o le manulele. Na faaaogaina mai le 8000 TLM. er seia oʻo i le 4000 TLM. er

I le aso muamua ina ua mavae le masina fou, o laau uma lava e matua vaivai lava. Ma i le aso 8 ma le 15, o le Moon o loʻo i ai i le faagasologa o le suiga mai le tasi faʻailoga i le isi, ma o na aso e manatu foi e le lelei. O nei aso o le masina o le a pau i le aso 6 Ianuari, 12 ma le 19. I le laasaga o le masina mimita, o aso sili ona leaga mo aʻa o le a tutupu i le 18, 20, 25, 29 aso lunar. Laʻau o loʻo totō e matua vaivai lava i nei aso uma. E oo lava ia latou faʻalavelave faʻafuasei e mafai ona iu i le oti o le laau. O nei aso o le masina e pau i le aso 22 o Ianuari, 24, 30, 5, 2019.

O tulafono autu o le totoina o laau i totonu o le kalena o le masina

E tusa lava pe oe tausia laau mo le taimi muamua, o le masina o le masina ma le fautuaga a le au fai togalaau e masani ona saunia e fesoasoani ia te oe e ala i le saunia o faamatalaga talafeagai uma e fatu ai tulaga sili ona lelei mo lau fugalaau.

Matou te fautua atu ia te oe ia faamasani oe i le kalena toto mo le masina o Iuni 2019.

Fautuaga autu mo le totoina o laau toto:

  1. O le tele o taimi e ola ai fugalaau i totonu o pusa. Ma e na o le 2 mafuaaga mo le toe suia: afai o le laau e telē tele ma laau mai fafo o le ulo, pe afai foi e te manao e totoina ni pulu mo le toe gaosia ma le faatauina atu.
  2. E le aoga le toso ese o le laau mai le ulo e siaki ai le tulaga o aʻa. O le mea lea, ia mautinoa e faʻaaoga vai faʻavaivai ina ia mautinoa ai o le tele o le vai e le faʻavaivai i aʻa.
  3. Ia mautinoa o le fagu o loʻo i ai alavai.
  4. Mafaufau i aso lelei ma le le lelei mo le gafa.
E le mafai ona fai mai o loʻo i ai faʻamatalaga faʻamaonia faʻamaonia e faapea o le togalaau i vaega o le masina e mautinoa ai le tuputupu aʻe sili ma le atinaʻe o laau. Ae aiseā e te le tofotofo ai i le faiga. Atonu e mafai ona e maua ni faʻamanuiaga sili atu faʻapea foʻi ma se poto masani taua.